"Andra" bullar

Nej några muffins blev det inte idag, hade verkligen inte orken att gå till affären. Så det blev en enkel sockerkaka. Tappade helt lusten till att baka men nu är den gjord och toppbetyg får den inte, den höll inte riktigt måttet =)

Satt i telefon i eftermiddags då en vän ringde, vi har inte setts sen i januari och det kul att få ett sånt samtal som inte alls har väntat. Tappade nästan hakan när jag la på och såg hur länge vi hade pratat. Hela 1timme och 10 minuter. Då kan man ju säga att vi hade lite att ta igen. Vi ska kolla upp en helg som vi kan träffas för nu är det verkligen dags.

Snart kommer maken hem. Som jag har längtat.
Nu ska jag slappa framför teven för jag är sååååå trött.

Ny frissa

Har glömt visa hur frisören ordna med håret i måndags, så skönt är det att ha lite kort igen. Kan ju säga att det hade varit ett år sen i april sen jag klippte mig senast. Det var verkligen dags.



Inte en jätteförändring men det gör mycket att få korta av det, plus att man får det lättare att ordna med volymen nu. Mitt hår blir platt på en gång. Min hårtyp är verkligen skittråkig!!!!
It´s a fact.

Dags för lunch, man blir verkligen hängig av detta vädret, mörkt och trist inne med, så man måste tända lampor för att piggas upp. Men med lite mat i magen så ska jag gå på det jag hade tänkt göra. Får ta en promenad till affären för det fattas lite till det jag ska baka. Tänkte göra en favorit i repris. Kladdkaksmuffins.

Onsdag 31 mars

Låg länge i sängen idag, hela 3 toabesök blev det på mindre än 4 timmar. Så jag försökt ta igen lite sömn nu på förmiddagen. Trodde verkligen att solen skulle skina idag som det gjorde igår men det är så grått och trist, tjock dimma ligger överallt.



Därför lägger jag upp en uppiggande bild på magen (34+1). Och idag är det 40 dagar till BF. Idag ska jag bara ta det lugnt, plocka undan lite här hemma, baka lite fikabröd tror jag. Får se vad man har hemma man kan använda sig av.
Imorgon är det april april. Till och med Skärtorsdag, dags att fara till blåkulla.....:P

Snart en ny dag

Här hemma har vi bara tagit det lugnt hela kvällen, råkade somna på soffan så House kollade vi på efter 22 istället. Nu är det snart dags för sängen. Imorgon är det en ny dag och har inget planerat förutom att vi får besök på kvällen. Sen längtar jag till torsdag för då är mitt hjärta ledig...långledig vill säga, torsdag - måndag, med undantag att han jobbar lördag mellan 10-14 men det räknas knappt. Underbart.

Nått kul är att antal besökare har ökat en del idag och det är ju alltid lika roligt. Likaså era Kommentarer ♥

Pratade med mamma idag och hemma i Falun är det full vinter, hade kommit ytterligare 1 dm snö. Verkligen tråkigt med tanken på vad vårfint vi har här nere i skåne. Vintern blir ju extrem lång för dom. Hoppas värmen kommer dit upp med inom kort för man blir som sagt så mycket piggare av våren!! Det fick jag känna idag =)

Hoppas ni har haft en bra dag! Ses imorgon igen.


DKNY - Be Delicious

Tog tillfället när vi ändå var i stan - man vet aldrig när man kommer dit igen....att kika in på Åhléns för att köpa parfymen jag lääänge velat ha.
DKNY - Be delicious
Den doftar underbart, fick prova i affären och nu sitter man och doftar på armen stup i kvarten =)
Älsklingen suckade djupt när jag sa att jag ville köpa parfymen, men han blev paff när jag frågade expediten att jag ville ha just den parfymen, för tydligen var han inställd på att stå där och uggla medans jag skulle dofta på alla sorter typ =) Men det slapp han...Karlar!


Tredje Föräldrautbildningen

Vi var på föräldrautbildningen idag och det var den sista gången. Är jättenöjd med innehållet och barnmorskorna
Ursula, Lotta och Terese som höll i tillfällena. Idag handlade om Vad som händer efter BB och Amning.
Just idag fick jag massa stunder där saker man har trott har helt ändrats. Som till exempel, man behöver inte rapa barnet efter amningen (när den tar bröstet) eller är det bara jag? Och att man inte behöver vara försiktig med att äta lök och vitlök, stark mat. Men man får så många olika svar och man får testa sig fram helt enkelt.
Vi båda är oerhört nöjda med utbildningen. Mycket visste man redan men det var nyttigt att ta upp det och givetvis fanns det saker man inte visste.

Är helt klart bättre i benet nu och det glädjer mig att man kunde gå. Kändes helt hopplöst inatt/morse. Men jag ska inte säga så mycket för det kan komma tillbaka, har erfarenheten. Men jag är på gladare humör och det känns i hela kroppen =)

Nya rummet

Så här blev det med dom nya möblerna, nu vet vi inte om det ska stå så här hela tiden, det var svårt att lösa med att fönstret var lite ivägen. Men dom fyller sin funktion och så får vi sen.







  
Mobilen ska komma upp i taket är det tänkt, tycker den har en charm. Sen hittade vi fårskin som var väldigt billigt, 225:- tror jag den kostade. Sen köpte vi en till anneboda fast i vit och det känns väldigt bra att man kan vika in kläderna nånstanns. Så vår gamla åkte tillbaka till sovrummet, helt tomt är det men det kommer nog fyllas med saker inom kort, tro mig.

 

 



Så det blev en hel del smått och gott.
Nu ska jag äta lite lunch och bege mig till stan och möta upp maken.


Tisdag

Ja denna natt var inte bra alls, låg vaken till klockan var närmare 06. Fick lov att tända lampan och ligga och läsa för att skingra tankarna lite, men vid 05 var jag så trött att jag grät av utmattning och av smärtan. J vaknade och tröstade. Han hjälpte mig ur sängen och till toaletten där jag vrålade ur mig ett och annat, tog tabletter igen och sen samma procedur tillbaka till sängen. Fick vetekudden värmd och där låg man och efter ett tag somnade jag (yes!) Vaknade till och från men ändå kändes det ok för tabletterna verkade antar jag. Vaknde igen vid 09.30 då jag klev upp och tog en dusch. Det hugger inte lika mycket och jag kommer fram och förhoppningsvis så får det gärna fortsätta så tills vi har varit på 3:e och sista Föräldraträffen. Vill inte missa den bara.

På nått sätt glömmer jag nätterna, en del av dom. Kanske har med att det är inget man vill komma ihåg. Förnekar att dom finns, kanske därför man "orkat" med alla dessa månader? Eller så har jag ett minne som en fisk. Man är glad att det är en ny dag och kanske den ska ge en positiv energi. Att vi går mot ljusare tider och solen kommer fram allt mer gör det lättare. Man vill inget annat än vara positiv, hur klarar man det annars???


Graviditetsvecka 35

Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.


Ja vi håller nedräkning här hemma!

När man tror att det inte kan bli värre.....

Jag säger bara, helvete! Det började igår eftermiddag efter jag kom hem från frissan. Det hugger till i vänster ben och jag tappar typ balansen för det gör så ont! Kom till och från men på kvällen var det värre trodde jag. När J släcker sänglampan har man gått i nått tillstånd där man var så fokuserad på att försöka sova och koppla bort det onda. Lyckas sova till 02.40 då blåsan var fylld. Men jag kan säga att det är värre nu, jag kan knappt stödja mig upp och att ta ett enda steg är olidligt. Klarar av att komma till toaletten efter många om och men. Kan knappt sitta på toastolen utan att det gör ont. Sen var det bara att gå på det igen, ta mig tillbaka till sängen. Nu kommer jag bara halvvägs och det gäller liksom kanske 8 normal steg men jag blir stående(knappt) och inser att jag måste få hjälp av J. Väcker honom (känner mig skitdum) så han får hjälpa mig till finbordet där jag kan sitta på en stol. Blir några "vrål" innan jag har helt kunnat slappnat av i muskeln för det är verkligen när jag försöker slappna av så kommer det onda innan man hittat nått läge då det inte gör ont. Så nu sitter jag här.

Min teori är att jag har tok för mycket spännt mig när jag var hos massören plus att hos frissan trodde jag att jag skulle dö. Stolen jag satt i var inte alls till för nån som jag, den var så bakåtlutad så jag fick ont av att sitta där plus att benet somnade stup i kvarten. Så jag fick sätta mig långt fram så man kom lite rakare.
Men fan att det ska bli värre! Ska sitta här ett tag till innan jag ska försöka ta mig tillbaka till sängen för jag är sååååå trött. Utan att väcka J är ju målet men vi får se.

Berättar mer om kvällen då vi hade besök vid ett senare tillfälle, just nu orkar jag bara inte.
Känns bara som det kommer sluta med att jag inte kommer kunna gå i slutändan, allt känns verkligen för jävligt.

