Mörk 1:a Advent

Ja då var det 1:a Advent idag. Helt otroligt att det är sista månaden av detta år.
Jag kommer jobba halva dagen så det får bli glögg, lussekatter och pepparkakor ikväll istället.

Just nu är jag så frustrerad. Besviken. Alltid det samma!!!

Varför trodde jag nått bättre?


Lång dag

VILKEN DAG!!!

Är så trött i huvudet. Jobbet idag var det bland det värsta jag har varit med om! Halva dagen sprang jag till pantmaskin som strulade hela tiden och jag kunde inte hitta felet. Man jobbade med personer som inte kunde maskin överhuvudtaget så man hade inget annat val än att försöka lösa det. Jag kunde lista ut att det var nått fel på sensorerna, för maskin indikerade att kartongen var full hela tiden fast den inte var det. Men hur ska man hitta sensorer om man aldrig har fått veta det. Av en tillfällighet såg jag en annan kollega som var och handlade och honom haffade jag på en gång. Och jag fick hjälp. Man skulle ta ut kartongen och krypa långt in och hitta sensorn där bak. Och den var full med klet så det var bara att rengöra och så var den fixad. Tänk all tid man fick lägga ner på att gå dit och starta om maskinen för att det skulle funka ett litet tag.
Plus att vi hade grymt mycket folk i affären. Kunde inte ens ta full rast för att dom behövde hjälp.

Igår körde vi till Karlskrona för att hälsa på Ralle. Så det är kanske därför man så trött som man är. Jobbigt att köra på kvällen. Men det var jätteroligt att träffa Ralle igen och se hur han bor. Fick go mat och trevlig pratstund.

Väl hemma efter jobbet upptäcker man att mannen inte har gjort det man har bett om och att maten inte ens är påbörjat. Och när jag inte får mat i vissa tider så blir jag väldigt grinig.
Men Johan hade glömt tiden pga att han har lan med Martin och Fredrik i vardagsrummet.
Men mat fick jag iallafall, under tiden den var i ugnen kom Malin och Tobias med Tuva som vi skulle sitta barnvakt för.
Hon är så himla underbar, vi ritade, vi sjöng och vi kollade pippi och lekte med lera. Gick hur bra som helst. Man längtar bara mer tills man själv skaffar familj.


Sötnosen!!!

Killarna lanar fortfarande och jag ugglar lite på min dator, får sen när man ska gå och lägga mig, har kommit in i andra andningen.


Så Så Bra!!

Vägning idag, -9 kg. Det är verkligen jätteroligt att det går så bra! Har snart nått hälften av det jag har tänkt gå ner till juni nästa år. Men ska inte sluta för att jag har nått målet, då blir det ett nytt istället. =)

Har lyssnat på Agnes nya låt, Release me. Gud vad bra den är. Gå in på http://video.msn.com/ Där finns videon. Den kommer gå på hög volym när den kommer på radion!!! Så så bra.

Märks det att jag är glad eller? =)

Puss


Fredag 28 nov

Skippar träningen idag, känner av ryggen, ska inte ta några risker att det bli värre. Pallar inte med det igen.
Sen ska vi hem till Ralle på lite middag och se hur han har det i sin lägenhet. Ska bli otroligt roligt! Synd man ska börja så tidigt, så vi lär åka hem rätt tidigt. Ha en toppen fredag!!



Ensamheten

Just nu sitter jag i min ensamhet och har det helt tyst i lägenheten. Så himla skönt. Träningen med Malin gick superbra.
Har hunnit med det mesta idag. Bland annat bakat, tvättat köksfönstret och bytt gardiner. Fått upp adventljusstakar, julstjärna och lite annat smått och gott.

Johan är på personalfest just nu, har sms´at mig flera gånger och allihopa är skrivna av en Johan som är på gasen. Lär ju bli lagomt roligt att hämta upp en fyllehund. Kanske han hinner nyktra till innan, hoppas hoppas.


Johan gillar öl!

Undra vad jag ska hitta på nu?

Lussekatter

Då har man bakat lussekatter, gick mycket bra, fast dom blev rätt smaklösa. Ändå använde jag 5 påsar saffran, fast bästföre-datum hade passerat. Men men, ska mysa med hjärtat mitt med glögg och pepparkakor i helgen.
Jag ska fortsätta att sätta upp adventljusstakar. För jag kom äntligen in i förrådet. Vaktmästaren kom idag och fixade låset till dörren. Så happy. Har lite att stå i med innan jag ska på träning med Malin. Hej hej

Onsdag 26 nov

Godmorgon, oj idag var det väldigt svårt att stiga upp. Man blir nog tröttare på den här årstiden. Idag är det bara jobb som gäller. Så denna dagen kommer gå fort fram. Sen imorgon har jag öppning sen när jag kommer hem är det dags för bakning. Johan ska på personalfest så jag är ensam hela dagen, få ha lite lugn och ro. =) hahahah skoja bara, Johan gör inget oväsen av sig. Sen på fredag ska vi upp till Karlskrona och hälsa på Ralle. Ska bli hur trevligt som helst. Nej nu måste jag göra lite nytta.

