Sommartid

Igår skulle jag egentligen på tjejfest men det blev tyvärr inställt =( Johan hade bestämt att han med skulle hitta på nått och svärföräldrarna ville passa Arvid för det var ett tag sen sist. Planerna bestod, fast jag fick vara hemma. Så jag passade på att göra sånt trök som har blivit liggande och det var ordning och reda i klädkammaren. Så skönt att ha det någolunda bra.
När vi vaknade imorse så kändes det konstigt att inte ha en son som väcker oss.
Sen vid lunch fick vi vårt hjärta tillbaka. Svärmor nämnde nått med klockan och då slog det mig att vi måste ändra klockan idag. Hade helt glömt bort det =) Så det kan gå!

Våffeldagen

Ja då var det helg igen. STOPPA TIDEN FÖR SJUTTON!
Igår hade vi bestämt med Fredrik att vi skulle träffas och käka lite våfflor. Gick ut en sväng innan med Arvid i vagnen. Han hade visat att var trött och jag visste att han skulle slockna efter en stund. Prövade gå en annan väg än vad jag brukar och kommer till en grusväg som går ända upp till Linderöd tror jag. Alltså det var hur härligt och mysigt som helst. Skönt att slippa gå på asfalten med. Vägen var omgiven åkrar och skogsdungar. När solen låg på så njöt jag full ut. Passerade en rätt så stor bäck, så jag stannade kvar på bron ett bra tag innan jag fick vidare. Fick höra fiskmåsar. Såg fina hästar. Det blir nog bara mer och mer härligt att gå där när man får se hur våren slår ut! Sen vände jag och gick hem till Fredrik och Alva. Även min man och Fredriks mamma var där. När dom åkte gick vi ut med barnen och prövade Alvas nya gunga. Guud vad roligt dom hade. Båda skrattade och man smälte av att se lyckan ♥

Synd att jag inte tog nån bild får göra det nästa gång vi är där.


Trevlig stund

Det är verkligen skönt när vissa dagar bara flyter på!
A har börjat att krångla lite när han ska sova sina för- och eftermiddagslurar. Han ska helt enkelt inte ligga i min famn och mysa. Utan han ska sitta upp och göra allt annat än sova. Jag har lite problem med att orka så väldigt länge att hålla honom för han är inte lätt längre. Men jag satt på stolen i hans rum och han fick hålla på att kolla på allt annat och ta i och ur nappen. men han lutar sitt huvud mot min axel och mot mitt bröst och visar att han är trött. Jag myser så mycket jag bara kan och tillslut så la jag ner honom och gick ut. Oftas när han ska somna själv så protesterar han lite med att gnälla och vara ledsen. Men han sa inte ett pip utan låg kvar och sen somnade han. Det är såna stunder som man aldrig glömmer. Nu kommer detta vara en engångsföreteelse, men trevlig var den =)

Klätterapan! Nu ska Arvid resa sig mot allt.

På eftermiddagen gick jag och Arvid hem till svärmor och lekte lite. Kusinen Alva och Fredrik kom sen en stund senare. Arvid höll på att sova middag då men dom fick leka när väl han vaknade. Dom är så underbara tillsammans. Alva är så duktig på allt. Nu kutar hon jättesnabbt ♥ Jag får se upp för jag varken hör eller ser henne. Helt plötsligt så är hon bakom en så man får vara försiktigt. Hon tog till och med en kökshandduk och börjarde torka på skåpen. Hon är helt otrolig. Tydligen hade hennes mamma torkat fönster i helgen så hon skulle med göra samma sak ♥

Snälla svärmor hade köpt denna fina vårjackan till Arvid. Den är superfin och blev supersnygg på sonen! Tusen tack. Den kunde inte komma mer lägligt. För idag har det varit toppenväder. Solen har värmt, klarblå himmel och en massa fågelsång. En bekant hade till och med sett tre fjärilar. Det är verkligen vårtecken för mig.

