Toppenveckan är här!

Mina föräldrar är nu på besök och vi har det toppen. Ska strax väcka prinsen och sen ska vi köra till stan för att äta hotelfrukost tillsammans med mamma och pappa. Magen har kurrat sen 06 kan jag säga, hihiihih. Denna veckan kommer gå sååå fort för vi har så trevligt ihop. Njuter varje minut!

Så jag kanske lyser med min frånvaro, men ni förstår säkert. Det är inte varje dag man träffar sina föräldrar. På återseende.


KRAAAM


Nya leksaker

Igår eftermiddag var Johans ena moster och hennes man på besök. Vi åt blåbärspaj och pratade =) Arvid fick 2 presenter som jag bara måste visa. Den ena var myran från Brio.



Den andra var denna skojiga leksak med sugkopp som man kan fästa i bord bla.



Jag kan säga att j a g blev väldigt exalterad över dessa två saker! Älskar BRIO och sen har jag spanat på den från Fisher-Price. Så jag kunde inte mer än bli så glad. Hihihi nu är ju sakerna till Arvid :P Men Carina prickade in exakt! Har hittat fler leksaker från Brio som ska handlas, få kika lite när vi kör upp till Ullared för julklappsshopping. Tågbanan(som jag lekte med som barn) är på väg ner i mammas och pappas bil. Kan man låta bli att skämma bort sitt barn? =)

Tusen tack Carina och Eve.

Från rygg till mage!

Igår hände nått roligt. Arvid lyckades vända sig från rygg till mage i hans säng!!! =) Ingen av oss såg när han gjorde det för det var under läggdags. Fattar inte hur han lyckades men kul var det att se att helt plötsligt låg han på mage.

På förmiddagen har vi varit och handlat på Willys och Djurmagasinet, är nu flera hundralappar fattigare. Sen var det hem igen och nu har vi ätit, och dammsugit mm. Lill-♥ sover för tillfället. Bäst att vila upp sig innan hans mormor och morfar kommer om 2-3 timmar. UNDERBART! Längtar!!!


Med pappa kan man busa JÄTTEmycket =)


Tripp Trapp



Arvid sitter i sin Tripp Trapp-stol =)

 


Tråkig morsa

Arvid tycker mamma är skittråkig som bara städar, så vi tar oss en tupplur på skötbordet!




Lördag

Igår körde jag och Arvid till tant Julia och Casper. Vi fick lunch som bestod av paj, som var mums mums. Vi spendera hela eftermiddagen där med att sitta och prata om allt. Och det är så himla trevligt att göra det med Julia. Tack för en toppen dag.

Nu vaknar lill hjärtat, dags för mat. Hej

Hej Fredag

Nu håller familjen helg!


Magnetröntgen

Nog fick jag veta att jag levde när jag låg inne i magnetröntgenmaskinen den sista tiden av undersökningen!!!

Vid 17 kom Johan och svärföräldrarna, dom skulle passa Arvid medans jag och Johan var hos röntgen. Anmälde oss i deras reception 17.35. Och vid 17.45 kom en jättegullig kvinna och hämtade oss. Hon frågade lite frågor om man var opererad nånstanns osv. Sen fick jag klä av mig alla kläder och på kom ett enkelt blått sjukhus-skynke. Johan fick vara med inne i undersökningsrummet och det var superskönt att veta att han satt där.
La mig på "britsen" och som tur är får jag en slags kudde att lägga benen på. Hade jag inte haft den så hade det inte funkat många minuter liggandes på rygg. Hon berättar hur det kommer gå till och ger mig en slags nödknapp ifall det skulle behövas.

Johan får öronproppar och jag får stora hörlurar med musik i. Hon kör in mig en bit och sen lämnar hon rummet. Sen har vi all kontakt med att jag hör henne i lurarna. Hon är superlugn och förklarar att första omgången tar 4 minuter och att jag få då ligga så stilla som möjligt. Jag körs in så hela kroppen är inne. Och blundar gör jag hela tiden för att focusera på mig själv och inte att det är JÄTTETRÅNGT. Men som tur är så var det inga problem. Det var en jämn luftström som passerade genom hålet och gjorde det behagligt. Nu kanske ni tänker att -vad då, 4 minuter är väl inget! Men det kan jag säga att dom små stunderna var inte rolig. Hon startar och sen börjar maskinen låta. Det var höga maskinljud och här hjälper musiken väldigt mycket (RixFM :P).

