Fredagsvägning

Då var det dags IGEN. Veckorna bara springer iväg. 
-0,6kg totalt -11kg. Trevligt! Det var precis vad jag behövde, ett minus.
Blev träning måndag, onsdag och torsdag denna veckan och kanske man hinner med ett i helgen också.

Nej börja göra sig klar till dagislämning och sista jobbpasset för denna veckan. Kan ju hoppas man kan komma i tid denna gång ;)

Eldar

Kom hem från jobbet och var riktigt frusen och huset var inte heller varmt. Så tända brasan var ett måste!
Det värmer så gott nu och mysfaktorn är hög! 

Träning

Kom iväg en stund till gymmet. Så skönt att få svettas. Förkylningen känns inte längre och det var verkligen skönt att kunna ta i och känna sig lite nyttig. Ska försöka skärpa mig med maten så man börjar se lite resultat på vågen igen. Ska lära mig nån av maskinerna som kan stärka magen och ryggen. Två stora ställen som behövs trimmas! 

Resultat från löpbandet och cykling. 
Mätte magen när jag kom hem och har tydligen tappat över 5cm sen jag började. Kul, och en sak som ger en extra kick :)


Julstjärnor

Smygstartade lite idag med adventstjärnorna. Så mysigt det var när det hade mörknat. Ja det står inte på förrän det är julafton mindre än en månad kvar.


Juldukar och julgardiner får bli en annan dag. Imorgon kanske ;)
Godnatt!

Nattuggla

Blev sent i säng idag också. Jobbade kvällspass idag och har typ inte hunnit med nått annat än att sitta i kassan. Inget jag har emot, tvärt om, i like. Men man känner att man vill hinna med så mkt som möjligt på golvet också. 

I förmiddags ringde Arvids farfar och frågade om Arvid vill följa med till tippen. Och han liksom sken upp som solen och bara tryckte in mackan, för det var inget snack om saken att han vilja med. Helt överlycklig.

Nu går mina ögon i kors så nu säger jag godnatt

Natt

Ligger fortfarande vaken medan resten av familjen sover sen länge tillbaka. Kan inte somna då massor av tankar far om allt och inget. Förväntansfull och stressad över att saker ska hinnas göras. Hela veckan har barnen varit hemma från dagis vilket har gett att båda barnen klättrat på väggarna. Och ibland har tålamodet tagit slut. Men förhoppningsvis så är dom helt friska till nästa vecka.

Längtar till den 5:e för då styr jag och svärmor äntligen till Ullared! Jippi! Ska försöka förbereda mig mentalt på att det kommer vara ap-mkt folk. Har aldrig åkt så pass nära jul men huvudsaken är att jag hittar julklappar, så får man åka upp tidigt i vår också ;) Löööv Ullared :D

Som sagt så ska jag försöka koppla ner tankeverksamheten och sova nån timme innan barnen vaknar :P

Fredagsvägning

Då var det fredag igen! Och denna veckan är det helt oförändrat.
-0kg totalt 10,4kg 

Tack och lov, för jag har slarvat så in i he-vete denna veckan med mat! Önskade jag hade mamma i samma stad så man kunde få några sparkar i röven :P Hon har massa tips men att träffas och prata tillsammans är det bästa! Får ta igen det till julveckan då vi ses nästan en hel vecka :)

Imorgon bitti blir det lite träning och sen umgås med familjen innan man ska jobba kvällspass. 
Måndagens träning:







Trött!!!

Allvarligt! När jag tittar på sista bilden på förra inlägget så ser man hur trött jag är. Har suttit i soffan tillsammans med Arvid och tittat på "Dumma mej" nu efter jag la Julia vid 12. Och jag har sovit hela tiden! Är sååå trött! 
Har ändå fått sovit hela natten så jag fattar inte varför? Och det är så tråkigt att man blir så matt :(

Blir nog så att det Arvid får vara hemma från dagis imorgon då han har börjat hosta och andningen är lite ansträngd. Det går även magsjuka på dagis så går det att undvika så är det det bästa. 


Nya brillorna

I lördags fm fick jag sms'et från smarteyes att mina glasögon hade kommit. Så nu kan jag se igen :)





Fredagsvägning

Står nästan ställ för tillfället, huvudsaken att man inte får en massa plus. Två träningspass blev det i veckan men den ena var inte effektiv då förkylning har hittat till mig. Tar det lugnt nu och hållet tummarna att man är frisk snart.
+0,3kg totalt -10,4kg

Dagens frukost, keso, ägg och egen gjord müsli. 




Kvällsgott

Nu ska jag försöka låta bli allt sött och ta det på fredagar/lördagar bara. Så ikväll blir det lite keso med apelsinklyftor för att stilla det ständiga sötsuget!!


Nyklippt och öronmottagningen.

Skickade lillfia med farmor sin till frisörskan, när jag och Arvid gjorde besök på öronmottagningen i måndags.
Hon var så långhårig så nu fick det bli lugg. Det hade gått toppen. 