Nya köksluckor

Nu äntligen har vi fått våra nya luckor i köket och bra och snyggt blev det.
Känns väldigt skönt att dom är på plats. Som vi har väntat.
 


FREDAG

Då var fredagen här och både jag och Arvid gillar det. Fredag betyder en massa mys och en helg att se framemot då hela familjen är samlad. Nu när jag är mammaledig igen så är helgen heligast på hela veckan. Måste se till att njuta mer!! för snart ska man börja jobba igen. Nu hade jag egentligen från början tänkt jobba from. majmånad men jag har ändrat det till juni istället. Tiden går för fort och det är nått jag inte gillar. Man fattar inte att dagarna kan gå i rasande fart.

Har iallafall haft städdag idag. Passa på när Arvid sover långa sovstunder. Nått som kom veckan då han blev sjuk och än så länge så har det hållt i sig.
Önskade att man kunde poppa en massa musik(hög) i lägenheten men jag får nöja med med lite P3 och men det är inte illa det heller =)

Nu hade jag tänkt lägga in ett musikklipp men det funkar tydligen inte just nu....=(

Ikväll ska vi ha mys med Johans föräldrar som kommer över och äter lite middag med oss ♥



Jag och lilla plutten som är stora killen nu ♥


Hej torsdag

Halv åtta väckte Arvid oss...både jag och Johan var ganska trötta för 02.30 var Arvid uppe i natt och var ledsen. Men det är verkligen helt underbart att kika in i hans rum och se vad han skiner upp när han ser oss på morgonen. Underbara unge!!!

Ibland blir man så frustrerad på företag som inte kan få saker gjorda rätt och i tid. Och givertvis så ska vi åka på sånt med. När vi fick nycklarna till lägenheten fick vi reda på att köksluckorna skulle bytas för det låg i tiden. Och detta var i slutet av januari. Stommen var målad och hyresvärden sa att det var 6 veckors väntetid på luckorna. Fine...men nu har det liksom gått snart 8 veckor och vi har ringt x-antal gånger och försökt fått ett svar när dom kommer för Arvid blir mer och mer klåfingrig på sakerna i hyllorna och har redan haft sönder grejer. Senaste svaret vi fick var att -det kan hända att målarna glömmer meddela att dom har målat färdigt. Alltså snälla vad är det för ursäkt? Och så idag så kommer en lapp om att nästa vecka kommer det nån och ska göra en målarbesiktning. Hur länge ska dom dra ut på detta???? Det är ju så man undra vad i --- dom håller på med. Men varför ska saker och ting gå smidigt???

Jaja...nu vaknade Arvid så då vankas det lunch. Bye


Snart allt på plats, tror jag.

God förmiddag eller snart är lunchdags =) Halv åtta slog jag upp mina ögon och kort därefter vaknade Arvid. Det är faktiskt lite läskigt att det inte många minuter efter jag har vaknat som jag hör han. Fast oftast så vaknar han först. Jag är ingen morgonmänniska direkt.
Känns otroligt skönt att kontoret är i sin ordning, har bara lite papper som ska in i pärmar men annars så är det rent och prydligt. Förvarningsboxarna från ikea är toppen och ska nog köpa två till när vi är där på besök.
Så småningom så ska vi väl få upp nått på väggarna också. Även väggord är det tänkt. Sen väntar jag på att vitrinskåpet ska förankras i väggen så jag kan ställa in alla glas som står i bananlådor. Då kan jag känna att det är snart färdigt. För vissa tar det lite längre tid att få allt på plats :P

Nu måste jag gå och väcka Arvid för vi måste till stan, det är verkligen så trist att behöva väcka honom. Men 1,5h vila är inte så illa iallafall.  

Vill träffa folk!