 


Måndag

Vi tog det lugnt hos massören, hon använde nått redskap för att massera fötterna och det var verkligen underbart. Tror det hette zonterapi. Kände verkligen att jag slappnade av i hela kroppen. Nu gillar jag all beröring men det var skönt att få känna denna avslappningen. Vi provade på det mesta och det var bara så svårt att hitta ett bra läge där jag låg bra. Ska dit om nån vecka igen och då ska hon knåda mer på skinorna för det behövs. Så behandlingen gjorde inte ont men den hjälpte inte heller. För så fort jag kommer upp på benen så kommer smärtan igen och det är ju inte så konstigt för barnet finns ju där ändå och belastning blir det ju när jag går. Men det var ändå skönt att få avkopplingen.
Därefter gick jag in till jobbet och handlade tills ikväll då J och A kommer på lite middag.
Ja ni kan ju tänka er att det tog lite tid för man ska snacka med kollegorna. Men det var kul att se dom. Och dom hade fullt upp med att ladda inför påskhelgen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvåla bort smörjan som gnuggas in på huden. Och sen antar jag att ska göra lite lunch.

En riktig tröttis

Oj vilken dag det blev igår. Kom till Älmhult strax innan 10.30 tror jag och lämnade inte förrens vid 14. Så kvällen fick jag verkligen känna att jag hade varit i farten alldeles för mycket. Ont ont ont.....Men vad vi hade det trevligt där =) Shopping är ju fun! Blev nya möbler och en massa smått till barnkammaren.
Jag och Johan höll på att montera och dona från vi kom hem tills sena kvällen. Så det blev verkligen en lååång dag. Ska visa bilder senare, var ju så trött igår så det blev inget av det.
Idag kommer jag ha dagen full med saker att göra så vi får se när man får tid över.
Ska till massören på förmiddagen och jag har en känsla att jag kommer få ganska ont av behandling. Så om man tar sig hem ska bli intressant.

Ny vecka igen! Helt otroligt och denna kommer att gå fort för så mycket som vi har inbokat! Massa träffar/middagar med nära och kära pga PÅSKEN. Det ska bli sköj!
Får nog köpa hem lite påskgodis om det skulle komma några påskkärrningar. Underbara Tuva berättade igår att hon skulle vara en prinsesspåskhare minsann ♥


GLAD PÅSK!

 


Just det, sommartid!

Tur man inte får nätter som igår flera gånger, nu har jag fått nästan 3.5 h sammanhängande sömn. Det är trist att man vaknar av att ha väldigt ont så man måste upp en stund för att hoppas man kan somna om sen.

Sen skrämmer jag mig själv lite nu. Ställde klockan inatt för våran trip till IKEA. Gick och la mig igen efter toabesöket 04.30 men jag fick gå upp igen. Sätter mig vid datorn och ser klockan på datorn....05.50 SHIT. Glömde helt av att vi ska ju ställa om klockan inatt. 1 h framåt. Det är nästan alltid 98% att det är mamma som nämner det nån dag innan, för sånt har jag ingen vidare koll på. Men det är ju det att Johan och jag pratade om det igår kväll, och jag tror inte han heller tänkte på det när vi gick och la oss?.

Ja en himla tur att man gick upp iallafall, annars hade det inte varit kul för resesällskapet =) Våra grannar ska med....Det är väl sånt här man lär sig av antar jag. Så nu ska jag ändra mobilen iallafall så får vi ta alla andra klockor när vi kommer hem från Älmhult.

 

Godmorgon söndag!


Zombie!

Vad sägs om 1.5h sömn mellan 00-06? Låter det skönt? Nej kan jag då säga. Inatt var det extremt jobbigt. Fick som tur var sova nån extra timme nu på förmiddagen. Men jag är sjukt trött på att må så här plus att man inte ska få sova. Värktabletterna hjälpte inte alls inatt, känner man sig hjälplös, ja!

Vi ska iallafall iväg och handla mat, stan får jag se om jag orkar med, ett par byxor till Johan är ju nått vi vill fixa. Men det blir väl att Johan får springa ärenden medans jag sitter kvar i bilen.
Bra start på en helg som jag hade sett framemot =( 

Fredag

Middagen står i ugnen och är strax klar, Johan har gått till affären, vi glömde helt bort att köpa grönsaker till maten. Så alldeles snart ska vi sätta oss att äta fredagsmaten och härmed förklarar jag FREDAGSMYS på hög nivå. Kan inte bli bättre.


Vårfeelings

Vilka vårfeelings man får av att stå ute!
Planterade dom sista blommorna och sen blev det att jag stod ett bra tag lutad över räcket och bara njöt!
Solen värmde på plus att man har vindstilla på altan. Katterna var verkligen på lekhumör, de jagade varandra och sprang upp i träd och hade sig.









Det blev lila penseer detta året med, men det är favoriterna helt klart. Och sen lite påskgult med, så härligt. Man ville verkligen göra fint i trädgården, iallafall kratta upp gamla löv och rensa i rabatterna. Men det får helt enkelt vara tills mannen gör det. I april får "vi" skura rent altangolvet och ta fram trädgårdsmöblerna och göra det fint! Längtar!

45 dagar =)

Frukost är verkligen så gott. Idag blev det flingor med mjölk.
Ska pyssla vidare här hemma idag är det tänkt. Fick penseer över så jag ska plantera så vi får några blommor på baksidan med. Sen får vi se vad dagen bjuder på, det får gå i min takt och dagen bara svischar förbi med en väldig fart.

Tänka sig 45 dagar, 1,5 månad kvar till BF...stort leende på mina läppar. Vissa dagar känns magen så ivägen så att det är snart dags gör mig glad!


Unna sig

Oj vad det kvittras utanför, fåglarna är verkligen i sitt esse.
Blev en bra natt med mer timmar sömn, men jag har ont när jag vaknar, låg och vred mig ett tag men gav upp. Snart kommer makens väckarklocka ringa så jag ska hoppa i säng igen så jag kan stjäla en eller två kramar innan han dra till jobbet.

Idag är det ju fredag igen och maken kommer hem lite tidigare då än vanligt, det gillar vi.
Nu i helgen ska vi till stan och kolla lite, man är där väldigt sällan, men imorgon blir det ett undantag. Vill så gärna köpa en ny parfym! Är inne på det sista av Light blue och denna gång hoppas jag att det blir DKNY Be Delicious, den doftar sååå gott.
Och sen på söndag kör vi till IKEA, hurra. Har velat det ett bra tag och nu fanns tillfället. Det ska bland annat inhandlas, korgställning, badbalja, LJUS och nog en del smått och gott till barnkammaren ♥

God morgon Fredag.


Vårsolen

Nog fick man vårkänslor idag med =) På eftermiddagen tog jag bilen och körde till Växthuset. Så jag har nu det vårfint på framsidan. Ska ta bilder sen och visa. Härligt med lite färg!
Annars har jag fått en del tvätt tvättad, bland annat vinterjackan åkte i maskinen. Nu ska det ut i förrådet, för nån snö vill vi inte ha, kanske blir som det blev hemma i Falun förra året...kom snö i början av juni =( Chansen är nog inte så stor att det blir så här nere i skåne.

Efter middagen kollade vi på Halv åtta hos mig, och man får verkligen se många udda och roliga människor.
Sen har vi slappat i soffan, har fått låna "Las Vegas"-serien som vi kommer kolla vidare på. Kul att man kan hitta nya serier.

Sängen vänta nu känner jag, har varit trött ett tag och nu vill jag inget annat än nanna kudde.

Helg imorgon!!!! Fredag, Lördag, Söndag.


Jag funderar på hur han lyckas!

Ibland undrar jag vad min man tänker på, som gör att han ställer in flaskan med flytande margarin i skåpet ovanför kylskåpet??
Det var verkligen en syn att se flaskan bland flingpaketet. Det var bara att kasta i soporna.
Men jag är inte förvånad direkt, det har hänt många konstiga saker när han har varit framme.....=P

Massör

Har nu på morgon ringt och fått en tid hos massören. Måste testa och se om hon kan knåda så det blir lite bättre. Det är lite svårt att komma åt rumpan när man inte kan ligga på mage, men vi får testa oss fram, ligga på sidan funkar ju men jag kan inte ligga så länge. Men på måndag ska jag befinna mig där och jag längtar. Att få massage är ju jätteskönt men jag tvivlar på att det kommer bli så denna gången. Bara att bita ihop.

Lite frukost nu hade inte suttit fel.

Torsdag

Åh jag fick sova över 3 timmar i sträck i natt plus att smärtan är inte lika jobbig som innan. Ganska skönt måste jag säga. Gick faktiskt och la mig i hopp om att sova vidare för jag kände att det skulle inte vara helt omöjligt. Men man får många tankar när man ligger vaken så det blir lätt svårt att somna om. Så nu sitter jag här. Med lite lätt illamående och känner mig lite vimmelkantig men jag har hittat nått att äta så jag hoppas att det går över.

Snart helg igen! Veckorna går undan minsann....ser framemot helgen, just för Johan är ledig och hemma plus att vi ska förhoppningsvis göra lite roliga saker tillsammans.

Nej jag tror jag går och lägger mig igen. God morgon.

