Bottnar i dubbel mening

Nattarbete pågår. Ett försök att göra marängbottnar. Hoppas det blir gott tills imorgon, håll tummarna.
Körde till willys och handlade lite på förmiddagen, det blir finare och finare för varje gång man är där. Hoppas dom är snart klara!
På eftermiddagen var det dags att träffa tandläkaren, lite rengöring behövdes. Kändes som man fick svälja ett par liter blod för det blödde så pass. Men det var helt klart skönt när hon var färdig med allt. Har aldrig gillat att besöka tandläkaren, troratt  det alltid kommer sitta i.
Tur är väl det att man inte gör det varje vecka. För då hade man varit pank för längesen!!!
Nej nu måste jag fortsätta med förberedelserna.
Adjö!

Robyn

Det går inte att undgå att gilla henne!

Midsommarafton

Dans runt midsommarstången i fredags.
Älskade unge ♥

Deep

Detta kaoset som är inombords blir bara v ä r r e, den äter mig levande! Vad man än gör så är det inte tillräckligt. Man räcker inte till helt enkelt. Det är så mycket man har att göra och fixa och man blir ständigt påmind. Man ska jobba, ta hand om sonen, städas, planeras, ta ansvar, oroas, tjatas, göra förändringen på en och samma gång!!!
Man kommer till en punkt då man känner att man snart inte orkar mer.....den punkten är nära. Frustrationen är enorm och den behöver komma ur. Men frågan är om det hjälper att få ur den om det ändå blir samma sak veckan efter?

Är det för mycket begärt med att ha rutin och sammarbete?

Lilja

Måste visa våra fina liljor som vi fick i söndags. Dom är så stora och vackra. I like!

Födelsedag

Då var man ett år äldre idag :P Nej fy... snart 30....känns så gammalt.
Men vad gör man? Fick vakna till skönsång imorse =) Johan och Arvid sjöng så fint så ♥ Johan gav mig i present en hotelvistelse i Malmö. Vi ska bara mysa tillsammans på restaurang och gå på bio. Ska bli otroligt härligt!!
Arvid får vara hemma och ha det bra hos farmor och farfar!
Fick en till present idag och det var av Arvid, han tog 10 steg idag. Blev så himla glad! Snart är det hans tur att gå =) Lite mer övning så sitter det, han ska bara våga!
Nu under dagen har en massa sms ramlat in och jag fick nästan en chock av hur många som hade skrivit på facebook. Kul!! Tråkigt nog så har jag jobbat kväll annars hade det varit tårtkalas idag. Får bli en dag nästa vecka då man inte jobbar.
Nej nu kallar sängen. Gamla tanten säger godnatt!!

Måndag

Det har bara varit regnväder hela förmiddagen och halva eftermiddagen, så jag sms a svägerskan och frågade om vi kunde göra nått. Det slutade med att vi körde(händer inte ofta, går annars) hem till dom så barnen fick leka tillsammans. Tack för sällskapet Jenny =) Därefter bar det hemåt för att laga mat, köttbullar, potatis och sås till Arvid och lax till mig, mums! Sen efter 18 kom Johan hem från jobb och träning. Arvid skinner verkligen upp som solen när han får se sin pappa ♥
Fick främmande sen då Arvids farmor och farfar kom. Lotta hade köpt en t-shirt till A som jag bara måste visa. Ska bara ladda kameran. Supertuff var den =)
Nu måste jag snart sluta, batteriet i datorn dör också snart och jag orkar inte hämta laddaren. Vill hinna med att posta inlägget helst =)

Den som väntar på nått gott....

Denna kommer bli min! Men jag får hålla ut till oktober då det är dags att förlänga =(

Det var denna helg det.

Det är inte klokt vad helgerna går fort. I lördags jobbade johan så jag och Arvid gick och hälsade på honom och sen vidare till ica då svärmor jobbade. Ville inte riktigt gå hem än så vi fortsatte till floraparken, där vi upptäckte att dom hade satt upp en bebisgunga! Jippi. Något som har varit efterfrågat. Arvid hade det superroligt. Väl hemma igen så fick vi samtal av svägerskan som senare kom över med Alva på eftermiddagen. Arvid och Alva har så roligt ihop- Arvid ska alltid skjussa henne i gå-vagnen och det ser så sött ut!
Igår körde vi till Kicki och Martin. Arvid gillade verkligen Mattias ruschkana, men han ville bara klättra upp från fel håll så man var lagomt svettig :P Nu står det inte på förrän dom har en till i familjen ♥ Love
Sen vid 16 fick vi köra hem för vi skulle ha middagsgäster 17. Vi bjöd hem dom på lite grillade hamburgare. Fick jättefina liljor som pryder vardagsrumsbordet. Älskar verkligen blommor. Fast jag kan döda vissa snabbt ibland :P Vi hade verkligen en toppen dag!
Nu är det måndag igen, fast jag är ledig =) Ute regnar det så vi får se vad vi hittar på.
Ikväll ska jag svettas :P