 

Efter 4 minuter så var det vila ett litet tag och då kunde man vicka på tårna och vad man nu kände för. Sen var det ytterligare 4 minuter med total stillhet. Det är nu det börjar göra extremt ont. Konsentrerar mig så mycket som möjligt på musiken att efter denna låt så har tiden gått ute. Och så fortsatte det.

 

När äntligen ländryggen var klar var det dags för bäckenet. Hon spände fast nån stor grej över bäckenet och sen kördes jag in igen. Ligger på britsen hela tiden. Och sen var det dags igen. Vid detta tillfället trodde jag att det kommer gå fortare med denna delen än första men så fel jag hade. Smärtan börjar bli otroligt jobbig och mina muskler är så spända. Spända muskler ger ofrivilliga ryckningar och man tänker på det hela tiden att, slappna av!! Tillslut börjar jag kvida och åmar mig av smärtan. Hör Johan säga nått liknande -Du är duktig Malin. Det är snart över. Han hör mig fast han har öronproppar och att maskinen för ett jätteväsen! Vid dom sista minuterna så är det olidligt, men gör mitt bästa att ligga still för att det sista jag vill göra är att ta om bilderna. Bättre att få det gjort!! Kan verkligen inte ligga utan att låta av smärtan. När maskinen tystnar så tystnar jag och hon säger att det är klart nu. Då, då var jag lycklig. Jag körs ut och försöker väcka liv i musklerna och får hjälp av J att komma på benen igen vilket var lättare sagt än gjort.

Sköteskan berättar att det gick bra och att bilderna kommer att skickas till läkaren. Vi tackar för oss och jag går vaggandes till omklädningsrummet där J får hjälpa mig med på med strumpor och skor. Sen bär det hemåt till vår älskade son! En timme hade vi varit på sjukhuset. Så glad man var när detta moment var över! Nu hoppas vi på bra information från röntgenbilderna!


Han gör mig så glad!

Då är dagen kommen! dagen som kanske ge några svar?

(07.43) Frukost i magen och en son som sprallar i babygymet, när han tar sin förmiddagslur så ska jag också vara med :P Tog en dusch innan J åkte till jobbet och det var sååå skönt för jag var verkligen frusen. Idag är det bara 14 grader och blåser en massa

(07.53) Det blev helt tyst nyligen och jag vänder mig om och då ligger A "nästan" på sidan ocu tittar ut genom vardagsrumsfönstret. Blir helt förvånad för han har verkligen inte visat att han vill försöka lägga sig på sidan, tro mig har försökt! Men nu var det andra bullar, kul!!




Ja nog kommer dagen då han klarar det, det är bara att vänta och se. Nej nu börjar han bli sömnig, dags att hoppa i säng igen, tur A har pyjamasen på.

Love



Sonen håller mig sällskap vid datorn ett tag.

Ringde röntgen imorse och frågade lite hur det kommer att gå till imorgon. Sa som det var att jag har jätteont när jag ligger på rygg. Men det är bara att hålla ut. Ska ta värktabletter innan jag kör in, annars om det går dåligt så skulle en läkare ge mig nått starkare. För bara ländryggen tar 20 minuter =(
Wish me luck!


Jaaa! Ikeakatalogen har kommit

Hejhej. Är hemkommen från min "andra" promenad idag kan man säga. Givertvis började det spöregna när vi hade kommit en bit så det var bara på med regnskydden för både mig och arvid. Men jösses vad det blåser ute med!! När jag trär på regnskyddet på vagnen ser jag att nätet saknades som vi brukar ha under vagnen. Man börjar ju fundera om man har lagt det på hatthyllan eller om det kan vara så att den har flygit ur när det blåser så. Gick hem och tog en snabb titt men hittade det inte. Envis som man är så bestämde jag mig för att chansa att gå vändan igen. Tror ni inte att jag hittar den liggandes på asfalten inte allt för långt ifrån hemmet. Det var otroligt skönt att den kom tillrätta ändå. Medans jag gick andra rundan såg jag brevbäraren kom med post och gissa vad glad jag blev när jag tog upp innehållet!!!

