Friskis o Svettis - Ny termin

Idag börjar en ny termin på Friskis och svettis. Men idag jobbar jag kväll och imorgon hinner jag inte så...Det kommer inte bli nått förrens vi kommer hem från Grekland.
Såg att jag anmälde mig den 11 sep förra året så jag får förnya medlemskapet veckan efter grekland.
Ska bli kul att få komma igång igen, får börja med baspass för det är så pass länge jag gjorde nån ansträngning.
Sen har jag vissa krämpor som kan försvåra träningen men jag ska iallafall testa och se vad jag klara av. Annars får jag gå hos en massör regelbundet.

Ha en bra dag!

Supernöjd

Har testat mascaran och jag är jättenöjd! Borsten är toppen, liten och den ger snygga fransar.
Kul att det var en lyckoträff! Kommer att fortsätta med det märket i framtiden.
Har nu på förmiddagen plockat fram det mesta som ska ner i resväskan. Ska tvätta det sista imorgon så jag får med mina favoritkläder. Sen ska det bli kul att få se hur mkt det blir denna gång. Ska försöka att gallra ur linnen som jag troligtvis inte kommer hinna använda.
Pass och flygbiljetterna ligger framme. Känns helt otroligt att nu är det snart dags. Det har varit långt bort innan men nu är det faktiskt dags. Är det inte härligt? :)

 

Ny mascara

Godmorgon Måndag!
Helgen har varit så mysig, jag och Johan har hittat på så mycket tillsammans. Kul har vi haft! Så det känns toppen. Nu ser vi båda framemot resan som är om ynka 3 dagar. Jag som inte ens har börjat packa än! Vad är det för fel liksom. Men jag ska göra det nu innan jobbet börjar, antar att vi har varit så upptagna med att göra saker tillsammans så packningen har kommit åt sidan.

Igår gick vi in på HM för att kolla om dom hade solfaktor, visst hade dom det men i dyraste laget plus att dom inte hade dom  vi ville ha. Men jag behövde ändå en eyeliner.
Hittade även en mascara som jag ska testa.
L´oréal Telescopic.
Har aldrig använt den innan, så vi får se om den är bra eller inte.

Solfaktorn hittade vi på Maxi istället, vilken skillnad det var i pris. Det gäller att hitta rätt!

Idag är det verkligen mulet och trist ute, regnet kommer nog när som helst. Det blir perfekt att lämna Sverige för ett varmare land =)
Bli lite brun igen, man är likblek redan.

Hoppas ni har haft en bra helg. Vi ses.


Våran söndag i bilder.

I söndags hade vi en lugn dag tillsammans. Vi bestämde oss för att käka lunch på House of bagels. Hade ändå ett par ärrenden på stan och ett besök på Bagels tackar man inte nej till. Så här kommer vår dag i bilder!

På väg mot stan.

Väntar på maten, vi är verkligen superhungriga.

My love!

Maträtten Hope, pasta med kyckling

mmm inget kvar här inte!

En Mycket mätt kvinna!
Gjorde en vända in på HM där jag hittade en ny mascara och eyeliner. Tanken var att vi skulle växla pengar men automaten funkade inte så vi får ta det på tis eller ons.

Sen var det vidare till Maxi för lite handling.

Upptäckte en ny bok, tyckte jag kände igen författaren, det var när J sa vem det var som jag komihåg. Twilight!

Självscanning är så nimt!

Min snygga man!

Väl hemma igen åkte matvarorna in i skåpen.
Det var vår för och eftermiddag. Mysigt hade vi!

Paddla kanot

Ja igår var vi iväg för att paddla kanot på sjön Immeln.
Vädret var fint så det var skönt att det inte regnade.

Det var verkligen en upplevelse jag och hjärtat fick göra. Vi fick in dom rätta takterna rätt snabbt men man var på spänn hela tiden. Vilket gjorde att vi båda fick oerhört ont i ryggen.
Men vi hade en trevlig tur på Immeln, superfint område.

Stannade på en udde där vi hade lite fikapaus.

Jag höll mig i kanonten=)

Två nöjda människor!


Lördag 29 aug.

Mycket att göra på jobbet igår med, så det var en fröjd att kunna låsa prick 22 och ingen kund som kommer in 21.56 och ska sega sig. Väl hemma började vi kolla på Gröna milen, det slutade med att vi båda somnade och vaknade många timmar efter. Så kan det gå ibland.
Nu är vi uppe, trötta men uppe. Paddla kanot står på schemat på förmiddagen. Solen är framme men det verkar blåsa en del.
Annars idag ska vi börja packa för resan och bara vara. Det har varit nått varenda helg och ingen tid direkt för att vara bara Jag och Johan. Det är en del saker som måste göras nu på mån-ons. Mellan jobbpassen. Men det ska nog lösa sig. Full rulle kommer det bli och det gör väl att dagarna flyger iväg.

