Söndagsmys

Lägger in några bilder från förra söndagen då jag och maken min körde till Cafe Sandhem för att äta frukostbuffé. Det var en mycket regnig dag och vi hade det så mysigt tillsammans.
Satt och åt gudomlig frukost med alla möjliga sorter.








Äntligen!

Så så skönt det är att jobbdagen är avklarad! Är både trött i huvudet och kroppen. Ikväll ska jag spendera tiden hos Malin. Johan och Tobias ska ha lite killkväll så man får inte vara hemma. Bäst man lyder =)

Ska dricka gott vin och bara mysa! 

Imorgon har vi bjudit hem Sofi och Magnus på middag. Har köpt en present till Magnus som tack för hjälpen på bröllopet. Han gjorde verkligen ett utmärkt jobb som Toastmaster! Hoppas han blir glad.

Nu ska jag byta kläder, sitter fortfarande i icakläderna.

Haj!

God morgon

Snart kommer elektriken =) hhiihihihi

Kvällens låt



Katy Perry - I Kissed a girl 

Fira!

Tänk på tisdag nästa vecka är det 4 år sen jag och min man blev tillsammans. Kan inte fatta att det har gått så fort. Under dessa underbara år och mer ska det bli (Love) har vi hunnit med att flytta 2 gånger, förlovat oss, gift oss, bytt jobb ex antal gånger (Johan), semestrat tillsammans, skaffat 3 katter och mycket mer.
Aldrig har jag varit så lycklig som jag är nu. Älskar dig!


 
SKÅL!!!


Flitiga lisa

Tog tillfället i akt när det än så länge är uppehåll från regn. Tog fram stegen och klättrade upp på taket och spolade rent stuprännorna. Har haft problem med att det blir stop i silen för all mosa, löv och skit från takpanorna. Så blir det översvämning vilket gör att det förstör gräsmattan precis vid utgången. Men nu är det rent och snyggt. Kommer försöka att hålla efter lite då och då. Lär ju bli värre när alla träd tappar sina blad. Men det känns bra att man har fått bort allt nu.    -Så duktig du är Malin =)

Nästa projekt, bädda rent sängarna och äta lunch.

Tomt konto

Då var man en fattig kyrkråtta igen efter räkningarna är betalda. Önska det fanns ett sätt att bränna upp papprena så försvann räkningarna också. Hahaha, You Wish!

Idag är man ledig igen. Har inte varit så många arbetsdagar dessa två veckor. Men jag klagar inte, har det rätt mysigt här hemma. Men det kommer att kännas när man får nästa lön =( Men vi fixar det!

Igår beställde vi våra tackkort på www.optimalprint.se  Så nästa vecka kommer dom i postlådan. Längtar! Hoppas resultatet blir bra. Det är ju annat och se dom i verkligenheten än på datorn.

Önskade jag hade våran kamera hemma. Har en man som är SÅ glömsk. Så den ligger i hans jacka som hänger hos hans föräldrar. Karlar!!! Skulle iallafall vilja knäppa kort på Sally som är extremt söt när hon ligger på dynorna ute på altan. Jaja det får bli en annan gång.
Få visa en när hon var vår nya familjemedlem.

Efter jobbet

Hemma igen efter en lugn dag på jobbet. Eller lugnt var det inte direkt men lagom. Många som storhandlade idag iallafall. Undra vad man ska hitta på nu? Det regnar fortfarande så man kan inte vara i trädgården direkt.

Oj kom på att vi inte har betalat räkningar än. Det måste jag göra. Hej

Diskmaskin...

Hej hopp.

Ja idag är det jobb som gäller. Men har glasstiden 10-15 så jag är hemma snart igen.
Imorgon eller på fredag kommer en elektriker hit för att hjälpa oss att dra el till en diskmaskin. Johan har pratat länge om att skaffa en och jag har nu gått med på det. Kan nog bli rätt skönt att slippa diska så mycket. Det är ju bara att vi måste montera ner ett av köksskåpen och kapa sockeln. Men det går nog bra.
Johan har kollat ut en bra diskmaskin så jag ska köra och kolla på den också. =) Man måste se om den är godkänd först.

