På kurs i Karlshamn

Tittar in här en snabbis, ska snart bege mig till jobbet där jag ska möta upp Julia och Emma så ska vi köra till Karlshamn för att gå en kurs hos Svenska Spel.
Hela dagen ska vi vara där och de andra på jobbet som redan har varit på det sa det att den var jättebra. Så det låter givande. Igår kväll efter middagen spenderade jag min kväll ute med att lägga kanten, jag kom inte in förrens det började mörkna kl 22.30. Men jag hann klart och det ända som är kvar är att köpa jord så man kan då dom på bättre plats. Det tråkiga är att det blev inte JÄTTErak men det får man ta. Man är ingen mästare och det är inte hela världen.
Åh nej nu for klockan snabbt iväg. Måste gå.
Hej hej


Fun night

I lördags förmiddag körde jag och maken till Woody för att kolla på sten till vår rabatt. Ska lägga en kant så det blir snyggare och lättare att klippa gräset. Hittade en grå sten som kommer bli jättebra. Därefter bar det hem för att lasta av och göra sig redo för en dag på jobbet. Johan släppte jag av hos Ralle. Dom skulle köra till Jenny och Fredrik senare på eftermiddag där det skulle bli grillning och lite fest. Jag kom så klart när jobbet var över.
Satt ute så länge vi bara kunde, men efter ett tag blev det för mycket med mygg och knott så vi gav upp.
Väl inne blev det buzz, massa klipp på youtube och bra musik.







Man fick ju tänka på refrängen men hade det inte varit för man hade börjat jobba så pass tidigt hade jag kunnat stanna mycket längre för det var så roligt!
Ska ta igen det nu på lördag istället =) Hahhaha Då blir det fest vill jag lova!
Frukostdags känner jag.
Ha en bra måndag.

Biobesök

Igår blev det biobesök igen, som tur var blev det i Kristianstad istället för Bromölla. Vi blev ett gäng på 7 st som såg Transformers 2. Filmen var verkligen jättebra. Denna hade mycket mer rolig humor om man jämför och innehöll mer coola effekter. Och en bra story. Givetvis är det alltid lika trevligt att kolla på Shia!!! Trean kommer redan om ett år =) Me like.

Transformers 2 - Revenge of the fallen - CHECK √

Ännu en ny vecka är kommen och semestern börjar närma sig och det ska verkligen bli skönt att få vara ledig.

Underbar kväll!

Hemkommen från Jenny och Fredrik precis och vad jag har haft det roligt! Kommer bilder imorgon.
Kommer in och säger ett snabbt God natt till er som är vakna. Måste nog lägga mig nu, jag som ska börja jobba tidigt.
Kram

Baksmällan

Det blev ett extra biobesök utöver vår lista på filmpremiärer denna sommar. Komedin Baksmällan. Åh herregud vad jag skrattade. Det var inte en lugn stund utan skratt under nästa 2h. Den var helt fantastiskt. Vilken komedi!!!


Gå och se den för så här mkt har jag aldrig skrattat åt en komedi innan.

Fredag

Ja idag är det fredag och allt, härligt kan tycka men jag ska jobba på min lediga dag och det tar emot just nu.
Men fredag betyder vägning och denna vecka har det varit upp och ner med vikten.
Det slutade med att jag har gått ner -0,3kg iallafall (totalt -18,9kg) trots slarv.
Nu väntar jobb, ha det så bra.

R.I.P Michael

Fick nyheten av Johan nyss att Michael Jackson är död. Han fick hjärtstillestånd.
Läste att han skulle ut och göra sin sista turne nu om nån dag. Verkligen jättetråkigt att han inte hann med det.

The King of Pop
1958-2009

Ljummen kväll!

Det går framåt med min planering! Så snart är man klar med hur vi vill ha det och allt vi måste tänka på.
     Tog mig en väldigt sen kvällspromenad ikväll, man är lite så där med när klockan är över 21. Nu på sommaren är det tacksamt för det är ljusare ute men man hör mer och mer skit som händer. Så man ska vara på sin vakt.
Promenaden var helt fantastisk iallafall, vilken ljummen kväll det är! Tog en 50 min lång walk denna gång. Får se om man orkar upp lite tidigare imorgon så man kan ta en likadan innan jobbet? Man har inte varit så duktig denna veckan så man får ändra på det. Men jag är känd för att snoza på morgon =)

Imorgon kväll ska jag och maken köra till stan för att kolla bio, bara mysa han och jag! Ska se komedin Baksmällan.
Kan nog bli rätt roligt, trailern var ju sjukt kul.