Då har man kvällsläsning =) Trodde att jag skulle kunna sätta mig nu medans arvid sov i vagnen men han har vaknat under tiden jag har bloggat.

Måndag igen

Gick ut på en promenad med sonen strax innan 14.30 och oj vad han hade det bra! Flera gånger sken han upp och var helt sprallig i kroppen =) Han kollade på var enda träd vi gick förbi, så kul att han var så intresserad av allt i omgivningen. Efter ett tag somnade han gott och nu har han legat i vagnen och sovit sen 14.40 Jag hade kanske kunnat gjort en massa här hemma under tiden men nej, jag har bara tagit det lugnt och har faktiskt läst gamla blogginlägg.
Just den tiden då Arvid låg i magen och det har varit intressant att gått tillbaka, friska upp minnet lite. Snart har ett helt år gått sen vi plusade =) Tänk att vi fick en sån fin son!!!



Tack Jenny! =)

Orättvist

Inte ovanligt att jag bloggar vid den här tidpunkten längre =( F-n är vad jag kan säga. Många kan nog räkna ut vad det är jag känner just nu! Det är nått jag har önskat LÄNGE att det ska försvinna. Om jag önskar tillräckligt många gånger, blir det till verklighet då?



Mamma Älskar Dig


Skönsång

Min fina brorsdotter Hanna sjöng på Arvids dop. Hon var så duktig och jag fick verkligen kämpa att hålla tårarna inne, kollar bort hela tiden =) Både jag och Johan är evigt tacksam att Hanna ville ställa upp, hon är verkligen så duktig!!!


Ivö

I lördags for jag, Johan, Arvid, Jenny, Fredrik och Alva till Ivö för att hitta på nått. Hade aldrig varit där och ville passa på när vi ändå var lediga. Vi stannade vid kiosken och åt glass =) Sen for vi vidare till ett ställe som hette Klacken och gick lite. Här kommer några bilder från dagen.








En Kul dag fick vi!


Arvids Dop 1 Augusti

Nu är tackkorten ivägskickade och jag tror alla kom fram igår,
så jag ska passa på att visa lite bilder från dopdagen.

  

  
Här väntar vi på att alla gäster ska komma. Vi och gudföräldrara Johan och Malin ♥

Superbra päst!


Brorsdottern Hanna sjöng så otroligt fint!


 
En utslagen Arvid och dukningen på min brors altan. Hela dopdagen gick jättebra men det var en stressig dag. Men fin blev den, från att blåsa och regna till att det sprack upp lagomt till vi kom ut ur kyrkan. Tack alla som hjälpte oss!

Kan hända att det kommer fler bilder, har inte ens sett vad pappa har tagit för några bilder. Det fanns verkligen ingen tid till det för dagarna sprang iväg.
Men om knappt en vecka får vi se!

Här är några från våran egna fototillfälle =) SÖTNOS!








 


Vinden kommer med förändringar!

Skön och lugn fredag har det varit. Har tvättat i massor och haft Arvid som sällskap när jag hängde tvätten på torkvindan ute i trädgården. Sen har jag sorterat lite i gammal reklam och lite sånt. Snart ska A ha mat och sen vid 15.30 kör vi till pappa och hämtar upp honom. Denna dag går i raketfart!

Har bestämt att nu får det vara nog med ett antal saker och jag ser verkligen framemot förändringen!
Hoppas verkligen att man klara av det, men nu är det mer ett måste. Nu eller aldrig som man brukar säga!

Välkommen helgen!


Fredag!

Gooodmorgon fredag!

Inatt har Arvid verkligen varit orolig. Vet inte vad det var som gjorde att han blev så ledsen. Så nån riktig sömn har det inte blivit för varken mig eller J. Nu är vi uppe och A är superglad för han tjabbar om allt =)

Har precis ringt ortopedmottagningen i Hässleholm så nu väntar jag att dom ska ringa upp mig. Skönt att slippa telefonkö plus att jag har inte riktigt tid att sitta ner och vänta när man har en 3 månadersbebis som vill har uppmärksamhet just nu =)

Näh lite frukost nu innan dom ringer så har vi startat denna fredagen.....