Godmorgon!


Trötter

Har verkligen legat i nu, så skönt att få undan grejer. Har till exempel vikt tvätt, sorterat reklam, plockat undan disk, vattnat blommor, lagat mat mm. Så nu är jag mätt och belåten!

Hade gjort vad som helst för en ledig dag som denna. Skulle lätt kunna gå och lägga mig och sova middag. :P Men jag får jobba mig genom dagen så får jag ta igen det över den lediga helgen istället. Jag längtar.
Man ska kanske gå och slappa på soffan innan det är dags för att köra till jobbet, det är ändå en hel timme kvar.
Det lockar verkligen.

Ha en toppen fredag!
Fattar verkligen inte var veckorna tar vägen?
Idag är det bara   6 dagar kvar, härligt!

Födelsdagsbowling

Igår bjöd Helén oss på lite födelsedagsbowling. Riktigt kul var det, synd man hade världens drygaste huvudvärk men man fick bita ihop. Det var tjejerna mot killarna =) Vet inte riktigt hur det totala resultatet blev om det blev vinst för oss tjejer eller inte? Roligt hade vi iallafall. Några strike blev det =)

Födelsdagsbarnet


Hela gänget!


In action!

Tuva var en riktig höjdare i bowling!

Det var verkligen en toppen idé att träffas och bowla tillsammans. Det får bli fler gånger!

Fredag och snart helg!

Igår var det en ganska hektiskt dag på jobbet, blev stressad när jag kom dit för jag hade inte fått upp varorna på onsdagen men jag hann med och hann även kolla lite inventering...som verkligen behövs varje vecka pga av all snatteri det är på finkem-avdelningen. Man märker främst av det på hårfärgen. Mer övervakning kommer, så då ska vi sätta dit dom j-vlarna! Ursäkta språket men jag blir så arg på folk som håller på att tar saker.
Sen efter 17 blev det en massa i förbutiken plus att man skulle hinna med mejeriet innan man skulle gå. Huvudvärken kom och höll i sig ända till natten.

Just idag blev det en lång sovmorgon, vaknade vid 04 av nått väldigt konstigt ljud fast katterna låg på sina sovplatser. Jag gick upp iallafall och besökte toaletten. Försökte ropa in Isolde som gjorde nattrond men det var inte förrens kl 08.30 hon vill kom in. Jag är fortfarande trött och huvudvärken börjar komma igen. Hoppas verkligen att det inte är nån förkylning på gång nu innan resan. -Snälla, ingen förkylning!


Redan torsdag

Hej torsdag!
Idag är det fullt på schemat. Har varit uppe en stund och duschat, letat kläder tills i kväll och ätit frukost.
Efter många plagg hittade jag några gamla trasor jag kan ha på mig. Sen är det jobb till 18 och direkt efter det ska jag hämta Johan och sen snabbt till Näsby Bowling. Men kul ska det bli.

Igår fick jag blommor av snälla D. Jag och Sanna blev helt paff varför vi skulle få det!
Man blev jätteglad så klart. Dessa valde jag!


Dom är så vackra! Alltid lika fint och "fäska" blommor stående här hemma!
Nej nu ska jag göra lite mer här hemma. Får se om jag uppdaterar nått från kvällen.
Ha det topp!

Året Runt

Året Runt tidningen damp ner i brevlådan igår och det är söta mamma som har gett oss en premunation på ett par nummer.
Det är alltid lika roligt att ha nått att läsa, få tips på maträtter och det bästa jag vet, Korsord!
Tack mamma!

Har varit lite duktig nu på fm. hängt tvätt och plockat undan disk som blev stående från igår. Snart dags att börja laga lunch. Börjar bli smått hungrig.

Vill till varmare breddgrader

Godmorgon Onsdag! Regn och blåst idag, men det gör mig inget. Regn behövs ibland.
Igår körde jag till stan för att möta upp maken hos hårfrisören, stillig blev karln. Sen köpte vi present till en bekant som fyller år och sen vidare till maxi för att handla middag för kvällen. Gotta till med tacos, mums var det verkligen....det är evigheter sen vi åt det senast.

Idag är det stängning som gäller och jag ska väl roa mig med nått innan det är dags att köra till jobbet.

Imorgon är det bara en vecka kvar till flyget tar oss till Grekland och vi längtar enormt.

New Moon!

Hittat en ny trailer med mer scener i. Enjoy!