God kväll

Nya dojor



Mer av ullared fynden, ballerinaskor för 50:-
Dom är verkligen supersköna, sulan är mkt tjockare än vanliga ballerina.


Så tråkigt!

Nej usch vad jag blev på dåligt humör idag! Man får verkligen bara höra skit på jobbet! Så jävla less på det.
Nu är jag hemma så jag ska försöka lägga det åt sidan.

Tänkte jag kunde visa mina fina blomstergram jag fick i måndags.
Det är från min farbror med familj och från mina bossar på ica. Älskar verkligen blommor. Dom är så himla fina.
     Igår satt vi ute och åt middag och det har helt underbart, vilken värme det fast klockan var mycket. Därefter satt vi ute och planerade festen med en varsin cider och öl. Vi har typ allt bestämt nu och det känns bra. Nu gäller att ligga i för att göra klart allt som ska fixat. Hejhopp!
Nej om man skulle stoppa i sig nån lunch innan det blir försent.

Lite tid!

Har suttit och tänkt på hur denna och kommande veckan kommer att se ut och det det kommer inte bli lätt för min del! Skulle egentligen vara ledig denna fredag men jag behövdes i charken. Min ledig tisdag nästa vecka då var det kurs i Karlshamn och sen jobbar jag hela veckan. Jag kommer få det kämpigt att hinna med allt för man e ju inge vidare pigg på kvällarna när man kommer hem från jobbet. Det gäller att planera ikväll och imorgon. Detta kommer att kännas vill jag lova! Denna helg är min jobbhelg och sen ska vi till Jenny o Fredrik på lördag och på söndag nån timme efter jag kommit hem så ska vi till Bromölla. Visst det är sånt som är kul att göra men det jag syftar på att jag kommer inte hinna med att förbereda som det är tänkt. Som sagt, stenhård planering gäller! 

Nej semester nu hade varit så underbart. På söndag är det 2 veckor kvar. Tjohooo.

Ullared

Fick en toppen dag i Ullared igår. Fynden var många och denna trip var den bästa av alla gånger.
Lagomt med folk med, så skönt att slippa trängsel säger jag bara!
Det var jag, svärmor och Johans mormor som var dit. Och det är alltid lika trevligt. Denna gång körde vi upp, annars brukar det bli med buss. Men det fanns ingen tid som passade oss men det går jättebra att köra upp det är ju typ bara rakt fram =)
Här är lite bilder på en del av mina fynd!
Underkläder är alltid bra att ha!
Hittade rätt mkt till vår 50 årsfest vi ska ha. Tuff Beer-balja. Färgtema blir turkost och svart typ.
Massa toalettartiklar!
Är supernöjd med kläderna jag hittade, bla. leggings som var helt underbara, blir perfekt till sensommaren! och sen en ljuslykta, har länge velat ha en sån och nu tog jag chansen.
Maken fick med en lite skörd. Han får vara med i höst istället för jag vill verkligen inte köpa mer kläder som bara blir hängande. Men tröjan med dragkedjan blev så j-vla bra! Han är såå stilig!
Hittade en klänning också, men den ska jag nog ha på festen så jag visar inte den just nu. Har många som läser bloggen som ska komma =) Men vi får se hur jag gör.

Frukost nästa!


REDO!!

Ullared here I come!!!
Idag blir det shopping som gäller, härligt.
Vi ses ikväll igen. Kram

Födelsedag!

Ja det är bara att inse fakta man är ett år äldre idag! Hela 25 år fyller man, men jag tycker jag känner mig fortfarande som en 21 åring. 25 det är ju gammalt :P det tyckte man iallafall vid 20 års åldern. Det är bara att ta det!
Har fått en massa uppvakning med telefonsamtal och sms. Det är verkligen synd man jobbar kväll för jag saknar min make så mycket. Vi sms ´a hur mkt som helst igår, vi kan inte vara ifrån varandra. Visst är det jätteskänt med egentid men inte för länge bara.