Ha en skön onsdag.

Hela dagen.

Körde och tränade iallafall, var osäker in i det sista. Innan det åkte jag och Johan till bilprovningen. Gissa tre gånger om det blev nån anmärkning. Javisst 2 st dessutom. Det är första gången på dessa 3 år jag har besikta den. Det är verkligen läge och köpa en ny. Men varför ska man åka på mer utgifter än det man har nu? Vad har vi gjort för att förtjäna detta???

Iallafall lämnade jag av Johan på hans jobb och friskis ligger i byggnaden brevid, kan ju inte bli bättre. Men var väldigt osäker om jag skulle gå in men det var värt ett försök. Det gick bättre än vad jag trodde. Körde genom hela passet men tog inte i som jag brukade. Måste säga att lunchpassen är guldvärda.

På eftermiddagen hämtade jag upp Johan och vi körde till Willys och storhandlade. Satt i över en timme och gjorde matlista fram till Julafton och nästan allt kunde jag köpa idag. Självklart kommer det bli lite småhandling då man behöver sallad, frukt, mjölkprodukter. Men det är otroligt skönt att inte behöva tänka på vad man ska äta om kvällarna.

Efter middagen gick jag ut på en 40 minuterspromenad, jätteskönt verkligen. Och nu sitter jag här och bloggar för fulla muggar. Ikväll mötte jag jättemånga som var ute och gick, till och med en som powerwalkade eller hur man ska uttala det =) Såg så roligt. Håret for upp och ner som jag vet inte va. Plus att armarna gick som givakt. Brukar nästan aldrig träffa på nån när jag går min runda. Ja ja nog om detta.

Måste säga att jag börjar få lite panik, vi kommer inte in i vårt förråd där vi har alla julsaker och vinterskor. Vi får inte tag på vår vaktmästare heller. Man vill ju ha in adventljusstakarna snart. Hoppas verkligen att vi får tag på henne i morgon. Annars blir jag lite arg. Tänkte på torsdag eller fredag ska jag göra det lite julfint här hemma med julgardiner, ljusstakar och lussebak. Kan ju inte bli bättre.
Tjingeling.

Tisdag 25 nov

Idag är det dags för att köra till bilprovningen, ska bli kul och se om bilen blir godkänd eller inte :P Men det hoppas vi.  Annars är det en ledig dag idag. Blir väl att plocka undan lite här hemma, vika tvätt. Skriva matlista. Har hittat nya recept som verkar var goda. Ska ev pröva träna idag också. Konstigt nog så blev det bättre igår kväll. Pratade med en på jobbet om det och hon menade på att det kunde vara skornas fel också. Men har iallafall tänkt önska mig presentkort på stadium innan, så nya skor kommer det bli och lite andra träningskläder också. Längtar!

Fick mitt julschema förra veckan förresten. Och jag är mycket nöjd med det. Jobbar julafton, juldagen, Nyårsafton och ledig på nyårsdagen. Det är så nice. Ska ändå fira hos svärföräldrarna så det blir kanon. Än så länge vet vi inte var vi hamnar till nyår men det dyker nog upp nått.

Nu ska jag förbereda mig, hej.

Twilight

Såg Twilight på bio igår kväll. Den var sjuktbra. Det var mer en kärlekshistoia än en vampyrfilm så att säga. Jag gillade den skarpt!!!
Den kommer med i dvdsamlingen!!!


HATA

Började dagen med en lång promenad, har fortfarande jätteont i ryggen. Lär ju inte kunna träna i morgon heller. Det vill verkligen inte släppa. Jag är så trött på min jävla rygg just nu! HATA!
Trodde promenaden skulle hjälpa lite men icke har ju fan ondare nu.

Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta Sluta

Då var det..

...en månad kvar tills julafton äger rum. Helt otroligt att det inte är längre!!!
Men jag längtar verkligen, hela december är en underbar månad om man räknar bort stressen att köpa julklappar. Men i år kan jag säga det att alla julklappar är fixade redan förutom till 2 personer. Och det känns helt fantastiskt!!!




Sköna söndag

Promenaden var supermysig. Fick med mannen min också. Hade tagit med kameran för att några bilder men till min förvåning hade jag glömt satt i batteriet. Bra gjort Malin!!!
Det bet verkligen i kinderna men jätteskönt i solen. När vi kom ut och jag höll på att låsa dörren. Stod det en man vid grannen lite längre upp och frågade om dom är hemma. Men det visste inte vi ju. Men vi pratade med honom lite för dom hade grannens katt hos sig och det var en lång bit här ifrån. Plötsligt såg han vårt efternamn på brevlådan och frågade om han var påg till Leif. Tänk vad världen är liten, då var han släkt med Johans mormor. Johan sa att det var bra att jag fick med honom ut. Det bidrog att han fick träffa denna man. :)

Prövade den andra linssoppan till lunch. Det var med lök, krossade tomater, linser, vitlök mm. Den var helt okej. Lätt att göra och tillagad på ett kick. Dessutom billig.

