Första tanden


Måste visa Arvids lilla lilla tand han har fått. =)
Den är ju bara för söt.
Vi tror det är nått mer som är på väg på vänster sida. Bara att vänta och se.


Sista januari

Igår tog vi en paus från allt som hade med flytten att göra och småplockade och tvättade här hemma istället.

Idag har det packas upp däremot. Johan har målat i våran så kallade Skrubb. Har ett litet utrymme som blir perfekt att ha ett skrivbord och bokhylla så det kommer bli vårat kontor.
Väggarna där inne var ganska äckliga men nu är det vitt igen. Nu får vi hoppas att slutresultatet blir bra =)


Lördag

Känns verkligen toppen för tillfället...det blev jättefint med de nya tapeterna i sovrummen. Fick toaletten nymålad med pga dom hade hittat ett "fel". Vi har kört ett par gånger dom här dagarna, man vill verkligen komma igång med allt. Men jag kan säga att det är inte lätt med att ha en 9 månaders son som är överallt där man inte får vara :P Ska se om svärmor är villig att släppa iväg mig en liten stund medans hon passar Arvid då kan jag göra lite i lägenheten. Johan jobbar idag, annars får jag vänta på honom helt enkelt.

Igår hade vi grannarna över och vi åt tacos. Både gott och trevligt!
Fick se deras bebis i magen på sån 3D-ultraljud. Så mysigt att se!
Man blir lite bebissjuk när man ser sånt ♥

Nej nu måste vi alla göra oss klara för att köra. Har lite som ska hinnas med innan!

Trevlig helg

Imorgon gäller det =)

Imorgon gäller det. Då är det äntligen dags....att få nycklarna =)
Veckan sprang verkligen iväg. Igår medans Johan jobbade var jag hos svärmor och hade det trevligt. J och A kom med sen och hälsade på. Kusinerna hade inte träffats på jättelänge, men nu äntligen sågs de =)

Idag har vi varit och shoppat lite. Vi besökte Ö&B för att inskaffa en uppsättning med rengöringsmedel. Kilade in en snabbis på Engelbrektsboden och sen vidare till Boulevard, där vi lunchade hela familjen. Åt en supergod bakad potatis, mmmm. Sen var det dags att storhandla på Willys. Arvid somnade i vagnen och sov hela rundan i affären. När vi kom hem och hade packat ur bilen så tog vi allt som vi hade i garaget och fyllde bilen. Så nu är garaget tomt. Skönt att man kan bocka av på listan. I helgen börjar vi med förrådet!

Annars är allt ok. Bassängträningen i måndags gick bra. Det var när man gick upp ur det 30°(!!!)vattnet som man kände sig som 3 ton tyngre. Sen började man frysa som sjutton, brrrr.
    Idag har jag träningsvärk och ont i ryggen. Ska dit i morgon igen och då får vi se vad man klarar av. Kroppen är inte van helt enkelt.

 

Godkväll


En ny bok


När vi var till bvc sist så fick vi en lapp om att vi kunde hämta ut en barnbok på biblioteket.
Det är verkligen en salig blandning av olika sagor,texter,bilder,visor. Verkligen jättefin. Den kommer Arvid gilla när han blir större kan jag tro.


Nyklippt

I fredags var vi till frissan....både jag och Arvid.

Han blev så mycket äldre när håret åkte. Det blev jättefint! Det var nästan så det kom en liten tår i mammas öga för han växte så! Mammas kille ♥

Idag har det vi tagit det lugnt.....nån här mår inte så bra så det har inte hänt många knop.

MÄN!


FREDAG 110121

Då är fredagen här och vi ser framemot denna helg då vi ska vara barnfri och gå på 30 årsfest. Första festen på läääääänge! Så idag har vi en del på schemat som ska göras.
En massa kul! Ska snart gå och börja packa Arvids skötväska för det blir så att vi får fika på stan. Känns som att helgen kommer springa iväg men det har jag inget emot för nu börjar det verkligen närma sig till att få nyckeln till lägenheten. Jag vet jag tjatar men jag är så spänd och förväntansfull till att starta på nytt. Det är så kul med att inreda. Jag är långt ifrån bra, men man har lite små idéer på lite nytt. Blandannat kommer vi använda oss av en del väggord.
Det är verkligen så snyggt!!!



