Bio snart...

Snart är det dags att köra till bian för att kolla lite film. Har väldigt höga förväntningar på denna film, The day the earth stood still. Men det ska bli kul, trots man har världens förkylning. Snacka om att jag ska bunkra upp med papper.

Maken håller på med efterrätten nu som vi ska ha till imorgon kväll. Ska bli spännande att smaka den!

Vi ses.

30 December

Gud har straffat mig! Varför varför? Näsan är som en öppen kran. Så drygt med förkylning! Det kom verkligen lagomt till man ska vara ledig. Tack för den!! Det bidrog att det blev lång sovmorgon idag igen. 10.30 vaknade jag. Nu är klockan snart 12 och halva dagen har snart gått. Hatar det.

Får se om man orkar ta tag i det man skulle göra idag. Det är ju inget man direkt vill göra för man känner sig som en zombi. Hade så gärna gått på träningen idag, det är sista chansen innan uppehållet dom ska ha till den 12 januari. Men men det får bli långa promenader istället. Är ganska glad iallafall för vågen visar såna bra siffror denna vecka, nu när man inte äter julmat och massa julgodis. Det tackar vi för =)

Nej jag tror jag ska ta hand om tvätten nu.

1 Dag kvar till nyår

29 December

God eftermiddag. Sov länge idag med. Tänk att det ska vara så typiskt att man ska åka på en förkylning NU. Timingen kunde inte sitta bättre tyckte bacillerna =(
Har tryck i mig massa Kan Jang så det är bara att hoppas på det bästa.


Här har vi Agnes med sin nya låt -Release Me. Älskar den! Kom ihåg att jag skrev om den för ett tag sen men fick inte tag på nån video men nu äntligen har någon lagt upp den.
Den får mig på bra humör.



28 December

Det var en oerhört trevlig middag igår hemma hos Sofi och Magnus. Fick min favorit fisk, lax. Så gott var det. Vi snackade massa jobb och gamla minnen. Spelade Rapparkalja och vad roligt det va. Jag och Mona kom i samma lag och vi vann. Men jag hade svårt vissa omgångar att hitta på förklaringar men det löste sig, man vill ju vara så trovärdig som möjlig. Mona briljerade ett tag när frågan kom -Vad hände den 5 maj 1984?. Och hon skrev att Bröderna Herreys vann Eurovison Song contest och det var rätt. Det var komiskt.



Idag blev det lång sovmorgon, hon var närmare 11.00 innan vi klev ur sängen. Det blev rätt sent igår och jag var chaffis. Fast både jag och Johan, värst Johan, har åkte på förkylning. Så vi behövde sova ut. På eftermiddagen var det att bege sig till Ica för att tjäna pengar. Gick hur bra som helst =) 

Nu på kvällen har vi kollat in recept till nyår. Vi ska göra förrätten och efterrätten. Och vi är inte helt hundra på efterrätten. Ska ta och kika lite till imorgon innan jobbet.  Killarna ska till stan i morgon och inhandla skumpa och lite raketer. Skönt att dom fixar det, för det slutar ju alltid att det är killarna som skjuter upp dom också. Men det får dom gärna göra med tanken på att jag är lite rädd för smällare och raketer. Iallafall dom stora varianterna.

Äntligen ska vi på bio på tisdag och se The day the earth stood still. Har velat det ett tag men det har varit så mycket annat och i fredags blev det inte som vi hade tänkt. Men nu ska vi iväg. Jag, maken och Ralle. Längtar!

Oj nu är klockan mycket, var redo att krypa i säng för 2 timmar sen men det kom lite ivägen =)Hahaha. Men nu börjar ögonen bli tyngre och tyngre. Så jag har inget annat val.

3 dagar kvar av 2008

27 december

Igår blev det en runda på stan. Var ute efter nya jumpaskor, men fan vad jag blev besviken. Tänkte det var typiskt att just när man behöver nått så ska det aldrig finnas nått man gillar. Det brukar vara så för mig.
Hade fått presentkort på Intersport, men jag kollade både Team sportia och Stadium utan något resultat. Lämnade stan med det värsta humöret man kunde ha.

