Förkyld =(

Då var det onsdag igen. Och det blev som jag gissade, förkylning har tagit över min kropp. Men det komiska är att jag är JÄTTE täppt i bara den ena näsborren. Så har det varit sen i går eftermiddag. Så skumt. Halsen är bättre iallafall, tackar för det för det var knappt man ville svälja igår. Känner mig tjock i huvudet men det kan ha att göra med näsan antagligen. Kul att vara sjuk till valborg =(

Nej det känns på senaste tiden att det har blivit en massa gnäll är i bloggen. Men stå ut lite till så lovar jag att jag ska bättre mig. Känns skönt att ventilera ibland, fast det kan bara vara dåliga saker.
    Igår hade jag ganska tråkigt här hemma så jag började att göra "vänskapsband", tror jag de kallas. Gjorde sånt jämt när man gick i mellanstadiet. Dom blir rätt snygga. Har inte så många färger att välja mellan men det är en början.


Jordgubbar är gott!

Sitter och äter jordgubbar och lite annat till lunch och det är så gott. Mumma!
La mig för att vila och sen vaknade jag upp 2h senare, tror det är en förkylning på gång för jag är inte som jag ska i halsen. Tänk att det ska bli så när man är ledig, man blir sjuk!!

Dom har slutat med maskinen nu, äntligen. Trodde ärligt talat att jag skulle bli knäpp. Fick lov att höra ljudet på tv´n för att inte höra den hela tiden.


Ljudet gör mig galen.

I över en timme har några "jävlar" kört med en maskin som låter som bara den. Tack så hemskt mycket. Jag som inte vill sova egentligen är så tacksam att dom kör med den så tidigt :P
Man blir så frustrerad av att höra ljudet! För det har hållt på nonstop. GAH!!!! Detta drar mig till vansinne.

Igår bytte jag äntligen däcken på bilen, ska alltid vara ute i sista stund, men nu är det klart!
I övrigt jobbade jag kväll igår och tyligen hade nån grävt av nån kabel på morgonen så det hade varit nått strömavbrott i hela Tollarp typ. Plus att det bankomaten gick sönder pga av det. Så alla skulle ta ut pengar hos oss och vi hade inte fått all den växeln vi behövde så det var lite kris ett tag. Sen fick vi höra att Hemköps kortterminaler hade slutat fungerat sen strömavbrottet plus att dom fick tycka in alla varor manuellt, shit vad roligt för dom! Lite kul tycket man det va :P
Men men man ska aldrig säga för mycket för det fick jag för på kvällen sen. Vi kunde inte göra nån butiksavstäming för kortterminalen inte fick nån kontakt eller vad det nu va. Så jag och Sofi fick starta om datorn och ringa support....Som inte ens har öppet till kl 20.00 ens. Så där gick det 20 min extra. Ja ja hem kom man till slut men man ska se upp på vad man säger i vissa stunder =)

Låt mig överleva denna dag!

Toppen Lördag!

Vilken fest det blev i lördags =)
Jag och Johan hade så himla roligt. Tusen tack till Lisette och Daniel.
Det var både kända och okända ansikten på festen men jag hade så roligt med allihopa. Hoppas verkligen att vi kan träffas snart igen.
Det blev till och med en kille som showade med att spruta eld, det är fan inte dåligt! =) Sen tog vi bussen in till stan och vidare till Grand. Tyvärr så var det fler som gick till Banken istället. Men vi blev ett litet gäng iallafall. Johan och Ralle gick till Biljardkompaniet. Sen träffade jag på Jocke, en bekant sen länge tillbaka som jag hängde med hela kvällen. Men jag måste verkligen säga att jag hade en toppenkväll. Synd man blev lite för berusad för jag fick höra av min underbara maken en del grejer jag hade tydligen gjort och sagt. Jag tycker sånt är oerhört pinsamt och jag hoppas verkligen att jag inte gjort nått som kommer fram i efterhand.
Jag är oerhört tacksam att Johan stannade kvar fast han hade tänkt ta en bussen hem. Jag hade lite problem om man kan säga så =) Iallafall träffade vi på Malin, Linda, Helen också på grand, alltid lika roligt. Och givetvis kom vi med på vimmelbilderna =)



Men sen på söndagen, oh my good! Jag vaknade efter 10 och jag var fortfarande full. Har aldrig hänt i hela mitt liv. Jag och Johan skrattade åt mig hela förmiddagen och eftermiddagen. Allt som hade hänt (vilket jag inte nämner) och vad roligt allt var.
Ja man lever bara en gång så varför inte =)

Uppe...