Har ett redan på Arvids namn. Men jag har väntat att sätta upp det för jag visste att vi skulle leta lägenhet när jag fick den. För sist jag var upp till Falun träffade jag en klasskompis från gymnasiet, hade inte setts på över 6 år tror jag. Och hon säljer sånt och snäll som hon är så fick jag välja en valfri väggtext. Och då blev det den på bilden.
Kolla gärna in på hemsidan...www.holmqvist-tryckeri.se

Nej nu måste jag göra mig klar! Bye

Bassängträning

Besiktningen gick bättre än förväntat....det vi åkte på att göra, hade inget med vad vi hade gjort, utan av förra hyresgäster. Men nu är det fixat, det som är kvar nu är diskmaskinen. Men ingen har hört av sig till oss om att komma och titta så vi får helt enkelt vänta tills nån ringer och svarar om dom vill ha en diskmaskin i lägenheten eller inte.

Annars har vi varit till csk och träffade en sjukgymnast idag. Han gjorde en grundlig undersökning på mig och därefter bestämde vi att jag skulle börja med bassängträning.
2ggr i veckan ska vi börja med.
Hmm kanske man ska börja rota efter baddräkten......

Onsdag 110119

Det är verkligen full fart på morgonen efter ny blöja och morgonvällingen.



Mamma hänger inte riktigt med för det går så undan =)

Jag vill med ta kort!


Så roligt!

OMG vad vi garva när vi såg detta från HippHipp i lördags. Danska är inte lätt att förstå!!!


En av favoriterna

Denna leksak fick Arvid i julklapp av mig och Johan. Den gick verkligen hem. Den har flera lägen där det kommer bara musik, när man ska leka och till och med lära sig lite ord på engelska. Och även att man kan ställa in ljudnivån på 2 lägen. Det är väldigt bra för det finns allt för många leksaker som det skrålar ljud av. Kan varmt rekomendera den! Anpassad för barn mellan 9-36 månader. Kommer från Fisher Price.

Tidsinställt inlägg

Testar hur det här med tidsinställt inlägg funkar.

BVC

Igår var vi till bvc och träffade Pernilla....När vi kom dit så visade Arvid för första gången att han är lite främmande för andra människor. Han dök verkligen ner i Johans famn och när vi skulle lägga han på skötbordet för att klä av honom så blev han jätteledsen. Lilla plutten ♥ Men sen när vi klädde på honom igen så blev det bra igen och sen var han på bra humör. Skrattade åt Pernilla och flörtade lite med =) Ett BOEL-test gjorde vi med och det klarade han med inga problem. Vikt och längd är nu, 9220g och 71cm. Stor kille ♥
Matglad är han och det har inte varit några problem att få i honom mat. Allt vi har gett har han ätit.

Just nu ligger han och sover sin förmiddagslur. När han vaknar så är det dags för lite lunch sen är det bara att invänta att ABK ska komma. Hej så länge.

Tisdag 110118

Vår nya fastighetsskötare ringde nu på morgonen och ville ändra vår träff nästa fredag....-åh nej nu blir det säkert att vi får vänta till måndagen istället =( Men icke....på torsdag får vi nycklarna. Ännu en dag extra! Bra start på dagen! 
Fast det förståss, vi ska ha vår besiktning av lägenheten idag och nog finns det åtgärder som vi åker på. Bara det inte blir allt för dyrt!!! Håll alla er tummar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och riktigt vakna till liv!



                                                             Fast riktigt så illa är det inte =)

Ville bara säga.....


Det känns verkligen som att livet har vänt...mycket pga operationen jag gjorde i december men också att vi ska få bo på en ny plats. Jag glädjs verkligen. Känns otroligt bra. Om ni bara visste hur underbart det känns att inte  behöva uppleva smärta dygnet runt i över ett år som jag gjorde!
Är så glad att det gick bra!

Va tacksam över det ni har! ♥


Good news

Fick toppen nyheter när vi äntligen fick tag på vår nya hyresvärd.....nycklarna kan vi få redan fredagen den 28 januari. Sweet! Bara 1,5 vecka kvar. Då blir det att köra med kartonger så man kan börja packa upp.
Man lever med banankartonger just nu...dom på bilden är bara en bråkdel av dom vi har packat...vi har kunnat låna mina svärföräldrars garage så vi slipper bli översvämad. Så just nu känns det som man nästan har läget under kontroll. En massa vänner har vi som hjälper oss med flytten som sker i feb. Underbart!

Solsidan!

Ni missade väl inte att Solsidan hade säsongspremiär igår kväll??
Dom är så helsköna! Vad vi skrattade =)


Bloggtorka?

Ny vecka......
Idag är det dags att besöka bvc igen. Undra hur mycket hjärtat mitt har vuxit? Det är inte klokt att han redan är 8 månader. Vad tiden går!