Nu på eftermiddagen har jag ugglat på I am legend och Johan spelat WoW.
Kunde inte vara lugnare söndag än det här!!!

Kram

Söndag 23 nov

God morgon. Frisk och härlig söndag idag. Än så länge är jag med i pensionärsklubben :P Ska försöka mig ut på en lite promenad. Måste hålla igång på nått sätt. Har laddat med långkallingar för här i skåne har vi äntligen fått kallgrader och lite lite snö. Lagomt till advent. På fredag är jag ledig och då tänkte jag förbaka lite lussekatter till söndagen. Ska mysa med glögg och lussekatter när vi tänder det första ljuset. Får ju julpynta med alla andra adventljusstakar med ju. Trevligt!!



Annars händer det inget speciellt här hemma. Ska på bio ikväll, Twilight. Har varit grymt sugen på att se den länge.
Verkar vara bra, men det återstår att se det!

Då var man där igen

Har lyckats att gjort illa ryggen igen. Kändes helt frid och fröjd efter träningen igår men på kvällen fick jag allt mer ont i ryggen. Idag går jag som en gammal kärring. Jag ska kanske inte göra dessa övingar på golvet? Det är verkligen jättejobbigt om det ska fortsätta på det här viset. Man är helt låst till att göra nått.

Nu på kvällen har vi umgåtts med Jenny och Fredrik. Spelade lite poker. Till min förvåning blev jag vinnaren. Det är inte ofta jag vinner nått, så det var kul.
Nu har jag och Johan suttit framför teven och tittat på filmen "Lida", den är verkligen läskig. Hon som spelar Annie, gör rollen så sjukt bra, psyko!!!

Nu är jag så så trött, dags för sängen.
God natt


Vilken kick!

Åh herre min gud vad jag hade roligt på dagens pass!!!!
Hade en ledare som inte jag har haft innan, Petra B-L. Vilken energi hon utstrålade! Hon hade ett pass som passa mig. Det var jobbigt och jag gjorde en del övningar i min takt, men annars följde jag med alla andra. Jag kan inte smälta hur hon va. Man kunde inte låta bli att le. Mycket folk var det med (typ alla superslima) men det har nog med att det var just hon som höll i passet. Vilken kvinna måste jag säga!
Så så roligt! Nu ska jag åka till jobbet, med ett stort leende denna gång!

Trevlig helg

Fredag 21 nov

Då var det dags att ställa sig på vågen igen. Blev inte så mycket denna veckan. -8.2 kg. Kan ju ha med hur förra helgen såg ut :p
Åkte till träningen igår direkt efter jobbet. Hann precis i tid. Fast jag var rätt stressad, vilket bidrog till att jag lyckades glömma skorna på jobbet. Det är väldigt dåligt. Så jag skuttade runt i strumpor. Men det gjorde inget, hela passet var väldigt flumigt. Hade svårt för att  inte börja skratta. Tror inte att jag kommer gå på hennes pass mer.
Idag ska jag däremot gå på lunchpasset och jag måste hitta andra dojor. Det får bli ett par uteskor. Så jag måste ta tag i det nu. Hej så länge...


Lättnad

Nu är allt uträtt.

Tyngden har lättat från mitt hjärta.

Kan inte gå in på vad som har hänt, det är mellan mig och personen i frågan.

Det har inte varit lätt, men nu känns det som en ny start och det ska man ta till vara med.


 


Finner inga ord

så besviken....

så sårad....

trodde aldrig att man kunde känna så här....

-det är inget som man kan lägga bakom sig och tro att det är över på ett par dagar!

Hallen

Hallens förändring.

Före:
 

Efter:



Både skänken och bänken är från Jysk. Ska sy fast tyget i helgen. Dynan är vit annars men det lär ju bli lätt smutsigt.
Annars får ni ursäkta röran i hallen. Orkade inte ta bort dammsugaren den ska ändå ut i garaget. Man fick en ny i bröllopspresent. Tanken är att vi ska spika upp fler fotoramar ovanför skänken, samla nära och kära. Måste handla fler på ikea. Sen ovanför bänken är det en tomvägg som en stor ram ska sitta. Nått kort från bröllopet. Vi har en lite anning om vilket vi ska ha. Så hallen har lite mer fix innan det e helt perfekt.

Still Alive

Lisa Miskovsky - Still Alive


Det är som hon sjunger i låten, I cannot fall, vad som än händer kommer jag klara det. Känner mig stark inombords. Allt kommer att lösa sig! Jag är inte den som ger upp i första taget. 