Bra start på morgon.

Godmorgon!
Idag vaknade man med ett gott humör, solen lyser upp sovrummet och det finns inget bättre. Ingen väckarklocka som stör en, egentligen använder jag bara den 2 ggr på 2 veckor så det är inget man ska klaga på....men ändå =)
Får se vad dagen har att bjuda på. Har inget som jag måste göra....skönt!

Spotify är på med dom bästa låtarna som finns och jag blir på ännu bättre humör! Love.
Hoppas er morgon var lika bra =)

Nej tack!


Vilken dag! "Utskällning" för en bagatell trodde jag absolut inte att jag skulle få!

Ledig imorgon och det ser jag fram emot. Ska dona här hemma och kanske man kör en runda till stan?
Pengar på kontot igen imorgon och det är ju alltid lika skoj :)

Bjuder på en av favoriterna från Black eyed peas
I Gotta feeling
Hoppas dom har rätt!
Godnatt

Man får inte alltid det man vill!

Snart är det dags för jobb och idag känner jag inte direkt för det. Nu är det endast i 5 timmar men det är främst vägen dit som är dryg, väl på jobbet är man i gång som inget annat.
    Har iallafall suttit med mina nya "planeringslistor" nu på förmiddagen och allt verkar lovande. Nu ska jag bara inte packa ner för mkt kläder som jag gjorde sist. Problemet är att jag har mer kläder nu än sist och det är ju främst till för denna resan så man vill ju använda det man har köpt. Får ha lite provning här hemma för att testa vilka som känns bäst.
Tjejproblem :P
Denna veckan kommer vara fullspikad med jobb, födelsdagsbowling, kanotutflykt mm.

True Blood

I lördags tog jag och J en lång sovmorgon! Till frukost fick J testa min smoothie och jag tror han gillade den=) Uppäten blev den iallafall.
Därefter började vi kolla på mer avsnitt av True blood. Vi tok gillar serien. Dom har verkligen gjort så man måste fortsätta kolla =) Man var lite tveksam i första avsnittet men nu är det helt annat.
Vi skrattar åt varandra när vi härmar Bill, -Sookieeee, hhahha. Interskämt på långa vägar!

Sen kan man göra nått annat än skratta när Alexander Skarsgård pratar svenska och dom påstår att det är kambodjanska!
Vid 13.30 var det dags för mig att köra till jobbet. Och när jag kom hem igen hade vi besök. Mona och Martin kom över så vi beställde pizza och kollade på film tillsammans. Vid 01 körde dom och jag damp ner i sängen och när det var dags att kliva upp 06.45 i söndags var det ganska segt att öppna ögonen kan jag lova!

Fun Bowling!

I fredags var vi som sagt på Bowling. Vi fick lite sällskap med oss. 

Supersköna bowlingskor hade dom, me like!!!
 
Jag och Hannah.

Det började bra =) Man gjorde en strike på första försöket, vilket gjorde mina motståndare lite svettiga =) Men vann gjorde jag inte, utan Torbjörn var stormästaren.
Jättekul kväll blev det! Jag hade roligt! Efter bowlingen körde vi hem och spelade lite spel. Fick lära oss ett helt nytt spel som jag och Johan kommer att spela många gånger framöver för det var jättekul.

Tack för en toppenkväll!

Ny vecka

Helgen är över, jag och Johan har haft fullt upp.
Igår slutade jag jobbet kl 14. När jag kom hem så var det dags att ta tag i trädgården som inte har fått ett lyft på flera veckor. Så igår klippte jag gräset, trimmade kanterna, krattade, rensade ogräs i rabatten, rensade vid kantsten mm mm.
Nu ser det mycket bättre ut igen och nöjd är man av att man gjorde allt det. Vädret var på topp så bättre tidpunkt fanns inte.
Vid 17 tiden gjorde Johan iordning maten och vi åt och kollade på ett par avsnitt av True Blood.
När klockan hunnit blivit närmare nio, orkade jag inte mer utan somnade i soffan och var däckad.
Vid 23 vaknade jag och gjorde mig klar för sängen.
Innan vi släckte, tog vi oss en titt på Taxfree på internet. Min parfym som jag ville ha hade dom inte ens, så jag får kolla efter den på flygplatsen istället. Men en bag in box och ett minipaket fick det bli på utresan. Annars fanns det inget som lockade oss två.

Ny vecka igen och snart är det dags att börja packa väskan =)

Fredag 21 Aug.

