Ny film i samlingen

Igår stod jag nästa hela dagen i förbutiken bland annat för att byta en del fikor men också för jag valde det, främst för att få lite vana och mer kunskap. Det fanns personal som kunde ta en del av mina telefonpass så det var perfekt. Man kan ju säga att jag har mycket kvar =) Fick en liten irriterad dam för hon ville ha mer än en dragning och jag körde hennes kup. i maskinen och den kom ändå en dragning på varje dag, så jag fick ringa på hjälp. Det visar ju sig att kunden har skrivit fel på kup. så jag hade gjort rätt iallafall. Så det löste sig tillslut. Men sånt kan göra mig så irriterad, att dom blir arga och det är inget vi har gjort utan det är deras klumphet som spelar in!

Idag har jag ett kvällspass och därefter är jag ledig hela helgen, skönt....veckan har gått så fort och man hann knappt tänka. Får se vad som hittas på, ev ska jag umgås med Jenny för killarna ska vara här hemma och lana....och då kan jag inte få nån ro att sitta här hemma.
Hoppade i en köpdvd i kundvagnen igår när vi handlade på Willy´s och det är ovanligt för oss.
Det blev Definitely Maybe, med bland annat snyggingen Ryan Reynolds. Det var en jättebra kärlekskomedi med många välkända skådespelare. Jag gillade den väldigt mycket.
Typiskt tjejfilm kan man ju tillägga =)


Nu får jag fortsätta min fredagsstädning.
Ha en toppendag!

Ny soffa? Ja tack!

WANTED!! Vill så gärna göra om lite i vardagsrummet. Ny soffa är ett måste och jag har för mig att det var denna jag såg på Ikea när jag var där senast. Blev så osäker på vad produkten hette, men den liknar denna. Det ska vara med en schäslong.
Synd är ju att det ska vara så dyrt, man är inte gjord av pengar. Så vi får se när det är vår tid att kunna köpa den. Snygg är den!!!

Var tar veckan vägen?

Godmorgon....Jag blir knäpp snart, nu är jag inne på 3 natten där jag vaknar till och från. Dom flesta gångerna så vet jag att jag har stött i nån av katterna men jag brukar inte vakna så ofta. Kanske har oturen att dom ligger på de ställen jag blir mest störd av? Uppe är man nu iallafall, mer av en zombi.
    Idag efter jobbet måste vi iväg och storhandla, blev inget i helgen och nu är det kris! Snart inget toapapper :P Not fun!

Håller verkligen tummarna att ellospaket kommer redan imorgon, dom brukar vara snabba. Är så nyfiken om det passar eller inte. Jag vill så gärna ha det nu!!

Dagens små händelser

Känner mig mycket piggare och det kanske har med att jag har suttit och kollat på Ellos och skickat iväg en beställning kanske =) Jag tänkte att det kunde vara kul att ha lite nya klänningar till utomlandsresan. Hittade massor men det var väldigt mycket som var slut så jag får se om jag kommer behålla nått. Man kan ju alltid hoppas. Fina var dom allihopa. Speciellt denna, så söt den är!
Snart är det dags att göra dagens goda gärning, att jobba.
Hann med att fixa med gamla räkningar som inte har blivit insatta i pärmar och kört lite tvätt. Det kan man vara lite nöjd med!























Kubb-, och Buzzspelning

Vi blev bjuda hem till Johans syster igår eftermiddag. Vi grillade korv och spelade en del kubb och buzz. Det blev så trevligt och kvällen var så varm och härlig. Tycker om när man kan göra spontana saker. Hade ändå inte planerat nått viktigt på kvällen. Synd är att man glömde kameran, hade gärna tagit en massa kort! 
Vi tjejer slog killarna stort på kubb iallafall, är man mästare så är man =) Roligt hade vi minsann.
Efter nio begav vi oss hem, somliga skulle upp och jobba =) medans andra inte.

Jenny och Fredrik

Idag drog jag mig ännu till klockan var efter nio innan jag klev upp. Har lite på schemat idag men får se om jag vill och orkar göra det innan det är dags för att köra till jobbet. Har haft en lika sömnlös natt som igår och det gör mycket. Är inte riktigt människa förrens några timmar senare.
Nej om man skulle äta lite frukost!