Onsdag 19 nov

Tänk att det är onsdag redan. Nu har jag haft långledigt, fredag-tisdag och det har varit superskönt. Så det är ju inte så konstigt att dagarna har flygit förbi. Men ska bli kul att jobba ikväll med min favorit på jobbet =)

Till helgen har vi bjudit hem några vänner för att spela poker. När vi bodde i stan hade vi pokerkväll varje vecka hos varandra. Men det är knappt man kommer ihåg reglerna längre. Johan får hjälpa mig under lördagen innan dom kommer. Det ska bli spännande vem som kammar hem storvinsten. Hoppas det blir jag då, hahahhaaha.

Förresten prövade vi linssoppan igår, men den var inte så god. Testade med purjolök, morot, potatis. Tyvärr så smakade som det gjorde i skolan och det är den värsta soppan jag vet. Men så hittade jag en med lök och krossade tomater. Så det får bli att vi testar den nästa vecka.

Regn regn

Vilket trist väder det är i detta landskap. Tacka vet ja Dalarna. Minusgrader och snö. Här är det regn och åter regn. Hoppas det vänder inom kort. Vi är snart inne i december ju.

Träningen gick bra, jobbigt men så ska det vara. Man ska ju veta att man lever =)
Lunchen var hur god som helst, hade rester från middagen i söndags. Det är verkligen guldvärt att ha maten färdig vid lunch. Vi lagar mat på kvällen så det räcker till 2 matlådor, man sparar  mycket tid på det.




Ikväll ska jag pröva linssoppa för första gången. Ska bli intressant att smaka det.
Kommer med info om det var nått att rekommendera. Kanske e jätteäckligt.

Undra vad man ska hitta på nu. Kan inte sitta framför datorn hela eftermiddagen.

Tisdag 18 nov

God morgon eller ska jag säga God dag, glömde ställa klockan och råkade sova till 10.40. Men man är ju ledig idag så jag tar det inte så hårt =)
Nu är jag ombytt och redo att åka till friskis. Dags för lunchpass. Får se hur mkt man orkar, har ju inte fått i mig nån frukost. Det värsta jag vet är att få håll, därför får det vänta tills jag kommer hem. Tog en clementin och vatten. Men men vi får se om jag har tillräckligt med krafter att köra hela.

Fick ett superfint kort av Johan igår där han skrev....

Citat.
En vas är ingenting utan en blomma...
Det är inte förrens man satt en blomma i som vasen blir något komplett...
Tack för att du gör mig till något annat
Än bara en bit glas.

Älskar dig, idag, i morgon, för alltid.
Din Johan

Älskar dig så otroligt mycket Johan, du är verkligen "min man"

Måndag 17 nov

Måste erkänna att jag har svårt att skriva ner mina tankar och händelser just idag. Kan inte formulera det i text. Känns jättekonstigt. Vissa dagar flyter fingrarna över tangenterna som rinnande vatten, medans andra är det helt still. Är absolut inte en person som gillar att skriva i vanliga fall. Med sin egen blogg gör du precis hur du vill göra, här kan man bara stapla upp kort och koncist hur dagen har sett ut eller vad man tänker. Men det är ofta jag tänker på att hur kul det hade varit om man kunde berätta så det verkligen blir kul/spännande att läsa. Ni ska veta vilken tur ni har som kan det!!!
Jag gör mitt bästa!

Nu är föräldrarna hemma i Dalarna igen, mår verkligen toppen att få ha dom hos mig i ett par dagar. Jag är lycklig inombords, fylls på med ny energi liksom. Nu blev det inte den bästa söndagen(ni som läst innan vet att jag inte var på det bästa humöret) på länge men sånt händer. Det viktiga är att vi har träffas och fått många andra härliga timmar tillsammans. Nu kommer det säkert dröja tills feb/april innan vi gör ett besök hos dom. Då ska de verkligen se hur mycket man har förändrats tills sitt nya jag =)

Blev ett träningspass på friskis ikväll med Malin, välbehövligt!!! Kändes okej att vara tillbaka igen. Man mår så bra när man går därifrån, man kan sjunka ner i soffan helt utan dåligt samvete över att man inte har gått nått vettigt.

Nu har jag stor längtan efter julen, inte långt kvar till 1 Advent. Så otroligt mysigt med adventljusstakar, julkalendrar, glögg och allt annat julen har att bidra med.
Bara så ni vet blir jag helt lyrisk när jag skriver om detta.