Vi körde hem till Jossan och Anette istället för Johan skulle hjälpa dom med deras dator. Det var jättekul att få träffa dom och se hur mycket Elsa hade växt.
Efter besöket där åkte vi till Mio för att kolla in nått fint till vårt sovrum. Blev nya kuddar, ljuslyktor bla. Hade ju kommit på att dom har Intersport i Härlöv så där blev det 2 flugor i en smäll. Vi frågade efter hjälp och vi fick den bästa butikssäljare jag någonsin träffat. Skittrevlig, kunnig och han letade fram en sko som jag blev extremt nöjd med. Ska gå lite med dom här hemma först innan man jumpar i dom. Men dagen slutade bra med skoletandet iallafall. Nu kommer jag kunna skutta runt som en gasell på Friskis, hahaha vilken syn va.
Denna veckan blev det +0,4 kg men det är inget. Är förvånad att det inte blev mer för jag har slarvat denna veckan med både mat och träning. Så det känns okej.

Idag har man jobbat och vi var gott om personal så jag hann med att fronta hela butiken. Det gillar vi.
Snart ska vi bege oss hem till Sofi och Magnus som bjöd hem oss på middag. Det var längesen sist, tror det var i juli senast vi var hemma hos dom. Ska bli jätteroligt för vi ska träffa Martin, Mona, Johan och Emma där också.

Tänka sig att nästa vecka ska vi fira in nytt år. Det är ju helt sanslöst!
Men jag är mycket positivt inställd att 2009 kommer bli ett bra år. Vi har redan Bröllopsresan och Greklandsresan bokad. Både jag och maken fyller 25 år så vi lär ju göra en stor fest av det. Hoppas att man kan få fast på Ica detta år. Vi får väl se.

God Fortsättning till er alla.


Juldagen

Idag, Juldagen, har vi varit hemma hos svärföräldrarna igen för att äta middag med Johans mormor, morfar och farmor. Hade först jobb mellan 7.30-13. Men den var helt problemfri. Allt flöt på och knappt några kunder. Så det kan jag inte klaga på. Hann med att plocka massa varor. Och städa upp lite på lagret också.

Middagen var helt fantastisktgod, kycklingfilé med viltsås och potatis. Efterrätt, ris a la malta. Men god mat får vi alltid där hemma.

Snart är mitt batteri till datorn tomt så det är bäst att avrunda för jag orkar inte hämta laddaren. Är för trött för det =)

Imorgon ska vi försöka komma iväg på mellandagsrean, träning kl 12 måste jag jag bara gå på.
Ett par jumpadojor ska jag definitivt köpa. Ett par riktiga.
Imorgon ska jag ringa till mamma och pappa som är i Thailand just nu. Måste ju höra så dom sköter sig, man vet aldrig med dessa föräldrar =P

Hoppas ni andra har haft en bra dag som jag.
Mvh Malin

Julafton 08

Glömde ju säga det att båda lotterna var nitlotter. Men vi hänger inte läpp för det!

Doppardan:
Julafton firade vi med Johans föräldrar och syster i Tollarp. Vi hade det hur lugnt som helst vilket passade mig perfekt. Jobbade mellan 7.30-12.30 och vi hade en stressig dag. Plus att man gick och la sig sent på tisdagen och upp 5.50 för att hinna lasta av packningen och Johan, hemma hos Leif och Lotta först innan man skulle gå på jobbdagen.

Min stiliga make




Självklart en julkyss! Älskar dig.


Det blev Kalle Anka och julmat, paketutdelning, paketöppning, spelade spel och lite till =)

  

Johan fick hoppa in som jultomte för Ralles släkt. Han var så vacker i sin tomtedräkt.

   

Vi är så nöjda med våra julklapper. Jag fick bla presentkort på bio, 2 stora resväskor, Wii Fit, pengar, kokbok, handdukar, köksberedare och ett presentkort på Intersport.  Är verkligen superglad för allt!

Älskar verkligen allt med Julen.


Dan före Doppardan

Dagarna har verkligen gått snabbt förbi men det har varit jättemysigt.

I tisdags morse överraskade mannen med att gå upp före mig och göra iordningen en dunderfrukost. Med varma bröd, kokta ägg och mycket annat gott.



