Martini

Utekvällen blev jättetrevlig. Jag och maken tog bussen ner och mötte sen upp de andra utanför restaurangen. Maten kunde man inte klaga på för fem öre. Vi åt planka, oxfilé och kalvfilé bland annat.
  Vi väntar på bussen!


Där efter körde vi hem till oss en stund och snackade vidare. Som sagt var hur trevligt som helst.
Hoppas att det kommer fler tillfällen där vi kan göra om det!
   Idag däremot har man lite huvudvärk men jag kom ut på en promenad i morse iallafall. Det har så lugnt och fridfullt att gå ute kl 07.40. Solen lyste och endast hörde man alla fåglars kvitter. Härligt.
Men det var ett hus som höll låda, musiken dunkade på(tror det var Basshunter) och man kunde höra en som gapade med låten. Shit hur kan man festa kl 08 på en lördagmorgon? Iofs så stod det en del taxibilar utanför så dom hade kanske jobbat natt. Men vissa kan!
Maken var redan ute när jag kom tillbaka så vi ska nog sätta i oss lite frukost nu.

Ha en skön lördag!

Resväskor

Här är våra resväskor som jag ska snart fylla med massa kläder och dylikt. Självklart är det jag som får den stora =) Johan har inte direkt så stor använing av den. Eller med andra ord, han har inget att säga om saken om jag får bestämma =)

Nu först ska jag hitta nått jag kan ha på mig ikväll. Vi ska till Martini och gotta oss.

Okej, det är bara att inse fakta.

Ja denna vecka gick ju inget vidare, vågen visar -17.7kg (+0.7). Vet att det inte är "rent" fett för jag låg lägre tidigare i veckan. Men detta suger så j-lva mycket!
Så nu i morse fick det bli en 50 min lång promenad och nu ska jag ge mig på frukost. Till lunch blir det ett träningspass och förhoppningsvis ska det göra lite under på vågen. Det var verkligen jätteskönt att vara ute och gå. Gick tillochmed en längre vända idag än vad jag brukar. Så den får det bli hädan efter.
Brukar alltid skriva att nu får jag lägga på en rem och så vidare men jag ska inte göra denna gång utan ta det som det kommer. Brukar inte gå så bra när jag gör det så, jag skippar det just nu. Jag vet iallafall vad det är som krävs av mig.

Annars idag är det mörkare än mörkast på himlen så jag kommer att stanna inne idag, fixa och dona med lite av varje. Det finns alltid nått att göra här hemma konstigt nog. Men först och främst ska jag äta min frukost.

Adios.....

Torsdag

Nån solning blev det inte direkt, blåsten hägrar och det blev mörkare och mörkare på himlen. Tog tag i veckans städning och sen knackade Tobbe på. Han skulle låna nått av Johan. Lilla Tuva var också med. Medans han hämtade sin kära sambo så var Tuva med oss. Vi plockade blommor i trädgården, busade med farbror Johan och sen lekte vi med sköldpaddorna (porslin). Skojigt var det.
Nu på kvällen satt jag och älsklingen och ugglade på x-men 2 och jag somnade visst långt innan den var slut =)
Vaknade 22.30 och var lagomt halvdö. Nu ska jag inta sängen. Imorgon är det full rulle igen. Ska troligtvis hämta in våra fina resväskor från förrådet som vi fick i julklapp av svärföräldrarna.

puss puss

Underbara mamma!

Efter jobbet körde jag till stan för att hitta nått man kan skicka upp till min kära mor. Morsdag på söndag och det gäller att vara ute i god tid.
Det fick bli ett presenkort på Bokia för min mamma älskar att läsa!! =)
Bokmalen nummer 1

Det kommer hon nog att uppskatta.
 Nu ska jag frankera mitt kuvert och bege mig ner till affären och posta det.
Vi ses snart!

Sommarfriskt

Den korta arbetsdagen är över och det känns väldigt bra ska ni veta. Har stoppat i mig en underbar lunch bestående av jordgubbar, apelsin, keso och ruccola. Sommarfrisk smak var det verkligen.
Nu är jag proppmätt, fick lov att lämna kvar lite för det sa stopp. Men gott var det.
Ingen sommarvärme är det ute heller =( Ville ju sitta och sola. Sluta blåsa!!!
Ska göra ett tappert försök att sätta mig nånstanns där det kan vara lä.

