Brist på roligt.

Har verkligen noll energi till att blogga. Eller det har inte funnits nått roligt direkt att skriva om. Jag hoppas man kan få lite extra energi så allt blir roligt igen. Våren är nått jag längtar efter!!! Massa sol och härligt väder. Fågelkvitter.

Till helgen ska vi fira Johans syster och bara ta det lugnt antar jag. Försöka bli av med förkylningen jag och Arvid åkt på! Och sen Lite tacomys på fredag hade inte varit helt fel!


Snö

Jag mår bättre men långt ifrån återställd känner jag. Illamåendet håller isig och det är sååå jobbigt. Blev en pina igår på jobbet. Väl hemma 22,20 så blev det säng direkt!

Lillkillen har varit hos sin farmor och farfar inatt och allt hade gått bra. Alltid lika underbart och se hur glad han blir när jag kom och hämtade honom. Det blev mysfrukost fast jag åt typ inget och sen gick vi hem och åkte lite pulka innan det var dags för lunch och vila.

Kan visa en bild från igår em. Arvid fick åka snowracer. Äntligen lite snö!


Dålig

Ligger och är magsjuk. Mådde illa nästan hela dagen igår och strax efter 00.30 inatt startade jag kräkas. Blev nästan varje/varannan timme. Det är verkligen hemsk med detta. Och idag har jag legat och sovit 95% av dagen till lill-, och storhjärtat kom hem vid 17.30. Arvid blev så ledsen när han inte fick komma och krama. Men kan han slippa detta så är det guld värt!



Måndag

Min och Arvids halva för-, och eftermiddag ser ut som bilden visar. Tvättning! Blev bara 4 maskiner så man blir klar på ett kick. Skönt.

Får se vad dagen kan ge.


Söndag

I förmiddags besökte vi Andy's lekland. Och Arvid blev superglad! Verkligen underbart att se glädjen i honom. Det blev bollhav, "cykling", studsmatta, rutschkana. Och en massa klättring. Han var helt färdig när vi körde hem.

Blev en lugn eftermiddag utan att jag brydde mig i hushållet. Fick besök av svärföräldrarna och det är alltid uppskattat. Sen blev det middag och snabbt iväg till Cilla och Jonas för lite bingolottspelande. Blev en kort visit men en trevlig sådan. Arvid var tröttast i stan och då bli han lite smådryg. Ska vara på allt han inte får vara på. men gott somnade han i bilen och det var inga problem att lägga över honom i sängen:)

Sen har resten av kvällen är inte ens värd att nämna :(


Solig lördag!

Efter 10 gick vi ut en liten stund. Arvid ville dra vagnen själv en bit för det gillar han. Får absolut inte hjälpa honom :)
Det var riktigt skönt i solen och där det va lä. För den eviga blåsten kommer titt som tätt. Efter ett tag ville han åka vagn och jag la på en filt om honom och i hopp om att han kunde somna under promenaden. Det var nära ett tag men i samma stund mötte vi en granne som är så pratglad och då blev Arvid så glad över hennes lilla hund. Så då blev han pigg igen.
.
Iallafall så var promenaden skönt men en mössa och ett par långkalsonger hade det varit ännu bättre. När vi går längs med skogen som bilden visar så luktar det såå gott. Jag är uppvuxen med allt som har med natur att göra. Mina föräldrar älskar skog och man har hängt med sen man var ett par veckor gammal.
Lukten fick mig att längta hem! Ska spara semester och åka upp till Dalarna med Arvid till hösten. Kanske man blir med på älgjakten en dag?

Sitter i köket och bloggar, tända ljus är ett måste. Hade köpt julljus men glömde av dom i ett skåp så jag får bränna ner dom nu istället.

Nu blir det att göra lite måsten.


Ledig helg

Så skönt med ledig helg! Idag hade vi tänkt köra till Andys lekland. Men Johan behövde jobba extra idag. Och att åka själv hade inte funkat idag då ryggen gör uppror :(
Kanske vi kommer iväg imorgon istället.

Ska snart komma igång med dagen för jag går fortfarande i pyjamas. Men är det lördag så är det :)
Ha det bra


En tråkig torsdag

Idag blev vi väckt av telefonen vid 07.30. Att man är trött är bara förnamnet. Jag vill ha massa sol, men ute är det bara regn, blåst och ruggigt :(
Johan ordnade med en mysfrukost så jag fick ett par minuter i sängen innan Arvid kom inspringande. Han tar det inte lugnt utan han kastar sig över en. Stackars mamma blir helt gul och blå :)
...
Förmiddagen har varit supertråkig. Regnet bara öser ner och blåsten gör det inte bättre. Så inne har vi blivit. Och nu ligger Arvid och sover sen en timme tillbaka och jag passade på att plocka undan lunchen, tömma diskmaskin, fylla den, plocka undan tvätt och leksaker har kommit ifrån golvet.
...
Snart ska vi göra oss klara för jobb och dagis. Helst hade jag legat i sängen med täcket långt över öronen.