Det är inte ofta det händer, men jag blev mycket glad över att han gick upp tidigare för att göra det så mysigt.
Smulan var givetvis med för hon är ALLTID hungrig =)
Det var starten på Dan före Doppardan. Vid 9.30 gav vi oss iväg ner mot stan för att göra det vi hade planerat. Handla kläder till jul och nyår, kattmat och mat till jansson mm

Vi kan ju bara säga att det var smockat på alla parkeringar. Men vi lyckades hitta efter ett tag.
Blev väldigt nöjd med fynden jag hittade i klädersväg. Blev samma outfit på båda dagarna men vad gör det när man träffar olika människor. Johan hittade en skitsnygg slips och pullover på Dessman. Lotta blev helt paff så fin Johan var klädd, så det var roligt.

Efter ett par timmar på stan vad det dags att köra hem och då landade jag på soffan och sov lite =)
Kl 19.00 var vi bjudna till Malin och Tobbe på middag och för att spela bingolotto som hade uppesittarkväll. Har blivit vår tradition och det är hur kul som helst.

Vinnare?

Nu håller vi tummarna att vi vinner stora pengar på Lotterna imorgon!!!


Måste visa vår fina gran vi har i vardagsrummet.
Är så mysigt på kvällarna när den är tänd.



Dan före dan för Doppardan
Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det. Kommer få en underbar dag med maken och hans familj.
Nu är det dags att bege sig. Ses Snart.

GOD JUL

22 December

Måndag idag, härligt. Här hemma lanar vi för fullt, satt uppe långt in mot småtimmarna och nu är (vi) på det igen. Alltid lika roligt och givande. Som inte alla kan förstå.
Hade Shia LeBeouf maraton igår med. Kan inte få nog av honom =)
Snart ska vi besöka banken sen är det dags för mig att köra och jobba kvällspasset och i morgon ska jag och maken ner på stan och leta kläder tills oss för både jul och nyår. Sen ska jag försöka hinna med träningen. Vi får se hur fort det går på stan. Som ni ser har vi fullt upp.

Efter elva idag ringde det på dörren och trodde det var Martin som kom tillbaka men det var ett blommogram eller vad det heter. Jag kan gissa att det är Ida som har ordnat det för det är hon duktig på. På kortet var det från mina brorsor med familj. Jag och Johan blev jätteglada. Här är bild på den.


Älskar er och saknar er så mycket.

Silver

Oj ännu bättre, Sverige tog Silvermedalj. Well done!!!


21 December

Redan 4:e Advent idag. Vaknade 8.00 men sov vidare till 9.30 .Vaknade då med att Johan höll om mig. Så mysigt. Gillar verkligen att vakna upp på det viset.

Nu på förmiddagen har jag följt skidskytte för herrarna och det är verkligen spännande nu. Vi kan kanske ta en bronsmedalj. Heja Bergman!!. Det hade varit roligt men vi får snart se resultatet.

Återkommer snart


Julens farligheter.

Vi körde hem till Ralle nu på kvällen och satt och spelade Monopol. Vi hade det jätteroligt. Det är inte ofta man sätter sig ner med något sällskapsspel men det ändrade vi på ikväll. Ralle var storspelaren som kammade hem nästan alla gator som fanns på spelplanen. Inte illa det.
Vi hann med att kolla dom 10 sista minutrarna på Dansbandskampen. Hade tidigare samma kväll fått ett viktigt sms från morbror i Älvdalen att vi skulle ringa och rösta på Larz-Kristerz. Spänningen var olidlig, det skilde bara 6% mellan banden. Det är jämnt det. Men vad glad jag blev när vi fick höra att dom tog hem kampen. Inte för jag lyssnar så mkt på dansbandsmusik men jag tycke hela gänget är för söta. Hihihihihi.


Grattis Killar.


Nu är vi hemma och snart ska jag krypa ner i sängen. Ute stormar det väldigt. Hoppas inga träd faller bara.
Imorgon händer det inte så jättemycket, ska fortsätta i klädkammaren och sen på eftermiddagen får vi besök av några herrar.

