Torsdag

Körde till Maxi för att göra lite ärenden. Och fann lite fynd, flera t-shirts till Arvid för bara 25:- styck. Även en varm vintermössa och två tunna. Ska ut och leta resten sen, får se när vi kör upp till Ullared och tittar vad dom har i sortimentet! Står inte på förrän vintern är här. Ha en bra dag!


Hur gick det?

Ja hur gick det nu i måndags med vägningen? Inte så bra för det blev plus denna gång, +0.6kg. Men jag är inte hundra procent med på viktnedgången. Mina demoner när det gäller äta på grund av känslorna är hemska. Och det är nått jag ständigt tänker på men jag kommer inte ur det fast jag vill! :(

Jag hoppas och verkligen vill nå mitt mål till våren, jag får tänka om och försöka hitta en lösning på detta känslomolnet som är över mig, för det får inte fortsätta annars kommer jag väga 200kg!!!!!


Testar iPhone-appen!

Ja, testar iPhone-appen! :-)


Måndag

Ny vecka igen och hösten är här för att stanna. Men idag var det helt underbart väder.
Det har inte hänt så mycket idag. Blir ganska trött på dessa hantverkare som håller på hos grannarna. MEN....det är inte bara hos en dom håller på, utan det är TRE samtidigt. Idag var det sånt väsen så A vaknade efter 1h vila. Kokade av ilska för dom ska borra just när han ska sova och sen är det tyst hela dagen. Imorgon ska A vara på dagis hela dagen så han kommer inte vakna av oväsen.
Måndagar betyder två saker ledighet och vägning.
När jag ställde mig på vågen i morse så visade den minus trots dålig vecka. Lite för mycket godis och lingonveckan på det. Men -0.7kg blev det. Så nu är det 3.5kg totalt. Seg start men så går det när man slarvar.
Träningen gick bra ikväll. På onsdag ska jag testa zumba för andra gången, kanske går bättre då?
Dags att krypa ner, sov gott

Onsdag 110914

Skulle ha bloggat i måndags men Johan hade inte fixat min dator pga ny anslutning.
Idag är jag ledig men skulle egentligen jobbat men J behövde åka till Gbg. Så jag får lov att jobba fredagkväll istället. Fun...NOT!
Är så frustrerad just nu med att bo i hyresrätt för dom håller på att borra, hamra, väsnas i lgh brevid. Vet inte om det är badrummet dom håller på att göra om. Men det låter som ett jävla sågverk. Har precis lagt Arvid så vi får se om han kan sova eller inte. Hoppas fan att dom går på lunch snart så han får sova en timme ostört iallafall. Än så länge har han inte sagt nått.
Men det är så lyhört här så man ibland blir mörkrädd. Grannarna är iallafall duktiga på att låta när dom har latjoo i sovrummet. Det hörs liksom långt ut på gatan, pinsamt!
*
*
I måndags var det iallafall vägning och det gick väl så där. -0,7kg blev det. Slarvade lite men jag ska försöka göra en bättre vecka nu istället.
Dags för dagens måsten! Bye

Måndag = vägning

Då var det måndag igen och man har varit ledig. Vädret var jättetrist så det blev bara en liten promenad med vagnen på förmiddagen. Sen har vi hållt oss inne hela dagen, förutom på vi har gått mellan tvättstugan och hemmet. Arvid har blivit dålig i magen så han blir hemma från dagis imorgon, tråkigt nog, för han gillar att vara där. Men efter som vi inte riktigt vet vad det beror på så blir han hemma. Så Johan får ta första VABBen.

Måndag kommer betyda vägningsdag och för en vecka sen var det starten på mitt nya liv. Och nog blev det ett ok resultat =)
Vågen visade -2.1kg. Kul start! Visst hade jag dagar då jag föll för frestelsen men fler dagar jag stod emot.
Var på första gympapasset ikväll och det var roligt att äntligen komma igång att jobba bort fläsket! Hade svägerskan med som sällskap för det blir roligare om man är fler. Hela passet gick bra, förutom när vi gjorde övningar liggandes på mage, då tog det stopp med ryggen, AJ! Men det var inte så att jag hade ont hela tiden. Sen ska vi inte prata om hur det kändes i höften, OMG....nog känns det att man har fött barn!!! Det värkte som attans. Men efter ett par gånger så har man jobbat bort det och allt flytter på bättre, även sätta stegen rätt. förhoppningsvis =)
Nej nu är det dags att kolla vad som hände på Idol!

Första September

Ja jag kan verkligen inte sluta säga, var tag tiden vägen? För man blir så paff. Och speciellt nu när man har barn, herregud. Idag går vi in i ny månad och man märker att det är höst på väg.
Var ute och matade änderna vid ån i förmiddags och Arvid ville inte kasta brödet utan bara äta! När ska han lära sig? :P Sen gick vi till floraparken så A fick springa av sig lite. Medans jag står där och gungar arvid och pratar med mamma som ringde så kommer Jenny och Alva också. Så roligt! Arvid och Alva började direkt att leka och busa! Och vi mammor tjabbade. Sen gick vi allihop till affären då mat skulle inskaffas. Så det blev en perfekt förmiddag innan lunch och vila. Jobbar kvällspass igen men i morgon är jag ledig. Då ska hela familjen göra massa ärenden.
Tummen upp! Längtar till måndag!

RSS 2.0