Min nya profilbild både här och på msn.
Nu ska jag ut i solen igen, det härliga vädret är här igen!

Är det nån mer än jag som är vaken?

Jag är fortfarande vaken! och jag är inte trött! Känns som jag kan vara vaken hur länge som helst. Verkligen konstig.
Anledningen att jag fortfarande är uppe är att Sally kom inte i förrens kl 03. Vill inte direkt låta dom vara ute 24 h om dygnet men jag har inte varit trött heller så det har inte gjort nått.

Jag och Malin tog en runda till Eko idag och det var jättemkt folk. Men vi kollade läget, hittade vårt favorit sköljmedel :P så vi var nöjda. Hittade nya blommor till framsidan bla. Sen körde vi en repa till växthuset och de hade tydligen stängt på söndagar så vi körde vidare till Solhaga men där var det med stängt. Får ta och köpa min Hjärtan på tråd nån gång i veckan istället.
Väl hemma igen satte jag igång med att planera de nya blommorna och jag blev supernöjd. Fick extra energi av det så jag resade ogräs och gjorde snyggt på framsidan plus att jag resade rabatten på baksidan också. Nu är det bara den där kantstenen som fattas. Har länge funderat hur vi ska göra men jag tror jag har bestämt mig nu, får se om maken är med på det också. Fattar verkligen hur jag orkar vara uppe? När jag ändå gjorde trädgårdsgrejer i över 2h.
Det har till och med börjat ljusna.
Tur är ju att man har lång sovmorgon iallafall.
Till er som är vakna säger jag, -Godmorgon!


Midsommardagen 2009

Igår var vi bjudna till vännerna Sofi och Magnus. Kommer en bildshow här med. En bild säger mer än tusen ord.

Grillmästaren Magnus kan sin sak! Vi väntar på nått gott!

Glada Sofi fixar med music!

Värdparet ♥


Vår pärla stod parkerad! Givetvis blev det lekar och kub.


Midsommarhelgen var lyckad!

Midsommarafton 2009

Efter arbetsdagen 12-16.15 körde jag hem och gjorde mig snabbt iordning för att sen bege sig till Hörby för lite midsommarfirande.
Kvällen var jättetrevlig! Givertvis kom regnet och gjorde oss blöta, men vi var glada iallafall. Vi hade underhållning, Blixtrar! Här kommer vår midsommar i bilder.






Toppen kväll idag mä!

Ikvällen hos Sofi och Magnus var hur trevlig som helst. Supergod mat och underbart sällskap. Vad jag har skrattat!!!Kommer med en massa bilder imorgon från hela helgen. Dagen då jag kommer vara helt solo, eftersom mannen åker upp till Göteborg för att se på AZ/DZ med Martin. Men det ska bli riktigt skönt, funderar på en ta mig en trip till Eko och gå där och mysa för mig själv. Ta det så lugnt som jag bara kan.
Nu väntar en ny bäddad säng.

Hemtrakterna

Kort inlägg

Återkommer med inlägg efter helgen är över, orkar inte just nu bara. Är arg för jag alltid kommer i en situation som jag hatar! Så j-vla trist är det! ÅHHHHH. Frustrerande.

Midsommarafton igår var iallafall hur bra som helst. Soo Fun!!!!!


Trevlig Midsommar!

Härliga midsommar är kommen, solen skiner här hemma men hur det kommer se ut där vi ska vara har jag ingen aning om. Väskan är packad med både byxor och annat varmt som kan vara bra att ha.
    Gårdagen var det nonstop som gällde i kassan. Hade 2 kassor öppna hela tiden. Hoppas det är lite lugnare idag mellan 12-16 när jag ska jobba. Men räknar med att det kommer bli mycket iallafall!
Man vet hur folk är vid det här laget när det gäller att vara ute i god tid =)

Började med mitt nya mål i måndags och jag kommer nu att börja om från början.
Vilket ger att denna veckan har jag gått ner -0.6kg (totalt -18.6kg)
Och det är helt okej, känner att jag inte riktigt kommit in i rutinerna än men det blir bättre när jag har planerat in mer promenader och cykelturer. För det måste jag bli bättre på minsann.
Ikväll kommer jag unna mig ett och annat glas vin iallafall, är tillochmed bortbjuden imorgon också men jag får vara chaffis så jag får hålla mig till vatten då istället :P

Får önskar er alla en trevlig midsommar!