Fredagen är här och det är ju trevligt. Själv är man ledig och kan inte klaga direkt. Det är den sista fredagen som jag är ledig innan det nya schemat startar.
 Ikväll är det bowling som står på schemat och det ska bli kul att göra. Vi får se hur mkt Johan kan klara av med tanken på hans tå. Han får stå och svinga klotet mellan bena stillastående helt enkelt :P Eller använda sig av en ramp, hihihi. Det går nog på nått sätt.

Nej nu har jag inget mer att säga, kanske man återkommer under dagen, kanske inte.Ha en toppen dag!

Försöker

Gjorde en repris från igår och gjorde en smoothie till frukost. Så gott det är, har blandningen jordgubbar, ananas och mango i frysen och det finns inget enklare man kan göra. Det är bara att blanda lite av varje. Ganska svårt att misslyckas.
Neh om man skulle göra sig redo för arbete. Klistrar på ett leende.......

Ännu en repris. Finns det nån bättre?

Ständigt!

Godmorgon - Idag var det med segt att kliva upp, vet inte hur många ggr jag har snoozat. Ändå la vi oss ovanligt tidigt. Men jag har tankar som maler ständigt! Det har verkligen blivit skitjobbigt att s t ä n d i g t har det i sitt huvud. Det har nästan blivit maniskt istället. Just därför måste jag har nått att göra för att förskingra tankarna.
Jag och maken ska kanske i väg imorgon och bowla lite ♥ Göra nått som vi inte brukar göra så ofta.

Har bytt tid idag med, en kollega ville vara ledig på eftermiddagen så istället för 7.45-12 så jobbar jag 12-18. Men jag har känslan av att den tiden kommer gå väldigt fort.
Har massa jag kan göra för att tiden ska gå. Sen är jag ledig imorgon och det är ju rätt skönt.

Smoothie

Idag tog jag mig en lätt lunch! I form av en smoothie.



Mmmmm!!

GAH!

Idag kör jag linne och kjol, solen lyser och jag fick härliga sommarminnen. Snart stiger vi in i september månad och jag hoppas att vi kan få en bra avslut av denna sommaren innan hösten börjar visa sig med småsteg!

Har kollat runt lite på bloggar och jag blir helt knäpp på hur vissa tjejer är. Snacka om att vissa är dumma! Dom gör verkligen allt för att bli lite k ä n d a. Lägg ner istället. Det är sååå pinsamt, hoppas verkligen att dom inser det snart!

Har nått i mitt huvud som jag verkligen inte kan släppa. Och detta gör att jag inte får nån motivation att ta tag i vardagen.
Det går bara inte att få det att försvinna. Man blir påmind hela tiden.
Kanske man kan få ett svar inom en snar framtid men snälla låt det gå fort!

2x25 årsfest!


Som sagt så hade vi en mycket trevlig kväll i lördags då vi firade M & M som hade fyllt 25 år. Vi har verkligen roligt ihop! Morgonen efter var nått jag inte hade räknat med. Så den kunde vi helst glömma :( Ska verkligen tänka på denna erfarenhet så det inte händer så igen. 
 
Imorgon är det bara 2 veckor kvar till resan! Så härligt det ska bli.
Sola, bada, äta gott, må gott!!
Snart åker resväskan fram! Tjohoo!

Kunde inte somna om.

Godmorgon!
Har varit uppe sen 06,30. Kunde inte somna om sen Johan gick till jobbet. Så jag tog mitt täcke och la mig i soffan för att kolla klart på avsnitten av Kyle XY säsong 2. Nu är det bara att vänta till säsong 3 kommer. Vilket säkert blir nästa år. Men bra serie är det minsann.

Nu ska jag städa lite här hemma och sen kanske jag ska besöka Julia i em. och få se hur dom bor nu .
Annars får jag se vad denna dag har att bjuda på.

Jobba idag istället

Godmorgon.
Väcktes av att telefonen ringde och jag trodde det var Johan så jag var ganska arg! Har sovit väldigt dåligt och att han ringer kl 8 på morgon var inget jag riktigt räknat med. Men det visades vara min chef som frågade om jag ville jobba idag och få vara ledig i morgon istället. Snäll som man är så tog jag tiden och ska snart köra iväg.
Får uppdatera ikväll om jag orkar annars ses vi när vi ses.








Bild från lördags, typ den enda vettiga på mig :P


Inte roligt alls!

Har värsta fylleångesten idag. Har tittat på bilder från 2x25 årsfesten och jag skäms!
Kan inte påstå att jag drack mycket men det blev inget bra avslut på kvällen. Jag och Johan mådde så dåligt på söndagen så vi båda inte ville vara i vaket tillstånd. Men festen var skitkul men det är dan efter man vill glömma!
Så nån dramatisk bröllopsdag blev det inte. Vi åt 3 rättersmiddag och tog det lugnt.
Älsklingen fyllde 25 och jag överraskade honom med att ordna till lite firande med marängtårta och hans familj kom över. Nått han inte fick veta i förväg.
Verkligen hela söndagen var det illamående och ångest som hägrade och kul var det inte!
Aldrig mer sprit säger jag bara! 