Tupperware ägare =)

I tisdags var jag på mitt första Tupperware-party.
Det var både kul och trevligt. Hade några ansikten som var kända så man var inte helt solo. Var det inte massa mammor med bebisar så var det gravida =) och enda mannen, Johan =) Vi fick info om en del av sortimentet, fanns jättemycket fint men synd att priset är lite för högt, tycker jag. Men det är ju bra grejer man får, deras kvalité är berömt =)
Vi beställde nått som hette Tuppercare Baby trio
Perfekt att ha mjölkersättningen i ena facket och gröt i det andra utan att det blandas med varandra. Bara att vrida locket till det fack man vill ta av. Sen blev det deras berömda plasttillbringare med lock, Multikanna plus en mini. Och dom är i svart och rött just nu. Tufft! Har tyvärr ingen bild men jag får visa sen när produkterna har kommit. Så nu är man tupperware ägare =)

Fick ett väldigt trevlig brev på posten idag, vi sken upp som solar jag och hjärtat. KUL! Imorgon ska jag bege mig till Växthuset för att skaffa lite påskliljor och penseer. Sätta lite färg på framsidan, fick verkligen vårkänslor idag, hoppas det är lika imorgon med.

Andra föräldrautbildningen och MVC

Det blev lite att jag sov till och från inatt. När Johan gick upp så höll jag han sällskap ett tag innan jag kröp ner igen. Låg inte mer än timme innan jag gav upp och satte mig för att kolla på extra dvd´skivan som följde med New Moon. Runt nio gick jag och la mig igen och lyckades sova till elva. Klev sen upp vid halv tolv och insåg att jag skulle befinna mig på stan innan klockan ett.
Det var dags för vårt andra träff på föräldrautbildningen. Möte upp älsklingen på parkeringen utanför. Först gick vi till vår barnmorska för kontroll som råkade vara samtidigt som träffen, men vi medelade att vi skulle komma dit så fort vi var klara hos Margit. Idag pratade vi nästan i en halvtimme och det var skönt att gå genom allt detta med henne. Och stödet jag har av att Johan är med är verkligen underbart.
Blodtrycket såg bra ut och SF-måttet var nu 34 och bebisens ♥-slag låg på 137-138.

När vi gick in till gruppen, så satt tjejerna i ett rum och killarna i ett annat. Diskussion handlade om vad man förväntas av sin partner under förlossningen och hur kontakten med barnmorskorna skulle vara osv.
Det blev mycket roligare att höra vad var och en tänkte och vi har hamnat i en superbra grupp, det var absolut mer avslappnat än träffen innan och barnmorskan Lotta var jättebra. Vi fick göra andningsövningar och avslappning tillsammans med våra män. Det var givande idag med, först ville jag inte gå men tur jag ångrade mig.

Nu ska jag och Johan kolla på Grey´s som är förtillfället pausad. Gillar vår digitalbox alot!!!


Nu får det vända!!!

Känner mig så hjälplös....har så ont i benet och ryggen just nu. Har liksom jätteont när jag kör bilen med, nått som har gått bra innan. Bebisen sparkade hej vilt igår ef. och jag ville se, sitter som vanligt och bara böjer nacken framåt en liten bit men då strålar det smärta ut i benet så jag kan knappt se nått av magen. Det gjorde mig så besviken över att ha detta. Vad mer ska man få problem med???
Gick och la mig strax efter 22.30 och låg och grät i över en timme. Denna frustrationen och ilskan plus smärtan gör mig så ledsen. Varför kan inte vara bra en liten stund? Att gå och lägga sig har blivit negativt, hatar att göra mig klar på toaletten, ta värktabletterna, värma vetekudden och sen försöka ligga bra och sen bara veta att här kommer jag bara ligga i max 2.5h innan det är dags att kliva upp och sitta framför datorn för att smärtan känns minst när man sitter. Det är nått jag verkligen kan kräkas på. Och så har det sett ut i månader och kommer att fortsätta ett tag till.....Johan låg och masserade så gott han kunde men han måste få sin sömn för att orka med jobbet vilket är helt förståeligt, jag har ju vant mig vid att inte kunna sova, men ändå vara vaken hela dagen tills det är dags att lägga sig igen. Några sovstunder på dan gör jag inte.
Kände av att tabletterna tog för jag kunde röra mig mer och sist jag kollade klockan var den vid 00.00. Sen vaknar jag och känner att vad skönt jag kunde sova lite och kollar på klockan igen och den är 01.15. Jag blev så förbannad att den inte var mer. Hade den visat 03 eller 04 hade jag nästan jublat. Men det här gör mig ännu mer arg. Det var bara att kliva upp och sätta sig här och vänta på bättre tider som man brukar säga.....

Extra pengar!

Fick verkligen glädjande besked när J loggade in på skatteverkets hemsida i går kväll och kollad hur det blir med deklarationen i år. Hurra vi får båda pengar tillbaka. Skönt är det att veta att man slipper restskatt. Något som är skittråkigt att få. Lite extra pengar är som sagt aldrig fel och nu när vi ska få bebis så behövs det alltid lite extra cash!



Tisdag 23 mars

Har slängt sängkläderna i maskinen och vikt lite tvätt, annars finns det ingen motivation att göra nått annat. Har verkligen försökt men man gör en sak sen orkar man inte mer. Men det är väl en sån dag bara.
Måste göra mig klar snart för jag måste inom apoteket och hämta ut mina tabletter för dom jag har tar slut idag. Ska nämnligen på ett tupperware-party på eftermiddagen och jag känner att tiden bara försvinner helt plötsligt så ska man göra det ena med andra. Vill inte stressa helt enkelt.

Så adjöken gott folk....

Paket

God morgon tisdag.....

Har nyss klivit upp och sitter och äter lite frukost samtidigt som jag läser bloggar.
Jag nämner inte hur det är i skinkan och benet idag utan går över till nått som är mycket mer trevligare.
Johan lämnade över ett litet paket igår, söt som han är.




Hade mina misstankar på vad den innehöll. Det visade sig att jag hade rätt denna gången.

New Moon på DVD. Finns tydligen med en extra dvd som ska innehålla en massa extra matrial som vi självklart ska kolla in. Tusen tack Johan. Alltid lika uppskattat att få presenter på en vanlig vardag. Älskar dig, fast det vet du nog redan men jag säger det än då.

Överraskad

Nej nu har min högra rumpmuskel krånglat igen igår och idag, det gör så ont i den. När jag vaknade innan 02 så visste jag att jag inte skulle kunna gå och lägga mig efter toalettbesöket =( Jag är oerhört trött och vill bara sova. Men jag försöker dra ut på det så länge som möjligt för att det ska bli lite lättare att falla i sömn än tidigare.
GÄSP!!!!

Fick igår en väldigt rolig nyhet. Min bästa vän sen lågstadiet är med barn. Det var en tillfällighet jag fick reda på det, för jag har varit dålig och hört av mig. Men hon var i v.19 nu och hon hade med problem med ryggen =( men mådde bra och dom skulle på sitt andra ultraljud i veckan har jag för mig =)
Kul att så många i bekantskapskretsen ska få barn!!!

Nu är det 6 veckor kvar till bf....jag och maken pratade igår kväll om hur kort tid det egentligen är och att vi snart ska bli föräldrar. Fortfarande känns det konstigt att om några veckor är det inte vi två längre utan tre

Graviditetsvecka 34

Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.


Inget har direkt förändrats sen förra vecka. Barnet sparkar kan verkligen kännas och ibland blir det lite jobbigt när man sitter. Har fått uppleva mer toabesök för blåsan har åkt på lite mer "stryk" än innan. Trångt blir det och äta mat behövs det bara ett par tuggor innan man känner mättnadkänsla =)
Man känner sig som en svälld ballong.

Så tyst här hemma.

Idag känns det väldigt tyst i lägenheten =( Saknar min make sååå mycket.

Sitter och har sammandragningar, inget som gör ont men dom känns. Imorgon är det en ny graviditetsvecka och det blir mindre och mindre dagar i nedräkningen. FK ringde idag igen, denna gång från stan. Hon hade många frågor som hon ville ha svar på. Först hann jag inte med att svara för det är svårt för mig att hinna till telefonen, allt går ju i slowmotion. Men hon ringde på mobilen och jag fick lov att säga att jag har svårt att komma fram. Hon som ringde förra veckan orkade bara vänta i 4 st ringsignalen, då hade jag knappt hunnit ur sängen.
Men hon förstod mitt läge och jag skulle höra av mig så fort bebisen hade kommit ut för att kunna avsluta sjukpenningen. För äntligen så kommer det utbetalning för sjukskrivningen. Inte alls roligt att stå utan pengar när räkningar ska betalas.

Nu ska jag vika undan lite bebiskläder som har hängt på tork. Ha en skön Måndag....


God morgon Måndag!

I lördags fick jag ju en kasse med kläder från svärmor....



Är verkligen jättenöjd och kul är det med nya kläder, det är jag nog inte ensam om att tycka!