Härligt, idag är det bara en vecka kvar tills Sweden Rock, jippi. Ska blir så skojigt.

Grey´s Anatomy

Jisses vilket bra avsnitt det var på Greys ikväll. Jag och maken är galen i denna serie. Vi älskar den så mycket.
Idag visade dom avsnitt 100 och mycket mer hoppas jag det kommer!
Nog blev det en och en annan tår. Just när prästen börjar, -We have gathered here today......OMG, snacka om man är känslomässig!!!
Efter greys blev det att betala dessa tråkiga räkningar men nu efteråt känns det ganska okej!
Nu är det party hela juni månad, hahahah. Sen tjatade maken till sig en spelomgång Guitar Hero - Metallica. Självklart kickade man ass, eller inte. Kul är det iallafall. Nu börjar tröttheten kännas och snart bär det av ner i sängen. Min sköna säng!

Jobbet idag gick bra, fast det är inte lätt när man ska beställa varor vi inte brukar ha hemma, tur man har underbara kollegor som hjälper lilla mig. Men snart har jag lite mer koll på "min" avdelning. Bättre går det iallafall.

Imorgon är det endast halvdag som gäller sen fri hela fredagen. Gissa om jag ska börja packa då =) Men det är inte allt, på kvällen ska vi träffas ett gäng och gå ut och äta på en toppen restaurang. Sen får vi se hur kvällen slutar. Jag har siktat in på att ta ett glas vin, och jag längtar kan jag medge!
Så gott!

Natti natti...


Lite nytt.

Har glömt att visa vad jag köpte på jysk i fredags.
Hittade en vaxduk och 2 kuddar som jag tänkte jag skulle pryda på altanen. Det är så mycket lättare att hålla rent med en vaxduk och jag gillar mönstret och det finns i så många olika färger. Men det fick bli svart och vitt denna gång.

Får visa resultat sen i veckan.
Ha en bra dag.

Blåsigt!

Då var det onsdag igen och kan knappt tro det =) Snart är det endast en vecka kvar till det smäller. Härligt.
Annars idag händer det inte så mycket, men det brukar det inte göra på onsdagar direkt.

Kan inte påstå att det är solväder idag, närmare bestämt jätteblåsigt och mörkt på himlen. Imorgon kanske? Hoppas på det iallafall. Måste ligga i ju =)

Tada!


Bikini

Inte är det min dag direkt, när man ligger ute så går solen i moln om vart annat. Ska snart göra ett till försök.
Kunde ju visa hur bikinöverdelen ser ut. Den är nog den bästa jag har ägt i mitt liv. Så bekväm.
Det är inte lätt att hitta nått bra i min size, så jag är så glad för denna.

Nej om man skulle lägga sig en stund innan det är dags för lunch.
Kom igen nu sol!!! Visa vad du går för!



Tisdag fm

Godmorgon.
Nej fy vad det var drygt att kliva upp när klockan ringde idag. Det var som hela kroppen var sten. Men upp kom jag väl till slut. Ska snart käka lite frukost. Nån maskin tvätt får man också starta. Sen har jag tänkt att ligga och sola. Måste försöka få nån färg innan man åker. Så jag får ta varje tillfälle som kommer. Och just idag skiner solen =)

Våra små kissimissar
Igår kväll när jag stängde med Sofie, gissa om det strulade med nånting igen?
Självklart!
Det är ju så man börjar undra.

Nikon D40

Jag är så så nöjd med min nya kamera! Vilken skillnad det blir om man jämför med den gamla vi har.
Ikväll blir det att läsa instruktionsboken så man kan använda sig av alla dessa inställningar som finns. Det är ju rätt roligt att använda sig av att göra svartvita bilder. Det blir väldigt snyggt då.

Nu får man ta tag i detta med framkallningen. Hur ska min dator palla egentligen med alla nya kort jag kommer ta, den är ju tillräckligt slö som den är. Och då har jag redan lagt massor av bilder på dvd skivor. Närmare bestämt 3-4 stycken. Det är ca 5 år sen jag framkallade nått senast och då är det nog dags att framkalla och sätta in i fotoalbum.