Regn regn!

Jaha då var regnet här och jag får känslan av att den är här för att stanna. Hoppas jag har väldigt fel!
Som jag sa igår om jag skulle lägga mig i soffan för att ladda batterina, ja jag somnade visst och låg där till 02.30. Vet att Johan försökte väcka mig men kommer jag in i en viss sömn så går det inte att rubba mig om man inte skulle ruska mig till liv =) Nej så nu är jag ännu tröttare än vad jag kände igår kväll. Men jag får väl skylla mig själv antar jag.

Någon morgon promenad hoppar jag idag, har ingen vidare lust att trä på mig regnstället. Imorgon kanske.
Nej om man skulle göra lite nytta?

Lite av varje

Gör nu ett tappert försök att få mitt inlägg publicerad!
Tog mig en mycket välbehövlig morgonpromenad imorse. Den var helt underbart i detta vädret som vi har just nu. Det var så man fick lusten att gå en längre runda, men med tanken på att jag inte hade ätit nån frukost så fick det vara för denna gång. En timme senare var jag hemma och mumsade i mig en tallrik K-special med bananskivor. Där efter blev det en mycket lugn förmiddag och eftermiddag innan det var dags för mig att bege mig till work.
På jobbet var det som att sätta på karusellen på full speed. Tycker inte om såna lägen där man kastas in i turbulensen, den får hellre komma lite sakta!
Men det gick vägen efter ett tag. Nu är man hemma sen en halvtimme tillbaka och det e helt klart skönt att stiga in genom dörren =)

Igår tog jag mig en cykeltur till växthuset, en mil totalt blev det. Vägen dit gick hur bra som helst men det var däremot hemvägen som var jobbig. Motvinden var enorm! Hade inte varit för den så var det ganska trevlig tur.
Några blommor hittade jag men inget jag var supernöjd med. Men nån färgklick blev det iallafall. Det trista är ju att jag inte hade någon jord här hemma, för den ville jag inte ha på min pakethållare direkt. Så jag får nog ta mig en trip till maxi eller ekohallen imorgon efter jobbet.


Nu ska jag hoppa ner i soffan ett tag och ladda batterierna för en till arbetsdag med galna kunder :P

Galet

Blogg.se är helt upp och ner. Allt jag skriver om bara försvinner, ger upp nu. Får försöka ikväll igen. Gahhhh

FFS


Blä

Jag har skrivt om mitt tänkt inlägg två gånger men det bara försvinner och sen lägger den som ett inkast bara, fan ta dig blogg.se.

Lunchen avklarad

Har precis ätit en mycket god lunch, det fick bli tonfisk med lite pasta och grönsaker. Kunde inte direkt göra nått annat för vi har inte storhandlat nått sen vi kom hem. Det ekar i skåpen =) Men det gick ju bra idag iallafall.
Ska snart bege mig ut på min cykeltur, håller alla tummar jag har att det inte kommer börja regna på vägen för det börjar bli mörkare på himlen.
Nej om man skulle gå och spackla sig lite.
Adios

Blåsor

God morgon alla i blogg världen!
Solen skiner idag och det verkar inte blåsa som igår, härligt eller vad säger ni =)
Känns lite jobbigt just nu, har sjukt jobbiga blåsor på hakan. Får alltid värsta munblåsor när jag är utomlands. Kände inte av nått på hela veckan men det samma dag vi skulle åka hem blommade det upp som sören själv!!! Dom är så äckliga och tror dom är väldigt smittsamma. Så jag e väldigt noga med att tvätta händerna och undviker att komma åt dom. Men det är så fult och äckligt att gå runt med sånt på ansiktet. Hoppas verkligen att dom försvinner och läker så fort som möjligt. Det är verkligen skitdrygt, vidare snyggt är det ju inte heller =(

Idag är jag inne på mina 2 sista maskiner tvätt, det blev sjukt många. Men nu kan man släppa det ett par dagar. Övergå till att snygga upp på altan istället!
Vi ses

Alltid vid storhelger!

