Kiss

Ligger i sängen på hotellrummet, underbart att bo på hotell. Få det mesta serverat. Och imorgon väntar hotellfrukosten. Gott gott.

Kisskonserten var grymt bra, toppen stämmning. Jättefrän show med massor av fyrverkerier. Ska lägga upp bilder när jag kommer hem, så ni kan se hur kul vi hade det.
Har suttit en stund i hotellbaren nu efter konserten. Men jag kände mig inte så bra, fick det jättejobbigt. Har pratat med Johan om det, så det är väl lite bättre. Men långt ifrån helt okej.

Som sagt jag återkommer med bilder. Kram

På tåget....

Nu sitter vi på tåget mot stockholm. Skit fint med internet ombord. Vet inte riktigt var vi befinner oss, bara att vi har passerat Alvesta för ett tag sen. Men vem bryr sig? Bara jag kommer fram till Stockholm är jag nöjd.
Sen blir det att partaja. Hinner nog med en vända på stan innan vi ska äta.
Ska äta nu så vi höres.

Kiss will rock!!!

Stockholm

Imorgon gäller det! Se Kiss på stadion i Stockholm. ROCK ALL NIGHT LONG. image50
Ska bli extremt roligt. Något man kan berätta för sina barnbarn när man blir gammal, hahaha.

Middagen blev i alla fall supergod, älsklingen komenterade mina klyftpotatisar, att det var bland det bästa han ätit. Kul att höra =) Kul att man kan vara bra på nånting.

Kommer uppdatering och en massa bilder från min, Johans och Ralles trip under helgen. Ha det bra så länge. Over and out.

Grillat

Ikväll blir det grillat, älsklingen är ute och tänder grillen nu. Måste säga att det är helt underbart att bo på marknivå med egen trädgård. Och kvällarna har varit helt fantastiska denna vecka. Längtar till semesterna ska starta. Efter kl 14.00 på midsommarafton är det att korka upp vinflaskan och fira ledighet =) i 3 hela veckor.

Nu börjar Unga mödrar, hejhej

Sköna veckan

Kan skratta mig lycklig idag, denna vecka har jag bara 3 arbetsdagar vilket är den sista idag, jippi. Så skönt så!
Ska snart bege mig iväg till jobbet. Annars har det inte hänt nått speciellt dessa dagar. Just nu längtar man bara upp till Stockholm. Vill iväg på lite äventyr.
Jag kom på att jag har glömt att visa vilken bukett jag har valt till bröllopet.      
Ett måste var att ha hjärtan på tråd i den, annars var det bara känslan man gick efter. Så buketten ska innehålla: Vita Rosor, vita Ranunkel och Hjärtan på tråd
Nu är det bara att hitta nån som kan göra den med rimliga priser. Önska mig lycka till.

Kyrkan

image46
Igår gick mötet med prästen jättebra. Det var första gången vi var i kyrkan och den var superfin, bättre än förväntat. Ett stort plus var att det fanns 2 ingångar mot altaret. Den ena rakt fram och huvudingången svängde. Så det var bra att det fanns alternativ. Sen gick vi genom hela vigseln, fick t.o.m öva vid altaret. Säga löfterna. Så nu gäller det att skriva ner allt man ska komma ihåg så det sitter sen vid själva bröllopet.
Psalmerna är också bestämda. Det roliga är att jag och Johan var överensa på allt. Vi tänkte precis samma.
Så det känns jättebra. Man har varit nervös rätt ofta. Men det känns ärlig talet bättre att fått sett kyrkan och träffat prästen. Känner mig lugnare på nått sätt. Självklart kommer man vara nervös innan. Men inte lika som innan. En kollega berättade att hon var extremt nervös innan men så fort dörrarna slogs upp, försvann allt. Däremot blev hennes man nervös och han hade inte varit det innan. Snacka om ombytta roller. Men jag ska försöka att lugna mig så mycket det går. Det är svårt när man inte tycker om att ha en publik. Hoppas det löser sig iallafall.

Mötet tog lite över en timme så det var precis vi kom till svärföräldrarna i tid. Där blev det en god Morsdagmiddag. Sen satt alla på gräsmattan och gottade sig i solen. En toppen avslutning på en bra dag!!!



Söndag

Nu är det bara en halv timme innan det är dags att träffa vår präst. Ska bli spännande att höra vad han har att säga. Vet inte riktigt hur mycket vi ska prata om. Har ju aldrig gjort detta innan, hahah. Direkt efter det kör vi till Johans svärföräldrar på middag.