Nu blev det en med 5 ljus i stället :P

Helgen är över

Det har verkligen blivit fint här hemma nu. Hyllplanet och sänglamporna blev kanon. Nu är klädkammaren äntligen städad. Kan inte klaga direkt på det. Däremot har man varit för slapp med matfronten denna helg, usch vad det känns tungt. Vill inte falla tillbaka till det gamla. Kände att tiden inte räckte till för träning idag. Föräldrarna är inte här så ofta så man vill vara med dom så mycket man kan. Mamma o jag var på en lite promenad nu på kvällen. Men det känns inte alls bra. Ibland fattar jag inte varför jag gör som jag gör. Är så besviken på mig själv. Det har inte varit en bra dag idag, Johan har varit arg på mig för jag kommer med åsikter som inte har någon betydelse för honom. Och allt har gått ut över mina föräldrar så eftermiddagen har varit dålig stämning för jag har varit arg.
Så ska det inte vara, nu åker dom i morgon och då ska det inte vara det sista man kommer ihåg!
Det känns väl bättre imorgon...............

En stolt Dalkulla

Än så länge har helgen varit så bra. Igår kom föräldrarna, lika underbart som alltid. Massa kramar blev det! Vi skålade med champagne och åt bröllopstårtan som blev kvar, för mamma fyllde 50 år. Så vi firade extra igår.

Idag har vi kollat in stan en vända, sen blev det Eko och Jysk. Köpte en bänk som man kan sitta på som vi ställde i hallen. Blev inte alls tokigt. Och nu på kvällen har Leif och Lotta varit här på middag. Allt vi åt föknippades med Dalarna mer eller mindre =) Det var lyckat. Avslutade kvällen med att kolla gamla videoklipp som jag har filmat. Vi kollade även bröllopsfilmen och oj vad vi skrattade. Kan säga att idag är det 3 månader sen vi gifte oss. Helt otroligt att tiden går så fort.
Imorgon ska vi fixa massa här i lägenheten, bla plantera orkideerna med mossa, borra upp hyllplan och sänglampor. Orkar inte skriva allt just nu. Är rätt trött vill jag lova. Alla andra nannar gott medan jag skriver i bloggen. Men det är roligt att skriva av sig lite. Det gör nytta.
Nej jag orkar verkligen inte skriva mkt mer än så här. Isolde ligger här brevid mig och ögonen blir bara tyngre och tyngre.
God natt





Äntligen fredag

Ja det är verkligen "äntligen fredag", mamma och pappa är på väg ner =) Det glädjer mig väldigt mycket. Så underbart att ha dom här hemma! Något annat som glädjer mig är att vågen visar -7.6 denna vecka. Skulle tränat igår eller idag men ryggen är inte riktigt som det ska så det fick bli en promenad igår istället. Det är väl lika bra att ta det lugnt så det inte bidrar med att man får det värre. 

I helgen ska vi bara mysa som vi brukar göra, pappa ska hjälpa till med lite småsaker här hemma som inte jag hade klarat av. Sen kommer svärföräldrarna hit och ska äta middag. Så trevligt!

Nu ska jag äta min sena frukost. Var så fruktansvärt trött idag. 
Hoppas ni alla får en bra helg. 

 

Konstig torsdag

Verkar inte vara min dag idag! Värken i ryggen är kvar men kan röra mig lite mer. På jobbet hände en konstig grej. Kom en utlänsk kille till kassan. Lämnade fram ett packet cigaretter och på paket låg en lapp där det stod "GUD" och lite text nedanför, jag blev så paff att jag inte ens vågade läsa lappen. Gav den direkt tillbaka till honom så jag kunde läsa in paket i kassan. Han kollade mig i ögonen hela tiden. Så jävla wierd!! Lappen var till mig, men fan vad läskigt. Jag kände igen honom från igår för han var inne och ville växla pengar. Då var han så tacksam att han fick hjälp. Man kan ju bara spekulera vad som stod på lappen. Antingen nått om hans religion eller bra/dåliga kommentarer till mig. Hoppas han inte kommer tillbaka!!!

Inte blir det nån träning idag heller, visst att jag var där i tisdag. Man vill inte komma på efterkälken.
Har inte kunnat träna med Malin heller för det nya schemat och massa sjukdomar ivägen. Det ska väl bli bra igen.

Vet inte om jag har berättat att den skänken vi köpte förra veckan, annonserar dom ut för halva priset denna vecka. Men som tur är såg Johan att dom har prisgaranti på sina varor. Så vi fick mellanskillnaden på ett presentkort. Det är inte så illa det. Är mkt tacksam för det, hur surt hade det inte varit utan det?!!!

Imorgon är jag glad igen!

Nej...

jag har lyckas gjort illa ryggen. Fan. Det smög sig på i morse på jobbet. Sitter i ryggslutet. Jag har inte lust med detta. Man går som en gammal tant. Nu blir det väl att man inte kan vara med på träningen imorgon. Nu när man äntligen kan gå tillsammans med Malin(om hon är frisk från förkylningen vill säga). Kommer säkert ifrån jag lyfte ur däcket från bagageluckan eller är det från träning? Men orka. Inte fick jag tag på massören heller.
Jag hatar detta!!!