Det är verkligen trist när man är sjuk.....jag vill träffa folk. Tänk om det ändå fanns en mirakelkur mot förkylning, det hade varit helt fantastiskt. Nu är jag mycket bättre men nu är det Johans tur och Arvid är väl på bättringsvägen men det hänger i sig.
Men jag vill ut nuuuu och träffa nära och kära. OMG!!


Tror Arvid saknar sin kusin. Vet att jag gör det iallafall! Det var jättelänge sen sist vi sågs pga resor och sjukdomar. Nej nu ska jag gå och städa vårat "kontor". Har inte gjort iordning där än, men nu ska jag göra ett ryck.

Egentid

Mitt minne är verkligen inte det bästa. Nu när man flyttar så hittar man saker man helt glömt bort. Eller glömt och glömt.....det har inte varit en smärtfri tid där orken och lusten funnits rättare sagt. Dom senaste 2 åren har varit jobbiga och egentid har inte funnits på schemat. Men nu när jag ändå hittade detta fina presentkort så måste jag iväg och göra mig fin =) Vill så gärna göra förlängning av naglar igen. Det var så fint. Får passa på att ha det nu när man inte jobbar så kanske dom varar lite längre?


Bilden är för 2 år sen.


Fredag 11 mars

Usch vad jag avskyr att se Arvid sjuk. Det gör verkligen ont att man är hjälplös, man vill bara att det ska bli bättre med det samma. Mammas lilla hjärta ♥

Stora hjärtat är med förkyld och jag bara längtar tills alla är friska igen.

Vi håller iallafall lite fredagsmys med tacos och glass till efterrätt. Vi la Arvid vid 19-tiden men vill inte komma till ro så han fick vara med och mysa med oss en stund innan vi la honom igen. Han är verkligen en buse ♥ Hans leenden är så man smälter.
Hoppas det fint väder till helgen för jag vill känna solen i mitt ansikte.


10 månader

Igår blev Arvid 10 månader och det är inte klokt vad det går undan!
Det blir bara svårare att ta en bild då han ligger still så jag antar att det är dom sista bilderna som blir som innan.
9 månader


10 månader

Trots att han är sjuk så är han glad ♥

Sjukstuga

Jag är på bättringsvägen men nu ligger Arvid med feber och hosta =(
Har precis fått honom att somna, då han har varit vaken sen åtta. Sov oroligt mellan 5-8 så han måste vara helt slut nu. Han är så varm och det gör ont i mammahjärtat och se honom sjuk.

Bra start på denna veckan =( not....
Ska passa på att vila lite nu så får det andra komma sen. Vill bara bli av med denna eländiga förkylning.


Förkyld

Nu var det min tur att bli förkyld =( Bröt ut igår och natten var inte skoj alls. Har hostat och hostat och varje gång så har det var som knivhugg i ryggen. Näsan bara rinner och den roliga veckan i månaden hälsade med på med värk värre än någonsin. Håller tummar att det går över snaaaart.

Så det blir inte många knop här hemma. Vi hade planerat att kört till Andys i morgon men det går ju inte, trist.


Måste visa Arvid när vi gav han blåbär....dom var lite sura =)
Hihihih Älskade unge


Tandläkaren

Oj här har man lyst med sin frånvaro!
Igår gick vi in i mars månad och det är inte klokt vad tiden går. Vi har redan bott i nya lägenheten i snart 3 veckor. Men jag kan inget annat än säga att vi trivs som fisken i vattnet.

Idag gick vi med Arvid till folktandvården och gjorde ett första besök. Fick lite info och Arvid visade sina 2 gaddar med stor förtjusning =) När vi hade pratat klart så fick Arvid en tandborste men den får vänta för han har en sen innan.
Bilden visar premiärtandborstningen!

Gick sen till affären för att köpa veckans blommor. Har bestämt att lägga pengar på färska blommor istället för en massa godis som gärna hamnar i kundkorgen =(
Blommor i hemmet gör det så mycket mer hemtrevligt.


RSS 2.0