Nästa helg drar jag och Älsklingen och Ralle till huvudstaden för att se KISS. Ska bli hur kul som helst.
Nej nu måste jag sluta. Hejhej

Middag med svärmor

Gick inge vidare för Sverige denna gång heller på ESC. Tråkigt för vi hade ett bra bidrag.

Idag har det städats, storhandlat, kollat in växthuset och Eko. Hittade inte riktgt det jag ville ha men det blev några fina växter till köket och framsidan. Körde hem till svärmor på eftermiddagen för att vi skulle käka lite mat. Vi tog pizza, vilket va mums. Sen satt vi och snackade tills det var dags att kolla in ESC. Söta Lotta gav mig en stor bukett Liljekonvaljer som hon hade plockat till mig idag. Hon är så gullig. Hon sa till och med -Till min sötaste svärdotter! Tack så mycket! Nu står den på vardagsrumsbordet. Och doftar helt underbart!!! Liljekonvalj är bland det finaste jag vet. Det är verkligen sommar för mig.

Sen efter 23.00 kom Johan och Leif äntligen hem från Tyskland. Fick en bamsekram att hjärtat mitt. -Åh vad jag har saknat dig idag sa han. Så härligt att höra sånt. För jag har också saknat honom så.
Så nu kommer vi inte törsta ihjäl på festen, hahahah.


Måste nog inta sängen nu, för imorgon är det dags att träffa prästen. Önska oss lycka till.

image45

Indiana Jones

Hemkommen från bion nu. Shit vad Indiana Jones var bra! Innehöll massa slagsmål, humor,spänning, fart och fläkt. Shia LaBeouf är så jävla snygg och bra (det är mitt undantag, älskling!) Han har alltid varit min favorit sen Transformers. Det e verkligen film att rekomenderas.



Dreggelvarning!

Bio

Ikväll ska jag och johan iväg på bio och se Indiana Jones filmen. Hade helt glömt bort det! Vilket minne :) Annars är det jobb idag mellan 12-18. Härligt väder är det med. Måste få sola i helgen, är ju helt likblek. Man blir lite skraj hur det kommer att se ut för hemma i Falun hade det snöat i veckan. Tänka sig mitt i maj! Hoppas det inte blir sånt mer!!!

Annars är planerna för bröllopet i full gång, det har blivit ett uppehåll ett tag på ett par veckor. Det viktigast är ju fixade, nu är det tid för att börja med det andra som fattas. Som tex. Beställa tårta, hår/smink tid, bestämma hur dukningen ska se ut (själva lokalen) mm.

Serveringspersonal är med fixad! Snälla Linda och Daniel ställer upp. Tack så mycket!

image41
 
Vi ses..

Fullspikat.

Kusinträffen i lördags var supertrevlig. Johan fick dock i sig mer sprit än vad han tålde. Tycker inte om det direkt. Gjorde inte saken bättre att man hade jobbat hela dagen och var så trött i kroppen och huvudet. Men fick hem honom tillslut.

Dan efter blev det ytterst lite gjort. Städade, var ute och gick. Sen kom Martin och Mona hit. Så vi kollade film och åt pizza. Thompa var med över en sväng så killarna körde lite Rock Band. Dom hade det skoj vill jag lova.

Nu är det ny vecka igen, och måndagen var en skitdag verkligen. Allt bara sket sig. Vill inte tänka på den mer. Skönt är det att det är tisdag och jag är hemma och ledig. (ett glädjerop!!!)
Tänkte jag skulle dona lite här hemma men orken finns bara inte. Så var det igår också. Är så himla trött jämt. Ändå är jag ute och går rätt ofta. Hoppas verkligen det vänder! Vill inte ha det så här mer.

Iallafall kommer dom kommande helgerna vara fullspikade men det är bara roliga grejer så man har mkt att se fram emot. Så här är det tänkt:

Lördag 24 maj: Johan och Leif ska till Tyskland, Jag ska vara hemma och ta det väldigt lugnt =)
Söndag 25 maj: Träffa prästen och gå genom vår vigsel =) Senare på dagen ska vi hem till svärföräldrarna och fira Morsdag med lite god middag!

Fredag 30 maj: Ta tåget upp till Stockholm och gå på konsert med KISS
Lördag 31 maj: Övernattar på hotell = mysigt

Fredag 6 juni till Måndag 9 juni: Kommer mina föräldrar hit. Vilket blir underbart.