Vaknade tidigt idag, kunde verkligen inte somna om. Brukar vara så när jag stimmar upp mig kvällen innan om vad och hur mycket man ska hinna med att göra under dagen. Vet att det är sånt som klarar sig att stå en dag till men det får jag tydligen inte in i mitt huvud.
Stressar upp mig lite i onödan kanske?
Kläderna jag köpte igår. Me like.
Nej jag har inget mer att skriva om nu faktiskt, helt tomt =) Återkommer.

Yes!

Äntligen HELG!!


Gud vad jag är trött efter ett hårt arbetspass. Men nu är det äntligen fredagkväll och jag är ledig hela helgen. Jippi!!

Glad glad glad glad glad glad glad Glad

Härligt värre!

Vilket underbart väder det är idag!!!
Jag gjorde mitt besök hos polisen imorse och det gick på ett kick. Om en vecka kan jag hämta det nya. Kan ju inte påstå att fotot och namnteckningen blev bra men för mig kvittar det på passet. Huvudsaken är att körkort är bra för det är det jag använder mest....Johan lär väl skratta åt passet för det gjorde han förra gången. ahhahaha.
Sedan tog jag en vända till Kappahl och hittade en söt rödrutig skjorta som jag ev. ska ha på mig imorgon. Plus en rosa topp.
Kände att det inte var lönt att köra hem innan träningen så jag gick på stan och kollade lite, som tur var hade jag hela träningsbagen med mig. Bättre att vara förberedd.
Slutligen handlade jag dricka till maken på systembolaget. Jag har vin här hemma som jag tänkte dricka.

Och träningen gick superbra. Så j-vla kul jag hade. Synd att man ska känna så här när terminen är snart slut och inte tidigare. Men men vad ska man göra?
Är det sånt här väder i morgon ska jag nog ligga och sola ett tag, mellan allt annat som egentligen jag har att göra. Men jag ska fixa in det på nått vis. Det blir planering ikväll med andra ord.

Ha en skön fredag och tänk på mig som måste sitta inne och jobba =)

Fredag i all ära!

Härliga fredag är här och jag önskade mig precis att man var ledig just idag. Men så är inte fallet tyvärr =(
Däremot har jag hela förmiddagen på mig att ordna med passet och ska väl hinna med en träningsrunda på friskis också är det tänkt. Hoppas det inte tar sån lång tid hos polisen för då kan man kolla in rean på stan som det tydligen är nu.... Jag har verkligen noll koll på sånt. Är inte på stan så ofta. Men det är väl tur det så man inte gör sig av med en massa pengar istället.
Men jag tänkte att man kanske kan hittade lite nya kläder till resan vi ska göra. Och det är såå mycket som jag vill shoppa och ha. Känns som det är hur mkt som helst som ska betalas denna månaden också. Får nog kolla upp det först kanske? =)

     Har förresten glömt att berätta att vi ska på Inflyttningsfest imorgon. Tror det skulle bli utgång efter festen och det ser jag framemot. Nu var det ett tag sen man var ute(senaste gången jag ramlade ur bussen :P) och jag känner ett sug efter att dansa och träffa bekanta. Kul kommer det bli!!

Det går verkligen bra med vikten nu, om man får skryta lite :P Idag blev det -17.8kg Det är bara att tacka och ta emot varje hekto man går ner. För det blir bara svårare och svårare. Men delmålet är inte så långt borta nu.

Fest Fest Fest Fest Fest Fest

23 april

Det är verkligen jätteroligt att vakna upp med huvuvdvärk, eller hur? Får nog ta en Ipen iallafall för det lär ju inte släppa än på ett tag.
Ja då var det torsdag igen och var tar veckorna vägen egentligen? Det positiva är ju att utomlandsresan närmar sig med stormsteg, men det kan bara var det enda. Får ta mig i kragen och köra till polisen imorgon och ordna med passet. Kan vara rätt skönt att ha det avklarat. Så får vi väl se hur lång tid det tar innan man kan hämta det. Hoppas verkligen inte att det tar över 4 veckor. Vi håller tummarna iallafall.