Det är så svårt att låta bli alla dessa godsaker som äts nu till jul. Chokladaskar hit och onyttigt dit. Ska verkligen försöka att häjda mig nu när man äntligen har fått en ny start på livet. Man säger åt sig själv att låta bli men man faller på sluttampen iallafall och man blir ju bjuden på det mesta också. Jag vill så gärna kunna låta bli att ta av dessa härligheter. För jag vet att det kommer bli svårare att göra sig av med det. En chokladbit njuter man av i några sekunder men att göra sig av med det tar evigheter och krafter.
Ska tänka positivt och göra mitt bästa på att inte äta för mycket.

Slutsats: Jag är hyfsad nöjd med dagen fast man har fastnat i fällen en eller två gånger. Körde iallafall ett jumpapass som jag kämpade på. Julgranen står fortfarade upp och jag nöjd med den, så fin. Så det blir ett okej betyg.

GOD JUL

Lördag 20 December

Härliga helgen är kommen. Ska verkligen njuta dessa två dagar.

Igår jobbade jag kväll och fick ett kändismöte i affären :P Söta Emil Sigfridsson gjorde ett besök för att sätta upp planscher för hans kommande föreställning "Rent". Och då fick man lov att heja lite.



Idag har man hunnit med klä julgranen och än så länge har katterna bara rört den 2 gånger. Tränat med Malin också. Skönt att vara tillbaka efter ett långt uppehåll.
Snart ska jag och älsklingen ta hand om våran stökiga klädkammaren igen. Fattar inte hur man lyckas.

Blev inte så mycket denna vecka -10.8 kg

4 Dagar kvar till Jul

18 December

Oh vad det var uppskattat att besöka massören. Det gjorde ont på vissa ställen men det känns så skönt efteråt.
Är fortfarande lite stel om jag sitter för länge men annars är det ok. Ska definitivt gå fler gånger.

Jaha, här hemma händer det inte så mycket. Johan ligger och sover i soffan, skittrist. Vilket gör att jag blir på dåligt humör. Vill göra saker, jaja snart läggdags iallafall. Så vad spelar det för roll nu?

Julhandeln har börjat dra gång på ica och det är körigt om dagarna. 
Massa galna kunder :P
Men jag är där med mitt gladaste humör.
Har ju bara i morgon att jobba sen är jag fri hela helgen. 
YES!
Ska bara mysa med nära och kära.


GOD JUL


 

17 December

Började dagen med en promenad, jätteskönt var det. Tog en längre sovmorgon me. Det behövdes efter gårdagens bravader. Nu är katterna med utsläppta. Vilket dom gillar stort.

Annars är det jobb ikväll så det blir en lugn förmiddag. Bilen är redan lagad så jag kan köra hem ikväll. Det är ju superskönt för jag ska redan vara hos massören kl 8.00 i morgon. Ser fram emot det för det vill sig inte släppa helt i ryggen. Vill komma igång med träningen. Får se om det blir på fredag eller lördag.
Till helgen är det tänkt att vi ska hitta på nått med Ralle, var ett tag sen man träffade honom. Kanske bowling? Det hade varit roligt. Men jag får nog titta på om inte ryggen blir bättre. Sen på söndag ska vi få besök. Träffa Martin som har varit i Thailand i 2-3 veckor. Lär ju vara som en pepparkaka.

Nu är det bara en vecka kvar till Julafton. Otroligt! Johan har plockat fram granen och kanske vi ska pynta den ikväll. Ska bli oerhört roligt och se om den får vara i fred eller om katterna välter den så fort den kommer fram julpynta i den. Första gången vi hade den uppe låg Smulan i den. Men hon är så pass vuxen nu så förhoppningsvis ska hon låta den vara. Vi får väl se, det är Johan som envisas att den ska vara framme. Får spraya den med parfym så dom inte går närheten av den. Det har jag fått göra med halmgrisen och bocken som jag har stående på hallgolvet.