Något som jag har märkt och tycker är oerhört "vårigt" är att igår morse och nu precis börjar jag höra FÅGELKVITTER. Var helt tyst innan men direkt efter 04 kom dom första fåglarna och nu är det fullt ös. Det är det positiva med att sitta uppe så här dags :P Har alltid uppskattat naturen och allt vad det innebär. Jag blir fortfarande fascinerad av att se rovfåglar cirkulera vid åkrarna och även se rådjur längs vägen när man kör. Och det gör mycket att få höra fåglarna nu på morgonen. Nått jag ser framemot är när svalorna kommer i sommar. Några finare fåglar finns det inte! DET är sommar för mig. Det är nog bara jag som reagerar så här =) Men jag uppskattar dom =) Kanske man ska jobba med nått som har med naturen att göra???

Nu ska jag nana kudde igen, GOD MORGON Måndag!!!

Söndagen

Igår blev det en rätt så bra dag, vi åkte till J´s syster efter kl 13, där vi satt och fikade ett bra tag. Det var jättemysigt och dom bor så himla fint. Plus att jag var väldigt sugen på att titta hur deras rum till bebisen hade blivit. Det hade ju tillkommit både spjälsäng och skötbord sen senast. Efter ett tag kom 2 av deras bekanta över som vi med satt och tjöta med. Blev en massa Thailand och bebis snack.
Vi fick se deras "uterum" i trädgården. Dom hade precis inskaffat ett set med utemöbler och det blev supersnyggt. Det är så när man får vårkänslor man vill göra det mesta =) Känner igen det där......
Så kom vi äntligen upp till rummet där dom hade gjort iordning med dom nya möblerna och det blev med jättebra. Dom hade en underbar mobil i taket som jag också vill ha inne i barnrummet. Får se om man kommer till Ikea eller inte =)
Man blir så otroligt sugen på att bädda i vaggan och spjälsängen men pga katterna så vill jag inte göra det än för jag vet att det kommer göra det ännu mer attraktivt för dom, om dom vet att det är mjukt och skönt just där.
Hittade Smulan för första gången i spjälsängen men där fick hon inte vara, men jag oerhört förvånad att det tog så lång tid innan nån la sig där i, över 3 veckor.



Ska iallafall tvätta sängkläder som vi har köpt, har även fått en hel del av mamma som är från när jag var liten. En massa söta lakan med spets osv. Det kommer bli bra i slutändan.

Iallafall så kom vi inte ifrån förrens klockan var 17, blev jättepaff att den var så pass mycket. Oerhört trevligt hade jag och maken, det var ett tag sen vi träffades sist.
Vi körde och handlade det sista på ICA innan vi åkte hem. Väl hemma började vi med maten på en gång för vi var båda hungriga. Gott var det och tack Malin för lånet av ketchupen (något vi glömde köpa :P)
Därefter blev det mys i soffan med apelsinbitar och vatten med massa isbitar!!!

50 dagar kvar

50 dagar kvar till BF idag =) Inte lång tid nu och det är glädjande nyheter.


Kulan (32+5)

Magen är väldigt spetsig just nu. Växer gör den minsann! Och du där inne mår bra ♥

 

Idag skiner solen och det är helt underbart. Ev. ska vi iväg och träffa Johans syster och sambo idag. Måste ju se magen igen innan det är dags för barnet att titta ut. Hon har inte många veckor kvar nu =) Det kan verkligen ske när som helst.
Nu ska jag äta frukost, hoppas eran helg har varit toppen.


Lördagen

Igår morse blev det att jag låg till nio innan det var dags för nästa toabesök. Gick och la mig igen för jag var inte vaken direkt. J gick upp och jag somnade om tillslut och sov till och från till klockan var vid 11. Det var ganska skönt att få vila ut lite och konstigt nog kan jag ibland känna att jag sover bäst på morgon.
Kanske för man har hela sängen för sig själv plus att jag tar nästan alltid J´s täcke och lägger det som ett stöd för både mage och ben när jag ligger på sidan.

På eftermiddagen ville j hem till hans föräldrar och hälsa på. Så vi styrde bilen dit och fikade lite ihop. Alltid lika trevligt att träffa dom. När vi åkte hem fick jag med en kassa med kläder av svärmor för hon hade rensat i garderoben. Dom provade jag direkt när vi var hemma så klart. Det var superfina toppar och tunikor som jag självklart behöll! Nu hänger det 5 nya plagg i garderoben som jag flitigt kommer använda =) Alltid kul med nya kläder just när man ibland känner som en elefant i dom jag annars har =) Bilder kommer sen.

Senare under eftermiddagen sorterade jag lite tvätt och i den tvätten innehöll det en massa bebiskläder som jag nu har tvättat ♥ Alla dessa söta små små kläder! Idag blir det vittvätten som ska tvättas. Lite annan städning blev det också, då dammsugning av hall var ett måste. Nu när all snö har försvunnit så kommer det in 10 ton grus känns det som.
Antar att det kommer dröja länge till innan dom gör nåt åt gångarna här för det brukar inte gå så fort med sånt här har jag märkt!!! Dagens i-landsproblem ;P

På kvällen blev det middag, lite rester från gårdagen och sen lite tv på det. Ganska lugnt och sansat....Tillbaka till sängen.


Sömn...vad är det?

Dålig uppdatering beror på att jag har haft mina hittills värsta nätter.
Att få sova har blivit ett rent helvete rent ut sagt...och inatt blev det till och med att jag fick ligga över en timme innan jag kunde somna. Det har inte hänt innan. Mitt högra ben vill jag bara att det ska dra åt helvetet. Smärtan är extrem och jag kan inte slappna av nånstanns utan att det ska göra ont eller att den ska somna av på det sätt som den gör. Dom senaste nätterna har rubbat Johans sömn med och det gör mig otroligt ledsen att han ska få lida. Men jag kan inte hålla tårarna inne på morgonen när man har legat hela natten och försökt sova. Klart han vaknar och vill inget annat än trösta så gott det går.
Jag vill inget annat än att få sova några timmar i sträck och får man inte det så börjar man sakta bli psykiskt störd. Tänk om man kunde sitta och sova. Då hade det kännts lite lättare, men lycka till med det Malin!!!


I torsdags eftermiddag körde vi hem till Julia och André där vi skulle få möta deras nyfödda son. Gud vad man smälte. Kan ju säga att jag höll på med att gosa med honom nästan hela kvällen efter middagen. Vilken känsla det måste vara för en nybliven förälder att möta deras barn. Vi pratade en massa om förlossning och allt annat som hörde till. Tack J och A för en mycket trevlig kväll!

I helgen vet jag inte vad vi ska hitta på, inget som är planerat iallafall och det är rätt skönt för jag är inte riktigt mig själv. Man är så utmattad och blir lite antisocial när man har mått och sovit nada som jag har gjort.
Hoppas det kan vända snart.....

Föräldrautbildning

Ingen höjdar natt här tyvärr. 2 timmar? Det är lite väl kort. Men jag har så ont i höger rumpmuskel, vilket ger att jag bara vänder och vrider mig för att hitta nått bra sätt att ligga på. Men glöm det inatt.
Det var inget bra innan jag skulle släcka lampan heller för man brast ut i tårar. Varför ska det vara lätt att leva?? Man kan inte låta bli att undra vad man har gjort att förtjäna det här liksom??

Över till nått roligt istället.
Igår var det dags för första träffen för föräldrautbildningen.
Vi hade en helt fantastiskt härlig, lugn, varm barnmorska vilket gjorde att träffen var klockren. Hon gick genom hur det går till hos förlossningen, vad man ska tänka på, hur barnet ligger när det är dags osv. ni förstår nog vad jag menar. Det var väldigt givande, en hel del visste man sen innan men helt klart värt att upprepas. Kommer alltid nått man inte visste innan.
Efter 1,5h var vi klara och vi förberede oss på att vänta 2 timmar innan vi skulle på kontrollen hos barnmorskan. Nu hade vi en himla tur att hon som höll i utbildningen var hon jag skulle träffa och hade sett mitt namn så när vi höll på att klä på oss ytterkläderna så frågade hon om vi kunde tänka oss ta kontrollen redan nu.
Det tackade vi inte nej till. Jag var hennes sista patient och hon skippade fikan istället.

Jag lämnade kissprov och fick väga mig. Tog blodtrycket och mätte magen. Och barnets hjärtljud.
SF-måttet låg på 32
Vikten +9kg =(
Trycket kommer jag inte ihåg men det var normalt.
Hjärtljudet var ca 145 slag/minut.