Dagens motion

Hej, Hello everybody!
Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig, först och främst fick vi inte in isolde hur mycket vi än ropade. Tillslut så fick det bli att hon fick vara ute, helst vill vi inte det men nu fick hon skylla sig själv.
Vaknade vid tretiden och gick på toa, tänkte nu måste hon stå vid dörren och jama, men icke. Sen när J skulle gå till jobbet efter kl sex så hör jag ett duns på altan och jag säger till j att hon är här nu. Han öppnar och in kommer en hungrig och kelen katt. Hon kan hon! Gör allt som faller henne in. Skönt var det iallafall veta att det inte hade hänt nått.
När klockan ringde kl åtta var jag halvt medvetslös och hade en sprängande huvudvärk så jag orkade bara inte gå upp. Efter 9.30 fick jag bara lov att kliva upp för att inte sova bort hela dagen.
Åt frukost och sen begav jag mig ut på min cykeltur. Det gick jättebra, svettig blev man minsann. Hade ett parti, som är i min mening en mördarbacke som man verkligen kämpade upp för. Därefter var det riktigt skönt att ha det avklarat.
Ska vid nästa tillfälle köra runt motsatt håll, kan nog bli en utmaning det med. Åt det hållet är det små små stigningar med mer brantare backar. Det tog 47min. Självklart ska jag försöka klå det för varje gång jag kör, blir en lite tävling mot mig själv.

En bra dag

Då var denna dag snart över....Det gick väldigt bra på jobbet, fixade med avdelningen, behövdes inte göra så mycket med den för den var i toppform, härligt! Därefter fick jag i uppdrag att stå i förbutiken för att byta till rast. Blir mer och mer hemma där, som sagt innan är det mycket jag inte klarar av, men det känns bättre. Det blir lättare ju mer jag får vara där i framtiden. Rätt kul är det!
Nu på kvällen har det blivit att man har betalat räkningar och städat undan i köket....Börjar känna av tröttheten och jag ska snart krypa ner i den renbäddade sängen =) Det är väl bara för mysigt!
Imorgon ska jag ge mig på cykelturen jag pratade om innan, körde där med bilen efter jobbet nu ikväll och det blev ca 1.3mil. Ska bli skoj och se om man får ont i gumpen eller inte.

Nej om man skulle försöka få in katterna så man kan lägga sig. Godnatt

Den enorma bloggvärlden

Jag rent av älskar bloggvärlden, har precis upptäckt underbara bloggar att läsa. Kan verkligen glömma tid och rum för man är så tagen över hur intressant en berättelse kan vara.... Jag är så fast.

Är det ödet eller slumpen att man halkar in hos såna fantastiska människor?
Jag är evigt tacksam att jag kan få vara med och delta i nått så intressant.

Jaha..

Hej måndag, ja då var man tillbaka till verkligheten, som troligtvis kommer innehålla lite mer struktur och vanor.
Just nu inväntar jag att klockan ska bli 13.30 så man kan köra till jobbet och få det gjort. Känns som man kommer får en dag som innehåller mkt att göra på min avdelning nu efter semestern. Så timmarna kommer nog gå väldigt fort förhoppningsvis. Det är alltid samma känslor man har innan man kommer tillbaka, dagen därpå kommer man knappt ihåg att man har varit ledig. Samma gamla visa.

Men Greklandsresan gör sig mer och mer påmind och jag toklänkgtar just nu.

Underbar kväll!

Middagen hos grannarna vad precis vad man behövde, god mat och god sällskap.
Timmarna bara flög iväg, det är verkligen så när man njuter. Deras dotter ger verkligen så många roliga stunder, för hon ska berätta så mycket om saker och man förstår inte riktigt allt och det ger många många tillfällen att skratta. Härligt värre!
Det har verkligen varit en bra dag över lag för jag har inte tänkt och kännt nått om att jobbet börjar imorgon, kanske det är att man förnekar det eller så är man så avslappnad att man glömmer?? Det känns iallafall helt okej att köra dit. Är ju ändå ledig på tisdag så det är en mjukstart för mig.
Kanske, bara kanske är det nån kund som har saknat mig?
Hoppas ni alla har haft en toppen helg! Ni som har semester kan ju tänka lite extra på mig som ska köra till jobbet =)

Glasflaskor

Glasflaskorna jag köpte på IKEA var till för att fyllas med flytande tvättmedel. Har precis börjat använda det istället för pulver. Och eftersom man har bara en maskin så är det onödigt att köpa fler plastbehållare som finns i affären. Köper endast refillpåsar när det är slut. Har en tredje flaska som var till Color men mannen tyckte vi kunde använda en glasflaska till saft och vatten. Så jag får köpa en till vid nästa besök på IKEA. Det är ju snyggast om allt är i samma!
Känner att dagen bara flyger iväg utan att jag hinner uppfatta nått. Maken och jag har nyligen ätit rester till lunch och förhoppningsvis ska vi hinna iväg på en tur till affären för att fylla upp i skåp och kyl för det ekar just nu.
 Förhoppningsvis har jag gjort en bra och nyttig matsedel som gör att man kan tappa det man har gått upp på semestern. Har insett att jag verkligen måste komma igång med nån slags träning innan Friskis drar igen. Har hittat en runda man kan cykla runt som är troligtvis över 1 mil. Och om jag anstränger mig lite mer så kan man gå runt. Måste göra nått som gör så kroppen kan förbränna fett.