GOD JUL

JÄVLA BIL

Alltså jag fattar verkligen inte att det var en jordbävning i morse, man har ju inte varit med om det, förrutom en gång när jag semestrade i Grekland. Men det är nu efterhand när man har läst om det att det ändå var 4.7 på richterskalan och det är över 100 år sen Sverige hade ett sånt kraftigt skalv.
Shit vad det var läskigt. Men jag kan ju säga att det var ju starten på dagen som skulle gå och fanders. Kl 9.15 skulle jag befinna mig i Tollarp hos massören. Men jag närmare Vä så lägger strömmen av i bilen men jag kan fortfarande köra. Jag hoppades över allt annat att den skulle hålla till avfarten i Vä så man inte skulle stå still på motorvägen. Precis efter svängen finns en stor parkering. Typ alla lampor blinkar och jag känner att bilen snart lägger av. Men jag hann precis. Fan Fan och åter fan. Ringer Johan för att meddela att våran 740 är döende :P Fick numret till massören och till svärfar. RInger återbud och fick en ny tid på torsdag, har väldigt ont fortfarande men man får hålla ut. Sen berättade jag nyheten för svärfar som kunde lämna jobbet för att bogsera bilen till mekanikern i Tollarp. Det komiska var att vi hade ringt och bestämt att jag skulle lämna in bilen där efter massagen idag. Jag är så oerhört tacksam för att Leif hjälper till för någon annan hade jag inte kunnat ringt förutom bärgning men det hade med kostat.

Nu står den på verkstaden och han kan förmodligen fixa den tills imorgon. Dom tippade på att det var batteriet eller generatorn, för den laddade inte bilen som den skulle. Men jag säger bara det att nu är det slutåkt med volvo 740. Johan har ringt banken och dit ska vi på måndag. Nu är det bara att kolla runt på annonser. Har ni tips så kommentera bara. Det ska vara en Volvo V70 (inte röd =P), kommer inte ihåg vilken årsmodel men jag återkommer med det.

Nu skriker magen efter mat. Vi ses.

Idag är det 4 månader sen vi gifte oss. Det var en sån underbar dag, allt blev som vi ville, kanske något bättre!
Älskar Johan över allt annat och jag älskar att vara Fru Rönn.

I Love You ♥


 


16 December Jordbävning

06.30 vaknade jag av att väggar och golv skakade. Jag flög ur sängen, utan att tänka på att min rygg är dålig. Blev skit rädd. Trodde hela huset skulle flyga i luften. Det första jag tänkte vara att det var späningar i vattenledningar, men om det ger såna skakningar vet jag inte =) Men Johan ringde nyss och satt att det var en jordbävning. Det står i aftonbladet. Det är ju helt otroligt. Först tänkte jag att jag skulle ringa våran vaktmästare och höra vad det kunde ha varit men då tänkte jag att jordbävningar kan man ju utesluta men icke.

Hur ska det sluta med våran planet?

Ska krypa ner i sängen igen ett tag innan det är dags att kliva upp. Undra om man kan somna om?

God morgon

15 December

Vaknade 05.30 i morse och var pigg men ryggen värker. Så typiskt för den har varit lugn i över en vecka men igår lyfte jag köttbackar så det var inte från träningen.
Så imorgon ska jag till en massör och bli knådad. Hoppas verkligen att hon kan fixa det denna gång för jag har aldrig kännt den smärtan som jag har fått nu. Kallar mig själv just nu, Gamla kärring!

Pratade med mamma igår och hon berättade hur dom hade det på kalaset hos Daniel och man ville så gärna vara med. En rolig grej hände också, Ida hade frågat Tyra vad Farfar Lasse hette och vet ni vad hon gör då? Räcker ut tungan och säger -skäggig gubbe, Oj vad jag skrattade. Vilken härlig unge. Ida blev förstås inte glad men barn är ju barn. Och Tyra har inte träffat sin gammelfarfar så väldigt mycket.
Världens bästa Tyra!


Nu är katterna ute på sin morgonutflykt nånstanns i trädgården. Jag ska snart äta frukost. Sen ska jag roa mig med något som jag hoppas klarar av fast ryggen är som den är.
Ny vecka igen och I Love It!!!

14 December

Hade en jättetrevlig kväll igår. Lotta hade bestämt grekisk tema på maten. Vilket var så smarrigt. Både Johans mormor,morfar och farmor var med. Så det blev mycket snack =) hahhaha.
Idag har man jobbat igen och jag var så himla trött imorse det var knappt så man orkade kliva ur sängen. Men nu är vi hemma igen och jag har plockat lite här hemma och Johan ligger och kollar film. I kväll ska vi tända adventljusstaken igen =) Kanske det blir en mugg glögg. Det är så gott.

Denna kommande veckan ser jag mycket fram emot. Allt kommer vara inför julafton. Det är något jag verkligen gillar.