Hon kollade även hur barnet låg och det var med huvudet ner och det var rörligt.
Hon trycket rätt hårt och jag höll på att krevera....vilken smärta det blev av att hon höll på. Men klart gjorde ischian det värre för jag har sååå svårt att ligga på rygg. Hon sa att det skulle göra ont men att jag skulle få så ont trodde jag inte.
När hon skulle lyssna på hjärtljuden så sa hon innan att hon skulle ha problem att hitta det först och vi inte skulle bli orolig för det. När margit har lyssnat så har hon hittat platsen på en gång och det har varit på vänster sida. Så jag sa det och det var helt tyst där. Men hon tog sin tid och byte apparat och testade på höger sida och där var dom till slut. Jag var inte orolig, för bebisen var extra livlig under utbildningen och jag antar att det är inte lätt för barnmorskorna alltid.
Men vi satt och pratade om mina värden och vad jag ska tänka på. Man kunde inget annat än att tycka om henne, hoppas verkligen att man har turen att få henne under förlossningen. Hon hade sånt lugn och ett sätt att lägga fram saker på ett unikt sätt. Underbar människa!!
14.50 var vi klara och det var precis så avgiften till parkerningen gick ut.

Cat

Det är vid såna här tillfällen man önskade man vore katt...






Inget att skriva om...

Är otroligt seg idag, värken i rumpan är inte att leka med. Vilket leder till att 98% av fallen orkar man inte ta tag i nått här hemma. Det är som en mur som genast byggs upp. Humöret är lika med noll.

Står inte på förrens man ska göra sig klar för att köra till stan och jag hoppas det blivit bättre tills dess.
Annars har jag egentligen inget vettigt att skriva om så jag återkommer.


Onsdag 17 mars

Godmorgon igen!!!
Idag säger vi lite extra aj i höger ben. Jobbigt men snart ska det väl lätta lite.

När maken kom hem efter 18.30 så skiner vi båda upp. Glada över att se varandra efter att varit ifrån varandra hela dagen. Vi äter middag och myser i soffan till tisdagens program, House och Couger town. Vi verkligen myser! Man har ju längtat så hela långa dagen. Idag kan man inte bli mer än glad att få ha honom några extra timmar hemma, alltså vi ska träffas kl 13 och gå på föräldraträffen tillsammans, så han slutar redan kl12. Härligt!
I´m Happy!

Och nu på torsdag ska vi äntligen träffa Julia och André och deras nyfödda bebis. Blir nog så att jag åker kanske dit lite i förväg och bara få mysa bebis innan jag hämtar Johan på jobbet. Det ska bli skojigt....

Positivt!

Nu kan vi pusta ut nån vecka till för jag blev fortsatt sjukskriven. Fick samma läkare som förra gången och han tvivlar inte ett dugg på det jag säger. Skönt att det är nån som förstår ens situation.


Nu blev jag fylld med positiv energi och den ska jag bevara hela dagen!



Magbild

Magen v33

Nu sitter man bara och väntar in att det ska bli dags för att köra till stan, vill inte ta tag i nått förrens besöket är avklarat. Är lite nervös men vet inte varför, man har ju gjort detta innan.

Imorgon blir det både föräldraträff och Mvc. Mycket på en dag. Men det kommer nog bli roligt och intressant.

Graviditetsvecka 33

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.


Wonderful, 7 veckor och det närmar sig med stormsteg kan jag tycka ibland men inte alltid.
Mår bra fortfarande förutom dom normala graviditetskrämpor som foglossning, lite svullnad i ben/fötter (men det har varit lugnt ett tag för jag har inte behövt stödstrumporna på en vecka). Men annars skulle jag vad som helst för att kunna komma ut på en smärtfri promenad! i detta fina vårvädret vi har nu.
Men jag klappar magen och ser glad ut =)  Önska mig lycka till idag!

Tidig morgon

Blev lite chockad när jag såg var klockan var när jag gjorde mitt toabesök. 03.30. I vanliga fall så brukar jag vakna vid 02-02.30 och ändå gick vi och la oss efter 22. Väldigt skönt tycker jag. Gick och la mig igen för trötta ögon var det minsann, men nu har jag legat i över en timme och försökt somna om. Men det gick inte så bra.
Värk i benet och i korsryggen är det som stör.

Man är van vid det här laget, men sjukt trött på det.
Glädjande är det ju att man idag går in i vecka 33, hurra. 7 veckor kvar till bf med andra ord.
Magen växer mer och mer och bökigare blir det att hitta en bra sittställning då det blir trångt där inne. Efter maten är ju värst =) Hade ju varit enklare att "bre" ut sig om det inte var för ischian som ställer till med problem.

Igår var det tydligen det sista avsnittet av Familjen Annorlunda, väldigt tråkigt tyckte både jag och min man. Hoppas verkligen att dom kommer med en ny säsong, där Älvdals-familjen finns med =)

God morgon

Beslutet för omprövning

Ja det blev som jag trodde! Ingen havandeskapspenning!
Hade inga förväntningar efter första beslutet för dom är som dom är. Dom anser att det är inte tillräckligt fysiskt påfrestande arbete jag har och skiter fullständigt att ischian gör mig handikappad, för dom anser att jag inte har nedsatt arbetsförmåga.
Jaja ska träffa doktorn imorgon så han/hon kan sjukskriva mig. Är klart ledsen men inte som innan. Nu lägger jag det åt sidan och fokuserar mig på det positiva. Överklaga detta beslutet orkar jag bara inte med och det innebär att man ska upp i rätten eller vad det stod. Hur många gör det egentligen? På så sätt "slipper" fk undan alla som man kan tycka ha rätt till ersättning.

Som sagt lägger jag detta åt sidan och inser att vi har gjort vårt bästa. Man kan inte mer än säga att det är väldigt orättvist.


Påfyllning

Puh, det tar verkligen på en att bära matkassar, hade inget annat val när man är själv. Vi behövde fylla på i kylen. Mjölk, yoggi, lök, APELSIN, bröd, pasta och hushållspapper mm. Plus kattmaten.
Skönt väder är det minsann förutom att det blåser rätt rejält. Det är varmt i solen iallafall.

Nej nu ska jag sätta mig i soffan ett tag innan det är dags för lunch och sen kanske lite städning här hemma, mest grejer som ska plockas undan.

Ikväll är det Familjen Annorlunda igen =)

Klädparty

Igår eftermiddag var jag på mitt första Klädparty. Hon som höll i det hade superfina kläder och var jättetrevlig.
Värdinnan var grannen Malin. Vi blev 4 st, då många hade lämnat återbud. Det blev till och med telefonshoppning för T´s syster, pga hennes son var dålig. Det gick hur bra som helst det med =)
Det jag köpte var 2 body och ett par byxor. Man har ju inget annat val än att vänta på att köpa kläder för man inte vet vad det blir för kön....kommer definitivt beställa kläder från hennes hemsida: kladeronnet.se
när vi vet =) Bra priser och många snygga kläder som jag gillade.




Tack igen Malin för en trevlig söndageftermiddag!

Kändes verkligen konstigt när Johan kommer in och kysser mig hejdå, det var längesen det hände. Saknar honom och det ska bli kul och höra hur hans dag har varit när han kommer hem ikväll.
Själv ska jag bege mig ut och handla mat till katterna här hemma. Måste ut och rasta mig lite med :P

Drömmar

Hej ny vecka....
Ja denna veckan händer det lite saker. J ska börjar sin praktik idag vilket är både kul och tråkigt. Varför det är tråkigt är för man har vant sig att ha sin älskade make hemma.
Nu när man tänker efter så har det snart gått över 3,5 månader sen han blev av med jobbet, helt otroligt vad tiden går. Men förhoppningsvis så ska detta ge ett fast jobb sen och J ska verkligen visa vad han går för. Kan inget annat än att säga att jag är oerhört stolt över honom. Jag är verkligen skitfeg för det mesta, men han gillar nya utmaningar och det gör honom stark. Så detta kommer han fixa galant.
Sen får man ju hoppas att han har kunnat sova nått inatt för jag har inte varit direkt stilla. Har vänt och vridit mig tusen gånger och sagt AJ x-antal gånger. Usch, jag kan inte vara lätt att leva med just nu :P

Drömde förresten om vårt barn inatt. Det var när jag gick upp efter 02 som det slog mig att jag hade drömt om just vårt barn. Och i drömmen, som innehöll både förlossning och nått om Wallanderfilmerna. Så var det en son vi fick och han var livlig redan som nyfödd. Kommer ihåg vad jag sa med och det var nått i stil med; -Du är ju lika livlig som din farbror om inte mer!.....Jag sa farbror men tänkte på min mellersta bror och han blir ju givertvis morbror i verkligheten. Ja jag skrattar när jag tänker på det. För det var verkligen att han satt upp och jag fick kämpa för att hålla honom stilla och detta var direkt efter förlossningen.
Hur ska man tolka det egentligen? hahahhahh.....

Det är jättespännande att vi snart ska få veta var det blir! Längtar så mycket.

 


Årets första grillning

Igår var det jättefint väder så vi beslutade oss för att damma av grillen och grilla några köttbitar.
Till det blev det grillade champinjoner och egen potatisgratäng.
Johan gjorde det supergott. Stod där ute i snön och grillade för fullt.



Idag däremot vaknade man av att det snöar men det har slutat nu och solen har tittat fram igen, tur det smälter bort, för nu vill vi ha vår!
Ska vika lite tvätt och lite annat innan jag ska gå på klädparty hos Malin. Kommer bli jättekul.

Vinnaren är...

Anna Bergendahl tog hem segern i årets Melodifestival.