Sista semesterdagen!

God morgon! Idag blev det en lång sovmorgon, Johan ligger fortfarande. Känner mig extra trött idag så det behövdes lite extra vila. Idag är det sista semesterdagen och jag ska njuta varje sekund. Har varit en bra semester och nu ser jag bara framemot Greklandsresan om en månad.
   Hade vår vän Ralle över på middag igår kväll, vi gjorde tillsammans en gryta som innehöll quornbitar, svamp och morötter och lite annat smått och gott. Vet inte varför vi inte har använt mer vegetariska alternativ när vi lagar mat? Men det blir ändring på det nu för det är supergott. Man äter för mycket kött annars tycker jag. Efter maten kollade vi komedi "I love you man" som var helt okej.
Idag däremot är vi bortbjudna på middag, tyckte jag hörde lite att det skulle bli 3 rätter också. Härligt slut på semestern!
Vi ses.....

Fredagkvällen.

Hade våra grannar på besök igår kväll. Blev vin och öl med lite tilltugg. Fick det jättemysigt på altan och man fick äntligen en anledning att använda de nya plädarna =) Dom berömda B52 gjordes med!




Idag däremot mår man som man förtjänar, fy vad illa det är! Snart är det kväll och man är inte bättre :S
Svärföräldrarna var förbi en vända nu på eftermiddagen, vi fikade lite och snackade om den kommande semesterresan. Bara en månad kvar nu, härligt!
Då ska man snart packa resväskan igen =)

Ikea

Det blev lite fynd på ikea igår, mest blev det ljus =) Jag älskar verkligen levande ljus så det är verkligen ett måste när man är där.
Lite köksgrejer är ju alltid bra. Får se hur länge matlådorna kommer få vara kvar. Har typ 5-6 st som Johan har slarvat bort eller så ligger dom på hans jobb. Där gör dom ingen nytta.

Något nimmt som Ikea har är att man själv klipper till hur mycket tyg man vill ha och sen får man väga det i en våg och scanna in vilken det är och det kommer ut en etikett på hur mycket är!
Gillade jättemycket, inga problem alls. Så nu ska jag sy =)
Lite smått och gott!


OK...

 ....det blev en lång diskussion med personen i frågan och det kom fram mycket som gjorde allt lättare. Förhoppningsvis så ska vi lära oss båda två av det som vi pratade fram. Vi får väl se vad som händer!!!


Så orättvist

Vilken trevlig kväll detta blev, NOT!!! Sitter här helt själv medans mannen gör allt som är så viktigt, sånt som är så viktigt att det ska upp våran tid tillsammans. Nu när man äntligen har semester så ska man väl kunna spendera den tiden tillsammans?. Jag har ändå ett jobb som innehåller många sena kvällar och då kan man inte vara social när man kommer hem för då är det tid för att gå och lägga sig. Shit kul är det verkligen. Men det är nått som bara jag tycker helt enkelt.
Jag kan sitta här med mitt glas vin och tycka synd om mig själv! Kul är det iallafall inte.
Jag vill så mycket mer!

Jag e så frustrerad just nu, för det är samma visa om igen. Inget tas på allvar.
Eller så har inte jag förstått detta??

Hur ska det vara egentligen, säg mig det!!
Här sitter man med så många önskningar som man vill ska slås in. När???

Måste ha en rubrik

Nu tittar äntligen solen fram! Me like. Har suttit med ikea katalogen, och såg efter ett tag att deras nya kommer i augusti/september. Kanske man ska avvakta och se vad dom har att erbjuda för nya produkter. Iofs så har dom alltid mycket skoj att hitta så en eller två ggr mer gör ju inget!

Känner verkligen att denna veckan börjar lida mot sitt slut och det är inte alls roligt, semester är ju så härligt. Ska verkligen njuta dessa ynka 3 dagar som är kvar. Man börjar ju få ångest att börja tänka på jobb igen =)

Igelkott

Fick besök i trädgården igår kväll av en supersöt igelkott. Så klart kom kameran fram. Han eller hon satt där ett tag och sen fick den nog av blixtrar så den kilade vidare.

Idag är det regn och grått ute, det kan vara rätt mysigt men bara det inte varar allt för länge, men det passar bäst på hösten och inte på sommaren.
Undra vad man ska hitta på en dag som denna?  

Detta måste ses!!!!

Jag får rysningar VARJE gång jag ser klippet, det är helt sinnesjukt hur bra det är!!                      R.I.P Michael Jackson.

Toppen..

