Påskledigt

Nej bloggen har verkligen inte blivit prioriterad denna veckan :( Här är det full rulle med påskledigt och påskmiddagar.

Och denna påsk firas med en massa snö :( många tillsammans med mig är så mätt på snön och bara vill ha vår. Det går inte att ha 2 fina vårdagar och sen kommer snö som smälter bort på ett par dagar och sen är det fint igen och återigen kommer snö....nu får vintern vara över.

Glad påsk!


Mitt i veckan!

Men hallå....redan onsdag!

Nästa vecka är det påsk och sista veckan i mars. Det står inte på förrän Julia fyller 1 och man har börjat jobba igen. Det är verkligen inte klokt vad tiden springer.

Arvid är bättre i magen tack och lov men efter VC besök för Julia i måndags så får hon äta penicillin igen. Andra öroninflammationen inom 2 månader så vi diskuterade om att få en kallelse till öronkliniken i Kristianstad pga att vi vet om bekymren med Arvids öron. Men man kan inget annat än bara sucka över det. Inte hon också! Men vi får se, och hoppas dom kommer se nått på henne trots att hon är så ung.

Imorse fick jag nog av Arvids långa hår och lekte frisör, nått han inte uppskattar men kan helt klart säga att det går bättre vid varje tillfälle. Lite bad efteråt så var det bortglömt. Han älskar verkligen allt som har med vatten att göra :) Får se om det blir utflykt till badhuset inom en snar framtid! Det hade han tokgillat :)

Får se om man kan somna nu då! Godnatt


Sjukstugan fortsätter

Nej här hemma är det fortfarande sjukstuga.....Arvid blir inte bättre med magen och Julia misstänker jag öroninflammation på nu. Hon tokskriker när jag försöker ha henne liggandes i famnen och blir ledsen när jag trycker på ena örat.

Jag är så less och trött på att vårda sjuka barn. Det känns som det aldrig vänder till det bättre. Det liksom kommer nått nytt gång på gång. Min hjärna funkar inte. Hinner inte med det som man måste och vill göra.

Sen på det så har Johan blivit arbetslös men tack och lov så varade bara i 2 veckor :) Nytt jobb i morgon :) Är grymt stolt över honom!

Det hemska är att man vänjer sig alltför fort med att ha honom hemma :P Hade planer att ta tillfället i akt och göra det som behövs här hemma. Men icke sa nicke. Men hellre jobb före A-kassan!!!


Sjukstuga

Här hemma håller vi sjukstuga för nästan hela familjen :(

Skulle aldrig sagt nått innan!


Hängig

Ja fredagen blev inte som tänkte :( illamåendet kom tillbaka under natten och kunde bara ligga på rygg.
Och på morgon fick jag springa på toa och spy :(

Sen låg jag mesta dels i sängen under hela dagen. Har ingen feber, behövde inte springa på toa mer än då på morgonen, så det är ingen magsjuka jag åkt på!
Tror det har pga nått som fått mig att bara stressa upp mig för och oro mig för. Nått som fick mig att ligga vaken om nätterna. Men jag vet att det är nått jag måste jobba på! Men det är ändå hemskt att hela kroppen reagerar så pga konflikt/rädsla över nått.
Känner mig bättre nu när jag vaknade men jag ska inte ropa hej än.

Dags att gå upp då prinsessan har vaknat och vill ha mat.


Torsdagen 7 mars

Julia slocknade för en stund sen och Arvid är inte långt ifrån det heller. 
Jag har gjort mig klar för säng men sitter uppe en stund till i soffan och ska glo nått på netflix med hjärtat. Har mått pyton och det kom pang boom vid 16. Fick lägga mig och vila få jag hade illamående och frös. 
Fina mannen stängde dörren då både han och Arvid lekte för fullt och diggade dansband ;)
Så jag fick middagen serverad, jättegott men jag åt knappt 1/3. Arvid däremot sträckte upp tallriken och ville ha mer 2 ggr! Man blir så glad att se sina barn äta bra. Så panerad torsk med äggsås får bli en kommande rätt i veckorna.
 
Illamåendet har avtagit tack och lov men ska ändå säga peppar peppar.
Så mycket som går nu så är det så tacksamt att vi har klarat så bra med endast några förkylningar. Det är Julia som fick hemskt virus i halsen i slutet av januari. Nu blickar vi framåt mot ljusare och varmare tider.
 
Godkväll

Charmtroll

Min underbara fina dotter <3

6 månader(!)

Ja idag blir vår fina Julia hela 6 månader. Och jag ställer frågan igen, VAR tar tiden vägen?!
Med Arvid tog jag kort varje månad och skrev inlägg. Har inte varit samma med Julia med själva uppdateringen men kort har tagits och jag passar på att lägga upp alla månaderna just idag. 
Här kommer vår lilla knubbis <3 Första bilden är hon 1 vecka sen är det 1-6 månader.
<3
 

Solen!

Både i förrgår och igår stannade vi ute efter hämtning på dagis. Mellisen smakade extra gott utomhus! Vilken energi man får av solen!

Arvid blev överlycklig att få klättra i trädet igår ;)


Sömnlös i Skåne

Idag är det kalastime som gäller. Köra till önnestad och fira Tuva och Melvin :D

Jag och Johan gick och la oss 03.15 inatt (!) Fråga mig inte varför. Sen har jag sovit dåligt på det. Vaknar upp av att Julia är vaken men då har jag en snäll make som tar det. Sen vill Arvid upp och drar snällt av täcket. Är helt säker på att klockan är vid 09 för jag känner mig ganska pigg men 07.15 visar klockan. Suck! Ja ja det är bara att gilla läget och hoppas man inte är dötrött i eftermiddag! Men ca 3 timmar (om inte mindre) hur orkar hjärnan vara igång ändå?


Boken om Ingrid

Kunde inte motstå att börja samla berättelserna om "Ingrid" till Julia när jag först såg dom hos ena svägerskan hemma i Falun.
Så söta bilder!
Just denna bok fick Julia i julklapp av hennes gammelmormor och gammelmorfar.
 
 
 
 
 
 
 
Annars har dagen varit allt långt från bra, allmänt grinig och haft en huvudvärk från hell. 
Arvid har gnällt i princip hela dagen, onödigt tjafs med maken, ja det har inte varit alls en toppen dag. Men dessa dagar kommer och går. Tur det är en ny dag i morgon :)

Vilar

Mysstund! Strök honom i håret i 10 sekunder sen sov han :)
Jag passar på att titta lite Skid-VM då :)


1 Mars

Underbar fredag med att vakna upp till solsken!
Idag är en sån dag med många nya möjligheter. Ny månad och nya tag!
 
Får säga ett stort GRATTIS till söta Casper som fyller 3 år idag. Det är inte klokt vad det går fort och snart är det Arvids tur :)
Grabbarna Grus :)

RSS 2.0