Annars har veckan varit rätt bra än så länge. Ska jobba på lördag och Johan ska hjälpa Jenny med att flytta. Ska bli så kul att komma hem och se hur dom har fått det i huset. Kanske kör dit på söndag?

Hoppas på en IKEA trip snart!!!


Takida



Så underbar låt!

P.S I Love You

Oh vad jag har fällt många tårar dom senaste 2 timmarna.

Har nog aldrig gråtit så mycket till en film. Jag och Johan började titta på P.S I Love You. Men han lämnade soffan efter 20 min.

Själv satt jag och grät nästan genom hela filmen. Man kan verkligen inte hålla inne tårarna SÅ BRA ÄR DEN!!


Hilary Swank och Gerard Butler




 


Framkallning

Idag har jag och Johan varit duktiga, körde ner på stan och lämna in engångskamrorna för framkallning. Samtidigt fixade vi alla bilder på cd´skiva. Leifs bilder också. Och hela kalaset gick bara på 1800 :- Men det var det värt. Det är ju en säkerhet ifall datorn skulle krascha eller nått annat skulle hända.

Medans framkallningen skulle bli klar gick vi och åt på trendie. Ordnade med presentpengarna på banken. Kollade ut vad vi kunde köpa på Duka och Cervera för presentkorten. Det blir att vi köper Gjutjärnstekpanna och en såssnipa i Sundbornservisen. Det blev vi nöjda med.
Sen var det bara att handla medicin till Johan som är jätteförkyld, synd om min man. Han blir nog hemma från jobbet i morgon också.

När vi kom hem satte vi oss och valde ut bilder till tidningen. Vi ville ha i både Kristianstadbladet och Falu Kuriren. Vi vet bara att på lördag skulle det publiceras i Falun men vi får se när det kommer i vår tidning.
Spännande! Sen googlade vi på var vi kunde ordna med Tackkorten. Johan fick helt och hållet ansvaret att välja ut och ordna med det. Sen är det bara att framkalla bilderna från pappas kamera. Kommer sitta många timmar för att sortera upp bilderna och sen sätta in i album. Men kul kommer det bli.
Ska börja kolla vilka kort vi ska förstora upp och sätta på väggen också. Ska bli så fint i sovrummet nu. Ska upp med nya lampor, ett hyllplan ovanför sängen och en del tavlor.  Det har varit så kalt på väggarna ända sen vi flyttade hit men nu ska det bli en liten förändring.
 


Lördag 16 aug Kyrkan

Efter fotograferingen körde vi hem igen för att invänta vår transport till kyrkan. Ingen av oss fick veta vad som skulle komma och hämta upp oss. Mina föräldrar körde redan vid 14.30 så i över en timme fick vi vara själva. Gissa vad man satt och var nervös. Helt tyst i lägenheten och man visste inte riktigt vad man skulle göra. Efter kl 15 kom Ralle iallafall så man kunde snacka med honom. Och 15.30 kom vår bil, den körde ända ner till dörren. Där stod en polerad Volvo XC90 med svenska flaggor på sidorna. Snacka om vrålåk.
Så det var bara att kliva in och åka med, ingen återvändo =)


När klockan var 5 minuter i fyra klev vi ur och gick mot kyrkan. Då kändes det verkligen i magen. Prästen mötte oss och förklarade att kyrkklockorna skulle ringa och sen när musiken började spela var det vår tur att komma in. Jag och Johan tittade på varandra och skrattade. Det var nu det gällde. Ringklockorna började och det är alltid en ljuv stämma. Sen dånade musiken igång. Och in kommer vi.

Jenny, Svärföräldrarna, Bästa vännerna!





Här trär vi på ringarna

Puss på dig min make!

Nu är vi man och hustru !

Efter vigseln blev det kramkalas och massor av fotografering.



Här kastas det ris för fulla muggar!

Vi med våra underbara föräldrar!!!

Mammsen

Vi och våra syskon.
Sen bar det av till festen. Har aldrig varit så lycklig som jag var då! Johan kan bara instämma!