Nu ska vi köra till kliniken igen så Johans tå blir omplåstrat. Hoppas ni hade en bra helg! 
Får se om man lägger upp bilder :P

Lunch

Lunchen Johan gjorde igår var en av dom bästa. Ugnsbakad lax och grönsaker!. Supergott var det och väldigt enkelt att göra.
Det var verkligen en hit!
Är uppe för jag kunde verkligen inte somna om, har legat och skruvat mig i snart en timme och det blev inte bättre.  Kom inte i säng igår förrens efter 01. Kom in i andra andningen antagligen, för jag orkade med att kolla på hela filmen.
Så man är ju inte lite trött just nu.
Men jag kom på att jag ska gå till affären nu när dom öppnar kl 9. Tydligen skulle det vara med en "kändis" på dom som fyller år :P
Vem kan det vara? hihihii
Jag ger er en ledtråd! =)
Bara han inte hinner vakna innan och läser detta inlägget. Men det tror jag inte, J är inte direkt morgonpigg av sig.
 
Bye

How to save a life!


Gillar låten jättemkt.
Jobbdagen gick bra idag med, satt mest i kassan så tiden bara flög iväg.
Nu är jag supertrött men jag ska ändå lägga mig i soffan och mysa lite med Johan.
Nån film kommer vi garanterat kolla på.
Imorgon är det dags för partyyy.

Friskis

När jag lämnade Johan på kliniken, gjorde jag ett snabbt besök på Friskis och kollade om dom hade nått nytt schema mm. Och det hade dom.
Börjar redan den 31 Augusti med den nya terminen, tidigare än jag trodde.
Fin fint! Har kollat lite snabbt på det och min favorit ledare har fortfaranade lunchgympa på fredagar. Jippi!
Ska bli superkul att få börja igen.

Nu väntar en lunch som älsklingen har gjort och det doftar såååå underbart.

Ha en bra fredag!

Fredag =)

Hej fredag!
Härligt med fredag, då man har hela helgen fri från jobb.
Har nu på morgon varit på Capiokliniken med Johan som har fått sitt "paket" omplåstrat. Han haltar fram men allt gick jättebra. Men jag kan lova att tån inte ser så vidare snygg ut just nu. Men skönt att han har tagit hand om det, bara en tå kvar nu.
Dags för frukost och ett avsnitt av Kyle XY!

Godmorgon!


Hurra!

Klänningen som jag beställde en storlek större kom idag(valde express) och den satt perfekt.
Så lyckad beställning det var denna gång. Nu är lördagen räddad plus semesterresan.
Hurra!
Sitter nu och äter en väldigt simpel lunch och ska snart bege mig.
Det här blev en bra eftermiddag!
Ha det bra till er alla.


Egobild :)

Katten min!

Jag har verkligen inte gjort nått nu på förmiddagen och ändå går klockan som den har bråttom till nått. Jag hänger verkligen inte med dagarna längre. Snart är det helg och den är med uppbokad. Snart står det inte på förrens det är dags att åka iväg på semester. Som sagt -Jag hinner inte med!

Måste visa mitt hjärtegryn här hemma, Isolde!


Hands UP


Så mysig är hon när hon väl låter en mysa med henne.

Groggig

Godmorgon! Idag är jag så trött! Johan väckte mig i morse för att pussa mig hejdå. Han sa att jag kunde väl önska honom lycka till och jag fattade nada!!! Men jag önskade han det i mitt groggiga tillstånd och somnade om lika kvickt.
Nu typ 3 timmar efter har jag kommit på varför han ville att jag skulle göra det, hans operation är ju idag. Jag e så glömsk. Han ska få sina nageltrång fixade. Äntligen!
Så ikväll får jag pussa honom lite extra =)

Jobbdagen gick som på räls igår, den försvann jättefort. Undra hur denna kväll kommer att se ut?

Inslagning pågår.


Sally är lika nyfiken, snöret måste hon tugga på =)

TV-Serier

Nått som jag och min underbara make har nått gemensamt är att vi gillar film och tv.
När Johan gick arbetslös för ett tag sen så blev vi helt nördiga på alla tv-serier som gick. Så vi kollade MYCKET på serier.
Bland annat favoriterna Greys Anatomy, House, Heroes, Vänner, How I met your mother, Scrubs och Kyle XY.
Och igår fick jag ett ryck att kolla på Kyle XY, snyggingen!