Besöket på csk gick inte alls bra :( 
Arvid var superglad när vi kom dit och han fick leka i lektumemet innan det var vår tur. Tyvärr så hade jag glömt köra med revaxör innan besöket så givetvis var det för mkt vax i ena örat så läkaren fick suga där. Och det är ju ingen höjdare :( sen var det dags för lite mer väntan i ett annat väntrum för hörselkontroll. Arvid reagerade superbra dom tre första gångerna men sen tyckte han inte det var roligt längre. Men man kan ju förstå att han har ju tröttnat för testen har han gjort så många ggr. Så resultatet var inte godkänt så det var att få en ny tid :(
    Är så trött på alla dessa besök! 
Är iallafall tacksam att svärmor ha kunnat ställt upp att passat Julia så besöken underlättar. 

Jaja det är bara att hoppas nästa besök går bra!


Lunchrast


Sitter och dricker lunchen på jobbet. Vaknade med täppt näsa imorse. Suck! Ska gå till gymmet tillsammans med Sandra ändå ikväll och bara gå lugnt. Det är så typiskt att man ska blir dålig nu när man väl kommit igång med träningen!
Men hoppas man är bättre snart.  


Farsdag

Vaknade strax efter åtta av jag behövde kissa och alla andra sover fortfarande. Känner barnen på sig att pappa ville ha sovmorgon tro ;)

Ute öser regnet ner och nog är det speciellt med att höra ljudet från regndropparna. 
  Igår var vi hos svärisarna och firade farsdag. Johans pappa fick foto på Arvid och Julia tillsammans som togs på dagis och några lotter. 
Och till middag blev det kalkon! Så jäkla gott!!! Glädjer mig att veta att vi ska äta det till jul med :)

Idag finns inga planer förutom att jag ska börja jobba 16. 
Nu börjar Arvid skruva på sig så snart får jag ta fram farsdagspaketen som barnen får ge sin pappa <3

Kvällen

Somnade visst på soffan en stund, den är sååå skön och lägger jag mig ner så är det kört, inom ett par minuter sover jag. Johan har varit nere i källaren hela kvällen och roat sig med sitt WoW tillsammans med Dan och Betty. Jag har noll koll på det så jag håller mig undan. 

Imorgon börjar jag 9 så jag får nog släcka så jag får några timmar sömn. Arvid har inte vaknat en ända gång, vilket han alltid brukar göra vid 23-00. Toppen!

God natt!
Glömt visa vår Halloween-tårta som vi hade köpt när mina föräldrar var nere :)


Massa ljus

Har fått låna en ljuskrona från svärföräldrarna, som jag har haft i uterummet under sommaren och nu har den fått komma in och hänger över matsalsbordet ist. Pappa hjälpte mig skruva upp den förra veckan. And I love it!! 
Älskar kronljus och nu eldar man massor i höstmörkret! Man har mys varje kväll ju ;)
Ikea-trippen är nära för jag behöver mer ljus :) 


Fredagsvägning

Gick till gymmet i tisdags och oj vad dålig kondis man har!
Dagen efter så tog det emot att cykla till dagiset med barnen i cykelkärran. Skulle egentligen gått dit ikväll men så blev inte fallet :P

Vägde mig imorse och det visade +0,4 kg, totalt 10,7kg. Har verkligen inte skött maten alls och vissa dagar småäter jag allt som finns hemma. Hatar såna dagar! Jag vet bättre men ändå gör man det! 

Jul i stugan

Åh vad jag längtar till julen i år :)
Tror jag ska ta upp adventstjärnorna redan i mitten av november ;) dom kan man inte få nog av. Och i år har vi bestämt att ha en julgran och en riktig dessutom :) Nu har vi platsen men dock får den stå i uterummet pga Julia och katterna. Plus att mina föräldrar kommer ner en hel vecka. 

Nu på förmiddagen körde jag till optikern för att göra en synundersökning och få domen ifall försäkringen gäller eller inte. Nu var synen nästan helt oförändrad så försäkringen täckte :)
Toppen! En självrisk på 300:- blev det. Så det blev att titta ut nya bågar och sen kunde jag inte låta bli så jag beställde även ett par extra bågar, som skulle kosta halva priset. Så totalsumma blev nästan 1500:- men men jag är nöjd och ser framemot dom extra bågarna för dom är sååå annorlunda mot vad jag har haft ;P

Nu lite lunch i magen innan det är dags att göra ett kvällspass. 


Fredagsvägning

Nu går det riktigt bra :) Man blir verkligen sporrad. Vet att det kommer bli mkt gosaker nu när mamma och pappa är här men det blir att jobba bort på gymmet nästa vecka!

-1,1kg totalt -11,1 kg
Nu förbereda lite frukost till alla sovande i familjen. 
Tur man fick lite sovmorgon så man är laddad till kvällens maskerad :)




RSS 2.0