Wii - Bra underhållning

Regn regn och åter regn. Igår var det helt otroligt att det kunde regna så mycket på en dag. Tur att man jobbar på såna dagar så det inte är tvärtom. När jag kom hem, satt Jenny och Fredrik och spelade Wii tillsammans med Johan. Så det var bara att börja spela med dom. Shit vad det är roligt. Tack gode gud för Wii =) Det är verkligen ett sällskapsspel och man har kul åt varandra. Just såna dagar som idag, mulet och regn i luften är det en perfekt ursäkt att börja spela.



Idag ska vi köra en runda till Tollarp för att hämta lite bilder från fotograferingen som Leif tog. Kanske det kan finnas bilder som blir bra som tackkort. Vi får väl se.


Lördag 16 aug Bröllopsdagen

Både jag och Älsklingen kunde sova lugnt under natten så det var skönt att man var utvilad. Kl 09.30 anlände jag hos frisören. Där satt jag i två timmar och njöt att bli ompysslad. Fick jordgubbar och dricka, det fick bli alkoholfri för jag körde bil. Jag kände mig så lugn. Det påpekade dom också. Sen var det att åka hem för att äta lunch och byta om till klänning och frack. Johan hade mkt att ordna, det var hängslen, västen, flugan och fracken.


 Under tiden jag var hos frissan och Johan var hemma och förberedde lunchen. Var mamma och pappa i lokalen för att berätta för Linda och Daniel hur det låg till med maten och serveringen. Då hade Leif och Jenny också varit där för att "pynta" lokalen med ännu mer fint. Björkar med ballonger. Jättefin Bröllopsbåge på bordet. Och en underbar ställning med våra initialer J och M. Allt detta hade Leif svetsat.





Efter en mycket god lunch var det bara att köra för att fotograferas. Vädret såg lite oroligt ut ett tag så man vill få det klart innan det kunde komma en regnsskur. Men det höll i sig. Det blev jättevarmt och soligt. Toppen.



 
 





Brudgummen med sin Bestman Rasmus




Så stilig man!


Johan! Du trampar på min klänning =)


Den största dagen i mitt liv
Älskar dig Johan ♥

Fredag 15 aug

Tänkte jag ska börja att skriva om den lyckligaste dagen i mitt liv =) Det kommer bli uppdelat för det är så många bilder. Enjoy!!

På fredagen 15 aug. Var det bara att spendera tiden i lokalen. Vi skulle dekorera klart och förbereda maten. Vi hade min mamma och pappa, Johans föräldrar och Jenny och Fredrik till hjälp. Vilket gick mkt smidigt.

Pappa höll ordningen i köket, Fredrik i högsta hugg med gurkan =)



Jag och Jenny ordnade med blommorna på borden.
Om ni undrar varför jag har socker på tröjan är för att en getting stack mig i underarmen, inte så skönt.


Jag och Johan blev så nöjda med hur resultatet blev!!!



En mkt nöjd Dj =)
Allt gick jättebra, söta svärfar hade t.o.m ordnat med lunch som vi åt i lokalen. Man behövde samla på sig alla krafter man kunde komma åt.

En kul grej att använda är Fiberduk. Vi hade det på presentbordet och för att skymma dataskärmen.

Sen var det bara att köra hem på eftermiddagen för att ordna med dukningen där hemma. För mina släktingar skulle komma och hälsa på oss i Önnestad.



Ida(svägerska) Erika(kusin) och hennes sambo John och Daniel(bror)

Malin(svägerska) Mamma och Fredrik(vän)

Söta Paret, Fredrik och Jenny(syster)

Leif och Lotta, Mamma och Farmor

Daniel och Johan(bröderna Lööf)


Pappa är mästerfotografen =)

Kvällen bjöds på smörgåstårta och dricka. Vi hade det så roligt vi "Ungdomar". Föräldrarna satt där inne och hade det minst lika roligt. Det var verkligen en lyckad kväll. Det var så kul att träffa alla! Man hann knappt tänka på vad som skulle hända dagen efter för man var så upptagen att skratta =)




Det var den underbara fredagen. Har aldrig kännt mig så lugn inför nått stort förut. Kanske var det därför man hade en sån bra dag som denna?

YES!!!

ÄNTLIGEN! IKEA katalogen har kommit idag. Gissa vad jag ska göra hela dagen =)

Verklighet...