Men vi har inte alla avsnitt, så om ett par dagar kommer det några DVD-boxar hem i brevlådan =)
Mina förmiddagar är räddade!!
Awesome!

Kläder i massor!

Jag är så glad! Allt utom en klänning passade, men en större storlek är på väg redan för jag blev så kär i den. Så himla roligt att det passade så bra. Förr hade jag verkligen problem med att hitta kläder. Men nu med mindre storlekar så är det verkligen kul att shoppa! No more FAT!
Kan visa lite vad jag beställde.

*Vita klänningen gillade jag, men det blev lite mkt bröst :)
*Topen är verkligen sommrig.
*Gröna klänningen, liknar turkost på bilden, såg ut som ett nattlinne på mig men den kan passa som strandklänning nu när vi åker.
*Vita tunikan var väldigt enkel
*Tubklänningen-gillar verkligen mönstret, it´s a keeper!

Klänningen som jag skickade tillbaka visar jag inte just nu för om jag hinner få den innan fredag så ska jag ha den på 25 års festen på lördag, om den sitter bra vill säga =)


Present

Har helt glömmt visa mitt armband jag fick av Hannah för ett tag sen.
Hon gör sina egna och är superduktig! Gillar verkligen att spännet är som ett smycke med. Annars kan det störa mig att man måste vrida och rätta till det stup i kvarten men med denna behöver man inte det.

Tusen tack H!

Vad är detta??


TADAAAA!!!!!!

Stan nästa.

Snart ska jag bege mig till stan för att göra lite ärrenden som jag helst hade sluppit göra.
Men har man tagit åt sig så får man väl ta och fixa det.

Sökte mitt paket från ellos idag och den blev sorterad i Malmö i morse. Så jag hoppas verkligen att det kommer idag, jag är ganska lack på det nu och ni lär väl vara uttråkad över mitt tjat om ellospaketet vid det här laget. Men jag måste få ventilera.
Men trögt har det gått,13 dagar sen jag la beställningen.
Nu ska jag spackla mig och kör till stan.
Håll alla era tummar för mig.

This is me today!

Inte en bra start på veckan!!

Igår kväll gick allt åt skogen på jobbet. Gjorde världens tabbe! Jag var så arg på mig själv så jag kunde slå sönder nått. Givertvis så sitter man i bilen och gnager om allt om och om igen så jag verkligen kokade när jag kom hem. Jag kunde inte ens prata med Johan och berätta vad som hade hänt.
Åh jag är så j-vla dum!!!
Nu har jag smält det lite och jag ska ordna upp det imorgon. Nu är jag ledig och det ska inte komma ivägen för min fri dag.

Fick lite fikabesök igår kväll strax efter jag kom hem. Hannah och Torbjörn kom över med sockerkaka. Vi satt och snackade på altan. Mumsigt var det med fika. Det är sånt som jag och Johan typ aldrig gör. Det är ju roligare med sällskap. Det blev en trevlig kväll, Johan var duktig på att göra bort sig bara, men det så han bara är :P... vi skrattade iallafall mycket. Speciellt när J börjar prata om, det han egentligen menar militant vegan! Nästan rätt.
-man kanske skulle bli en sån militär vegan!? hahhaha

Godmorgon!


En vanlig måndag.

Till min förvåning fick jag två timmar extra att var hemma istället för att vara på jobbet. Hade helt glömt bort att vi hade ändrat min måndag. Tur man upptäckte det i tid annars hade det varit lite surt. Man har ju inte jobbet ett par minuter ifrån hemmet direkt.

Annars händer det inget speciellt idag. Ska sätta mig och kolla
om man ska beställa nått trevligt från taxfreekatalogen ikväll. 
En parfym ska jag beställa har jag bestämt mig. Tänkte redan göra det när vi flög till Bulgarien men det blev inget av det då. 
Britney Spears Midnight Fantasy ska det bli. Den doftar ljuvligt.
Har redan använt hennes Believe, som är med en storfavorit!
Nått gott och dricka får man med titta efter.
Önska mig lycka till. =)

Söndag

Tittar in en liten snabbis, jobbdagen gick utmärkt, fick mycket att göra den sista timmen men kul var det.
Väl hemma slängde jag mig på soffan och tiggde till mig en underbar fotmassage av maken. Jag fullständigt älskar det men det blir inte varje dag om man säger så. Filmen Fäst vid dig, eller vad den heter, visades på tv...så den slökollade jag på och nu ska jag snart bege mig till sängen.