This is my life

Måste säga att i år var det inga höjdar låtar, förstår inte riktigt varför alla gillade Manboy så mycket?
Hade han vunnit hade vi nog bojkottat Esc.
Vi är nog fullt upptagna med att mysa med vårt barn som har kommit ut  =)


Just nu...

Just nu hemma hos oss...Melodifestivalen och popcorn-ätning.


Har verkligen ingen anning om vem som kan vinna ikväll. Ska bli spännande.


Lördagsfrukost

Bilder från vår frukost imorse....




Frukost är så gott!

Trailer för Eclipse!!!

Då har trailern kommit för 3:e filmen av Twilight saga
Eclipse



Världspremiär den 30 Juni

Gissa vad jag får ryssningar, jag älskar både böckerna och filmerna.

Räkna med att pappa Johan ska få var själv i två timmar en kväll nån gång under sommaren, för jag ska på bio :P


Lördagsmys med magen

G o d m o r g o n Lördag



Jag och magen idag (31+4), önskade jag bara hade magen fram och inte 1/3 bakåt. Är JÄTTEstor bak, tur man kan använda bra kamravinklar =) Men det är inte så långt kvar, så man ska nog överleva att se ut som man gör. Vi är alla olika.
Ska strax gå och göra frukost för hungern är det inget fel på. Ska bara försöka väcka denna svårväckta maken jag har, som kan sova genom det mesta =)
Godmorgon alla!


Fredagsmys

Här hemma har det varit en lugn dag, mådde inge vidare på förmiddagen. Var otroligt trött, hade illamående och smärta i benet. Hade inte fått sovit nått i natt så jag hade kunnat somnat i stolen här vid datorn. Men efter ätit lite lunch så blev det bättre.
Vid 15 så fick vi hjälp med bilen, rullade ut den från garaget och jag fick för mig att test starta den, tror ni inte att den startar då =) Verkligen märkligt. Vi tog chansen och körde till maxi för att köpa lite fredagsgott och frukost.
När vi kommer hem så spelar vi lite Wii Super mario bros, det är verkligen sååå roligt. Gick väldigt bra idag =)
Därefter somnade jag i soffan, Johan lät mig sova för han visste hur illa jag hade mått under dagen så det var sött av honom. Det är inte ofta man hittar en bra ställning att ligga så man tar alla tillfällen man får.

Vi har nu ikväll tittat på en mycket mycket konstig film, en av dom märkligaste faktiskt.
Den slutade lagomt till Solsidan började, för det går bara att inte missa dom på fredagkvällen.


Vi idag, jag är lika med trött =) och blekast i kommunen. Trevlig helg!

Strul

Tråkigt värre! Bilen startade inte nu när vi skulle köra till barnmorskan, så typiskt när man ska iväg på nått viktigt. Ja ja har talat in ett medelande till henne så får vi se om jag får en ny tid nästa vecka. Not funny!
Nytt batteri till bilen, jaha!! Tur man skiter pengar :P

Lite frukost i magen hade inte varit fel.

 

Fick telesamtal precis så nästa vecka blir det en ny tid. Gutt.....


Nattugglan

Gick inte att sova inatt heller efter toabesöket, dumma ben!
Så var det fredag och jag ska upp igen om 3 timmar, not so funny.
Nu kom morgontidningen hör jag =) Tänk vad mycket man får vara med om när man är vaken vid denna tiden. Tur Isolde håller mig sällskap och bebisen som ger mig puffar ♥ just nu.

Egentligen har jag inget vettigt att säga men det är kul att uppdatera lite då och då. -Nehe nu gick Isolde igen och la sig hos pappa J. Lata katt =)
Ska nog göra henne sällskap. Måste få nån timme sömn än bara 3. God natt alla nattugglor.


Längtar så till vår/sommar. Tänker tillbaka till sommaren -09 när vi var hemma och hälsade på under semestern.


Mer bebiskläder

Dessa kläder kom hem och Johan sken upp när han fick se dom. Superhärlig reaktion =)





Nu har vi en massa kläder vi kan klä vår lilla bebis ♥ Toppen.
Nu i kväll har vi kollat lite tv och bara tagit det lugnt, händer ju inte så mycket mer på kvällarna ändå =)
Imorgon är det fredag igen och då ska vi mysa till det lite, sen till helgen ska vi självklart kolla Finalen i Melodifestivalen. Detta kommer bli en bra helg, ska passa på att mysa med J, för på måndag ska han börja med praktiken så jag kommer vara hemma själv, nått som kommer bli väldigt svårt och jobbigt, för man är så van att ha honom hemma. Men som allt annat så är det jobbigt i början innan man vänjer sig =)

 


Ändring

Johan ringde igen till fk, "några månader" kan vi inte vänta, utan han kom i kontakt med avdelningen i gtb där omprövning sker. Jo hon sa att efter 2 dagar skulle nån höra av sig och det tog inte mer än 4 timmar så ringde nån och sa att dom skulle kolla vårt ärende i morgon för den var på tur.
Alltså vilken koll hon på kundtjänst hade egentligen. Man blir ju mörkrädd. Eller går det snabbare för man ringer och bråkar på dom lite?
Skönt att det skyndas på lite så man vet om man ska släppa denna del eller inte. Tröttsamt är det minsann.

Kom hem från vår kära granne Malin för ett tag sen, hon hade en massa kassar med barnkläder som Tobbes syster hade lämnat. Så mycket fint det fanns, idag blev det inte så mycket som jag tog hem för det var kille/tjej kläder så det får vänta till pyret har kommit.
Men lite blev det, mest byxor som jag inte hade nått av innan, så det var toppen.

Annars springer den dag med iväg så man knappt förstår det. Imorgon ska vi träffa våran barnmorska för lite kontroll. =)

Torsdag 11 mars

Oj idag "sov" jag länge. Vaknade stup i kvarten av att rumpmusklerna värker. Pyret protesterar verkligen när man lägger sig på sidan, det är kickar hit och dit så man försöker att vända och vrida sig så gott det går för att hitta en bra plats =) Idag är det 60 dagar kvar till bf. Happy.

En annan sak, tog reda på hur länge det brukar ta för en omprövning för Hp, gissa vad hon svara i luren.....NÅGRA MÅNADER. Alltså vad är detta för system? Dom gör verkligen allt för att man inte har nått val än att ta av sin föräldrapenning. Sjukskriver inte läkaren mig nästa vecka vet jag inte vad jag gör. Då har jag verkligen bara möt jubelidioter. Ser inte läkaren mitt problem så ska hon/han inte vara läkare. Tänk er själva att inte kunna gå rak och i lagom takt utan att det smärtar. Ta er ur och i sängen utan att det smärtar. Bara vrida sig i sängen, då talar jag att enbart lyfta rumpan lite uppåt utan att det hugger och smärtar. Handikappad är vad man är. Jobba i affär sen där efter, lycka till.

Skum dag

Blev en konstig dag idag, blev inget som jag hade tänkt mig.
Har varit trött hela dagen och orkeslös.
Råkade ut för 2 försäljare ikväll och jag fick bara tanken, -Varför händer detta.....Dom kom in och satte sig i soffan och jag ville bara gå och gömma mig. Men aldrig mer ska detta hända, shit dom fattade verkligen inte J´s hintar att det var inte läge. Nu i efterhand så kändes det konstigt, får bara känslan av att nu vet dom hur man bor, vilka grejer man har. Nästa gång man kliver in i lägenheten möts man av allt är stulet. Man kan ju verkligen inte lita på folk idag!!!

Har precis avslutat veckans avsnitt av Grey´s Anatomy och dom kickar ass alla gånger. Älskar den serien.
Nu väntar faktiskt sängen, är jättetrött och jag antar att jag kommer slockna rätt snabbt så fort huvudet landar på kudden. 

Vi ses imorgon. God kväll.....


Baby baby

Alla dessa söta barngrejer ♥
 


Dom ligger här och bara väntar tills att bli använda =)

Nu kom äntligen solen fram lite, så härligt.
Här ska det vikas tvätt och starta nån maskin till.
Ha en bra onsdag! 


2 Månader kvar

10 Mars; 2 månader kvar


Nu har du växt och blivit hela 31 fulla veckor. Vi är så spända på vem du är där inne. Fortfarande kan vi känna -Är detta verkligen sant, vi ska bli föräldrar...det är verkligen det häftigaste man kan vara med om. Och om två månader ska vi få ha dig i våra famnar...
Livet är fantastiskt!

Godmorgon till er alla!


Dagens


(31+0)

Dagens outfit. Kul när man gör dessa rensningar i garderoben för man hittar nästan alltid nått man har glömt att man hade. Denna toppen plus ett tjockt bomullsband från en kofta så piffar man upp plaget lite.

 

Det gjorde verkligen gott att komma ut lite nu på eftermiddagen. Man vill bara skingra tankarna från allt elände...och försöka suga åt sig allt positivt man kan komma över. För jag tar lätt åt mig saker som jag egentligen inte ska bry mig i och man blir lätt nere då istället. Självkänsla är nått jag ska träna på.