God Morgon!
Nu är jag ledig ända till lördag så nu ska det hinnas med att göra massa här hemma. Som sagt kommer jag skriva om hela bröllopsdagen inom kort.
Igår jobbade jag kväll på ICA. Alla grattade mig och Johan så klart. Så nu är man tillbaka till verkligheten. Kan ju säga att jag kommer på mig själv att jag skriver fel på vissa grejer. Det är svårt att vänja av sig med nytt efternamn. Som t.ex. signaturen på avilapparna. Nu är det MR jag ska skriva men man kommer på sig själv efter ett tag att jag fortfarande använder ML. Inte lätt kan jag säga! Hoppas det kommer snart papper om att jag har ändrat namn. Så man kan skaffa nytt pass,körkort,bankkort =) Då kanske det blir lite enklare att komma ihåg.

Vi fick posa lite för pappa när han skulle testa vilket objektiv han skulle använda till fotograferingen. Jag visar hur jag kommer att gråta på lördag =) Älskar dig Johan!

Bröllopet

OJ OJ OJ vilken lyckad dag det blev i lördags. Vädret höll i sig så vi fick massa fina kort vid fotograferingen. Själva Vigseln gick jättebra. Man var jättenervös innan så på ett sätt är det skönt att man inte ska göra om detta igen. Johan var så fin i sin frack. Och brudbuketen blev bättre än förväntat. Det blev som jag trodde att floristen inte fick ta på vita ranunkel så det blev vita fresia. Men jag blev supernöjd med resultat. Bröllopsfesten blev helt underbar med massa glädjetårar och skratt. God mat och dricka. Underbara tal av far min och svärfar, Kristina min bästa vän mfl. Idag kommer det inte bli ett inlägg om bröllopet. Jag är så trött efter veckans bravader. Vill skriva när jag känner för det. För det är många många bilder att ta med.

Vi är vid Ovesholms slottsområden.

Mamma och Pappa åkte hem idag. Alltid lika tråkigt att säga farväl. Dom har varit helt underbara dessa dagar. Ställt upp till max. Älskar er!!

Nu är det middag enligt min man, så underbart att skriva det =)
Så det är väl bäst att lyda honom då, hihih


Bröllopsdag

Vädret verkar hålla i sig, hopps verkligen på det bästa.
Imorse blev det presentutdelning till hjärtat mitt som fyller 24 år idag. GRATTIS. Fick ett par dvd och en väckarklocka som han har varit utan i snart ett år nu =) Och ett par shorts. Sen har vi köpt ett Wii som både present och morgongåva. =)
Idag kommer det verkligen bli en dag att fira! Både födelsedag och Bröllopsdag.
Om en timme sitter jag och blir fin hos frissan. Sen blir det att köra hem och byta om för att sedan fota lite.

Ska bli underbart att få använda ring på fingret igen. En vigselring är en stor symbol på kärleken till Johan



Efter vigsel kommer det bli FEST kan jag lova.
Nu är det lite jag ska göra. Ha en bra dag alla för det kommer jag att ha.
Kram

Hela dagen lång!

Åh va jag har haft det trevligt ikväll. Vi blev ett gäng på 15 personer här hemma. Bjöd på smörgåstårta och det gick hem.
Vad vi skrattade och hade det underbart. Ska lägga upp bilder i nästa vecka när man har landat lite =)

Under dagen har vi varit i lokalen, lagat mat och ställt iordning allt. Höll på från 8.00 till 16.00 så nu är man rätt mör.
Men det kommer bli en spännande dag imorgon. Hihihih. Nu väntar sängen!


Har redan fått massa telegram som ska läsas på middagen.

Men som sagt kommer jag lägga in massa bilder före och efter bröllopet.

Mvh Malin

Bröllop imorgon =)

Jag tittar in en snabbis, men detta kommer nog bara bli ett kort inlägg. Har så mycket i huvudet att hålla reda på och idag ska vi ställa iordning lokalen. Så jag har ingen tid över. Det har jag inte haft på hela vecka. Så jag får skriva om allt nästa vecka. Nu ska jag försöka att njuta denna dagen innan bröllopet. Fattar verkligen inte var den sista 4 veckorna har tagit vägen??? Men än så länge ser det bra ut med planeringen.
Idag kommer min del av släkten ner och hälsar på. Vi ska träffas och äta lite middag ikväll här hemma hos oss. Nu är det frukost och snart ska vi bege oss till lokalen och göra den fin och laga till maten.