Imorgon blir det att köpa biljett till Sweden Rock, chefen fixade ledigt åt mig och det tackar vi för. Det ska verkligen bli superroligt att åka dit!

Nej nu måste jag äta frukost om jag ska komma till jobbet i tid.

Biopremiärer

Filmfantast som jag är måste man bara se dessa kommande filmerna i sommar på bio. Längtar är inte det rätta ordet =)
Maj:
01 Wolverine
13 Änglar och Demoner

 
Juni:
03 Terminator - Salvation
24 The Proposal
26 Transformers 2
  
Juli:
15 Harry Potter och Halvblodsprinsen

Sist men inte minst.
Nov:
20 New Moon

Hur ska man kunna vänta till november egentligen???


Onsdag 22 April

Godmorgon.
Idag var det verkligen jobbigt att kliva upp, var det inte för katterna började dryga sig hade jag nog legat kvar än. Men men nu är man uppe och ska snart äta frukost, magen kurrar lite så det var nog lika bra att gå upp.
Jobbar kväll idag så jag har hela förmiddagen på mig att ta det lugnt för jag orkar inget annat. Tiden går så fort iallafall, så det är inte lönt.
Maken började läsa i "När jag hör din röst" utan min vetskap. När jag kommer för att lägga mig så blev jag förvånad. Efter ett tag hör han bara säga -Wow, vad spännande. Jag sa ju det! hahhaha. Kanske han läser mer, vem vet?

Idag fyller min kära far år. Grattis. Nu är det bara en månad kvar tills vi ses igen. Dom ska med till Tyskland tillsammans med mina svärföräldrar. Så skojigt det kommer bli.

Grattis Pappa!!!!


Uppdate: Bloggen fyllde med år igår kväll, hela 1år. Tänk vad tiden går fort.

Det känns i hela kroppen.

Åh vad skönt det var med träningen nu ikväll. Jag verkligen kände att jag kan mer nu än innan och det gav mig en sån härlig kick. Att verkligen jobba bort dessa EXTRA kilon jag har gått runt med-tok för länge-är det bästa jag någonsin gjort. Bara veta att man kommer i mindre storlekar när man köper kläder nu är ju så kul.
Jag vet att jag kommer nå mitt delmål nu innan juni och det är jag så tacksam för. För är det nått jag inte vill så är det att misslyckas! Tjockisen kan :P



För övrigt är det en lugn vecka, ska ta lite trädgårdsarbete i helgen förhoppningsvis. Gräset behövs klippas bla. Rensa bland blommorna och allt sånt.

Nej nu ska jag ta och kolla om det är nått bra på tv annars ska jag nog uggla på nån film istället.

Slutet på en fantastisk berättelse!

Ja nu var denna sagan slut, jag är så kär i historien om Edward och Bella så ni anar inte....Tycker lite synd om maken för det är det enda jag har tjatat om dom senaste veckan....Men han överlevde nog tror jag, han har ju sitt WoW så i slutändan jämnar det ut sig lite iallafall.
Jag har legat och läst sen jag öppnade ögonen i morse och för 1timme sen lästa jag den sista meningen i boken. Väldigt tråkigt men sant. Jag har varit så inne i den att jag glömde både tid och rum. Lunchen har jag inte ens tänkt på. Men det svara väl på att boken var bra kanske =)

Nej nu ska jag äta nått innan man svimmar här.

Upptagen

Sorry att jag inte updaterar mig men det har varit lite bloggtorka plus att jag är helt insjunken i min bok. Den hägrar just nu!

Men jag återkommer när jag har läst ut den, vilket bli om några timmar.


Edward och Bella

....

..usch vilken tråkig söndag det blev nu!!
Varför kan J inte planera nått???
Varför?


Han är för bra!


Erik Hassle

Non-stop känns det som.

Vilken dag det har varit. Iväg till jobbet imorse och var där mellan 9-14. Handlade lite inför ikväll, hem och plockade snabbt undan lite i lägenheten medans jag klädde på mig träningskläderna. Ca 15.00 var jag i bilen och körde till träningen. 1.45 timmar senare in i duchen snabbt och 17.01 ringde Mona och Martin på och jag hade precis klätt på mig och var redo för en kväll tillsammans.
Alltså har det varit nonstop idag kan man säga =) Nu börjar jag känna mig lite sleten.
Vi hade en toppen kväll, så där alldeles lagom. Äta mat, sitta och snacka, sen inta soffan och snackade vidare medans tv´n visade roliga klipp.
Måste säga att maken gjorde en supergod potatissallad Den lär vi göra fler gånger.
Nu efter allt man har syndat så känns det som man får ta sig i kragen igen =) promenad imorgon med andra ord.