Har inte direkt nått att blogga om, det är bara att packa och "vänta" tills vi får nyckeln så vi kan komma igång att packa upp igen =) Förhoppningsvis så kan vi kanske få den några dagar innan. Håll era tummar!

Ha en bra dag....

FREDAG!

God morgon FREDAG!
Dom senaste nätterna har Arvid börjat att skippa nattmålet och nu sover han allt mellan 19-08. Och det är sällan mer än två-tre gånger som vi behöver gå in och ge han napp eller klappa lite på rumpan för att han ska somna om. Nu kan man bara hoppas på att det nått som är här för att stanna.

Och en tand är på gång. Vi har sett lite vitt och det ser ut som att det har gått ett litet hål på tandköttet. Så det är bara att vänta och se när det kommer mera av den lilla lilla tanden.

Vi håller på att göra oss klara för att köra för att ladda upp med ett berg med blöjor och sen ska vi till en ny sjukgymnast på den nya orten. Skönt att det blir på "hemmaplan" för att slippa körningen. Bara att ta en enkel promenad. Nästa vecka ska jag träffa ytterligare en sjukgymnast fast på CSK. Blir nog så att bassängträningen blir där, vi får se vad dom säger.

Ha en bra fredag. Hej hej

Jenny-Ja vi vill med träffa er, det får inte gå så långt mellan gångerna. Fast vi blir bättre och bättre med förkylningen. Nu vill man bara ha nyckeln så man kan börja tömma lite med lådor. Så det kommer nog bli många vändor vi kommer köra! Då får ni komma och ta en titt. MMM...festen ser vi framemot. Ja vi sover över...ska testa att om jag kommer ner på "marknivå" hihihi.


Hihihiihih! Stark blixt


Åla

Arvid gillar verkligen att "krypa" till sladden på dammsugaren. Han verkligen kämpar och det ser ut som han simmar på golvet. Han blir bättre och bättre för varje dag. Snart kommer han på hur han ska göra med att använda både händer och knän, så han kommer fram fort. Stark är han iallafall, det är så man själv får kämpa när han ligger på skötbordet när det dags för att klä på honom =)

Neh skulle man ta tag i lite packning kanske, lusten försvann ganska fort och jag blev på dåligt humör pga en viss person :P Fast man är ganska van vid det här laget :(


Vår lilla knubbis ♥


Nya kläder

Klickade hem en liten beställning från H&M till sonen. 4 body och 2 par byxor. Tyvärr skickde dom fel byxa så jag får vänta till dom skickar en ny. Allt var bara basplagg. Arvid har många kortärmade tröjor och det är för kallt just nu att bara ha det så därför fick jag beställa några body som var enfärgade.


Torsdag

På ett sätt vill man att dagarna ska gå fort så vi kan få nyckeln till den nya lägenheten. Men ändå inte om ni förstår. Hoppas nu bara att vi kan få den nån dag innan =)

Våra förkylningar håller på att bli bättre, vi misstänker att eventuellt att Arvid håller på att få tänder, vi ser nått litet vitt. Men det kan ju ta ett tag innan det kan komma upp nått. Vill att han ska bli helt frisk nu.


Stora killen som sitter så fint

Nej om man skulle ta och packa nått mer!?


Jävla bilist!

Idag var det verkligen inte min dag i trafiken =(
Men det värsta av allt var att en äldre dam höll på att köra på oss....i vä-rondellen. Fick tvärnita för att hon inte skulle köra in i oss på sidan, och hade det hänt nått så hade Arvid och Johan fått smällen. Men tack och lov så hann vi stanna. Blev så jävla förbannand. Man kokar av ilska för tänk om det hade hänt nått! Händer det Arvid nått vet jag inte vad jag skulle ta vägen!

Nu är vi iallafall hemma, fast ont i både nacke och rygg har man för man spännde sig så mycket då det hände. Vad är oddsen liksom att man får en sån här dag egentligen???

 

Det var så lite så Sandra, kul att han gillade böckerna =) Vi är med glada över att ha er som vänner! Kram


Good news

Fick precis goda nyheter =) ABK kommer att göra renoverningen nu i januari månad istället för i februari då vi har flyttat in. Härligt!!! Nya taper och till och med nya köksluckor fick vi välja. Gissa vad jag längtar nu till att flytta. Och inte är det många veckor kvar än =)

Nu är alla förkylda här hemma, precis vad jag trodde. Min hals är inte att leka med och näsan rinner som en bara den. Den det är mest synd om är Arvid. Men han sov "bra" i natt... från 18.40-8.00. Då var han bara ledsen 2 gånger. Men det räckte att klappa lite på rumpan så somnade han om. Nu ligger han och sover en liten lur. Men han hostar en hel del. Dom är så hjälplösa när dom är så pass små, vi gör allt för att han ska ha det bra. Men hatar verkligen när vi grejar med näsan =( Om man ändå kunde knäppa med fingrarna så blev allt bättre.