Snabba puckar

Nu har jag äntligen lite tid att ta det lugnt. Har hållt på nonstop sen kl 7.15. Körde Älsklingen till jobbet, åkte till Maxi och Willys för att handla mat. Hem igen och in med det i kylen. Körde vidare till Mats Däck och hem igen. Städade en timme och sen var det dags att köra till träningen och nu är jag hemma och har ätit lunch. Snacka om att man är lite stressad. Ska försöka dammsuga och hinna fixa innan vi får främmande. Men det ska funka.

Dagens träning var helt otroligt jobbigt. Hade en tjej som hette Helena J (Många Helené och Helena) och hon var helt fantastisk. Passet var medel, hon hade toppenmusik, bra övningar men vissa var svåra och hon peppade alla till max. Det är inte många som gör det. Jag hade iallafall roligt och kämpade som bara den och gjorde det bästa jag kunde.
 

Nu måste jag göra det jag ska, hej så länge.
Här kommer ytterligare en bra låt.

Tom rubrik

Vilket jobb det var med mattan! Glad att det är gjort nu. Sitter med min lunch nu, kyckling med wokgrönsaker och kokosmjölk, blev jättesmarrigt.

Om mindre än 2h är det dags att köra till jobbet. Tar emot lite idag, men man överlever.
Man är ju ledig imorgon. Ska få Martin och Kicki på besök imorgon. Vi ska titta på massa kort från deras bröllop och vi ska visa våra.
Blir arg på med mig själv att jag inte har tagit tag i att sätta in bilderna i ett album. Fattar inte varför? Det enda vi har gjort är att köpa ramar till förstoringarna.
Kan någon säga åt mig att skärpa mig!

Nickelback - Gotta be somebody

Däckbyte

Varför jag var så arg i går var för att jag ville byta däcken på bilen så snart som möjligt så hade man söndagen till att göra andra saker. Till slut så kom vi ut och allt gick superbra tills vi kommer till det sista däcket. Helt platt blev det. Jaha då var det bara att sätta på sommardäcket där istället. Sen åkte vi o pumpade alla de andra. Vi bestämde att byta bägge vinterdäcken fram för dom är slitna. Vi åkte till biltema så fort vi var klara och när vi kommer ut från butiken så hade det börjat regna och var riktigt skitväder. Då sa Johan att det var väl tur att jag ville ut och göra däcken när jag ville det. Ha! Där fick han en tankeställare. Så vi hade turen på vår sida iallafall lite.

Nu imorgon ska jag till Mats däck i Tollarp för att få nya. Sen är det det  sista vi gör med bilen. Nu letar vi nytt. Ska lätt ha en volvo kombi. Är riktigt sugen på V70, vi får hoppas det kommer upp nått som vi båda gillar. Den ska inte vara röd iallafall :p
Annars höll vi på att fixa i hallen och jag körde till träningen på eftermiddagen. Det var riktigt jobbigt denna gång, kan ju ha med att man syndade i lördags och man hade dessa "gifter" i kroppen. Usch äckligt! Men det kändes bra efteråt och på vågen ännu bättre fast missödet.

Idag ska jag försöka hinna med lite städning här hemma, ska ju ha fint tills föräldrarna kommer. Så nu ska jag ut på altan för att skrubba hallmattan fast det är regn och storm ute. Men det ska göras.

Gamla goda tider! Anna, Erika och jag i Uppsala 04


F*n

Samma visa om igen, när man verligen vill göra nått så fort som möjligt så ska det alltid vara en viss person som ska göra andra saker först. -Tagga ner, är vad man får till svar. Hur kul är det på en skala?! Inte alls.

Är så trött på det! Jävla dator!!!

Kväll

Ikeatripen var mycket trevlig! Det blev lite småplock, nya sänglampor, hallampor, kuddar, ramar, köksartiklar, ljus mm.
Har alltid gillat ikea, hela affären är så mysig. Dom kan verkligen göra det superfint, man lyckas alltid drömma sig bort med det man ser. Såg en superfin soffa som man bara ville ta hem. Vi har pratat om att skaffa ny ett tag men det är inte billigt. Men dom vi har nu är rätt skabbiga. Vit soffa är inte så vidare kul. Men men det kommer den dagen då det är dags att byta till en ny.

Annars har denna dag bara flygit förbi, man har knappt fattat vart. Det är lite skrämmande.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ett stort bakslag idag =(


Lördag

Uppe med tuppen idag. Om tjuga minuter drar vi till Ikea! Yeah.
Annars händer det inget speciellt, kanske ta det sista i trädgården, kratta löv, ta undan fågelbadet. Går nog rätt fort.
Detta blir ett kort inlägg.

Vi ses.