Dagens bästa!!
-Man behöver inte vänta, det är bara att använda vattenslangen! Så SÅ roligt Martin!!

Grill grill grillning.

Godmorgon!
Snart är det jobb som gäller för mig, tråkigt men sant. Men jag har ingen lång dag idag så det är ju en fördel.
Grillningen igår gick bra, maten var iallafall supergod. Bjuder på lite bilder. =)
  
Gillar skarpt vår nya grill, den är toppen.

Fint väder verka stå på schemat och det är ju toppen för det blir grillning ikväll också.
Mona och Martin frågade igår om vi skulle hitta på nått och det är ju självklart.
Nej nu är klockan mycket. Ha en skön lördag.

Sweden Rock?

Fick en kommentar från en tjej från Falun i ett inläggen idag. En som känner vid min svägerska.
Jag blev jätteöverraskad och glad när jag läste det!
Hon fick mig att välja Sweden Rock i juni.(ska bara försöka få ledigt från jobbet) Dan innan vår bröllopsresa. Maken har tjatat på mig ett x-antal gånger men har inte direkt lockat, fråga mig inte varför, för jag vet att det är skitmånga bra band som spelar.

Just det det här snacka "lite dalmål i all den där halvdanskan" slog alla rekord. Så klart man hänger på. Hur mycket har man inte fått höra och framför allt stå ut med skåningar som härma dalmål. Inget vidare bra kan jag medge. NI KAN INTE!!!  =)
Hoppas hoppas man kan få ledigt nu för jag blev i eld och lågor =)

Nu ska vi tända grillen.

Beroende!

Kalla mig vad ni vill men jag är totalt beroende av Twilight-serien.
Kolla vad jag köpt hem innan jag hämtade upp Johan. Jo den 4:e och sista boken. Den 3:e boken är snart utläst, alltså på 2,5 dagar samma som den 2:a. Fast 3:an var mer än 500 sidor. Jag är FAST!

Blir lite orolig om man nu vågar inse att man snart kommer påbörja den sista delen av hela historien om Edward och Bella.

Vilken Kärlekshistoria!!




Lite drygt!

Träningen idag gick inge vidare. Orkade inte som jag brukade och sen blev jag helt snurrig igen när jag ställde mig för att dricka vatten. Böjde mig lite ner och det kändes bättre. Men det var svårt att komma in i resten av träningen. Det sög idag för att man inte kunde köra som man brukar! Men lite fick man röra på sig iallafall.
Väl hemma slängde jag ihop en lunch bestående av kokta ägg, tonfisk, gurka och kidneybönor. Orkade inte ta tag i nått. Ska ändå äta en härlig middag ikväll så jag klarar mig tillsvidare.

Nej om man skulle ta och hänga upp tvätten? Det är ju så soligt ute =)

Hurra!

God morgon!!!

Idag skiner solen i massor men det är jättekallt ute, märkte det när jag släppte ut katterna. Men gradantalen lär nog stiga under morgonen får jag hoppas. 
   Idag står annars träning på schemat, får se hur det går för det är nästan 1,5 vecka sen jag var med sist pga ont i ena benet och förkylning.
By the way så älskar jag mina vitsippor, nu står dom så ståtligt i sina vaser, me like!

Ja då var det fredag igen och vägningen denna gång blev -17.0kg
Man kan inte mer än le så fort man tänker på det. Har inte tränat nått så jag ska vara glad åt att vågen visar det den visar. Men jag har fått en ny kick efter Johan bestämde sig också att förändra sin livsstil!
Happy today!!
Nej mina vänner, nu väntar en bok på mig, så adjöken.

Igår passerade vi 8 månader som gifta!
Älskar dig så mycket Johan!

Vitsippor

Kunde inte låta bli att plocka 2 buketter Vitsippor nu efter jobbet. Dom är för fina. Det är vårtecken för mig!