Ojoj vad detta ska bli en spännande dag imorgon.
Ska försöka njuta då med, men nerverna lär väl ta över. Varför ska man vara så nervös? Det är ju bara själva ordet Bröllop som man får klump i magen. Men jag ska inte tänka så. Det ska bli roligt och minnesvärt.
Tänk imorgon efter kl.16 är jag Mrs Rönn. =)

Önska mig lycka till, och be till värdergudarna att det är bra väder när vi ska fotograferas.

Kram


My Love

12 Aug - 4 dagar kvar

God Morgon

Var har solen tagit vägen? Känns som förra veckan var den sista på sommaren =( Nu är det bara regn och rusk. Vi måste ha sol och värme när vi ska fotas på lördag. Vill så gärna att vi ska kunna ta bilder där vi har tänkt. Vi håller tummarna!!

Idag ska jag ut på ärenden igen. Finns massor som ska handlas =) Sen om ett par timmar kommer min kära föräldrar. Nice!!!
Var hos Klipp och Kryll igår och testade makeupen. Hon var jätteduktig. Det är inte mycket färg jag kommer ha. Bruden ska vara naturlig ju =)

Tänk att man kan anta saker när man inte vet hur det egentligen ligger till! =)
 Jag är lite knas

Puss

Engångskamera

Idag har det städas kan jag lova, tror jag dammsög nästan i en timme. Nu ska jag bara damma här hemma sen e allt klart.

Hämtade våra engångskameror som hade kommit. Så läckra dom va, vita och med texten "Wedding" över hela. Tillochmed blixt fanns på dom. Så nu har vi åtta st med 27 bilder i vadera laddade. Vad kul det ska bli att vänta på framkallningen. Man har ju bara använt sig av digitalkamror, vilket bidrar med att man mister halva nöjet med överraskningen på hur bilderna blir.

Fick tyvärr ett återbud, Farfar och hans sambo kunde inte komma. Så himla tråkigt. Farfar är otroligt duktig på att hålla tal, och det var  nått man såg framemot. Men man kan inte rå för att man blir dålig. Vi får komma hem till Falun i höst och visa bilder och filmklipp från bröllopet istället.
 

Ute på rundor

Efter jobbet i lördags körde jag hem som en galning för att byta om och hämta Johan. Jag lyckades försova mig på morgonen så jag hade inte tid att packa kläder. Det var nog tack vare vinet jag och Jenny drack på fredagen. Var så himla trött dan efter. Så jag hade ungefär 15 min att byta om, sminka mig och ordna med blommorna till Sif. Men det gick =) Hämtade upp Jenny och Fredrik också i stan. Så 2 minuter i sex anländer vi i Tollarp hos Sif och Ove som ordnade med grillfest för oss barnbarn med resp. Maten var som vanligt smarrigt. Spelade lite kubb. Tjejerna vann så klart! Men typiskt killar kunde dom inte erkänna det =) Mellan spelen latja jag och Johan med varandra. Fredrik och Jenny med. Du vet kärlekspar, hhahha. Iallafall, johan lyckades göra så jag tappade balansen så jag slog armen illa. Det gjorde ont som bara den, men det gick över som tur var. Fick inte ett stort blåmärke iallafall. Hur snyggt hade det sett ut på bröllopet? Sen lyckades Johan lägga en stor loska i mitt hår, men kan säga det att den kunde ha landat i ansiktet om inte jag hade såna bra reflexer =) Vi hade iallafall superroligt.

Igår söndag körde jag och hjärtat till Sandhem för vi åt lite lunch. Det var riktigt mysigt för det var längesen vi gjorde nått tillsammans. Medans vi åt diskuterade vi planerna inför lördagen. Sen körde vi till svärföräldrarna. Där berättade vi lite vad vi hade tänkt. Tydligen ska Leif ha nycklarna till lokalen på lördag för han skulle ordna nått där. Gissa vad nyfiken man är nu!!! Ska bli otroligt spännande och se vad dom har gjort där inne.
Sen hade vi Mona och Martin på middag, käkade lite tacos. Senare på kvällen gick vi till Tobias och Malin och satt där och snackade lite.
Så dagen har varit full med massa möten =)

Idag däremot ska det städas. Mamma och Pappa kommer imorgon. Längtar.