 


Julkänslor

Har förresten glömt att uppdaterat viktnedgången för denna vecka, eller glömt o glömt har jag kanske inte gjort om jag ska vara ärlig. Denna veckan har inte varit rolig så jag har ökat några hekto i stället så därför gör det inget att jag inte skriver nått om det. Onyttig har jag med varit. Man märker så tydligt när man inte mår bra (inte lycklig) att man äter mer skräp. Men jag är så medveten om det så nu på måndag kör vi igen. Mer träning och mer promenader. Dom har ju börjat med julschema då så det kommer bli mer medel än vanligt. Vilket är bra ju.
Kan inte riktigt fatta att det är bara nästa vecka kvar och sen är det riktig jul. Man börjar ju känna sig som man var barn igen =) Kommer bli underbart roligt att fira jul med Johans familj. LOVE!!



Tomtemor

13 December

Lucia idag, jobbade tyvärr så jag missade det som gick på tv. Brukar alltid titta på det, tar mitt täcke och lägger mig i soffan och myser. Fick iallafall se ett luciatåg på jobbet igår. Så fina så.


Jobbade mellan 7-13 vilket var så skönt. Hade egentligen 14-20, så nu kan jag vara med till svärmor för att fira att hon har fyllt år, vilket jag annars inte hade kunnat. Nån timme kvar bara innan det är dags.

Såg att dom har gjort en till Terminator. Lätt man ska gå och se den. En av mina favoritskådespelare är med, Christian Bale! Något jag mer ser fram emot är nästa Harry Potter. Det var väl meningen att dom skulle ha världspremiär i december med ändrade datumet till sommaren 2009, man kan ju undra varför???



Jag säger bara en sak, "-Söndag i morgon" hahahahaahh

Kvällens tankar

Vi ser det snöar, vi ser det snöar!! Håller tummarna att det ligger kvar lite längre denna gång.

Idag har man haft äran att vara ledig. Så skönt ska ni veta!!! Vill att det ska bli måndag igen! Har bla. hunnit med att vara på efterkontroll på bilprovningen. Så nu är bilen okej. I januari drar vi igång med att leta ny bil på största allvar. Håller fortfarande på V70 eller 850. Vi får väl se vad vi hittar.
Städat hela längeheten har jag med gjort, fått upp juldukar och tomtar. Under tiden gick dvd´n med massa jullåter på. Så härligt. Det går mycket lättare att dona och fixa när man har musik i bakgrunden. Det är väl tur det. Julkorten är postade, alla julklappar är köpta. Nu är det bara att invänta bland det bästa på hela året, Julafton. Alla dessa traditioner ligger varmt om ♥ mitt. Det är en sån värme i hela dagen, man klär upp sig, träffar släkt och vänner, dricker glögg och äter pepparkaka på eftermiddagen. Man ordnar till med maten, kollar Kalle. Alla samlas och äter gott. Man har förväntningar på julklappar åt alla, kommer han eller hon gilla det osv. Ja jag kan fortsätta i massor men man fattar nog. Önskade bara att alla kunde uppleva denna glädje och värme som vi gör!


Hann med ett pass på friskis också. Det är verkligen en STOR skillnad på min rygg. Det som gjorde mest ont känns knappt längre. Och det gör mig så glad för det är bland annat därför man gjorde ändringen i sitt liv för att slippa ha besvär. Det är en bra bit på vägen!

Till sist men inte minst vill jag gratulera min äldsta bror Daniel som fyller 30 år idag!

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA



Johan och en glad Daniel med mig i sin famn.

"-Bara så du vet Daniel, så är du den största bebisen som finns!"  (internskämt)

11 December

Nu är jag tillbaka,
 Datorn har strulat, lusten har inte funnits och allt de där, men idag ska jag göra nått åt det.

Inflyttningsfesten var toppen. Fick god mat och träffade både bekanta och obekanta. Alla (nästan =)) var jättetrevliga. Vi dansa och hade oss. Kolla massa youtube-klipp som man nästan kissade på sig för att man skrattade så mycket.
Massa bilder.