Kan det bli bättre?
Hej så länge....


God morgon

Uppe med tuppen idag, måste packa kläder för ikväll för det kom jag på för sent igår. Jobbigt, men nu är kläderna bestämda, nyduschad, kokar fisk till katterna. Nu är det att sminka mig som fattas. Än så länge håller jag tiden. Hoppas det blir trevligt ikväll, det kommer nog bli en väldigt lugn kväll, många som kör. Så man hoppas nu på att det ska vara en massa sol under dagen och tipptopp väder ikväll.

Ha en bra dag!

Föräldrarbesök!

Härliga fredag är här, bara en vecka kvar till löning, man tackar!!! I förrgår fick jag reda på att mina föräldrar ska komma ner och hälsa på oss i början på juni. JÄTTESKOJ, längtar. Är så underbart att ha dom här nere. Ska bli kul och se vad dom tycker om hur lägenheten ser ut nu. Dom har inte varit här sen okt/nov. För vi har gjort en del förändringar. Framför allt i vardagsrummet och lite i köket. Så det ska bli roligt.

Igår satt jag och hjärtat mitt och skev ner vad vi ska köpa för alkohol till bröllopet. Fick skriva ner alla namn och beräkna hur många som dricker rött eller vitt eller öl till maten. Det var rätt enkelt, man känner ju dessa människor rätt väl vid det här laget =) Men det svår är ju att beräkna på ett ungefär hur mkt det kan gå åt. Det får ju inte ta slut ju!!! Det är ju nått som inte får hända (låter ju som att spriten är skit viktigt). Man vill ju att folk ska ha det roligt med god mat och god dricka. Men som tur har vi Leif med oss ner till Tyskland där vi ska inhandla. Champagne,vin,öl,cider,sprit, whiskey,konjak och en massa annat gottigott.

Sen har Johan jättebra koll på musiken vi ska spela under kvällen. Vi ska inte ha något band eller dj. Utan Johan fixar det på datorn. Är så stolt över denna man så ni annar inte. Så bra är han. Duktig, omtänksam, smart, underbar!

image39

Träffat Timbuktu

Ännu en jobbdag är över. Gick väldigt bra tycker jag. Fick ju tillochmed kändisbesök i kassan idag. Gissa vem som kom till min kassa =) Jo det var härliga sångaren TIMBUKTU. Hörde på långa vägar att det var han. Han är väldigt kort i längden ska ni veta. Tänk vad en kändis kan lätta upp dagen för en, det e konstigt. 
Nu är jag iallafall hemkommen och ska laga lite mat. Magen skriker, huvudet värker. Så jag måste kila. Hej så länge!

                                                  image38

Semester, ja tack!

Då var det åter en ny vecka. Vilket innebär jobb, jobb, jobb och en kusinträff.
Längtar så tills semestern. Ska upp ett par dag till Falun och slappa. Sen är det inget direkt planerat dom andra 2 veckorna. Det blir väl några dagsturer lite här och var skulle jag tänka mig. Finslipa på bröllopsplanerna.

På lördag ska vi till en av Johans kusin på kusinträff. Ska nog bli väldans trevligt. Jobbar först mellan 8-17. Så det blir att fixa sig på jobbet och köra därifrån. Det får väl gå.

Nu ska jag diska. Hej

What happens in Vegas

I lördags for vi iväg med Johans mostrar och deras familjer till ett ställe och grillade. Det låg precis vid en sjö, helt underbart vackert. Blev en supermysig kväll med god mat mitt i naturen. Efteråt körde vi hem till Karina och fikade. Fick bara lov att ha lilla Maja i famnen under kvällen. Så söt hon är. Bebisar är det bästa som finns =) Johan blev lite svettig när han hörde att jag ville hålla henne. =) -Inte för lång stund bara, sa han. Han är bara för härlig.

Igår blev det lite donat i trädgården och grillade. Man måste bara ta vara på dom här dagarna. Så ljuvliga. Senare på kvällen körde vi till bion och såg "What happends in Vegas". Så jävla rolig var den! Jag gillade den stort. Se den om ni kan!!! Sen köpte vi glass och njöt av att ha varandra. Du och jag Johan ♥

image37


 


Ut i solen!

Det blev en jobbig natt, klockan blev efter 02.00 innan man somnade. Är så trött idag. Och idag är det fortfarande underbart väder. Så härligt, ska ut nu och sätta mig i solen och få lite färg. Så om ni ursäktar, så går jag. HejHej


image36

Sömntablett tack!