Lunch med svärmor

Lunchen med svärmor var riktigt trevlig. Vi satt och åt på Fantasi. Jättelugnt med folk, strålade sol utanför. Riktigt bra humör-väder. Vi pratade om allt och inget. Därefter följde svärmor med mig på att leta present och det fann jag med =) Därefter gick vi till HM för jag ville kolla på en topp som jag kanske kunde köpa, men det var bara små storlekar kvar så det blev inget. Efter den korta rundan så värkte allt i min kropp, det kändes som jag inte skulle komma till bilen. Där vaggade man fram i ultrarapi. När jag väl kom fram slängde jag av mig jackan och körde hem. Kanske får börja använda nått lättare istället för vinterjacka. Det har lite med vad man ska göra med. Man ska inte börja klä av sig allt för tidigt som många kan göra och resultatet blir förkylning.


Gissa vem det kan vara till =)


Tisdag 9 mars

G O D  M O R G O N

I natt har jag sovit rätt bra, ett toalettbesök vid 03, man kan nästa ställa klockan efter mig för det är alltid dags vid den tiden. Ska snart väcka mannen, när jag låg vaken vid åtta så ligger han och skrattar i sömnen. Det var rätt roligt att höra honom. Måste ju bara få fråga vad det var han drömde om egentligen.

Idag ska jag faktiskt möta upp svärmor på stan så ska vi luncha lite tillsammans. Det ska bli kul, det är nått vi inte gör så ofta men det händer ibland, plus att jag ska passa på att köpa en present.
Därför ska jag äta frukost nu och hoppa in duschen och göra lite innan det är dags att köra mot stan.

Ofta på kvällen fixar Johan varsin skål med skalad apelsin och det är nått vi båda gillar väldigt mycket.
Det är verkligen så gott och enkelt. Perfekt till tv´n där man lätt får ett sötsug varje kväll.

Graviditetsvecka 32

Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.


8 veckor kvar nu till bf och det är ju superbra! Har fått börja känna att magen börjar bli tung nu, just när man är uppe och går. Även när man ligger i sängen. I veckan är det besök hos mvc och det ska bli intresant hur mycket magen har växt. Några sammandragningar har jag känt av i förra veckan, men det gick över rätt snabbt.
Ja det börjar närma sig sakta men säkert. Har börjat skriva en lista till vad som kan vara bra att packa i BB-väskan. Kanske är tidigt men kan vara rätt skönt att veta att man har börjat kolla. Tror det brukar vara lagomt när man är i v36. Men har man ett kontrollbehov som jag så underlättar det för mig att vara förberedd.

Kväll

Blev lite pappersarbete som hade legat ett tag, köpte ju pärmar när vi var i ullared och nu har dom kommit dit dom skulle. Så skönt när allt börjar falla på sin plats. Ena efter det andra. Sitter förtillfället och fördriver tiden på blip.se tills det är dags för veckans avsnitt av Familjen Annorlunda.

 

Ja just det, det är ju Halv åtta hos mig nu, det kan man kolla. Bye


Gamla kläder

Idag tog vi tag med rensningen av våra kläder för att få lite annat att tänka på.
Högen blev enorm. Jag har väldigt svårt att slänga kläder, för man har så många minnen från vissa och man "hoppas" man kommer i dom igen :P Men denna gång sa jag adjö och gissa vad plats det blev. Johan fick med ihop en rejäl hög.
Det är rätt skönt nu i efterhand.
Vi behövde den ena garderoben till babykläderna, det är en tillfällig lösning till vi hittar nån billig klädförvaring.
Så här blev det i rummet istället. Inte så snyggt men ett måste.

(bortse bordet med pärmarna)
Sen blir det att tvätta och vika in babykläderna så vaggan blir tömd. Sakta med säkert går det här hemma.

Brevet för Omp av Hp blev skickat idag och imorgon ska vi få tag i min barnmorska, håll alla tummar ni har att det går vägen.

Över till nått annat som kan skingra tankarna lite......

Vasaloppet och Barnkalas

Nej detta är inte alls roligt, man blir så nedstämd av situationen. Jag hade självklart jobbat om jag hade kunnat, ischian har jag gått med sen i okt/nov. Nu funkar det bara inte.
Tack för alla fina kommentarer ♥


Igår var vi bjudna på 4-års kalas och vi skulle självklart fira Tuva. Charmtrollet....var i sitt esse och hade väldigt roligt med att leka med sina kusiner.
Presenterna var i rosa rosa rosa =) Hon är verkligen inne i en "prinsessaperiod" och hon är bara för underbar.
Vi fick jättegod mat och tårta. En massa gravidsnack blev det då 3 av personerna väntade barn =)
Tiden gick jättesnabbt och jag blev tröttare :P Vi hade haft det väldigt trevligt.
När jag kom hem damp jag ner i myskläderna och i soffan och det var den söndagen.....
Vasaloppet såg jag med på förrensten på förmiddagen. En tradition som måste följas. Råkade somna när dom hade ca 12km kvar så nån målgång såg jag aldrig, sånt som händer.

Hopplöst...

Jag bara grät när jag läste papprena från fk. Vi som trodde att detta skulle vara självklart, men så var inte fallet. Fattar verkligen inte hur illa det ska vara för att en havandeskapspenning ska gå igenom. Jo, arbeten där lyft över 20kg förekommer är det bestämt. Finns väl ingen gravid kvinna som lyfter såna vikter under en graviditet överhuvudtaget. Men fallet är inte hur mkt och ofta jag lyfter utan jag har ont oavsett vilket, kan knappt gå, stå, ligga och sitta pga ischias. Läkarintyg har ingen betydelse för det är nissarna på fk, det är dom som bestämmer vad som är bra för en. Nu har vi begärt omprövning och mer kan vi inte göra. Situationen är verkligen skit....allt detta gör att man har så svårt att glädjas och det är jättejobbigt.
Måste säga att jag vet inte vad jag hade gjort om inte Johan fanns här, han är så stark! (gråt i halsen) Han är helt fantastiskt ♥
Igår körde vi hem till J´s föräldrar för att ordna med papper och när vi kliver in i hallen och börjar kramas så brister jag i gråt igen hos svärfars armar. Det är en familj som verkligen bryr sig och man är verkligen älskad. Och det blir fler som gråter, är det nån som ser hur man mår så är det dom. Vi pratar och försöker förstå. Man blir bara så besviken över att fk inte kan förstå hur ont man har och ändå tycker man ska jobba i fullt tempo.
Frustrationen är inte nådig!

Vill verkligen inte att det ska bli måndag, då vi måste dra i denna process, för det känns helt oändligt och hopplöst. Men det är ett måste, man blir inte ett dugg rikare av det!

FY FAN!

Fy fan vad orättvist det ska vara!!
Att det inte kunde vara ett bra besked istället!!!
Ska man ligga på dödsbädden för att bli helt godkänd???
Är så jävla ledsen.....


100305 del 2

Vilken skitnatt, har aldrig varit med om nått liknande. Har haft så ont att jag inte kunnat sova. Fick lov att väcka J igen, för att få en på andra tankar. Fick hjälp med att värma vetekudden för korsryggen har helt låst sig så smärtan den skickar ut till benet har varit olidlig. Jag är så trött idag och matt att jag vet inte var jag ska ta vägen. Läget är så tråkigt, låt mig slippa det snälla.....

 

Iallafall så får man försöka göra det bästa av det. Kommer troligtvis sova middag under dagen för mina ögonlock är inte att leka med just nu, hade gärna somnat här och nu men det är ingen som håller mig sittande upp direkt =)
Vi säger så för nu och så ses vi senare under dagen om det inte kommer upp nått annat :P Over and out


100305

Vaknade alldeles för tidigt inatt. Iof så gick vi och la oss tidigare än vanligt så det har med det att göra antagligen.
Ögonen är trötta vill jag lova men benet värker så det gör det svårt att koppla av. Lika bra att sitta uppe ett tag innan jag gör ett till försök att sova.

Hade verkligen en bra dag igår, vetskapen att det snart är dags gör det så mycket bättre. Snart 2 månader bara och sen nån vecka mer eller mindre vet vi inte än.
Handlade hem nya gardiner till barnkammaren, vita/gröna/lila blommigt i ullared. Kan nog piffa upp det lite. Ska idag stryka och hänga upp dom är det tänkt. Sen blir det en städdag här. Göra det fint till helgen. Kan ni tänka er att det är redan FREDAG igen??.

Barnkammaren för tillfället.