Möhippa 2

Förra lördagen skulle jag och Jenny ha en minimöhippa tillsammans enligt henne. Jag visste ju redan att Johan skulle bli överraskad med Svensexa den dagen, då tyckte Jenny att vi kunde ha nått också. Jag som har sagt innan till dom att jag blev överraskad av tjejerna i Falun så jag har haft mitt redan. Så jag kunde inte ana att det skulle bli en till =)

Killarna hämtade upp Johan mitt på dan, han fick sätta på sig en pippiperuk och en ful häxhatt. Sen körde dom. Så i min ensamhet väntade jag tills klockan skulle bli 15.30 då Jenny skulle hämta upp mig.
Man var ju lite spänd på vad hon kan ha hittat på, inte för jag förväntade mig värsta grejen, men man kunde inte låta bli att lite nervös. I bilen sa hon att vi skulle ut och äta lite middag och sen ut och dansa. Perfekt tänkte jag, för nått jag inte tycker om är att skäma ut sig. Då är det inte roligt.
Men först skulle vi stanna i hennes lägenhet, hon skulle ordna nått där. Ok tänkte jag. Frågade tillochmed om jag skulle stanna kvar i bilen medan hon fixade. Nej detta tar lite tid sa hon och log ganska brett =) Så jag följer med upp och ser att köksdörren är stängd. Tanken som slog mig att där kanske hon har ställt fram ett minispa till oss. Det var det första jag tänkte på faktiskt. Men så öppnas dörren och där står tjejerna. Malin,Sofi,Mona och Linda. Vad jag blev överraskad!!! Kunde inte tro att dom skulle stå där ju. Sen blev det kramkalas. Fick sätta på mig en jättefin tiara, den satt som gjutet.



Sen satte vi oss och drack vin och provade ostar


Det var jätteroligt att få pröva ostarna, många var goda och vissa speciella =) Men jag hade det så kul. Vilka tjejer!
Vid sju tiden var det dags att köra iväg, men mot en okänd destination. Ja det tar typ 45 min att köra dit sa dom. Shit tänkte jag vad ska vi nånstanns??
Så vi satte oss i bilen och körde. Linda var chaffis. Kan ju säga det att vi åkte en massa rundor på stan och gapade och skrek =) Bilderna talar för sig själva!


Men det tog inte 45min dit vi skulle, dom lurades bara. Vi skulle BOWLA. Det är så roligt! Jag är inte bra på det. Men att spela det gillar jag stort.



Vi åt även middagen där på Bowling Center



Vi körde tillbaka till lägenheten för att festa lite mer innan körde vi förbi Biljard där killarna höll hus. Vi bjöd dom hem till Jenny. Så vi blev ett gäng.


Magnus,Sofi,Martin,Mona,Linda,Ralle,Johan och Sebbe

Ja, jag kommer säga JA i Kyrkan =) Älskar dig

Johan fick också prova på tiaran

Linda ska hjälpa oss med serveringen på bröllopet och Ralle är Bestman!

Magnus är vår Toastmaster

Tycker om denna bild väldigt mkt, alla ler så fint

Sen blev det utgång. Till Banken närmare bestämt.Oj vad vi dansade =) Johan och Martin visar hur det går till när man sjunger!

Heja Sofi!!

Kvällen fick avsluta med en kebabrulle. Så kul att dom sitter i varsin bord.
Vill bara säga att jag hade en toppen kväll! Jag är lycklig lottad att ha fått 2 st Möhippor. Tack tjejer för en oförglömlig kväll!

Kan ju säga det att idag är det bara 6 dagar kvar ♥

Segt

Jaha då ska man snart köra till jobbet. Men hela morgonen har det tagit emot, bara tanken att man ska jobba mellan 10-18.30 Hade gärna varit hemma istället. Det flyter väl på när man väl är där.

Nej nu är det dags. Hejhej

Eko Eko

Medans jag var hos Jenny och hade det mysigt. Var Tobias här och hämtade garderoberna i hallen. Oj vad det blev öppet. Så fint så fint! Tänk att dom stod där man gick hemifrån och när man är tillbaka är dom borta. Det blev en stor skillnad. Är så glad att ha dom borta från lägenheten. Nu blir det letande efter en skänk. Det kan jag lova!