Lunchpass

Nu har jag gjort dagens goda gärning. Tränat! Lunchpasset med Helené. Lika roligt som i tisdags. Denna gång orkade jag lite mer än förra. Snart sitter hela passet =) Ska klart fortsätta. Och jag gissade rätt, hon kör medel. Känns ju kul att man kan palla trycket fast man inte har tränat så mkt.
Har en tjej från Tollarp med som jag hejar på. Känner henne inte men hon är kund på ica och jag har lämnat ut många paket till henne :) Kul att veta va :P
Jag antar att Helena som har passen i vanliga fall är tillbaka nästa vecka. Men det e kul med variation!
Nu ska jag hoppa in och ta en dusch och sen käka. Snart dags för köra till jobbet ju. Puh!

Önskar er alla en skön helg.



I kick ass!!

Framsteg

YES! Vågen visar -6.4 kg. Det går verkligen om man bara ger lite jävlaranama!
Det känns så himla bra just nu.

Idag är det verkligen stormvindar, men ska ta en promenad nu innan frukost. Sov lite mer än jag hade tänkt. Men men så kan det bli i bland. Börjar inte jobbet förrens kl 15 idag, så jag har gott om tid på mig.

Imorgon blir det Ikea, så jag måste kolla vad vi behöver när jag kommer hem ikväll. Kära Malin och Tobias och lilla Tuva ville också med, ska bli så mysigt så!

Hej....

Soppa

Veterinärbesöket gick bra, Sally var så snäll. Det visade sig vara ett bett från en annan katt och det var jättevarit. Så det blev en spruta med penicillin och en med smärtstillande. Vi ska ge henne penicillin i nästan en vecka. Man märker redan att det är så mkt bättre. En helt annan katt, sig själv helt enkelt.


Prövade en ny soppa idag. Texmexsoppa hette den. Den var riktigt god, till och med Johan gillade det. Sen blev det en promenad. Orkade inte med att stressa till Friskis. Tar lunchpasset imorgon istället. Kan nog bli mkt mer roligare. Och imorgon är det dags att väga mig. Ska bli skoj och se om man har minskat något denna vecka =)
Änså länge har jag helt avstått från läsk och godis. Blev lite för mkt cider i lördags men man festar inte så ofta. Men det sjuka är att jag inte har haft nått sug efter godis och det e ju jätteskönt.

Nu är det säng nästa.
Hadé




Till veterinären

Vi måste till veterinären med Sally idag. Det har inte blivit bättre. Tänk att det alltid ska va nått med denna katt =)
Vi hoppas att det e är ett sår som bara behövs rengöra. Det är så svårt att se när man inte får ta henne i benet. Bättre att en som kan sånt får kolla ordentigt. I värsta fall får dom söva henne. Lilla Sally!
Det går säkert bra.

Här sover hon med tungan ute =) Hon är för go!!

Nu är det dags för frukost. Ha en bra dag alla.

Nya öppetider

Då har man avklarat första jobbkvällen till 22.00. Det gick över förväntan mycket bra. Man jobbde med den bästa idag så det har kanske med det att göra?=)
Kanske har det med att vi inte hade så många kunder?

Nu är skänken färdigbyggd, ska torka ur den och börja lägga in saker där imorgon om jag hinner, annars för det bli på lördag.

Ska överväga om jag ska till friskis imorgon kväll. Slutar kl 18 och passet börjar kl 18.30. Kommer bli stressigt. Kan hinna om jag skynda mig. Eller så tar jag en långpromenad när jag kommer hem och tar friskis på fredag förmiddag. Kanske det är en bättre lösning?
Nu ska jag hoppa i säng, tröttheten smygger sig på här.



Snart klara

Denna skänk var inte rolig att sätta ihop. Vi svor ganska mycket jag och Johan. Det var nästan så vi gav upp. Men envis som man är så ska det funka. Tacka vet jag Ikeamöbler.


Johan hittade en ny kontorstol som han skulle ha.

Sally vill verkligen vara med i leken =) Hon gjorde illa sig när hon var ute så hon haltar väldigt idag. Det går nog över så snart. Vi har lådorna kvar att sätta ihop. Sen är det bara dörrarna som ska på. Ska visa före och efter bilder. Men det får bli när vi har fixat med allt i hallen. Ska bli så fint så.

Tyra

 
Min söta brorsdotter Tyra. Så duktig är hon.

Rusta

Vi köpte skänken iallafall. Vi gillade den så mkt så det var inte nått att diskutera mer. Nu ska jag laga mat sen blir det att montera. Kommer med bilder också.

Hej så länge.

Återblickar

Tittar på bilder från i sommras. Kom in på Kisskonserten. Vilken härlig dag det va. Ralle, jag och Johan tog in på hotell och på kvällen bar det av till Stadion för att kolla Kiss. Det var mäktigt.





Hårt arbete

Gick på lunchpasset idag. Den ordinarie var ledig så vi hade en som hette Helene. Vilket bra pass hon hade. Man fick jobba som sören. Hon måste ha medelpass i vanliga fall. Men det var jätteroligt. Såg att hon hade lunchpass även på fredag och det passar mig bra för jag börjar inte jobba förrens kl 15. Prima!