Onsdag redan

Tänkte Arvid skulle få sova i vagn när det var dags för hans vila idag. Samtidigt så skulle jag få lite motion. Ville se hur lång tid det kan ta att gå upp till stackedala och tillbaka. Men det gick inte som jag ville. Arvid ville bara sitta upp och han gnällde mkt. Så han fick komma upp och gå lite men det varade i nån minut sen ville han bara upp i famnen så det var bara att gå hem igen.  Unge :)
Väl hemma så var han duktigt övertrött så det tog tid innan han somnade i sängen. Jaja ska prova en annan dag istället. Behöver komma ut på långpromenader.
Idag händer det inte så mycket jag ska typ tvätta, tvätta och tvätta.
Kan visa bordet i dagsljus. Förra bilden var inte så bra.

Ska testa och känna efter om det är bra placering av bordet. Vi har inte så stort i köket så det ska vara så bra som möjligt.


Mästerkock

Sveriges Mästerkock började igår och givertvis kollar vi på det. Det är väldigt underhållande och det ligger nog i samma klass som det gjorde förra året. Ska bli spännade hur lång vissa kan gå.

Man blir hungrig iallafall av att titta på dessa program.


Hmm

Ligger i soffan och kollar runt lite i bloggar och facebook. Skrev ett inlägg tidigare men den vill inte komma upp. Så jag väl se om detta kommer upp eller inte.
Tankarna maler och jag vet inte hur jag ska få planerna dit jag vill. 2012 ska vara mitt år och jag vill inte misslyckas.

Nya bordet

Har svårt att bestämma mig hur vi ska ha det i köket så nu står bordet i mitten och så ska jag ta och fixa det imorgon efter jobbet. Hela familjen körde till stan på förmiddagen. Jag behövde fixa med att skaffa träningskort på Friskis och svettis. Det var en stor ändring i entrén sen jag var där sist. Superfint hade dom iallafall, Så nu är det bara att börja träna. Får bli bas-passen först eftersom man är så otränad och sen är målet puls-medel. Vill verkligen ändra på mitt levnadssätt som jag har nu. Den är inte alls bra :( Men det kommer krävas många olika styrkor. För det är oerhört svårt att komma ur ett beroende och negativt tänkande. Och äta med känslor. För det är det jag gör. Äter när jag är glad, äter när jag är ledsen.....

Natt

Hade jättemycket kunder idag. Så tiden försvann på ett kick. Väl hemma så satt maken och skruvade ihop köksstolarna :) kommer bli väldigt bra när vi är klara.

Nej om man skulle ta och släcka, så man är något pigg imorgon bitti


Lördag

Sitter på jobbets lunchrum och har rast. Och det är nästan så jag håller på att somna! Är så trött och jag har 4h kvar. Men det är mkt folk idag så tiden får nog fort. Hoppas verkligen vi hinner klart med det jag håller på med bara.

Kul ska det bli när jag kommer hem iallafall. Johan och svärfar körde och hämtade bordet idag och lillhjärtat myste med sin farmor <3
Så vi ska väl montera det och stolarna ikväll och lacka det med så klart. Sen ska väl lite smått och gott upp. Får visa bild sen.

Hejhej


Trettondagen

Hade planerat in ett besök hos Bromölla möbler för att hämta vårt nya köksbord. Men jag hade helt glömt att vi skulle iväg och träffa vänner och fika hos dom. Snacka om att vara glömsk :( Men jag tror Johan och hans pappa fixar det i morgon under dagen då jag jobbar.

Efter besöket <3 i Önnestad körde vi raka vägen hem för att hämta våra köksstolar för ett kompispar ville ta över dom. Bra att dom kan komma till användning istället för att slängas. Och vi stannade och käkade pizza och hade en jättetrevlig kväll, det är inte helt fel att mysa med bebis heller!!!
Det var första gången vi var där och hälsade på och dom bodde jättefint. Stort badrum och vardagsrum. Garderoben i sovrummet var enormt! Vill med ha!!!

Sen blev jag frälst av alla doftljus som var tända där hemma. Luktade sååå gott. Så nu ska jag försöka skaffa ljus från partylite!

Nu säger jag godnatt.


Trettondagsafton

Ligger i soffan och slappar. Snart dags att börja jobba. Har lite annorlunda tider idag för det är afton så strax efter 20 stämplar jag ut istället för 22. Och när jag kommer hem blir det filmtajm. I like!

Hade tänkt inskaffa Friskis och Svettis kort imorgon men smart som man är så har dom ju stängt på röda dagar. Så jag får se om jag åker dit efter jobbet i helgen. För nästa vecka börjar allvaret!!


Blåser

Det verkligen viner i träden ute. Denna höst/vinter har det verkligen varit många stormar. Tänk om det hade varit kallgrader och snö. Det hade verkligen varit en utmaning.

Ska snart gå upp och starta dagen. En extra sovmorgon hade inte skadat :)
Har ingen aning vad vi ska hitta på tills det är dags att börja jobba. Tror inte vi går ut i detta vädret :( Nu längtar man till vår och sommar.

God morgon alla!


Julen är utslängd

I måndags fick jag ett ryck och tog ner julgardinerna och all julpynt. Fönstren blev tvättade och sen åkte lådorna in i förrådet igen. Superskönt, och det är kanske inte så konstigt när man har haft noll julstämning.

Idag hoppade jag in i charken då en kollega var sjuk. Men det gick bra och jag hoppas jag kom ihåg allt till stängningen.

Efter att ha satt upp nya gardiner och gjort lite fint runt omkring i lägenheten, så kunde jag inte låta bli att längta efter att ha eget hus! Men vi får se om det händer. Drömma kan man ändå göra.


RSS 2.0