Kom på att jag måste skriva om möhippan. Visa en massa bilder ju. Men det kommer innan en snar framtid. Har bara haft en massa att göra bara.


Jenny o Jag

Tog en chansning att slå en signal till Atelje mb idag. Ville veta om klänningen var färdig så jag kunde ta hem den denna veckan istället för nästa. Egentligen fick jag order om att jag kunde hämta den i morgon. Men jag upptäckte att jag jobbade precis samma tid som deras öppetider. Och tur som man har, skulle dom bara pressa den under dagen. Så jag drog med Johan till Vinslöv och hämtade den innan dom stängde. Nu hänger den så fint i klädkammaren här hemma =) Direkt efter körde jag till Jenny och käkade god mat. Killarna har ju lan idag med så Jenny ville ha lite sällskap. Och det var bra att hon ringde. Jag hade det toppen, fick tips om dukningen också.


Nu är jag hemma igen och killarna är helt inne i spelen. Johan har slutat lyssna på mig så jag ska nog gå och sussa lite. Ska jobba i chaken imorgon, har stängningen. Men som tur är har jag Julia i arbetsteamet. Vilket gör att jag klara dagen utan problem. =)
Sen på lördag ska jag jobba hela dagen och på kvällen ska vi till Johans mormor och morfar på grillfest.

Härliga torsdag

Skönt med lite ledighet. Vad paff jag blev när jag lämnade frissan. Här hade jag målat upp det att vi skulle styla håret precis som på bröllopet, iallafall snarlikt. Men icke det var lätta uppsättning med några hårklämmor. Hahahha Men det kommer bli bra. Diademet kommer göra mkt. Jag älskar den verkligen. Ungefär 2 timmar kommer det ta på lördag. Så så pirrigt. Där ska jag sitta och ta det lugnt. Dricka min champagne medans dom fixar håret och sminket. Så ljuvligt.

9
Dagar Kvar


Smycken

Tiden bara flög iväg idag. Vilket var skönt så klart. Alla pratar bara bröllop med mig på jobbet nu. Kul! Men det blir det ju här med. Men det är kul att skriva av sig lite. Visa hur långt man har kommit. Kanske det är nån mer som går i giftestankar?

Älsklingen kom till affären vid 17.45. Så jag gick då lite tidigare. Hade ändå missat tagit den sista kvarten på rasten. Så det gjorde inget. Johan hade kommit för att hjälpa mig klippa gräsmattan här. Han hann inte riktigt hela så jag ska ta det sista imorgon bitti. Vi var ju bjudna till Jenny o Fredrik för att grilla korv med några av deras kompisar, så det var därför vi  inte kunde göra klart. Så mysigt dom har fått där vid huset nu. Glömde att kolla övervångingen, där dom har målat om och monterat ihop massa nya möbler. Måste bara göra det nästa gång. Vi hade supertrevligt där ute, korven smakade mycket bra och äppelpajen till efterrätt var gudomlig. Sen fick vi det roligt när hunden kom med en bajskorv i munnen. Äckligt!!! Efter nio fick vi slita oss för vi skulle lämna en väska som var Magnus i Tollarp. Underbara Sofi och Magnus överraskade oss med ett presentkort från IKEA och lite findricka när vi kom. Det var ett tack för hjälpen när vi ställde upp på att hjälpa till på 50-årsfesten. Det var verkligen snällt av dom. Vi ställer gärna upp. Så nu är det inga problem att skaffa en bänk till hallen där hemma. :)

I måndags gjorde vi lite ärenden på stan jag och Johan. Hittade bland annat ett Halsband och örhängen till bröllopsdagen. Det är små diamanter som är formade som Hjärtan. Symboliserar vår kärlek.
 Det är enkla smycken, vill inte ha större.
Med tanken att jag ska ha ett hårdiadem, så ville jag ta rena och små detaljer runt omkring.
-Kan nog bli bra det här.
 
Önska mig lycka till hos frissan.