...festen är räddad! :)
Fick dessa små figurer av mamma när jag var uppe hos dom. Dom är till för att sättas på glas för att man kan hålla reda på vilket glas som är sitt. Har aldrig sett nått liknande innan. Kul grej är det iallafall. Så nu kan man vara lugn att man inte får i sig nått som man inte vill dricka. Men det gäller ju att komma ihåg vilken figur man hade bara!

Vill så gärna ha tag på Johan just nu, men han är i Hässleholm och arbetar för tillfället och jag når inte honom nånstanns. Det brukar bli så just när jag vill ha tag på honom som mest. Jag är i en jobbig situation just nu!! Spotify inloggningen kräver lösenord och jag har inte det =) =) =) =)
Jag som vill lyssna på bra musik!

Hej Onsdag!

Godmorgon!
Idag skiner solen och vädret är på topp. Tog mig en prommenad nu på morgonen för jag ska försöka bli lite bättre med viktnedgången, har verkligen slappat många veckor nu och jag är tillbaka på -18kg igen. Det känns ju inget vidare så klart, men det känns som jag bara väntar tills det ska bli september så man kan börja träna på friskis och svettis igen. Och det är ändå mer än en månad kvar och det kan hända mycket på en månad. Plus att man har gjort ett till delmål och direkt efteråt tappar man motivationen. Illa!!! Ska verkligen försöka komma på det igen.

Kom över min slappdag igår och körde till stan och kollade efter ny gardin. Det blev inte att jag sydde en själv utan det blev en färdig på Hemtex. Plus att jag fynda lite på Jysk som hade rea.
Så det blev att jag tvättade fönster och planterade blommor. När jag ändå kom igång så rensade jag bort ogräs som alltid kommer upp mellan stenplattorna på framsidan. Så nu är det mycket bättre.
Det blev en enkel vit kappa med en blomdekor.
Mina fynd blev 4 st plädar (30:-st) och en snygg behållare som är tänkt för utekvällarna på sensommaren. Även nya underlägg 4st (25:-), så då fick det bli dubbelt upp. Det blev verkligen kalasbra!

Blåbär till frukost

Idag lyxade jag till frukosten lite med våra egenplockade blåbär. Gott!!
    Har kommit in i en period där jag känner noll inspiration att göra nått på dagarna. Igår satt man som en säck potatis, visst jag har plockat undan det mesta i lägenheten idag(för hos oss blir det oreda på en gång) men nu tar det emot. Hoppas det kan vända under dagen!
Nått som jag vill däremot är att göra en trip till IKEA, men problemet är att det inte finns några pengar just nu så på fredag ska jag dit. Troligtvis kommer jag få åka själv men det kan vara skönt det med, förresten är det nån som vill med så är det bara att ringa =) 

Bio Bio Bio

Vi var ju på bio igår och kollade på Harry Potter - Halvblodsprinsen. Och ärligt vet jag inte vad jag ska tycka om den. Det är varken hit eller dit. Men min man gillade den. Nu är det bara 2 filmer kvar.

Harry Potter och Halvblodsprinsen - CHECK √

Falun - dag 6

Nu är det sista delen av en toppen vecka i Dalarna.
Lördagen körde jag, Johan och mamma på en liten shoppingrunda. Jag inskaffade mig 2 st pelargoner för första gången och 2 svarta krukor. Ska ut och ragga efter nytt tyg i veckan, för jag ska sy en kappa till köket och göra om i fönstret har jag tänkt. Johan var in på siba och gjorde ett ärende. Därefter körde vi hem i hettan. Åt lite lunch och bestämde oss för att åka och bada nånstanns för det var så varmt.
Jag och Johan körde till ett ställe som heter Gullnäsgården. Vad det var skönt att bada.



Det var vi och en annan familj där så vi hade det mysigt på den lilla stranden. Perfekt var det!
På eftermiddagen efter pappa hade slutat jobbat packade vi bilen med mat och körde hem till min bror för att äta middag där pga av att han hade jour.


Johan skulle givertvis bada igen =)

Jag och Tage höll oss på stranden.




Ett bra slut på veckan, dagen där på for jag och maken hem i regnet som kom på förmiddagen. Har aldrig varit med om nått liknande när vi passerade Örebro. Man såg knappt vägskyltarna för det regnade så mkt. Men hem kom vi =)
Mår så bra i själen efter besök där hemma!

Falun - dag 5

Fortsätter med mina fotoinlägg som det har blivit från våran semester i Falun.
Glömde säga det att efter besöket hos min bror körde vi hem till min barndomsvän Kristina och hennes sambo Nicklas. Där möttes vi av en gipsad Nicklas, stackar hade kört motorcross och vurpat så det blev brutna ben i kroppen. Verkligen jobbigt läge. Men annars var det bra med dom.
På fredagen körde jag med mina föräldrar ut i skogen för att plocka blåbär och svamp.
Vi fick en toppen dag vid Stensjön som det hette, lite blåbär blev det men dom var inte riktigt mogna än så jag hoppas mamma och pappa plockar lite åt mig som jag kan göra paj på sen.