Fick verkligen känna av att det är midsommarveckan på jobbet!!!!! Puh...
Man fick verkligen veta att man levde.
Samtalade lite med chefen idag och jag ska få tydligen gå på en kurs för Svenska spel. Missade den när jag var i Bulgarien men dom skulle hålla en till för det var många som inte kunde var med för det var fullt.
Ska verkligen bli jättekul, plus att jag ska åka tillsammans med Julia. =) Kan ju inte bli bättre.

Imorgon ska jag kanske ta mig en cykeltur till växthuset och kolla på lite uteväxter, har verkligen inte köpt nånting än. Måste ju snygga upp lite på altan, den är faktiskt ganska tråkig just nu.

Neh nu kallar mannen, dags för en film.
God kväll.......


Det nya målet!

Hej å hå! Ny vecka som gäller och det är midsommar på fredag. Kan inte fatta att det är snart dags! Håller verkligen tummarna att det solen skiner då, åtminstone att det är uppehåll.
Tänka sig att på måndag är det dags för att fylla år "igen", puh då. Redan 25, inte känner jag mig så gammal direkt :P
men det ska man nog överleva =)
På schemat i dag är det jobb som gäller, mannen har tagit semesterdag, vissa kan verkligen glassa sig. Men jag ska inte klaga för jag har ledigt imorgon istället.

Har suttit och funderat på mitt nya mål som jag ska sätta upp idag och det blir nog att försöka med 7kg innan vi åker till Grekland i september. Kan nog verkligen bli en utmaning men jag testar åtminstone. Det känns ju rätt okej att man har en utomlandsresa att se fram emot och det ger lite mer att kämpa för. Om jag skulle klara det så kommer det bli 25kg på ett års tid ungefär. Det kan väl vara nått att sträva efter!

Önska mig lycka till!


CRAZYYYY


Mitt nya jag!

Idag har jag jobbat kväll, kunde inte ta så många fler semesterdagar för jag vill spara till hösten och julen då det är tänkt att besöka familjen. Men timmarna bara flög iväg, arbetskollegan ville sitta i kassa, så jag sprang och fixade med allt på golvet. Jisses vad jag har ont i fötterna nu =) Idag var det sista gången jag och Sofie "jobbar" tillsammans. Så så tråkigt, hon ska arbeta i förbutiken nu istället så vi kommer inte alls stänga affären tillsammans. Vi trivs så bra ihop, men jag får smita ut och säga hej i mellanåt =)

Träffade även svärföräldrarna i affären och dom välkommande hem mig med sina öppna famnar ♥ Blev lite snack om resan och sen bestämmde vi när vi skulle besöka Ullared och det blev redan nästa tisdag. Så kul kommer det att bli! Me like. Shoppa gärnet. Hoppas verkligen att det finns mycket fina kläder!

Ställde mig på vågen i lördags till min förvåning hade jag gått ner 0.2kg på semestern. Det tackar jag verkligen för, men direkt nyttigt har jag inte varit. Men det kändes bra. Ska ta och sätta ett nytt mål i morgon.
Börja om på nytt! och det ser jag verkligen fram emot.

Före!


Nu! -18kg

Livet har blivit lite lättare =)


Bulgarien

Idag tog man en längre sovmorgon för att försöka komma in i den vanliga rytmen. Och det känns faktiskt helt okej.

Igår blev det en väldigt lugn dag, jag och Johan körde till Ica maxi och käkade lunch och sen handlade vi för helgen bara. Jättetrevligt var det! Hemma igen blev det en massa tvätt tvättade och jag är långt ifrån klar =) Så blir det när man packar med sig mycket. Det tråkiga är bara att jag har endast en torkställning och en på toaletten så man har inte sån stor möjlighet att tvätta mycket åt gången. Men det händer inte så ofta så denna gång får man ta det.
Idag lyser äntligen solen, fast det verkar vara hårda vindar också. Men sol blir man gladare av så det vill vi ha.