Babyhandling i Ullared

Ullared blev det idag och det var en bra dag med.
Kom iväg vid 06.30 men fick åka inom Hässleholm och tanka bilen. Sen bar det av!
När vi kom dit var det öde, så vi fick verkligen en lugn dag, förutom att det var lite trångt bland babyavdelningen för tydligen är alla gravida :P
Vid tio var vi nästa klara med babysakerna och då behövde vi lagomt fylla på med lite energi, så vi satte oss i ett av fikaplatserna, vila ben och rygg med för den delen.
Sen var vi på det igen, vagnen fylldes eftersom och vi kollade knappt hälften av affären, för hade jag gjort det så hade man sett allt fint som finns. Och jag vill gärna ta hem det med =)
Lika bra att inte veta vid det....ekonomiskt blir det med. Vi bockade av vår lista och det blev allt förutom badbalja och nått annat smått. Men det kan vi köpa här hemma med.
Är verkligen nöjd med dagen, strax efter tolv lämnade vi kassan och en supertrevlig kassörska! Och sen bar vi hemåt. Det var lagomt för mig, för jag blev tröttare och tröttare och ryggen orkade inte så mkt mer. Men det var inte värre än det brukar och det var superskönt. Vi stannade och åt efter vägen så vi var hemma strax efter 15.
Här är lite bilder på vad som fanns i kassarna bla...

Fikapaus


Uppackning sker.


  

En del kläder, svårt att låta bli...med det blev mkt naturellt. Men hellre det än att man köper "fel". För alla andra kläder med färger var verkligen antingen till kille eller tjej, vilket är väldigt tråkigt. Det är verkligen djungeldjur eller kossor som gäller som motiv.

Nu ska jag börja packa in sakerna =) Ha en bra torsdagkväll....


Baksidan

Helvetet bröt loss här hemma, så idag har det inte varit roligt.
Ja jag vet inte vad jag ska säga, och tystnaden har pågått i över åtta timmar......
Hoppas verkligen att det kommer fram nått vettigt av detta.

Cougar Town

Måste rekomendera en ny serie som började igår. Cougar Town! med Courtney Cox.


Den var verkligen jättebra, många skratt blev det.
Vi kommer att fortsätta titta minsann.


Inventering på babykläder

Var ute på en mini mini promenad, klarar inte av att gå långt alls längre. Hugger i rumpmuskeln så fort jag ska ta mig nånstanns nu! Men jag behövde få lite frisk luft och solsken. Har nu suttit och "inventera" alla kläder jag har fått av nära och kära. Vi ska förhoppningsvis upp till Ullared imorgon och det kan vara bra att veta lite vad man har här hemma. Lär ju finna några klädersplag som hamnar i kundvagnen ♥

Tror jag ska sätta mig på altan och sola lite, jag är alldeles för blek.

Sol sol sol

God morgon Onsdag!
Har fått sova lite längre i natt och det var skönt! Kom upp strax innan nio och har suttit och kollat en massa bloggar. Man fastnar lätt här i bloggvärlden =)
Ska snart inta dagens frukost, hungrig som vargen är jag! Har precis ätit den =)

Ute skiner solen och det är så uppiggande, finns inget härligare att vakna till att solen lyser upp hela lägenheten.




Här har vi en katt som vill ut i solen....


Ja vad brukar man säga....

Man ska aldrig säga aldrig tydligen =) Vi gjorde det vi hade tänkt....och det känns härligt. Nu finns det inget som ligger och skräpar och måste fixas i barnkammaren innan vi kan göra nått annat. När det bara att inreda hur vi vill ha det. TOPPEN!
Pappren har kommit in i pärmar, smågrejer har blivit kastad. Fattar verkligen hur man kan ha så mycket som bara ligger??? Vi måste vara en soptipp eller nått!

Har för en stund sen ätit middag och min magen är verkligen spänd =) Mätt och belåten med andra ord.
Ska sätta mig i soffan nu och spana in dagens avsnitt av Halv åtta hos mig....Supertrevligt program. Senare ikväll är det dags för House, ett måste!!!

Godkväll alla!

Tisdagar gillar vi!

Vi idag!



Som alla vet så gillar vi tisdagar här hemma! Hihihih.....Ska snart äta lunch och sen blir det att börja på tömningen av bokhyllan, om det blir nått överhuvudtaget. J har bjudit hem några vänner, så det kommer inte bli så mycket av det tror jag. Dom kommer snart och man kan ju inte hålla på att göra annat när man har gäster!
Ja ja vi har tid på oss antar jag. Kanske det blir lite i eftermiddag/kväll.

Annars skiner solen så underbart här, man får lite hopp om att våren är snart här =)

Graviditetsvecka 31

Vecka 31

Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.


Ja ännu en vecka =) Kan inte klaga på det! Mår som sagt bra, något som jag märkt mer och mer är att jag inte klarar av vissa lukter....reagerar mer på alla dofter. Som exempel så köpte jag en parfym när vi var i grekland, använde den hela vecka där men när jag kom hem så klarar jag inte av den. Jag mår illa att bara tänka på den. Så den står i badrummet helt orörd. Den kommer jag ge bort om det är nån som vill ha den. Har haft handtvål som har liknat doften - söta -som jag har väldigt svårt för. Rostad lök - Hell NO! Fy vad äckligt.
Annars är det som det står där uppe - Smärta i rygg/rumpa/ben och fogarna.


Kvällen

Vad kul det är att titta på Familjen Annorlunda, hel sköna familjer!

Kvällen har varit som den brukar, mys framför tv´n när serierna börjar. Tror jag ska krypa ner snart. Börjar bli ganska trött. Så får vi ser hur denna natt blir.....har haft stödstrumpor på mig hela dagen och det har varit ganska lugnt med benet, men jag har erfarenheter att det kommer ikväll/natt, vi får se.
Imorgon är det tisdag igen =) Lovely


Spjälsängen klar!

Det börjar ta sig sakta men säkert till att bli en barnkammare nu.





Känns riktigt bra att se på spjälsängen ♥ Det värmer i våra hjärtan! Vi är långt ifrån klara, men tänkte ta ett race i morgon med, har en bokhylla som är full med saker som måste sorteras. Kanske kommer några tavellister upp, är ganska svårt att bestämma sig när man inte vet vad mer vi hittar på ullared och om det blir nått ikea-besök. Så man får avvakta lite.
Nu ska vi äta middag så fort Johan har kollat klart på ett program på tv. Hungrig!

Ikväll blir det självklart tv-tittade - Familjen Annorlunda och CSI.
Denna veckan är ju full med säsongspremiärer =)


GRATTIS!

Fick världens bästa nyhet precis, vår kära vän Julia födde sin son för nån timme sen.
GRATTIS JULIA och ANDRÈ
Är verkligen så glad för deras skull, vilken känsla det gav mig när Johan sa nyheten =)
Kan inte sluta le!
Grattis igen!
Gissade fel på en dag, inte helt tokigt =)
♥♥♥


Tröst

Efter jag gick och la mig så brast det för mig, Johan vaknade och tröstade mig. Efter det kunde han inte somna om så han klev upp strax innan 06. Det känns bättre att få gråta ibland, för man har så många känslor att hantera. Det går verkligen upp och ner. Och man har en ganska stor ilska över smärtan och man klarar inte av att försöka vara positiv mesta del av tiden. Är så glad att jag har J som stöd ♥

 

Ska ta en dusch och äta frukost, så man vaknar till liv och kanske får denna dag att vända?!


1 Mars

Då var vi inne i mars månad och vi har 70 dagar kvar till BF.
Känns väldigt bra måste jag säga.

Och igår blev vi klara med spjälsängen, tog nästan halva dagen att måla, blev att jag målade 2 st tavellister och 2 ramar som kanske kommer upp på väggen. Hade nog blivit rätt bra.

Till nått som är mindre bra är hur jag mår just nu(ovanligt...not!). Har fått så ont i mitt högra ben. Har kännt av det ett par dagar men det vill inte ge sig, brukar kunna släppa lite när jag sätter mig en stund på en stol, men det är inte mycket.
Känns som benet ska lossna och värst har det varit i natt. Så det bli antagligen att besöka farbror doktorn om det inte blir bättre. Man ligger och oroar sig, vad är det som gör det, är det allvarligt!? och jag är otroligt sjukt trött på allt detta!!! Att man inte ska få må bra nån dag......Jag vill kunna glädjas till max och vara igång som vanligt, men nej inte ens det. Detta har tagit över helt fysiskt och psykiskt....egentligen fattar jag inte hur jag pallar ta allt detta? Smärta dygnet runt, och jag är så less på men ändå sover man minst, uppe först, försöker få dagarna att se något bra ut.

Satt och läste gamla inlägg i bloggen här om dagen och jag kände verkligen att jag allt jag läste var så positivt, jag var glad och det hände bara roliga saker. Visst 08-09 innehöll viktminskningen och det gick ju jättebra. Men nu handlar det bara om allt tråkigt och hur dåligt jag mår. Gissa vad jag vill att det ska vända. Detta är ju inte direkt roligt att läsa och följa en blogg som innehåller bara skit är ju inte ett dugg intressant, tycker jag. Men som sagt så vill jag att det ska vända och självklart så har vi orsaken till detta i våran famn i början på maj. Och det ger mig styrkan, för barn har vi velat ha så pass länge. Men det kan vara svårt att acceptera hur vissa kan må så bra och man själv inte gör det, men det finns värre fall än mig och det är det man kanske ska tänka på istället???
Bara det inte blir värre, och det är mycket man inte vet här i livet, kanske det är med både för-, och nackdelar.......


RSS 2.0