En början



Underbart väder

Mor och dotter

På kvällen hade vi bjudit hem Daniel och barnen på middag hos mamma och pappa.

Gustav älskar att leka med tekniklego!!

Fotomodellen!!


Blev en massa bus med farfar.

Vår lilla skörd av kantareller. Gott var det!!!

Pappa och Daniel kollar in nya kameran.

Vi åt lax till middag och det var såå gott, god mat är det garanterat när pappa lagar!

Den går varm!

Sååå himla bra!!!

Falun - dag 4

Torsdagen fortsatte vår färd med att träffa min andra bror med familj.
Det blev en massa lek med barnen och prat med Ida.






Efter middagen hemma hos mamma och pappa så gick jag och Johan på en liten prommenad. Ville så gärna ta kort på faluns gamla gator i stan. Har kanske ett projekt att framkalla och sätta ihop ett kollage med bilder från Falun. Än så länge är det en idé och jag får se om det är nått som kommer att göras i framtiden.
Här är några bilder från prommisen.






Vi hade rätt roligt när vi tog egobilder på oss själv =)


Falun - dag 3

På onsdagen hade vi bestämt med kusin min att vi skulle komma och hälsa på och på kvällen skulle vi vidare till farbror för att äta middag tillsammans.
Hemma hos Erika fick vi äntligen träffa Dennis. Vilket charmtroll han är!!!




Tyvärr har jag inga bilder på kvällen, glömde helt bort kameran.
Hemma hos farbror spelade vi kub och åt grillad lamm. Supernice kväll fick vi allihop.

Falun - dag 1-2

Förmiddagen går som ett nafs kan man tycka, men idag blir det en slapp dag om jag får bestämma.
   Resan upp till Falun gick toppen, vi åkte redan kl 03.45 på morgon för jag tycker det är skönare att köra när det inte är så mycket trafik. Johan, min så kallade co-driver, som bara sov mer än 5 timmar var av att det tar typ 6,5 h att köra upp, var jättetrevlig som sällskap :P Han är som han är =)
Väl uppe blev det kramkalas med mamma. Och pappa kom senare på kvällen.
Dag 2 körde vi hem till min ena bror och hälsade på. Bebisen i magen hade växt en massa och allt var bra. Längtar gör vi! Där blev det lunch och en massa snack om allt och inget.





Så underbart bor dom.

Hemma igen

Åh nu är man hemma efter en underbar vecka i Falun, det var verkligen helt fantastikt härligt. Träffade många nära och kära. Så det blev en massa bilturer fram och tillbaka.
Har verkligen inte hunnit eller tänkt på uppdatera bloggen för man har varit så upptagen. Inte ens kollat på nån tv har man gjort.
    Just nu är det en massa tvätt som ska tvättas och jag har en massa grejer jag ska göra under min sista semester vecka. Man är ju helt solo hela denna vecka för det blev helt fel med Johans semesterveckor. Så i morse vinkade jag hejdå till min kära make. Ska köra ner till stan till kl 18. för att möta upp han och Mona och Martin för vi ska kolla nya Harry Potter filmen på bio. Ska verkligen bli kul och se om den är bra eller inte.
Kommer ladda upp en massa bilder här inom kort, håller på att föra över dom just nu. Hoppas ni alla har haft en bra vecka!

Kändis

Fick kändisbesök på jobbet igår. Det är alltid lika roligt att få besök av både stora och små kändisar. Denna gång klev Marika Lagercrantz in och handlade och hamnade i min kassa. Tydligen ska hon göra nån föreställning i lilla Tollarp.
Men det är konstigt hur man blir när man upptäcker en kändis, man blir helt ställd på nått sätt. Fattar inte varför det ska vara så märkvärldigt med att dom har ett yrke som skådespelare???

Kan ni svara på det?
Nu ska det ätas lunch, jag är verkligen superhungrig. Hejsvejs.

Snart är det semester.

Då är det bara att inse att det är en halv dag kvar innan semestern kan börja. Skönt är det!
Igår kväll körde vi till Hörby där det var 40 årsfest för fulla muggar. Dom hade hyrt ett jättefränt tält som dom hade i trädgården. Maten var supergod och stämmningen var på topp. Det tråkiga var att många av folket droppade av redan efter 20-21 så det var inte många själar kvar. Men det blev både singstar och dans vilket jag gillar.
Dom hade verkligen lagt ner massa jobb att fixa för festen, hoppas verkligen att 40 åringen hade en bra dag och var nöjd.