Nu ska jag göra lite nytta innan mannen kommer hem.
Han är såå duktig och så underbar!

tom rubrik


Onsdag redan?

Idag tog jag en extra lång sovmorgon än vad jag brukar. Denna trötthet vill inte riktigt ge sig. Hoppas det vänder. Drömmde gjorde jag i massor iallafall. =) Knasigt.
Förkylningen verkar var på sista etappen nu så vi håller tummarna att det inte blir nått mer av det.

Shoppade på jysk igår, det var en solsäng som jag hade titta på. Så perfekt när man ska ligga och sola i sommar och inte behöver ligga på gräset hela tiden.  Så denna fick åka med hem.

Inte världens snyggaste men den är bra. Måste få lite grundfärg innan man vågar visa sig på stranden i Bulgarien. Kankse man ska börja sola solarium först? 
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för work.

Tada!

Min älskade make hade ringt bokia och bett dom lägga undan "Ljudet av ditt hjärta". Bara sådär!
Det är något jag verkligen älskar med Johan. Han gör små saker till nått stort. Han är verkligen toppen. Så jag begav mig till stan och hämtade den och gjorde ett snabbt ärende på Växthuset också. Blev en svart kruka till orkideen och jättesöta blommpinnar. I samma veva hämta jag upp mannen efter han hade jobbat klart och vi begav oss till Jysk och shoppade.


Kanske man börjar läsa redan ikväll?

Tisdag

Nu har jag slappat bort halva dagen, så nu ska jag ändra på det. Power ON!!!!


Sanningen

Jag har precis läst min kära mans blogg om det nya livet som startar för honom. Jag är så glad för jag har Johan i mitt liv, för jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom. Jag kan bara inte! Allt kretsar runt honom. Och jag trivs så bra i hans sällskap, det gjorde jag redan efter 10 minuter när vi träffades första gången i Uppsala. Sen dess har det varit VI!!
   Jag kan nog vara lite för hård mot Johan, missförstå mig inte, utan jag menar att jag begär mer kärlek av honom, kanske mer än vad han kan klara av att ge mig. Men det har med att göra att jag inte har min familj i närheten hela tiden och det kan gå ut över Johan. Jag kräver mer då. Jag älskar Johans släkt över allt annat men det är hos Johan jag får bekräftelse. Det är så svårt att förklara men jag menar inget ont om någon. Det är bara jag som funkar på så vis.
Just att jag oftade min del för Johan skull, vilket jag inte ångrar för fem öre men det är svårt att hantera ibland. För saknaden blir för stor(klump i halsen) ibland. Man saknar dom så oerhört mycket i vissa perioder. Jag har pratat med Johan om det och det är inget nytt. Vi kämpar på när jag kommer in i dessa perioder, för det är du och jag Johan, inget kan bryta det.


Mr and Mrs Rönn

Annandag påsk

Idag har tröttheten hägrat över mig. Motivation har verkligen inte funnits. Kankse det har med förkylningen att göra? Skönt ska det bli med ledighet i morgon. Tänkte bara ta det lugnt och försöka bli av med sjukdomen. Därför körde jag till Maxi direkt efter jobbet och letade efter den 3:e boken i Twilight serien. Men den fanns inte kvar utan det stod massor av den 4:e. Kanske man ska bege sig till stan på lite skattjakt =)

Idag blev även datumet till Tyskland bestämt så i maj blir det en stor shoppingrunda. Det gillar vi.

Hoppas Påskhelgen har varit bra. Jag är mycket nöjd.

Hejhej

Party

Kvällen hos Jenny och Fredrik var jättebra. Bilderna får tala för sig. Det är bara så typiskt mig att glömma bort kameran halva kvällen så det blev bara från när vi spelade Wii och Guitar Hero.






Kul hade vi!

Påskdagen

Dagarna går fort när man har roligt! Igår hemma hos Johans mormor och morfar hade vi det toppen. Vilket kalas =) Småbarnen var så roliga, dom charmade allihopa! Vårt påskägg till Eve och Carina blev uppskattat =) Det var ju bra det! Men vem gillar inte godis egentligen?