Inget speciellt

Då var denna jobbveckan över och nu väntas en ledig helg. Skönt.
Johan är och jobbar och jag sitter och väntar på att sonen ska vakna.
Låååång sovmorgon! Måste vara en trött kille!
Det blir en lugn helg med massa mys, hade tänkt röja på våran framsida idag men igår när jag kom hem från jobbet hade grannen redan gjort det =) Snällt! Vi har tänkt så gräs för vi vill inte ha nått där helt enkelt. Nya blommor måste med iskaffas. Kommer perioder då det går för långt mellan vattningarna och nu är det bruna blommor istället :P
Annars är det inget speciellt som har hänt och kommer att hända.
Ha en skön helg.

Lekparken

Idag har det varit bus i lekparken!

Watch

Efter jobbet igår körde hela familjen till willys för att storhandla. Man känner verkligen sig så förvirrad när man går där nu. Allt är upp och ner pga ombyggnationen, men bra blir det! Sen blev det en avslappnad kväll framför tvn.
Idag hade jag tänkt köra till stan men Johan ville också med så det för vänta till imorgon istället. Annars så är det inget speciellt som har hänt. Insåg att det är bara en vecka kvar tills man fyller år igen. Nu är det inte lika kul att bli ett år äldre som det var tidigare. Sådär 21-22 var en bra ålder, där ville man vara kvar.
Sist vi var i stan så unnade jag mig en klocka faktiskt. Har saknat det ett tag nu och äntligen tog jag mig i kragen. Hittade denna vita på Ur & Penn för halva priset =)

Angry birds


Måste säga att Angry Birds är beroende framkallande!


Sen den dagen jag hittade det i johans telefon så är jag fast. Spelar så ofta tiden finns =)
Det är ett riktigt roligt spel :P


Skor

Goddag ny vecka!
Idag är jag ledig som alla andra måndagar!
Jag och Arvid körde till skopunkten nu på förmiddagen och inskaffade nya dojor. Behövde till Arvid för hans ena par var spårlöst borta. Kommer hem med 2 nya par till honom och 2 till mig :) Med lite lunch i magen så sover han så gott nu. Så jag passar på att sitta här. För en liten stund sen behövde jag laddaren till datorn och tror ni inte att jag hittar skorna i kassen med laddaren. Hallå! Lagomt drygt. Ja ja köpte iallafall inte likadana par.
Jag hittade dom vita conversen på skopunkten och dom svarta på ica maxi, båda är såå sköna!
Nu ska jag plocka undan innan vi ska hem till Jenny och Alva =) Bye

Lillen

Mammas fina pojke ♥
Du är verkligen mitt allt här i världen!
Det har varit ett tag sen bloggen fick några nya inlägg men nu ska jag väl vara tillbaka tror jag. Mycket av min tid har gått till besöket av mamma och pappa, komma tillbaka till jobbet och det fina vädret. Det är verkligen första gången jag sätter mig vid datorn sen jag skrev mitt senaste inlägg för nästan 17 dagar sen.
Har redan jobbat 2 veckor och en del kunder har välkomnat mig tillbaka och många frågar var jag har varit. Det känns helt okej att börja jobba igen. Inget slår leendet på Arvid när man kommer hem ♥

Barndop och en stor Överraskning <3

Idag söndag har vi varit i Skepparslövs kyrka på barndop. Våra vänner Malin och Tobias döpte sin son Melvin. Det var ett jättefint dop och Zara Kronvall var där och sjöng underbara låtar. Melvin var så snäll under hela tiden =)
Och nu till överraskingen. Efter dopet så börjar dom spela bröllopsmarschen, alltså det tar ett tag innan hjärncellerna börjar koppla och sen tänds ett ljus. Helt utan någons vetskap så ska det bli bröllop i kyrkan. Jag tappar hakan och min man börjar storgrina =) Det var verkligen en överraskning! Har nog inte smält det än om jag ska vara ärlig, här var man inställd på att gå på dop och så får man vara med på bröllop också. Det var verkligen en sån vacker dag och Malin och Tobias var så fina! Man fick verkligen torka tårar.
Tack för en så vacker dag! Ni värmde våra hjärtan♥

Längtar!

Trailerna är äntligen här! Ska bli intressant och se hur filmen är =)

RSS 2.0