Annars idag är det att börja packa lite kläder och städa undan här hemma innan jobbet börjar. Allt ska i princip vara klart för när jag kommer hem från jobbet, blir att hoppa i säng nästan på en gång så man orkar med att köra tidigt.
Som jag längtar att få komma "hem" igen!!! Saknar alla så mycket.

Tigerbalsam

Skulle egentligen gå och lägga mig men jag fastnade här med att kolla en massa bloggar. Är man frånvaranade någon dag, kan räcka med 2 dagar så är det en massa man får läsa ikapp. Och det blir oftat mycket då istället. Men det är oerhört kul att läsa. Så det är bara roligt fast tiden bara flyger iväg.
Är ensam hemma just nu, Johan är hos grannen. Han stack efter middagen och jag har typ legat i soffan och sovit hela tiden. Är helt slut i kropp och knopp. Tog mig en välbehövlig dusch så man känner sig som människa igen och nu sitter jag här. Ryggen är upp och ner med. Jag äter värktabletter och smörjer mig med tigerbalsam(det är grejer det)
Har fått erbjudande att få massage av min kära kusin och det är jag oerhört tacksam för. Sånt gör underverk.
    Idag har jag hunnit med att stå en del i förbutiken på jobbet och det känns bättre för varje gång jag få tillfälle att träna upp mig. Är långt ifrån att kunna allt men man lär sig mer Tigerbalsam inhandlat när vi var i Thailand -07, mycket billigare där! och mer. Det är sjukt vad mycket pengar folk spelar bort. Hemskt är det för dom som har beroende, tur man inte har det intresset att spela säger jag bara!
Nu har man gjort hälften av dagarna kvar till semester och endast 2 dagar återstår. Direkt efter jobbet imorgon blir det att köra hem och göra sig iordning för 40 årsfest. Hoppas vädret blir bra så man kan vara ute.

Har inte gjort nån vägning denna vecka och det är för att jag har slarvat och väger allt för mycket. Så jag vill inte ens blogga om det. Hemskt känns det iallafall. =(

Ryggen

Helt plötsligt från igen stanns kommer en smärta under skulderblandet på höger sida igår när jag började jobba.
Det var påfrestande att dra djupa andetag vilket gjorde att man blev sjukt trött. Men mot kvällen blev det lite bättre och jag tänkte det var frid och fröjd, imorgon är det bättre.
Tji fick jag! Det var fruktansvärt att röra på sig i sängen. Det är värre idag och det känns nästan över till den andra skuldran. Har aldrig känt en sån här smärta innan i ryggen. Och jag kan inte påstå att jag har lyft och gjort nått mer än vanligtvis. Man blir ju rätt orolig. Nån massagetid fanns det ingen heller. Hoppas verkligen att det vänder annars får jag hitta nån i Falun som kan knåda min problemrygg som det är!!!
Varför kan det inte vara problemfritt??

Kvällspromenad

Hemkommen från en lagom promenad, hör och häpna, med maken!
Det händer inte ofta att jag får sällskap, men härligt var det! Kvällssolen gjorde det så mysigt.

Mera mys.


Cult design

Nått jag redan har inskaffat mig
är en tvålpump, en kub och ett passande träfat från Cult Design.
Nått som jag verkligen ångrar är att jag
köpte mig en rosa diskmedelspump. Trodde det skulle bli rätt fräckt att ha det mot det bruna kakel som vi har, men icke.
Så det kommer bli att jag köper en ny sån så kan jag antingen sälja eller ge bort den rosa. För det är mycket snyggare att ha allt i en och samma färg. Misstag gör man.

Dessa två dagar som jag har varit ledig har verkligen gett mycket, har kännts som en minisemester. Men nu väntar 4 dagar jobb sen så är det verkligen dags för mig att ta semester. Nedräkningen kan börja!!!

Presenter

Har helt glömt bort att visa vad jag och Johan fick i present i lördags.
Blev en massa pengar, öl och vin med ostbricka, underläggsfat med servetter och ljus. En kanotweekend =)
 En massa fina blommor. Presentkort på Hälsa och helhet och en hotelvistelse i göteborg.


Vi är verkligen nöjda med alla dessa fina presenter och än vet jag inte vad jag ska inskaffa för pengarna. Vill göra nått som ger ett minne för livet. Så jag ska ta mig en funderare.
Kanotweekend ska verkligen bli roligt att få uppleva. Jag och Johan, tillsammans i ett tält och omgiven av natur. Tror definitivt att vi kommer göra ett eller annat dopp i vattnet :)
Tusen tack gott folk!

Carro på Allsång!