Shit jag kan inte sova, kollade film och lyckades somna i soffan. Men nu kan jag inte somna om i min sköna säng. Jag e trött men det kliar i hela kroppen. Jag hatar det!!! Johan sen då, han gör det inte enklare heller, knappar på sin cptelefon. JOBBIGT. Fick inte ens ett godnatt. Skit i det då!

Idag öppnade vi dörren till det fria för katterna. Det gick bra! Dom kom tillbaka =) Smulan blev tillochmed nerstänkt med vatten av grannen. Hon är fan helt körd i huvudet. Riktig idiot. Inte för att hon vattnade lite på smulan men hennes komentarer man hörde. Hon har fan själv en katt (som ser ut som fan) KÄRRING!!
Märks det att jag är på dåligt humör eller???
Måste låta ilskan rinna av ju........Vilket fall som helst älskade dom utelivet, Sally däremot höll sig väldigt nära altandörren. Det blir väl mer sen att hon kilar iväg.

Imorgon ska vi ta en dag i trädgården. Fixa det sista är det tänkt. Och senare ska vi iväg till skogen och grilla med några i Johans släkt. Ska väl bli trevligt!

Ge mig nått konkret så man kan fortsätta leva.



Jobbigt värre

Okej nu ska jag iväg om 5 minuter för att köra till jobbet. Jobbigt, har inte alls någon lust att jobba kväll idag. Vill vara hemma och njuta av värmen, fixa i trädgården.
Nu på fredag gäller det! Längtar.
Jaja får väl ta och göra mig klar. Önska mig lycka till! Och att timmarna flyger iväg. Bye

Ullared shopping

Är nu hemkommen från en heldag i Ullared. Gick toppen, lagomt med folk. Hittade lite saker, som kunde varit mer. Men pengarna räckte inte till tyvärr. Ska försöka spara varje månad till nästa gång. Men ser det väldigt svårt med tanken på att vi ska stå för ett bröllop i sommar. Det finns så jättefina saker som man vill köpa, önskade man var rik!

Men det blev köpt en del kläder, till min sambo och syskonbarnen. Här är barnens kläder =) 



Till mig själv fann jag en snygg randig kofta. Sen blev det lite tvålar, schampo,strumpor, kalsonger, skärp mm.
Hittade även ett par zinkfat som jag ska ha som borddekoration på bröllopet, där jag sätta samma blommor som jag har i brudbuketten.

Här kommer några bilder ifrån grejerna jag köpte på Ikea förra veckan.



Nya gardinstång med kappan jag har sytt plus en passande duk på tv-bordet. Sen i köket har vi borrat upp en hylla och ett tidningsställ.

Nu ska jag iväg och äta lite middag.
Hejhej



Läget under kontroll

Nu är det tipptopp med Sally här hemma. Äter mycket bra, tratten är borta nu. Läkningen på såret är jättefint. Och nu på fredag är det dags för att släppa dom fria! Spänd är jag!!! Men det går nog bra.

Ikeatripen gick jättebra., fick med mig Malin så vi hade en bra dag. Gick lite med pengar än tänkt men jag är supernöjd. Köpte bland annat; gardinstång,hylla,tidningställ,lyktor,lampskärmar,dörrmatta, doftljus och lite annat smått och gott. Kommer bilder senare på hur det blev.

*vink*
 


Valborg

Det är bättre med Sally nu. Hon har inte kräks sen i måndags. Tur hon gillar kokt fisk =) Och på måndag kan vi ta bort tratten. Ska bli så bra!
Igår kväll var vi hemma hos Malin och Tobias och grillade. Sen kilade vi vidare till idrottsplatsen där dom hade tänt majbrasa. Det var jättemysigt, men man var lite observant för det blåste rätt rejält, så lågorna var höga plus att det for en massa brinnande bitar i luften. Men det gick bra ändå. Kvällen var annars väldigt trevlig.

Nu om en timme ska jag köra till IKEA och kolla läget. Behöver en gardinstång i vardagsrummet. Sen e det ju alltid lika mysigt att gå där inne och ströva runt bland alla fina grejer.
Så nu är det dags för lite frukost. Hej så länge........

Bilder från Grövelsjön

Huskläppen där vi bodde--Vägen upp till stugan--Syskonbarnen--Johan och Hanna--Norska gränsen--Mina bröder

RSS 2.0