Sebastian och Jag med eller utan hatt. Greken gillar Sebbe :P


Vilka dansare =) Gillar den bilden i mitten =) Sigge kör sin variant


Tjejligan - Katrin, Jenny och Anna




Så Så nöjda,


Mårten, Per och Rundberg


Toppenfest!!!

Oh shit nu är klockan mycket, måste gör mig klar för dagens goda gärning.
Puss

6 December

Godmorgon lördag!

Just nu sitter jag med min frukost brevid datorn och Johan sover fortfarande. Men men ska låta honom sova. En liten stund till iallafall =)

Igår var jag på friskis med en annan ledare som jag inte har haft innan. Det är helt sjukt att man aldrig slutar bli förvånad över hur bra alla är. Hon var med superduktig, glad och  energiknippe. Det var puls/medel hon hade och vilket bidrog till mkt folk. Jag hade det toppen och kände knappt av ryggen på passet och inte heller efter som jag brukar göra. Hoppas det fortsätter så för än så länge känner jag mig extra bra än jag brukar, peppar peppar!
Fick även julschemat och den innehöll knappt något baspass så det får bli medel. Men man har ju testat det ett par gånger nu så, det ska inte var några problem skulle jag tro.

Igår fick jag se Anne och Patriks flicka, Zara på födda.nu. Så söt så, vet inte riktigt vem hon liknar mest av dom. Hoppas dom kommer in i affären snart så man får träffa hela familjen =)

Nu ska jag dona här hemma lite innan vi ska bege oss till stan och sen är det party ikväll. Återkommer imorgon igen.

Trevlig helg.

5 December

Då var det fredag igen, fattar verkligen inte var veckan tog vägen. Men det är som sagt fredag och då betyder det bland annat att det är dags att väga sig. Håll i er nu! :P -10.1 kg Det var första delmålet avklarat. Känns otroligt bra måste jag säga. Tror jag har minskat i midjan med 5 cm om jag kommer ihåg rätt siffror. Vet att jag skrev upp mått på midja och bröst men har lyckats slava bort det. Men det kan stämma till en viss del.
Härligt härligt.

Inatt regnade och resultatet blev att nu är all snö borta. Men det var jättefint så länge det vara.
Ska köra till friskis till lunch, ser framemot det extra idag.

Ha en skön regning fredag =)
Känner mig som Sanna Kallur när hon har vunnit!

Heja Falutösen

Baby boom

Oj vilken baby boom det blev i natt. Både kusinen och arbetskollegan fick i natt med 1h mellanrum nästan. Kollegorna Anne och Patrik fick en flicka. Och för båda gick förlossnigen bra. Det är så himla roligt.

Nu i kväll har vi varit hemma hos Malin, Tobias och Tuva. Malin har fyllt år och vi var där och fick tårta och massa gott. Även ett kompispar var med. Det var hur mysigt som helst, spelade julsånger medans vi fikade. Kunde inte bli bättre. En annan kul grej var att jag upptäckte ringar på bådas(Linda och Linus) händer så jag kunde inte låta bli att fråga om dom hade förlovat sig. Och det hade dom, det var verkligen en rolig nyhet. Dom är gjorda för varandra.
Nu är man hemma och ska uggla på Unga mödrar som Johan snällt har spelat in.

Imorgon blir det träning och sen stänging på ica. Sen är HELA helgen fri!!!!! Ska på fest på lördag men sen inget annat. Så underbart med fri helg.


Fest på Lördag

4 December

Vilket härligt vinterväder det är idag. Men det bidrog att jag fick köra Johan och Malin som också väntade på bussen som aldrig kom. Vad skulle dom göra utan mig :P

Nu har jag stoppat i mig lite frukost och ska göra lite här hemma. Ha en skön torsdag.
Förresten så fick kusinvitamin en bebis inatt, en pojke blev det. SÅ SÅ lycklig för deras skull. Nu vill man bara hem till Dalarna för att träffa dom.

Fåglarna är hungriga. Så mysigt att se på dom.
Syns inte så mycket tyvärr men men.
Hej så länge

Långpromenad

Promenaden var superskön, hade lite för mkt kläder på mig men det var lika bra att vara på den säkra sidan. Det var tur det för på vissa ställen blåste det mer än andra. Det var så pass skönt att jag tog en längre runda. Brukar gå en som tar 40 min men nu blev det en på 55 min. Det är kul att gå bland bostadsområden för man drömmer sig bort om det var sitt eget hus. Tänker på att den häcken ska bort, det ska målas, gör si och så. Man får ju tips också. Men det dröjer några år innan vi skaffar hus, vi trivs så jättebra i den lägenhet vi har. Så det får komma när det kommer.