Kapa benet?

Nu är det andra gången denna natt som jag fått lov att gå upp för benet värker, så förbannat drygt. Vill vara något utvilad innan A vaknar, men inte ens det ska man få vara!! Hata!

Då var det torsdag igen och snart kommer helgen. Ja helgen....då man får ha maken hemma! Får se vad vi hittar på, tror inte vi har nått bokat. Virrig är man och har egentligen noll koll ibland.

Tränar nacken

Här hemma tränas det för fullt =)





Och här blev vi trötta =)

Tidigt

Gooodmorgon!
Idag ville Arvid ha mat redan 05.15, så idag är man trött! Han brukar sova allt mellan 06-07.30. Kanske är det för att jag gav han den sista amningen lite tidigare än vanligt. Vill att vi går och lägger oss tidigare för vi är allt bra duktiga att vara upp sent. Vilket ger att vi är supertrötta på morgonen. Tänker pröva med detta några dagar och se vad det kan bli av det!

Onsdag idag(redan) och jag ska börja med dopkorten som kom i måndags, dom blev jättebra. Nu börjar jag höra kärleken från spjälsängen så jag får nog gå snart. Vaknade iallafall strax innan nio så jag gick upp och klädde på mig och sen har jag gått runt och plockat lite och tagit fram Arvids kläder så man har lite framförhållning :P Om en vecka är det dags för magnetröntgen och jag är lite spänd faktiskt. Nog kommer det går bra men det är väl så man känner för nått nytt man ska utsätta sig för.

Sen är det bara 1,5 vecka kvar till mina älskade föräldrar kommer och hälsar på en hel vecka! Superskoj verkligen! Dom ska bo på hotell i 3 nätter och sen bor dom hos oss i 3 nätter. Så en av dom dagarna så ska vi åka och äta hotellfrukost tillsammans, mums! Har alltid uppskattat hotellfrukost, tänk alla valmöjligheter man har! Gott!!

Nu börjar min mage kurra när jag börjar tänka på frukost, kanske man hinner slänga i sig nått innan Arvid vaknar, för jag tror han har somnat om igen.

Hej!

Igår

Igår firade vi Johans födelsedag




Brudparet fick pryda bordet, då det var vår bröllopsdag


Gästerna


Bus med de små ♥




Kusinerna A!

Idag tar jag och Arvid det lugnt hemma, bara regn ute så vi leker för fullt i babygymet.

3 månderspruta

Klockan 13 befann vi oss på bvc. Det var dags att ge Arvid 3 månaderspruta =(
Vägning och mätning gjorde vi som vanligt och nu väger storkillen 5950g och är 62cm lång. När det var dags att ta sprutan satt han i mitt knä, vi distrahera med allt som är roligt och nog blev det lite gnäll när han väl kom på att det var nått som gjorde ont. Men det var över så fort hon var klar. Sen var det dags för andra sprutan och där var hans reaktion lite snabbare....vad arg han blev men johan tog upp honom i sin famn när hon var klar och han börjar flina. Så nog var han duktig pojken min. Sen tog det inte många minuter innan han somnade som en klubbad oxe när vi körde iväg för att handla lite tills i kväll på Ica i Vinslöv.

Det var skönt att det gick så pass bra som det gjorde och vi får se om han blir extra gnällig för värk i muskeln eller om det blir feber också? Vi har iallafall alvedon hemma ifall det skulle behövas.


Ligger fortfarande och sover efter besöket hos Pernilla.


Favorit i repris!



Så fin låt!


Bröllopsdag <3

Nu ligger både lilla och stora Älsklingen och sover =) Jag blir kvar uppe lite till....(shit det VRÄKER ner regn!!!!)

Idag har jag och Johan 2-årig Bröllopsdag♥ Och vad fina upplevelser vi har fått under den tiden, tänker främst på familjen vi har blivit. Kärlek kommer alltid finnas här!


Äkta man och fru


Älskar dig!


Brudbuketten


Magknip?

Både jag och Johan sitter uppe för tillfället, tror Arvid har magknip för han vaknade och var jätteledsen. Nu ligger han och slumrar i famnen hos Johan och allt verkar frid och fröjd. Ska snart gå och göra ett försök att lägga honom i sängen igen. Stackars liten.