Idag har jag och Johan städat våran klädkammaren som nästan alltid har en tendens att bli stökig. Nu ska det hållas har vi lovat varandra. Jag ska till och med hänga in en massa av mina kläder där så blir det ännu lättare att hålla ordning i garderoben också. Lite roligare är det också och ha en så kallad walk-in closet.
Vi ska om några timmar köra till Mona och Martin och hämta dom för att sen köra hem till Jenny och Fredrik för att grilla. Nu har solen hittat fram så kvällen kommer nog bli jättefin, har inte varit ute idag så jag vet inte om det är kallt eller varmt :P Men det blir nog bra vilket som.
Kycklingfileerna ligger i marinad och gotta till sig iallafall!

Hittade älsklings sally sovande i vår säng, hur söt som helst. Råkade visst väcka henne när jag närmade mig =)
  
 

Påskafton

Fasen! Har en förkylning på g som bryter ut när som helst till nått värre. Så drygt. Just idag när jag och mannen ska ta tag i viktiga saker här hemma. Kanske man orkar lite iallfall.

Senare idag bär det av till Johans mormor och morfar på Påskmiddag med hela släkten =)
Det ska bli hur mysigt som helst.
 
Tror jag ska väcka herr Sovtuta nu, så tråkigt att sitta själv. Har plockat undan i köket, plockat ur diskmaskinen, hängt tvätt och håller på att tvätta medans han har sovit. Verkligen brist på annat. Nu är det dags för frukost.
Hiiiihhi har kommit över 16kg idag =) Kunde inte låta bli att väga mig idag också.

GLAD PÅSK!!!


Läslus

Vilken jobbdag det blev idag. Så mycket att göra och mycket folk. Snacka om jag blev stressad när jag började jobba. Jag märker själv att jag inte blir lätt att jobba med när jag är uppstressad!
Höll på nonstop mellan 14-20 med tio minuter rast. Men tiden gick snabbt =)
Väl hemma väntade en lyxmiddag, svärfar var ju hem till oss i förmiddagen och lämnade över en bit rökt lax. Så det blev lax, potatis, romsås och sallad till middag. Fisken smälte i munnen, så gott var det!

Bloggade för en månad sen om böckerna Twilight, hade då köpt 2.a boken (När jag hör din röst). Men det var inte förrens i onsdags jag började läsa i den. Hade försökt några gånger när jag hade gått och lagt mig men jag somnade alltid efter 5 minuter så jag kom aldrig in i den. Men för ett tag sen fick jag frågan om jag hade läst den än, men det hade jag ju inte så det var ju lite pinsam. Så jag tog tag i det i onsdag och nu 2,5 dagar senare är den utläst. När jag väl kom in i den kunde jag bara inte sluta. Jag tänkte på boken när jag var på jobbet och när jag var på väg hem. Den är verkligen beroendeframkallad.
Så nu efter 450 sidor senare är jag så nöjd med berättelsen och jag bara längtar tills den kommer på film i vinter =) Jag får nog köpa den 3:e boken inom en snar framtid för jag är så nyfiken hur den kommer handla om.


GLAD PÅSK till er alla!


Långfredag

(9.40)
Godmorgon.
Sitter och dricker te för en gång skull men den är främst till min onda hals. Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. För det vill jag absolut inte bli! Ska snart äta frukost, tänkte jag skulle blogga lite först =)
Idag ska jag jobba kväll medans maken är långledig till tisdag, vissa har det bra. Men jag ska se på det att idag är det dubbelt upp. Så det kan glädja en lite. Plus att jag inte jobbar till 22.00 som jag skulle ha gjort utan idag är det "bara" till 20.00 inte så illa det inte.

Igår hade jag och Johan en mysig kväll tillsammans. Det blev grillning i det härliga vädret. Maten blev så god så man var nästan i extas. Ja, nästan iallafall :P Vi hade fått tips att pröva findus Potatisklyftor med grillade grönsaker. SÅ Gott!! 
Till efterrätt hade vi Jordgubbar.
(10.41)
Kom av mig lite, svärfar ringde och ville komma förbi så då fick jag hoppa in i duschen medans Johan snygga upp i lägenheten.
Frukosten är med avklarad.

Vägningen idag blev -15.8 kg. Inte långt från sexton nu. Happy.
Nej nu kom svärfar. Hej

Onsdag - Nostalgi

När jag vaknade för en timme sen sken solen, skönt att ovädret var borta.
Sitter med min frukost nu, en tallrik K-special och det är så gott! Har även startat en maskin för jag har en massa tvätt att bli av med. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på innan det är dags för jobbet. Vet att det finns grejer jag kan dona med men vet inte om det är det jag vill göra just nu =) Vilket dilemma.