Snart är det dags för lunch, börjar bli lite småhungrig.
Satt med julkorten igår och jag är snart klar. Men än kommer jag inte posta dom iallfall. Hörde med en kollega att hon hade fått sitt första julkort igår men det är lite för tidigt kan man tycka.



3 December

Träffen men jobbarkompisarna var supertrevligt. Vi fick glögg till att börja med, stod och snackade tills alla hade kommit. Sen satte vi oss och inväntade maten. Under tiden passade vi på att sjunga för en som skulle fylla 30 på torsdag. Han blev måttligt generad =) Han fick whiskeytunna med glas och en bok men 1000 underverk.

Maten kom in, Black and White eller spätta som man fick välja mellan. Det var hur gott som helst. Till efterrätt blev det glass och jordgubbssås. Smarrigt!
Vi hade även presentutdelning, vi fick presentkort på Hälsa och Helhet i stan. Så otroligt roligt. Stå mellan massage eller nagelförlängning, har alltid velat pröva på det men det kostar ju väldigt mycket. Sen har man ett jobb som inte är det bästa med fina naglar. Kanske man kan göra det mellan jul och nyår när man inte har så mycket varor att packa upp :P sitter mest i kassan. Jag får se!

Nej nu väntar en promenad. Solen strålar och man får passa på innan den försvinner.

Hejhej

Vetekudde, min älskling

Passet idag visade sig innehålla ett moment med vikter. Så vi stod och tränade armarna vilket var kul att testa. Kan ju vara en bra start för min kassa rygg. Blev inga hopp och sånt.

Just nu sitter jag och väntar på min kära make. Längtar så mycket efter honom, men jag vet inte varför :P Kanske för att slippa sitta ensam.
Har använt min vetekudde på min rygg och det har värmt så underbart. Perfekt om man bara sitter framför datorn.


Visst är den söt =)


Om några timmar ska jag träffa kollegorna för att äta en bit tillsammans. Har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig bara. Men jag hoppas jag kan ha Johan som smakråd.
Nej nu ska jag ta tag i dom där julkorten.

Kramen


2 December

Godmorgon!

Vilket vinterväder, regn och 5 varmgrader. Man får så mkt julkänsla så det smäller av det :P
Igår när jag kom hem från jobbet var det att stoppa i sig lite middag och sen blev det en promenad. Det var jätteskönt, det har inte blivit nått av i helgen för det inte har räckt till med tid, så det var nått som behövdes. Nu till lunch ska jag iväg och träna en timme. Såg att vi ska ha en annan ledare som jag inte har haft innan. Ska bli kul och se vad hon har att erbjuda =)
Har funderat länge om man ska börja skriva lite julkort, det tar ett tag att skriva alla så man kan ju iallafall börja. Får se om jag gör det när jag kommer hem.
Ha en bra dag!

Skön låt!


Har bebisen kommit än??? Nyfiken

1 December

"Vi tänder ett ljus i advent..."


Då var det en ny vecka och med det blir det nya tag. Jobbdagen gick bra, det var en lugn dag. Imorgon ska vi på ica på restaurang och äta gott. Det ska nog bli trevligt. Man är ju ledig hela dagen så man behöver inte stressa iväg efter jobbet som vissa andra.
Hela dagen har man varit spänd och har tänkt på kusinvitamin som är på BB nu. Fick reda på att hon skulle sättas igång idag. Än så länge har vi inte hört nått. Håller alla tummar på att det går bra, kanske hon har fött redan. Vill veta nu vad som händer =)

Just nu började Johan uggla på Boston tea party och jag klara verkligen inte av att skriva när jag får höra alla dom pratar. Hatar verkligen Philip och fredrik!!!!
Dom ska alltid prata så jävla fort och båda är helt dumma i huvudet.
Så tyvärr måste jag sluta, har mer att skriva om men det får bli imorgon istället.

God natt!!!

RSS 2.0