Smärtan i benet fortsatte igår förmiddag så halva dagen blev förstörd =( Men jag kom igång sen efter lunch som tur var. Vill ju ha fint här hemma när vi får gäster idag. Ska fira Johan som fyller hela 26 år gammal  =) GRATTIS Babe!


Kreta sep. 2009


Lördag

Igår var det inte en rolig dag, så fort Johan kom hem gick jag och la mig igen för att vila. Sov med Arvid dom andra gångerna med under dagen, men det var inga problem att somna igen. Vaknade sen av att svärföräldrarna kom. Dom kom med middagen, så det var att sätta sig vid dukat bord =) Dom är helt fantastiska.
Medans Johan och svärfar grillade köttet gav jag Arvid maten sen åt vi en supergod middag. Satt ute och njöt av den ljuva kvällen som avslutades med hemmalagad äppelpaj, mums.

Tror klockan var vid 21.30 när dom åkte och vi kände att kvällen var så skön att jag och Johan satt ute till efter 23. Arvid la vi efter 22 men han fick vara med en liten stund =)


Sååå här stor var den, jag lovar! ;)


Mysigt med tända ljus


Leeeee!


Sötisen i sin snygga pyjamas.


Bad day

Nej usch vad ont jag har idag :( Och själv hemma är man med :( Vill bara gå och gömma mig nånstanns!!! Vad detta är drygt!

Dalkullor

Trist, vår fotobeställning kom inte igår. Så vi får vackert vänta tills på måndag. Men jag kan bjuda på ett kort från dopet som vi fick att bästa svärfar ♥


Mamma & jag i Älvdalsdräkt, Ida i Bjursåsdräkt, Tyra vet jag inte om det också är bjurs? Har glömt och fråga, vilket jag ska ta reda på.


Malin bar Enviksdräkten, hon hade redan bytt om när vi tog gruppfotot. Gissa att det var varmt att gå i dräkt så det var helt förståeligt! Fina var vi =) Det värmer i hjärtat att så många kunde ha dräkt på sig på dopet. Så fint!


Uppe igen

Tack för dom fina kommentarerna =) Det känns verkligen jättebra att få göra denna undersökning, man vill ha ett svar på vad det kan vara och hur det ser ut. Är det nått man kan fixa! osv. Bara man kan få väck smärtan som strålar ut i benet så är jag nöjd och sen kan man bearbeta rörligheten i rygg/höft. Träffade kiropraktorn igår och berättade att det har blivit värre och att jag har börjat vaknat om nätterna igen. Har fått tips om att göra mer aktiviteter och känna efter varje moment vad som är bättre än det ena. "det viktiga är rörligheten än smärtan".....men det är det som är det jobbiga att ta. Det är ju smärtan man få bort på en gång, jag vet att jag får mer och mer rörlighet för det märker jag väldigt bra när jag ska vända och förflytta mig i sängen, vilket har varit jättesvårt innan. Man blir bara så matt av att höra det istället för att så här gör vi för då försvinner smärtan. Men jag måste pröva men det är inte motiverande att göra saker när man har ont ALL THE TIME, det är väl nått jag måste övervinna för att bli BÄTTRE.

 

Nu till nått roligt istället.

Körde Johan till Tollarp efter behandligen och det slutade med att jag var där hela dagen =) Stannade och hälsade på hos Johans morföräldrar och sen lunchade jag med svärmor och sen blev klockan så pass mycket att jag kunde lika gärna vänta in Johan som slutade 16. Han blev givertvis glad att slippa bussen. Hemma sen gjorde vi  middag och gick sen över till Malin och Tobias för att sitta och tjöta och äta lite snacks. Så jag var knappt hemma igår, en kul dag var det.

 


Mycket trevliga nyheter

Fick ett par trevliga nyheter igår =) För det första så fick jag veta att min barndomsvän Kristina fick en dotter i tisdags, en liten Ella. Är så oerhört glada för deras skull och man längtar kopiöst till i höst när jag och Arvid ska köra upp och hälsa på. Nu får vi iväg och köpa nått fint =) Fick veta att hon föddes 05.21 =) Arvid är född 05.22 Det är rätt kul tycker jag.