På tal om sol så var vår utomlandsresa i Bulgarien hur bra som helst.
Vi hade sol varje dag utom en halvdag med moln. Tempen låg vid 30 grader. Det kallar jag semester. Hotellet vi bodde på hette Arabella Beach och låg i Albena. Det var väl lite låg standad men det blev bättre när man väl hade fått smälta alla intryck. Jag är van med finare så jag såg väl alla fel i allt jag hittade typ. Men det kändes betydligt mycket bättre dagen efter. 
   Stranden låg bara ett stenkast från hotellområdet så det kunde man inte klaga nått på. Maten däremot var upp och ner med, vi hade all inclusive så det var en enorm matbuffé men det mesta gick att äta. Man tog ju det som var gott. Så hungriga och törstiga gick vi aldrig, för det fanns nått i alla hörn. Men jag måste säga att jag och dom andra störde sig på hur folk beter sig när det gäller "gratis". Dom lavade upp med mat på sina tallrikar och åt och åt och det slutade ofta med att dom lämnar kvar hälften av maten och det är det jag blir förbannad över. Ska det vara så svårt att ta lite i taget istället? Men det är väl hur man blir uppfostrad kan jag tänka mig.
Nått vi märke av var att det var massa barnfamiljer och äldre som befann sig på vårt hotell men det visste vi om, vi var inte ute efter att festa varje kväll. Men det var knappt man såg några i vår ålder.
Men vi låg mest på stranden mellan 10.30 till 17 och tog det lugnt. Vi hade hur bra som helst och jag tänkte inte på jobb whatsoever!!! Och det var helt underbart.
Nej nu får jag visa lite bilder. Har mycket mer man kan berätta med jag lämnar det för det känns som jag kan skriva hur mycket som helst. För mycket text kan bli lite för mycket helt enkelt. Enjoy.....
Resesällskapet =)

Arabella Beach

Underbart!

Sveriges Nationaldag, kollar fotboll Sverige-Danmark tyvärr slutade det 0-1

La Beach

En av många galna kvällar :P

Mys på ballkongen, svalor fanns det massor av, hotellrummet.

Redo för en dag vid poolen



Lovers ♥

Hemma igen!

Nu är man hemma igen från en underbar utomlandsresa i Bulgarien. Toppen väder har vi haft, så brun har man blivit =) Det var ju väldigt givande att komma hem till regn och kallgrader.
Vi hamnade i säng efter 05 i morse och nästan ett dygn fick man vara uppe och kämpa.
Jag ska försöka föra över bilder under dagen, just nu är man trött för jag har knappt sovit 4 timmar i morse. Kunde verkligen inte somna om så det kommer garanterat bli en eftermiddagslur!

Hoppas allt är bra med er alla. Själv mår jag toppen!
Ha en toppen lördag trots regn. Vi ses

Sweden Rock Festival 2009







Okej, gårdagen på Sweden Rock var toppen. Vi såg bland annat Volbeat, Heat, Flogging Molly, ZZ Top, Bullet och klart bästa var HammerFall!
Men det som sög stort var det kalla vädret och regnet.
Vi trodde vi skulle frysa ihjäl!
Så hade inte varit för det så hade dagen varit ännu bättre. Måste säga att det var helt underbart att få sätta sig i bilen när chaffisen kom. VÄRME!!!
Idag är man trött men det glädjer mig att vi ska snart iväg!
Ska fixa med det sista som ska göras så dan blir ganska lugn.

I övrigt ställde jag mig på vågen imorse och jag ligger nu på -18.0kg ska ta nya tag när jag kommer hem från semestern. Sätta upp ett nytt mål så det blir en helt ny start och kanske man får mer inspiration av det. Kan vara rätt skönt att släppa dessa 7-8 månader jag har hållt på.

Ha en toppen helg så ses vi när vi ses! PUSS


Underbart!

Nu är det semester som gäller. Ska om lite över en timme besöka frissan, äntligen säger jag bara. Vet fortfarande inte hur jag vill ha det! Men sån är jag. Får se om frisören har några råd. Annars får det bli att man kapar lite på längden.
Sen är det att komma hem i full fart för att göra sig redo för dagens äventyr, Sweden Rock. Hoppas verkligen att vi slipper regn och sånt idag, heja solen!!