Ny vecka imorgon och nya tag förhoppningsvis. Godnatt !


Restaurang!

Kvällen igår var så mysig som den kunde bli. Vi gick på Martini och käkade mat, som är ett säkert kort enligt alla oss. Dom är verkligen superduktiga, serviceinriktade till max. Igår testade jag ungsbakad laxfile och jag kanske hade lite för höga förväntningar. För allt annat jag har testat har varit gudomligt men denna gång var det inte lika bra. Så jag ska hålla mig till kött istället.


Me and my love!

Därefter körde vi hem till oss och satt på altan och snackade.
Vi bjöd på efterrätt, "Cheesecake i glas" hette det. Har gjort det innan men det ska egentligen vara med bär av någon sort. Men vi testade med vattenmelon och vindruvor istället och det gick hem!!! Så smarrigt.


Sött!


Tänk om några veckor så sitter vi ute varje kväll i Grekland och käkar gott en hel vecka. Längtar varje dag!
Nu ska jag ta och äta frukost. Dags för jobb om några timmar.

Färdig


Nu är jag redo för kvällen! Nya tunikan är på och jag trivs så bra i den.
Nu är det bara att vänta på J och F ska komma så kör vi.
Börjar bli lite hungrig =)

Ha en toppen kväll.

Sol i sinnet!

Ligger ute i trädgården och bloggar för första gången. Det blev en toppen dag idag med. Och det tackar vi för. Jobbade mellan 9-14 och det gick så fort att jag hann knappt reagera.
Så nu tar jag det lugnt med att ligga på solsängen och glassa!
Brännde mig lite ansiktet igår, men jag kände inte av det förrens man kom in och då var det redan försent. Så idag blir det bara ben att bränna på!
Ska iväg ikväll tillsammans med Jenny o Fredrik för att gå ut och äta. Och var det blir har vi inte bestämmt än men nått mysigt ställe ska vi nog hitta på.

Nått paket kom inte fram igår, måttligt besviken man blev. Så måndag då får jag hoppas! Det blev verkligen en miss av mig, men det är nått jag ska lära mig av.
Just när det är nått man ser framemot!

Imorgon är det bara en vecka tills vi har Bröllopsdag. Ett helt år har gått sen vårt underbara bröllop ägde rum. För oss blev det ett sagobröllop. Allt klaffade som vi hade planerat och det bjöds på många fina stunder!
En fantastisk dag! Blir alldeles rörd bara jag tänker på det!
Mr and Mrs Rönn forever ♥

Solen!

Idag bränner jag fläsk!
Återkommer när solen har gått i moln =)

Kanske imorgon?

Äntligen har det hänt nått på ellos. Har jag riktigt tur så kommer paket imorgon eller så blir det på måndag. Men vilken väntan det har varit. Aldrig mer vanlig "postleverans". Väljer man express så blir man klart först prioriterad och det är klart värt 20:-.

Har verkligen varit flitig här hemma. Städningen kom i första hand och jag har till och med skurat varje liten vrå som fanns så svetten rann. Otroligt skönt att ha det klart!
Nu väntar en middag som ska lagas och på schemat står korvstroganoff.
Energin finns fortfarande kvar =)

Man/Kvinna

Satt upp dessa igår och det blev rätt bra, roliga är dom.
Man kunde klistra upp hela figurerna men det vågade jag inte, för det är inte kul om färgen följer med när man vill ta bort dom. Så jag använde häftmassa istället. Inga märken what so ever! Gött!
Nu kan våra gäster inte missa var toaletten är, hoppas jag =)

Idag hade jag min drömtorsdag, arbetstid 7.45-12. Men detta gäller bara en gång till sen får jag ett nytt schema.
Helt underbart väder är det ute med, kroppen är fylld med ny energi och det känns så otroligt härligt!
Nu ska jag sätta igång med allt jag ska göra med ett leende på läpparna.
Eller ska jag passa på och sola???

Nått av det blir det.
Ha en toppen torsdag och håll era tummar att mitt ellospaket kommer idag eller imorgon, för jag vill ha det!!!


Morgontrött

Godmorgon Onsdag!
Nej direkt pigg är man inte idag, sov dåligt har jag gjort inatt. Så nu känns det som man har 2 ton grus i ögonen!
Snart väntas ett 7h pass på jobbet, och det är solsken ute! Min tur antar jag! Nej nu får det vara nog om allt negativt!
Man får göra det bästa av det, pengar behöver man alltid.
Specillt när man har sett mer kläder på ellos som man vill beställa.
Denna tunikan tex. och jag såg precis att dom hade fåtal kvar av en vit också. Endast 59.50:- kostar den. Ska nog slå till på en gång!
Frågan är ju om man ska beställa en av varje???
Ska ta mig en funderare.