För det andra så kom ett besked från CSK, att jag är välkommen och göra Magnetröntgen för ländrygg/bäckenet nu i augusti. YES.....så oerhört bra nyhet minsann.
Svärföräldrarna ska passa Arvid medans jag och Johan är på csk. Skönt att ha han med på nått sätt, nu är det ingen märkvärdig procedur (tror jag) men sjukhusmiljöer är lite speciella, så det känns bättre med sällskap.

Beware....Fredag den trettonde idag kanske därför man är så stel och har ont i nacken idag??

Lägga mig och sova en stund är vad jag ska göra nu.


Torsdag, snart fredag =)

Redan vid 05 började Arvid gnälla men i med nappen och han sov vidare till 7.30. Usch vad trött jag var iallafall. Jag är ingen morgonmänniska men upp måste man. Man sover nästan skönast på morgonen ibland och så är fallet nästan alltid för mig nu när jag har börjat fått kliva upp vid 4-5 för benet värker.

Gav hjärtat mat sen klädde vi på oss och jag gjorde frukost sen efter en timme börjar Arvid bli trött igen så nu har han legat och sovit sen 9. Så jag har både hunnit rengöra toaletten och vattnat blommor och suttit vid datorn ett tag och slappar lite. Ska nog ta mig en promenad när han har vaknat så blir det lagomt till han ska ha mat om en timme. Sen får vi se vad vi gör av dagen. Är grymt sugen att ta en trip till IKEA, efter jag har varit hemma hos Jenny och Fredrik igår =) Det är så kul att få inspiration av andras hem! Plus att jag behöver kronljus, hihihihi då måste man ju dit! Haahahh. Middagen var toppen igår. Kusinerna höll låda kan jag lova, var det inte Arvid som snackade så var det Alva. Många skratt fick vi!

Nu vaknar sjusovaren........vi ses


HAPPY Arvid

Så här glada blir vi när mamma sticker ner huvudet.....





Så underbart!!!
Nu ska vi göra oss klara för att köra till faster jenny och farbror Fredrik. Bye..... 

Från shoppingen

Hittade dessa små söta lyktor(2 av varje) från Indiska som ska pryda inne sovrummet är det tänkt.

 
Sen till mig blev det...
  

Skjortan är från Kappahl, blusen från H&M och 2 linnen och örhängen från Vero Moda
sen blev det 2 toppar och lite andra accessoarer som är bra att ha.





Till Arvid: Strumporna och Koftan är från H&M och Bodys från Kappahl.
Är verkligen inne på randigt just nu och då får Arvid med hänga på :)


Nova Lund!

Igår förmiddag ringde svägerskan Jenny och undrade om jag var sugen på att köra till köpcentrumet Nova Lund.....och det tackar man inte nej till =) Har länge tänkt på ett besök men har aldrig fått tummarna ur. Plus att vädret var så trist så det passade så bra med att spendera dagen med att shoppa. Jag snabbade mig hem från promenaden som jag var ute på när hon ringde. Både jag och Arvid åt en tidig lunch och sen begav vi oss.

Lyckades "trycka" in båda våra vagnar i backluckan, inte illa =) Väl där så hittade vi en massa fina kläder till oss själva och till barnen så klart!!! Är verkligen supernöjd med allt jag köpte och det passade bra att man hittade nått till sig själv för jag hade födelsedagspengar kvar. Tiden bara flög iväg och vi hann inte med alla affärer som vi hade tänkt (skulle man ta alla så får man vara där en heldag), för klockan blev mycket och trött blir man.

Kvällen avslutades med att vi åt middag hemma hos Jenny och Fredrik. Johan kom med efter han slutade jobbet. Det blev en toppendag/kväll tillsammans med härligt sällskap och det var precis vad jag behövde kände jag!! Tack Jenny =) Ska visa sen vad som kom hem.

Arvid i focus

Igår eftermiddag strök jag dopklänningen, som jag bad mamma skicka ner. Klädde på Arvid sen hade vi lite fotografering. Bestämde att vi ville ha ett porträtt på tackkorten och vi fick några highscore =)

Arvid var glad i början sen blev han för varm i långklänning och då blev det gnäll plus att kamerabatteriet dog. Smart av oss...not! Vi fick som sagt iallafall nån bra bild. Kommer att hålla lite på bilderna innan vi visar här på bloggen, för vi vill att tackkorten kommer ut i brevlådorna först.