I övrigt känns det väldigt konstigt att imorgon är det dags, det är inte verkligt för mig. Men kanske det kommer när man väl närmar sig flygplatsen. Kul kommer det verkligen bli.
Att Mona och Martin ska med gör det ännu roligare. Sola och bada och njuta i en hel vecka. =)
 
Tjoohoo
Ni får ha en toppen torsdag, hinner nog med att blogga imorgon också. Får ju visa bilderna från ikväll ju =)
Bye

Nya Transformers 2 trailer!

Check this out! Räkna med att jag längtar tills den 24 juni!

Awsome!!!

Ballerinaskor

Här är ballerinaskorna jag köpte igår. Har gått lite med dom här hemma för det är alltid vänster sko som är "minst" använd. Alla gör som jag, prövar alltid högra skon endast.

Men dom blir perfekta att gå ute på kvällarna i Bulgarien.

Nej nu måste jag börja med det jag ska.

Onsdag redan!

God morgon!
Idag kände jag en jobbig trötthet som brukar hålla isig väldigt länge och sånt är så drygt. Har klivit upp före 07.00 dagarna innan utan problem men idag, så var det helt annat. Drog mig till 08 sen fick man lov, var iofs kissnödig så man hade inget annat att be för.

Idag har jag tänkt packa klart min väska och det ska bli väldigt intressant om hur mycket innehållet kan väga. Sanningens ögonblick =) Men det ska nog fixa sig. Tur man har en våg hemma.
Imorgon är det äntligen dags för Sweden Rock! Det lär nog bli en rolig upplevelse.

3-6 Juni 2009

En bra tisdag

Nu är jag ganska trött i huvudet. Imorse efter lite städ och fix, begav jag mig ut i trädgården och la mig för att sola. Varmt var det! Men efter ett par timmar, närmare 13.00 kom molnen och jag fick packa ihop mitt och gå in. Men lite färg fick man minsann =)
Därefter körde jag till Johans jobb och vi åkte vidare till Skopunkten, där Johan hittade ett par sandaler och jag ett par svarta ballerinaskor. Supernöjd, får visa imorgonbitti hur dom ser ut.

Sen blev det en snabbhandling på Willys för vi väntade besök av grannarna.
Vi bjöd på grillat med vår egna potatissallad och vanlig sallad. Vi satt ute och snackade för fulla muggar. Dottern Tuva var i sitt esse. Charmtroll är vad hon är!  Men det var en kul kväll.
Men som sagt så är jag väldigt trött och ska nu slänga mig i säng.
Imorgonbitti väntar en sista planeringsdag och sen ett jobbpass på kvällen. Sen ni! Efter det så är det semester!!!! Hurra!
så så fint är det.....

På torsdag väntas det en förändring =)

Natti natti

Juni <3

Vilken sommarvärme det har varit dom 3 senaste dagarna. Så underbart är det! Dom har lovat över 20°C idag så det tackar vi för. Svenska sommaren är bara för bra!

Blogg.se verkar krångla just nu för man kommer inte in på fler av dom, hoppas verkligen inte att det ska vara så hela dagen.
I söndags efter jobbet körde jag till Johans föräldrar för att fira morsdag. Det blev grillat med färskpotatis. Sen låg vi i trädgården, skuggan fick det bli och bara njöt av en underbar eftermiddag. Vid 18 körde vi hem och jag började ta fram det jag skulle packa ner i resväskan.
Igår kväll kom Jenny och Fredrik över och vi käkade pizza tillsammans. Det var jättetrevligt, satt ute på altanen och snackade. Superkul att man kan göra nått sånt spontant på en veckodag. Måndagar brukar vara lite sådär att hitta på nått men detta får vi göra om flera gånger.

Kram kram

OMG OMG OMG OMG!!!!!!

AHHHHH! TRAILERN FÖR NEW MOON HAR KOMMIT! 
SÅ SJUKT BRA! JAG LÄÄÄÄNGTAR SÅ MYCKET JUST NU! BEST FILM EVER!!!!!!!!!!!

OMG!!! Älskar Edward och Bella.

Vilken vecka!

Jobbhelgen gick väldigt smärtfritt förbi, nu väntar endast 2 arbetsdagar. Kan det bli bättre?

Packningen är på gång, så det känns skönt att det börjar arta sig. Kan inget mer än att säga att jag längtar tills på fredag. Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en toppen dag!


RSS 2.0