Rosor

Igår blåste det verkligen hårda vindar. Det gick så illa att ena äppelträdet blåste omkull här i trädgården hos svärföräldrarna. Stolar som var iväg blåsta mm. Men idag är det som vanligt igen.Tur är väl det.

Idag körde jag till Växthuset och Solhaga efter jobbet för att få inspiration till blomsterarrangemanget. Och det fick ja. Så jag kommer använda mig av Hjärtan på tråd, Rosor och Gelbera. Tror jag ska ha zinkfaten och även rosor i små vaser. Både vita och chockrosa som jag kallar det. Kan ju bli rätt enformigt med vitt hela tiden.


När jag hade gjort klart mina ärenden, körde jag hem till Johan och Fredrik som var på besök. Killarna hade bestämt sig för att Lana lite. Vi käkade ihop sen kollade jag på filmen "Blue Crash". Den var väl sådär. Rätt trist. Medans killarna ugglade framför datan. Typiskt killar.
Nu är jag tillbaka till huset, lika ensamt och tyst.
Imorgon ska jag jobba mellan 10-18 och sen blev vi bjudna till Fredrik för att grilla korv på kvällen. Vi får se hur vi gör. Måste hinna med att klippa gräset här me ju, plus att Tobbe skulle komma och hämta garderoberna, Jippi. Ska bli skönt att få det öppnare i hallen. Och nya möbler :)

På torsdag är det dags för frissan. Ska prova frisyrer till bröllopet. Ska verkligen bli spännande! Önskade jag hade någon med mig. Hade varit roligare då. Men men. Kanske Johan kan var med vid sminktestet? Tror inte han vill det egentligen.

10
Dagar Kvar ♥

Stormar

Usch var det stormar ute. Känns ju värre än Gudrun! Hoppas det är över snart.
Tycker inte om detta!!

Lugnet före stormen

Skrev innan om hur stressad jag kände mig. Det var verkligen inte kul vid det tillfället. Men jag har nu pratat med Johan och han, lugn som han är, fick mig att lugna mig lite. Man behövde kanske inte se det så som jag gjorde. Men är man en planerarfreak som jag ,kan vissa stunder bli väldigt jobbiga. Jag ska iallafall planer här i min ensamhet och sen ska jag och Johan ta det tillsammans. Vi kommer få massa hjälp av mina föräldrar så det löser sig. Så nu kan jag säga det att jag känner mig mycket bättre vid denna punkten.

Ska bara säga det att Johan hade en minst lika lyckad Svensexa som min Möhippa. Vi har verkligen världens bästa vänner man kan få! Ralle vår bestman, sa det idag att det är kul att vi hade en sån bra kväll men det är lika roligt för dom att få fixa det åt oss. Om mindre än 2 veckor är det dags!!! AHAHHAHA

Nu kallar sängen, ska bli skönt att krypa ner. Är trött efter gårdagens bravader. Lovar att berätta hur det gick till.


12
Dagar Kvar

Möhippa nr 2

Vilken dag det blev igår! Jenny lurade i mig att det bara skulle vara vi två under kvällen. Hon kom och hämtade mig vid 15.30 och kör hem till henne. Hon påstod att hon skulle fixa en sak i lägenheten. Följer med upp och ser att köksdörren är stängd. Jag öppnar den och där står tjejerna! Malin, Linda, Sofi och Mona. Gud det hade jag inte alls listat ut! Jag blev så himla glad. Tänk att jag har så underbara vänner och svägerskor. Och får inte en MÖHIPPA utan 2 stycken. Och jag har aldrig haft så roligt som på dom gångerna. Jag är överlycklig. Fick en sån fin tiara. Den hade jag på mig hela kvällen lång :)



Det kommer ett inlägg sen i veckan när jag är hemma igen. Just nu är jag hus och kattvakt tills på torsdag. Och det tar en sån tid att ladda upp bilder här. Så det får bli när jag är hemma med vårat supersnabba bredband! Då blir det massa bilder från möhippan.

Tack än en gång tjejer för en helt underbar kväll. ♥


Lördag

Om ett par minuter ska jag på min andra möhippa :) Ska se vad min svägerska Jenny har i kikaren. Är spänd! Men jag återkommer i morgon igen för information. Både från min och Johans svensexa som pågår just nu.
Kram

14
Dagar kvar

RSS 2.0