Använde oss av ifolor igen, för dom var så mkt billigare än andra, tror det kommer bli hur bra som helst. Väntar spänt på beställningen ska ramla ner och har vi tur så kanske den kommer redan i slutet på denna veckan. Hoppas Hoppas!!!

3 månader

Arvid 3 månader

Idag blir lillkillen 3 månader. Han gör mer och mer framsteg och det är verkligen kul att se utvecklingen och Arvid tar det i sin takt. Han är verkligen mammas och pappas pojk ♥

Trötta killar


Mys med pappa


Grillfesten


Alla samlad under partytälten



Charmtrollet Alva ♥

Lite hjärngympa =)


Grillfest

Godmorgon Söndag!

Igår var vi på grillfest hos Johans mormor och morfar. Det var verkligen en toppendag att träffa alla som var med. Maten var ju god som alltid! Mums. Dom hade lånat vårt och Jenny och Fredriks partytält och vår ljusslinga som dom hade fäst i taket på tältet och det hur bra och mysigt som helst. Det var tur att vi satt där under för lagomt till maten började det droppa från skyn. Men det var inte mycket och vädret var behagligt in mot småtimmarna. Arvid var hur go som helst och sov mesta delen av kvällen i vagnen....precis där vi satt =) Gillar nog att det hålls låda omkring honom.
Vi var inte hemma förrens strax innan tolv. Så jag hoppas Arvid sover lite till, jag håller att "väntar ut" smärtan i kroppen och sen tänkte jag vila lite till. Men man vet aldrig, klockan är ju snart 07 och det är inte dåligt att få sova till när man har småbarn.

(Bilder kommer....)

Promenad

Precis hemkommen från en kort promenad, men den avslutades med att jag satt på vår bänk som står i trädgården. Det är väldigt kvavt ute och kanske det är regn som hänger i luften. Arvid somnade gott i vagnen och nu står han i hallen och vilar. Han gillar promenader =)

Berättade för mamma om mitt stora misstag med gardinen och jag slår vad om att när hon och pappa kommer ner så har hon extra tyg med sig. Sa att det fick se ut som det gjorde men man vet hur mamma är =) Skulle egentligen ta tag i lite här hemma innan solstrålen vaknar men orken är inte 100% som jag vill att den ska vara. Kanske kanske....nått som är säkert är att vi ska åka och storhandla när J har slutat jobbet.
Är ganska sugen på tacos till middag...det var evigheter sen senast.

Hej så länge.

Klantiga Malin

Jag har klantat mig lite...vilket jag upptäckte när jag satte upp nya gardinen som mamma snällt har sytt till mig. Jag har mätt fönstret fel *dah*, gjorde det i en väldig hast vilket resulterade att gardinen är ganska för kort =( Det går men det är ju inte supersnyggt i min mening. Ja ja den ska sitta där iallafall. Kan inte göra så mycket åt det.
Men hur lyckas man egentligen? HHAhahaha Man lär sig av sina misstag.

Nej nu skriker hjärtat mitt efter lite mat ♥

Robyn


Mörkt om natten

Arvid är nog inne i en tillväxtperiod, för igår dög inget om han inte fick mat. Han skrek som en tok och man blir så klart rädd att något är fel. Sen var allt frid och fröjd och allt blev bra när väl pappa är hemma! Önskade att man kunde ha honom hemma hela dagarna.....men så är inte livet.

Hade igår en riktig trevlig kväll för en gång skull. Vi åt middagen ute på altan och sen myste vi alla tre i soffan då vi föräldrar åt popcorn. La Arvid men han var så pigg så vi fick lov att ta upp honom igen och lät han ligga i babygymmet så han skulle bli lite trött. Sen slocknade han efter en halvtimme-timme. Och han har inte gett ifrån sig ett pip inatt. Så förhoppningsvis så ska vi vara tillbaka till det vanliga igen.