Igår gjorde Magnus Uggla besök på Allsång på skansen och han hade med sig en lite skara människor som blandannat är med i hans Revy. Och där fick Karolina var med i showen.
Blev en lite nakenchock på skansen =)
Tråkigt att micken skulle sluta fungera. Sånt man får räkna med när det är livesändning. Det var ändå rätt roligt det dom gjorde.

Härlig kväll

Hade en mysig kväll med maken igår, grillade rostbiff och hade potatissallad till.
Det var supermysigt.



Ett glas vin till gjorde det ännu smarrigare.
Lilla Sally tyckte verkligen om filten och somnade en stund medans vi åt.
Älskar verkligen stället där vi bor. Så härligt är det och man njuter fullt ut.

Vaxduk

Igår la jag äntligen ut den nya duken och
kuddarna på altan som jag köpte för någon månad sen. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Det blev rätt okej, det är skönt att kunna torka av bordet med en vaxduk som underlag, bättre än trä åtminstone.
   Idag körde vi hem till Johans mormor och morfar för att hämta våran nya micro och vi stannade för att fika en stund. Därefter blev det ett snabbt besök hos svärföräldrarna för att lämna tillbaka det vi lånade i lördags. Där fick man höra hur kul alla hade haft det och hur lyckat det blev. Så det glädje både mig och Johan.
Nu är man hemma och jag är så trött. Det är inte bra att man har vänt om halva dygnet när man har varit ledig i två dagar. Imorgon ska man tillochmed öppna affären. Det gör man inte för ofta.
Men dagen har varit lugn och skön, givetvis så har solen inte visat sig allt för mycket så någon solning har det inte blivit. Håller verkligen alla tummar att det vänder till nästa vecka. En massa sol och en massa hetta!!

Kattmys

Vår små busfrön Isolde, Sally och Smulan.


Känner mig lite trötter =)

Hardcore!

Mys på filten, bakar med tassarna.

May the force be with you!

Syskonpuss

Primadonnan nr 1

You talkin´ to me?

Livsnjutaren

DUKA blir CERVERA

Läste här om dagen i nån av kvällstidningarna att Duka är uppköpt av Cervera. WHAT!!! och med den artikeln så står det om att dom som har Duka-presentkort inte kan användas i deras butiker längre och duka är inte skyldig att göra nått heller. Sen glömde jag bort det tills idag när vi skulle ner på stan och kolla läget.
Snacka att man blev sur! Här har man presentkort på 1000:- som man inte kan använda! Men jag gick in i butiken och sa som det och jag fick telefonnummret till dukas kundtjänst. Kollade på deras hemsida istället när jag kom hem och endast 4 st butiker i sverige är duka tills årsskiftet. Jag sa det till Johan om det nu skulle hända att nån av butikerna skulle vara i Örebro så får vi ta det på vägen när vi åker upp till Falun men varför skulle man ha en sån tur???
Men till min förvåning så är det i städerna Stockholm, Norrköping, Örebro och Falun. Snacka om det passar oss!! Nu kan man ta det lugnt att man inte ska behöva kasta dessa presentkort man fått i present.

Tycker det är jättetråkigt för jag föredrar verkligen Duka. Men det är nått man får ta helt enkelt.
Det som är dåligt är att man har ingen skyldighet att uppmärksamma kunder om detta och presentkort har inget värde. Det är ju inte många som vill lägga pengar på bensin för att komma till dessa affärer. Det är verkligen konstigt system. Det har inga fördelar till oss konsumenter och det är väl oss dom ska behålla?

Sommar

Har ledig dag idag men vi har verkligen inte tur med vädret vid ledighet. Solen kommer fram små små stunder och vi hade så gärna kört till havet. Men det är inge kul att sitta och frysa direkt. Så jag hoppas vi kan hitta på nått kul idag. Om man får liv i maken vill säga. Tråk tråk tråk!!!!
Annars känns det helt fantastiskt att få komma upp till Dalarna nästa vecka. Som jag har längtat. Det är snart 9 månader sen jag åkte upp senast. Så nu är det på tiden.

Fredrik tog en superfin bild i lördags, han gillade verkligen min kamera, men vem gör inte det =)

Våran 50 årsfest del 2

Fortsättningen;






På kvällen skickade vi iväg gästerna på en tipsrunda där frågorna var om oss.
Vi hade finfina priser i potten så dom fick verkligen ge allt de hade =)



Hela kalaset var toppen, alla verkade ha jätteroligt och det är ju huvudsaken.
När de flesta gästerna drog sig hemmåt fortsatte vi, jag, Johan, Tobbe och Malin.
Ja, bilderna förklarar att vi hade roligt!