Träningen igår var jobbig men roligt så klart. Tror det beror på att jag har ont i låret. Kan inte riktigt ta i som jag brukar. Men skönt var det att få träna.Är tacksam att Johan övertalade mig. För jag var på gränsen att inte köra för jag hungrade efter middag. Men det gick bra. Nu blir det inte förrens på söndag igen. Det är så när det är påskhelg.

Mannen och jag kollade på Tjenare Kungen igår och den är så bra. Innehåller en massa härliga låtar från 80-talet som väcker en massa minnen hos mig. Bland annat desa är så bra.




Här har ni trailen! SE DEN!

Blixtrar och Dunder!!!

Usch fy bubblan. Vaknar av världens muller. Vårens första åskväder är här. Personligen gillar jag inte blixtrar och dunder så väldigt mycket så jag ligger tätt in till mannen.
Regnar gör det för fullt. Nej fy det är på väg hittåt. Dånen blir högre och högre. Tror jag kryper ner igen.
Ska försöka somna om, jag har ändå sovmorgon idag. Gillar inte detta!!!!

Massa blommor

Snart ska jag bege mig till träningen, har siktat in på puls/medel idag. Brukar ta bas på tisdag men det är rätt lamt om man nu jämnför. Synd bara att det är så pass sent. Vill inte äta innan. Så det får bli en sen middag ikväll.

Här är penseerna som jag planterade idag.

Har även gjort en påskiggrupp som jag har vid ytterdörren.

Fick även en fin present av maken när han kom hem idag. En orkidee. Min favorit!

Det har varit en okej dag idag, den har varit i sin ordning.
Mått lite så där men Johan gjorde det bättre när han kom hem. En massa kramar!
Nu måste jag bege mig om jag ska få en plats.

Det vände som tur var!

Jag fick både orken och lusten tillbaka, så nu har det blivit nya gardiner upphängda i både kök och kontor. Fönstren skiner alldeles rent. Nu ska jag gå på sovrummet. Vet inte om jag ska bara tvätta fönstren där och låta gardinerna hänga kvar? Dom nya penseerna är planterade också. Vita och vinröda blev det.
Så nu känns det okej, man har gjort lite iallafall.
Nu väntar lunchen.

Ge mig kraft!

Idag är man ledig och det är jätteskönt. Ska snart ta tag i det jag skulle göra idag. Konstigt nog så brukar det bli att lusten och orken har försvunnit så fort jag kliver ur sängen. Innan i veckan så har man fullt av energi och man vill göra allt samtidigt. Men när man väl är ledig så tar det bara stopp. Det är kanske bara svårt att komma igång? Vi får se om jag orkar då på det!



Nya kläder, ja tack.

Hur glad blir man inte när man får en till kassa med en massa kläder! Jo enormt glad.



Det var 3 linnen också men jag behöll bara 1 vad dom.
Dom längst upp är favoriterna, satt jättebra och dom är otroligt sköna.
Nu är det knappt man får plats i garderoben och jag är väldigt sugen på att göra om klädkammaren så jag kan ha en del av kläderna där. Har en massa där redan men vill hänga in mer.
Johan! då var det dags för en vårstädning i förrådet, tippen nästa, så vi kan ändra i klädkammaren =)

Vitmossa som många inte känner till.


Nu ska jag visa hur riktig vitmossa ser ut. Det är många som inte har koll på det!
Till Vänster är Fönsterlav eller renlav som vi använder i adventljusstakar.
Till Höger har vi Vitmossa.
I höstat plockade jag och pappa vitmossa när vi på älgjakt och sen planterade jag det i mina orkideer. Nu växer dom som bara den. Det är ett tips. Vitmossan inhåller en massa näring!