Nu har jag precis satt i mig lite mat och tar det lugnt framför datorn. Ska hämta upp mannen min när han slutar så ska vi åka till jysk och kolla på skänken. Kanske vi får köpa den lilla iallafall.

Längtar tills nästa helg, mamma och pappa kommer ner. Ska bli så roligt. Och då kommer vår nya skrivare också. Happy!


Jag som liten =) Så glad är jag nu också! Blåbärsoppa är gott.

Måndag

Promenaden var verkligen nått jag behövde, kom hem för en timme sen. Det var jätteskönt.
Imorgon är det dags att träning på friskis och svettis. Kanske man ska prova på lunchpasset? Då har man hela dagen att göra nått annat.

Just nu försöker vi lista ut hur vi ska lösa problemet med jacket i hallen. Vi vill ha en skänk men den är för lång för platsen vi hade tänkt. Ställer vi på ett annat ställe så måset vi dra massa skarvsladdar. Shit. Hoppas det löser sig.

Vi vill ha denna utan överdel. Men den är för lång. Dom har den på kanonerbjudande, halva priset. Sen finns det en i mindre men den kostar lite för mkt.


Så typiskt att dom skulle ha rea på den stora.


Nytt perspektiv

Ny vecka nya tag! Har inte rikigt kännt att jag har tappat 5 kg men det kommer väl vid mer minskning. Tog i allafall det lilla paket med kattsand som vi hade för att se. Och jag hamnade på samma vikt som innan viktminskningen. Och den var tung. Det var då man insåg att detta har jag gått runt med. Vilken befrielse det kommer bli vid -20kg. Oj vad jag längtar!

Idag ska jag städa lägenheten, har kommit på efterkälken nu när man har varit sjuk.
Nu är det andra bullar så att säga. Ska försöka hinna med en promenad innan jobbet. Annars får jag ta den när jag kommer hem ikväll.

Hejhej

Fast på E22

Vi var bjudna till svärföräldrarna idag kl.15 och där fick vi kalkon till middag. Gudomligt gott. Så denna helg har inte varit lätt att hålla sig ifrån den onyttiga delen. Men det blir extra mkt träning denna vecka istället. Nu är jag äntligen frisk så man kan komma igång med det igen. Har varit så trist att inte kunnat gått.

Nu på hemvägen så blev det stop i trafiken. Vi närmar oss vä och efter rondellen så börjar alla bilar bromsa in och varna med varningsblinkersen. Man ser massa blåljus längre fram så det var bara att stanna. Där stod vi i 45 min på motorvägen medans man såg ambulanser, bärgningsbil komma. Hade vi varit där några minuter senare hade vi kunnat svängt i rondellen och tagit en annan väg hem men men. Det var ju tur att jag hade Johan med mig i bilen, så man kunde prata med någon. När vi väl får åka och vi åkte förbi platsen så står en bil på åkern brevid och helt demolerad. Man undrar ju hur den andra bilen hade sett ut? Och hur det gick för personerna i bilen?. Vi såg inget från där vi stod. Men hoppas att det gick lindrigt.

Det är självklart skönt att man inte själv va i den situationen. Usch vad hemskt. 
Måste verkligen besikta bilen och på med vinterdäcken så fort som möjligt.

Nu ikväll ska vi nog bara kolla lite film. Imorgon är det måndag igen "=)"


Vimmelbilder

Kvällen blev trevlig igår. Vi satt och hemma hos Linda och snackade och spelade ett roligt drickspel. Sen drog jag och Malin ut på krogen. Det blev Grand. Inte så mycket folk men vi hade det toppen. Vi blev fotade också, så vi kom med på vimmelbilderna från grand.  

Vi står längst till vänster i bild =)

Happy Halloween - Söta hundar

Malin och jag på dansgolvet.
www.grandnattklubb.se

Fest

Okej då har man slagit om till partymood. Poppas bra musik från datorn. Kläderna är fixade. Bara håret kvar att styla( så gott det går =))
Snart ska jag åka ner på stan med Malin för att festa lite.

Till er alla Ha en trevlig Kväll!
Ta hand om er.


Kräftskiva med Hemköpskollegorna för många år sen =)

Lördag

Äntligen hemma. Har precis spenderat eftermiddagen med Malin på stan. Jobbade som sagt till 12.30 men det blev lite övertid. Körde hem för att hämta Malin på parkeringen. Så i nästan 2 timmar strosade vi runt i butikerna. Lagomt med folk med. Hittade ett halsband och örhänge. Kanske det kan passa till dom kläderna jag har bestämt. Ska ju på 25 års/inflyttningsfest ikväll. Det ska nog bli trevligt och imorgon ska vi hem till svärföräldrarna och käka middag.

Nu ska jag ta det lugnt, ska hoppa in i duschen nångång också. Nästa helg blir det ikeatrip, jippi

RSS 2.0