Mormorbus!



8 månader

Igår blev vår fina Arvid 8 månader....var tar tiden vägen?



Idag tar vi det lugnt....Arvid har blivit sjuk =( och det tar på krafterna.
Det är verkligen jobbigt att se hur det påverkar på lillen. Nu ligger han och sover och jag hoppas denna förkylning försvinner snabbt! Det känns som hela familljen kommer att åka på det. Jaja det är väl inte så mycket man kan göra.

Shoppning

Idag tog vi oss en trip till stan för att framför allt hitta byxor till Johan.
Snälla svärfar frågade oss här om dagen om vi skulle träffas och gå på stan. Klart vi ville och medans vi kollade affärer tog han Arvid och gick i tivoliparken och tittade på änderna. Vi kunde gå och ta det lugnt och verkligen titta ordentligt. det är ganska bökigt att köra runt med vagnen i affärer annars för den är så pass stor.
2 par byxor blev det på Dressman....där bemöter man alltid god service. Därefter blev det besök till Kappahl för min del. Hittade en massa fint!


Jeans, 2 par linnen(randigt så klart!), topp och örhängen.

Rea gillar vi.


Ny bok

Titta vilken söt bok, "Arvid Anka" =) Den fick ju bara åka ner i kundvagnen.


Den får nog bli en födelsedagspresent eller nått. Han har så mycket leksaker redan.
En tripp till Ullared får vi med göra snart och då kommer det bli en massa köp till kommande födelsedag.


Premiär pulkaåkning

På juldagen tog vi pulkan och satte Arvid i den och nog blev han lite fundersam vad han nu fick vara med om.
 

Pappa drar

Titta mormor vad jag kan!

Jul i bilder

Glömt visa bilder från julafton.

Vår lilla tomtenisse! ♥

Den goda julmaten.


Kusinerna fick maaaaassa paket =)

Jipppiiiii en pulka!

Denna är favoriten! Arvid är ute och kör varje dag, =)

Nog blev det en bra julafton för oss alla. När man väl har barn blir det mååånga paket. Man börjar allt mer tänka på hur och vad man själv fick uppleva som barn. Nu blir det att man för göra sina egna traditioner och kul ska det bli och nog ska vi göra det bästa för dig Arvid. Mammas kärlek!


Flyttrensning

Första veckan på året är här. Om jag var frisk så skulle Johan börjat jobba idag men så är ju inte fallet. Nu får han lov att vara pappaledig för att jag är sjukskriven och får inte lyfta Arvid. Men visst är det trevligt att hela familjen är samlad. Nu vill man bara bli frisk så man kan börja köra bil igen för man blir så strandsatt. Inga utflykter och sånt kul.

Dagarna går nu ut på att packa, packa, rensa, städa osv.
Lite möbler ska vi med sälja. Bland annat vårt vitrinskåp och bäddsoffa.

Är det nån som är intresserad så hör av er bara. Soffan 750:-....
det ingår även ett extra överdrag och en låda i botten.

Katt finns i hemmet.


Vitrinskåpet 800:- med 2 spotlampor (spriten ingår ej :P )

Lämna en kommentar om det finns intresse....hör med släkt o vänner som är i behov av möbler!!!
Hej så länge.


Nyårsdagen

GOTT NYTT ÅR och Välkommen 2011!
Idag som första dagen på året har vi tagit dagen som den har kommit.

Nyårsafton var lugn och sansad. God mat och många fina fyrverkerier. Arvid vaknade efter 22 och sen höll vi på väldigt länge för att försöka att få honom att somna igen. Men det gick inte. Så Arvid fick vara uppe istället och fira in året med oss. Han var på stålande humör och höll igång från 23 till 01.30 utan gnäll. Skönt att han tog fyrverkerierna bra. Nu stod han och jag inne men vi såg och hörde dom väl.

Men nog sov mina fina killar länge idag. Jag har tvättat lite och städat undan lite mer till flytten. Nog är det ett under att man har så många saker som man har. Det känns som det aldrig tar slut. Men kul är det, för det sker en förändring i vårt liv.

 


RSS 2.0