Bye

Kvällsmat


Ikväll lagade vi ihop en smarrig kycklingrätt med en av cremé Bonjour cusine röra.
J var verkligen på hugget =)

Thai Green Curry
Till det kokade vi jasminris och gott blev det! Rekomenderas! Mums.


Mycket man vill just nu!

Nu är lunchen uppäten och det blev att jag lagade till makaroner och köttbullar. Verkligen brist på annat!
Det går snabbt och är enkelt att göra, så det fick bli så idag.
Åh vad jag längtar att få sms från Ellos nu. Ångrade att jag inte la till 20:- så hade jag haft paket nu redan. Tog vanlig postleverans istället för express så jag får skylla mig själv. Men det ska komma snart får jag verkligen hoppas!
Nästa vecka får man ju börja tänka på vad som behövs packa igen. Härligt.
Underbart att få komma iväg till Grekland igen!

Dagen jag helst vill glömma!

Nej usch vad seg jag har varit idag!!! Nu är klockan redan ett och jag inte gjort nått vettigt.
Har lyckas få ont i ryggen igen och det gör mig så låst på allt jag vill göra. Såå trist är det!!!
Har roat mig lite med att läsa andra bloggar och det är tidskrävande! Men kul är det.

Om man skulle ta tag i dagens lunch istället. Energi är vad jag behöver.

Grönsallad

Nu är lunchen avklarad, blev en sallad. Ska försöka komma igång med bättre kost nu igen. Förra veckan gick jag ner ca 1kg så jag kan ligga runt -18kg. Ska väga mig imorgon. Jag tar små steg fram och stora tillbaka känns det som. Men jag vill så gärna komma igång igen efter en misskött semester.

Har inte bloggat så ofta som jag brukar men jag har startat en annan blogg som tar lite tid.
Nu väntas ett kvällspass i detta regnväder.
Ha en toppendag!

Helgen!

Det har blivit lite frånvaro här i bloggen men helgen har varit fylld av massa roliga händelser.
Johan skulle ha lan här hemma så jag ville hålla mig där ifrån så mycket jag kunde. Därför bestämde jag och min svägerska att vi skulle göra nått på lördagen och sen kunde vi äta middag och dricka vin på kvällen. Toppen blev det!
På förmiddagen blev det att vi körde till Nova i lund för att shoppa lite, plus att jag skulle få göra mitt premiärbesök där!
Det blev att vännen Mona hängde på med, hennes karl var ju också med på lanet, så vi hade alla nått att roa oss med medans dom ugglade framför datorerna.

Man kan ju säga att shoppingrundan blev stor succé!
Hittade en supersnygg tunika/klänning på Lindex. Det fanns bara 2 stycken kvar och gissa vad glad man blev när den som fanns i min storlek passade! Happy!!!
Det blir superbra med svarta leggings till.
Sen blev det lite fynd på gina tricot, och bik bok. Linnen så klart! Har en tendens att dras till dom =) Sommaren är snart över så det kanske inte blir jättemycket användning men sen slog det mig att en Greklandsresa väntar om någon vecka =) Då åker dom så klart med!
Vet inte hur många timmar det blev vi gick i alla dessa affärer det fanns. Mysig shoppning dag fick vi minsann!
Det var inte alls svårt att hitta dit heller så fler shoppingtillfällen kommer det bli där!


Här har vi dom, det randiga och turkosa hittade jag på gina, har ett mörklila också men det använder jag just nu. Och det prickiga är från Bik Bok.

Nått annat som jag köpte var dessa på Bolagret. Fick ett godkännande av maken också, annars hade jag inte satt upp dom. Dom var inte dyra så det hade inte gjort nått. Fräna var dom ! Dom ska upp på toadörren.


Efter vår långa shoppingtur körde vi hem till Jenny och där bjöds det på underbar middag och vin. Vi satt och pratade om allt som fanns att prata om och det gav mig mycket tankar på områden som jag inte har ifrågasatt nått om. Så det blev en intressant kväll. Efter midnatt var alla tre ganska trötta så vi intog våra sovplatser och somnade ganska fort efter det.
Framåt elva på söndagen körde vi hem, egentligen skulle vi iväg och bada på förmiddagen men jag vill bara hem och ta det lugnt.
På vägen hem stannade jag en snabbis på växthuset och köpte mig nya blommor till framsidan och där ramlade det ner en ny diskmedelpump i kundkorgen. Så nu har jag en komplettserie av Cult design i köket och jag älskar dom!


RSS 2.0