Själv är jag vaken pga benet igen, ska ta värktabletter så jag kan sova 2-3 h till innan Arvid vaknar. Nu längtar jag ganska mkt efter ett viss brev i brevlådan, ett blev som innehåller en tid till MR Jag vill verkligen höra att detta går att fixa och jag kommer bli smärtfri inom kort. Då kommer jag spricka av glädje! Snälla låt det ske!!!

Torsdag

Idag blev det att vi klev upp 7.30. Arvid har varit orolig inatt igen men inte lika mkt som igår. Hörde till och med att han låg vaken och snackade för sig själv ett tag, men tack och lov så somnade han om. 

Men idag har jag fått gått runt och burit honom(så gott det går) för han har varit så gnällig. Men nu sover han som en stock, kanske var han så jättetrött så inget dög. Det är verkligen svårt med dom små att veta vad det egentligen är som krånglar. 

 Själv ska jag inte göra något extra idag. Har en så dag då inget är kul. Kämpa genom smärtan är väl det man kan göra =(   F-n att det ska vara så här!!! Det är nu man ska vara som mest lyckligast och gladast men ack så fel man kunde ha.... Vill vara den jag var innan allt detta hända,
den glada Malin! 

Fotobok från ifolor

Har glömt visa hur vår fotobok blev, vi är supernöjda med resultatet och kommer definitivt att använda oss av samma företag när det är dags för nästa bok. Här kommer några bilder på hur innehållet såg ut.....
















Oreda

Inatt har Arvid varit orolig, vet inte vad det var som spökade. Vid fyra gick jag upp och bytte blöja och trodde att nu kommer han skrika efter mat. Men jag la ner honom igen i spjälsängen och gosade till med napp och snutten och det tog inte många sekunder innan han somnade igen. Sen vaknade han strax innan sju. Och nu ligger han och sover en förmiddagslur. Får se hur länge den varar......
Gjort lite mer hushållssysslor som verkligen inte tar slut i denna lägenhet konstigt nog=( Det är en evighetsgöra! Saker kommer fram men inte kommer dom tillbaka på sin plats!!

Nu vill inte arvid ligga mer.
Adios

Hunnit med en massa

Halv åtta slog vår ögonsten upp sina vackra blå och ville ha mat. Det var så välkommet för mina bröst värkte som tusan =) Sen har jag hållt igång och hunnit med så mycket....Gav arvid mat, duschat, blöjbyte, klätt på oss, dammsugning, golvtorkning, undan-plockning av all packning, sorterat tvätt, promenad med en lite handling, vikt tvätt, ätit lunch, suttit ute och njutit av vädret. Tur man har en son som sover gott i vagnen och inte blir störd av att dammsugan är igång =)

Nu är det dags för amning.....

Vilken toppen helg!

Oj vilka hektiska dagar vi har haft det uppe i Falun. Men underbara dagar blev det med =) Arvid skötte sig så jättebra under hela dopdagen. Självklart kommer det upp bilder inom kort....tyvärr kom inte vår kamera fram för vi var så upptagna med allt annat så vi får vänta tills vi får av min pappa och från svärfar.

Prästen som fick hoppa in extra var hur bra som helst, kan inget annat än säga att vi är supernöjda....och jag fick kämpa för att inte tårarna skulle spruta när min fina brorsdotter sjöng i kyrkan. Sååå fint var det ♥ Jag och Johan kollade på vad min bror hade filmat med vår videokamera och när Hanna börjar sjunga kom det tårar även då!

Verkligen tråkigt att dagarna gick så pass fort som dom gjorde...men trevligt har det varit. Är jätteglad att Johans syster och Fredrik kunde vara med och se liten del av Falun.

Nej nu ska jag lägga mig igen och försöka få sova lite....Har så ont i natt och jag antar att det är väl för allt man har gjort i helgen och från bilfärden ner till skåne. Lillkillen lär nog vakna vid 6-7 och vill ha mat. Tyvärr så har dagen kommit då det är slut på Johans semester och jobbet kallar.....har varit så skönt att varit 2 hemma och man blir allt för bekväm fort...men nu är vardagen tillbaka och jag och Arvid får roa oss med att packa upp all packning från igår som fick stå så att vi kunde mysa fullt ut med pappa ♥

RSS 2.0