Klockrent avslut =)

Våran 50 årsfest del 1

Nu har det blivit några dagar frånvarande men nu är jag tillbaka. Måste säga att vår 50 års fest var jätterolig och toppen. Förutom några missar jag gjorde =( men man har ju bara sig själv att skylla! Har lovat mig själv att aldrig poppa popcorn mer!
Självklart har jag massa bilder att lägga upp, men man har en tendens att glömma att ta på maten och under middagen.
Så det är väldigt blandat. Del 1

Isolde tyckte det var väldigt varmt och vi kunde instämma!

Resutatet


Champagne som fördrink

Mingel



Kaffeservis

Hade en jättejobbig förmiddag igår, men efter många disskutioner så tror jag det är på väg att bli bättre. Hoppas verkligen det. Det lättade lite att få prata av sig med, så tack så mycket Malin. Det hjälpte!
Nu ska jag lämna det och ha all focus för ikväll. För då blir det fest!
Underbara svärfar kom över med ett extra bord och stolar till igår, så nu får alla gästerna plats och vädret ser ju underbart ut så det är ju klart att alla ska få sitta ute. Vi har ju inhandlat ett partytält så det ska vi med sätta ihop idag.
En annan sak som jag är supernöjd med är Johans kaffeservis. Jag har ingen, så det kompletterade ju bra.


Det är tur man har en svärmor som har koll på läget. Nu beföver jag inte tänka på fat för det gick ihop med kaffeservisen. Så idag blir det att fixa och dona med dukning och förbereda maten. 
En tur till stan får det med bli för att hämta våra tårtor och jag ska kolla efter myggnät som man kan ha i altandörren. Kan nog räkna med att den kommer vara öppen hela kvällen. 
Får se om jag hinner med att blogga nått under dagen annars får ni alla ha en bra lördag.  
Här ska det drickas Champagne!! Skål.

20kg mindre!

Veckans vägning är den bästa på mycket läääänge! -1.3kg (totalt 20.2kg) Helt otroligt att man har kommit över 19 och 20 kg. Som jag har kämpat i veckor utan resultat. Så jag är verkligen glad för det.

Trevlig helg till er alla.


.....

.....så jälva besviken och trött på situationen! Samma visa om igen!!!
Mår så jävla dåligt på insidan men självklart visar man det inte utåt, man biter ihop istället. Men jag skriker inombords!!!

Jag orkar snart inte mer! Man kan inte bara sluta att bry sig, det funkar inte så!

Mina dekorationer

Ställde mig ute i trädgården igår och gjorde mina blomsterdekorationer till borden.
Har som sagt innan ett färgtema på turkost och så här blev dom.



Självklart kommer Hjärtan på tråd med för jag älskar den!!! Blev ganska nöjd med dom, har aldrig gjort såna här innan. Men man kan ju inte påstå att det är svårt, har man ett tema att gå efter så blir det till en fördel.
Nu får ni alla ha en bra torsdag. Kram

Bolero

Igår blev det en lång och klibbig dag minsann. Inte ens regnet gjorde det svalare, snarare tvärtom. Man fick smita in i mejerikylen i mellanåt för att svalka av sig=)
Men idag verkar det vara bättre med luften, solen skiner fortfarande, härligt.
Shoppingen gick bra igår, champagnen fanns och jag sprang genom hela stan för att finna min bolero till klänningen på lördag. Dom hade på Kappahl typ 2 st kvar av en vit variant. Så jag hade inget annat val än att ta den.


Den får duga, det blir perfekt till kvällen för jag hoppas vi kan sitta ute länge och mysa med levande ljus och det goda sällskapet.
Ryggen känner jag inte av lika mycket och det är väl tur det. Tänk om man hade åkt på ryggskott, då tror jag att jag hade blivit helt knäckt. Vilken pärs det hade varit.


Jag är skadad!

Helvetes fan fan fan fan!!!
Självklart ska man få fan för att man lyfter en stenplatta. Det bara högg till i ryggen och sen var det stop. Jag blir så jävla trött på att alltid ha ont nånstanns! Och just nu när det är så mycket som jag ska ordna med. Allt kommer ta så mycket längre tid. Varför skulle man lyfta den??? Jävla-&%€ψ§≈!!!!
Nu har jag fått ut mina agreessioner och ska försöka sansa mig :P Det är verkligen så typiskt.

Över till nått annat; Kursen i Karlshamn igår gick toppen förutom att vi hade en bastu i lokalen vi satt i. Alla tappade koncentrationen på eftermiddagen för alla var helt slut.
Men i övrigt var det jättebra kursledare, Tobias från GOTLAND som vi spelade Keno med =) Man fick en bättre helhet hur det funkade men som sagt var det väldigt mycket info att ta in.

Ska göra en snabb runda ner till stan för att besöka bolaget och några affärer för jag är ute efter en bolero. Sen snabbt tillbaka för att dona med annat innan jobbet börjar.

En sån kanske?

RSS 2.0