Helgen

Har verkligen haft bloggtorka denna helg, lusten har inte funnits bara. Har haft jobbhelg så man har varit trött om kvällarna också.
    Ralle var här i lördag och umgicks med oss. Medans jag var på jobbet hade dom grillat och kollat film bla. Jag ville ju också vara med. Det e trist att jobba helg, det är då alla andra är lediga.
Just en sån sak att Ralle frågade om jag ville vara med till Ullared i söndags, snacka man blev arg för att man inte kunde. Det hade varit jätteroligt att göra en trip upp dit. Men det får bli med svärmor i sommar istället.
    Efter jobbet i söndags körde vi till Johans kusin som hade dataproblem, samtidigt fick vi se hennes nya lägenhet. Så det blev två flugor i en smäll. Hennes dotter har verkligen vuxit senast vi träffades. Det är hemskt hur fort tiden går!
Johan lyckades iallafall lösa problemet det var en sån simpel grej som att knappen till antennen var avstängd så det var därför inte det trådlösa nätverket funkade. Men hon blev superglad att det blev fixat. För jag hade inte heller velat sitta på hallgolvet och surfat, hihihihi. Där efter körde jag till träningen och svettades lite och Johan hängde på jobbet. Det gick bra men dessa armhävningar var jobbiga!

Annars har det varit en bra helg, har till och med köpt penseer som jag ska plantera på framsidan. Känner på mig att i morgon blir det en fixar dag, byta gardiner och plantera blommor. Är det fint väder i morgon också så kanske man ska snygga upp i trädgården också? Rensa stuprören, som det alltid blir stopp i?? Vi får väl se.

God morgon!

Lördag

Glömde updatera om hur det har gått denna veckan men det är ingen stor förändring iallafall. Ligger på -14.6kg nu istället. Börjar känna lite press nu på om jag ska klara av delmålet innan juni. Gör jag inte det så kommer jag inte att deppa över det men tråkigt är det ju så klart. Det är bara att kämpa vidare helt enkelt.

Idag är det städning och ev. ett fönster som ska tvättas och byta gardinpå, som gäller innan det är dags för jobb.
Det är verkligen synd att jobba när vi har sånt underbart vårväder. Igår kom det kunder som hade shorts och t-shirt på sig. Då är det varmt =)
Hoppas verkligen att jag hinner med träningen imorgon. Kom och tänka på att friskis har inte öppet så länge till. Får utnyttja tiden som finns kvar innan dom har sommaruppehåll! Sen får vi se hur det är när dom har pass i Tivoliparken?
Det återstår att se.....

Frukost nästa.

Överraskad

Idag när jag kom till jobbet så blev jag måttligt överraskad. Svärmor säger att det har kommit ett blomsterbud till MIG. What!! Vad är detta liksom?
Rev upp pappret och jag fann 5 stora röda rosor från maken. Han är bara för underbar. Där gjorde han min dag!

På kortet stod det; Nej, jag har inte hittat på något djävulskap. Jag bara älskar dig så mycket! Vi ses ikväll. Kramar J
Jag blev så jätteglad. Johan kan överraska en! Alla på jobbet bara undrade om det var nått speciellt idag eller om Johan hade ställt till det med nått. Hihiihi Men det hade han inte!
 
Fick tom. en komplimang av en kund idag som frågade om jag hade gått ner i vikt för det syns sa hon. Det är den första som har sagt nått(av kunder) och det är ju klart man blir glad av det. Vilken superfredag!. Nu blir det en massa mys i soffan. Har köpt hem lite gottis som man ska knapra på.
Ha en skön fredag.


1 April

April april, jag kan lura dig vart jag vill. Som man brukar säga. Tänka sig att det redan är 1 april, veckorna går så fort. Men mot varmare väder hoppas jag. För idag lyser solen för fulla muggar, härligt.
   Jag mådde bättre efter jag hade kommit hem, vet inte var det var som gjorde att jag blev så dålig. Man kanske inte hade ätit tillräckligt? Vill inte att det ska hända igen iallafall.
Det har varit upp och ner denna veckan med nyttig kost. Sköter mig jättebra när jag är hemma men så fort jag kommer till jobbet går det över till småätande för det finns alltid nått som ligger framme. Men jag ska försöka låta bli idag och dom andra dagarna så klart. Önkskade att man kunde öva sig fram hur man tänker innan man stoppar isig sånt som inte är bra.
Självdisciplin heter det!!! Det vet jag så mycket väl. Men det är inte lätt.

Jag får ju akta mig så jag inte sväller upp som jag såg ut innan. Det ska jag ha i tankarna innan jag proppar i mig en massa skräp. Ha en bra dag.

RSS 2.0