Okej då vet jag vad jag har att göra i sommar =)
Men det är ju lite roligare att kolla i album än på datorn. Man ska ju till Ullared snart och då kan man ju inskaffa sig billiga album där ju.

Fick till och med en biljett till en fotokurs. Den ingick när man köpte kameran. Pappa har varit på en sån kurs för han har en likadan men en D60 istället och den var jättebra. Får en massa tips på hur man fotar bättre och hur inställningarna funkar. Nu får man hoppas att den kommer till Kristianstad snart så man kan gå.


Kan inte fatta att vi ska snart ska bege oss av. På vår lilla bröllopsresa. Så underbart det kommer bli.
Är så förälskad i Johan och jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan honom.
Tänk den dagen det blir vår tur att skaffa familj, vilken total lycka det måste vara. Då vi blir 3.
Det kommer bli så bra!

Skulle egentligen ta tag i lite saker här hemma men jag har varit fastklistrad i datorn och nu är kl. redan efter13. Man tappar helt verkligheten när man sitter här ibland. Nu har jag tagit igen alla bloggar jag följer för jag har varit ifrån datorn i 4 dagar och då tappar man en hel del. Men jag är ledig imorgon så det får bli då istället.

Förhoppningsvis blir det att jag beger mig till träningen då också. Det blev inget vägning i fredags men jag ligger ungefär på den samma som förra veckan. Allt man stoppat i sig under helgen har inte gjort det bättre. Jag förstår inte på mig ibland!!!
Jag kommer att falla på mållinjen... som det ser ut nu så är jag ganska säker på det, om jag inte skärper mig för allt jag har.
Men jag har inte den gnistan som jag hade för några veckor sen och få faller man långt ner i det svarta hålet. Vilket ger att jag äter äter äter.  

Det är verkligen skittråkigt att känna så här.





Vill inte ge upp!!!
Vill inte falla tillbaka!!!
Vill inte skämmas!!!
Vill inte misslyckas!!!


Tyskland

Tidigt tidigt på lördag morgonen klev vi upp för att bege oss till Tyskland för att köpa hem ett lager med dricka. Vi körde via Trellebog - Sassnitz.. Vid åtta gick färjan och resan tog närmare 4 timmar. Men har man underbart sällskap med sig så går tiden fort. Vad jag skrattade.




Självklart glömmer man bort att ta kort så det blir inte så många fler än dessa.

Väskekontroll innan vi ska vidare på mer shopping!
Dagen blev jättelyckad, den var lång men allt flöt på mycket bra. Det blev en massa vin och öl iallafall. Så nu lär vi klara oss ett tag framöver.
På söndagen efter frukosten begav sig föräldrarna hem mot dalarna igen. Tråkigt så klart men vi ska träffas snart igen. Vid 12 så körde vi hem till Johans syster för att ha nått att göra. Där fikade vi och Jenny hade gjort en blåbärspaj och det var gott!!! Därefter så roade vi oss med att spela nya Buzz på P3 medans regnet öste ner utanför.
Det blev ett perfekt avslut på en söndags em.
Hemma igen tog vi fram grillen och åt ute för solen tittade fram efter vi lämnat buzz spelandet.
Nu är det måndag igen och är tillbaka till verkligenheten.

Helgen!

Oj vilken toppen helg det blev, tråkigt var ju att dagarna flög iväg som aldrig förr.
På torsdag em kom mamma och pappa. Så härligt var det att se dom igen. Vi fikade ute i det fina vädret och pratade en massa strunt. Givertvis så grillade vi på kvällen med.



Fick en tidig 25 års present av mamma och pappa, en systemkamera Nikon D40. Och jag ÄLSKAR den! Jag och Johan har kollat på en sån och sa att jag ville ha pengar till en nya kamera när jag fyller år och då fick jag en istället. Så grym är den!! Nu kan den följa med till Bulgarien!

På fredagen körde vi till stan och shoppade lite, jag fann en ny bikiniöverdel och den är så skön. Blev en kameraväska på Kjell och compani och sen lite andra små ärrenden innan det var dags för mig att köra till jobbet på em. En sak har jag lärt mig, att aldrig jobba när jag har familjen hemma. Inte alls roligt! Johan var hemma och hade det ledigt istället.

Snart så!

Inte många timmar kvar nu tills besöket kommer. Så härligt är det. Nu på förmiddagen har jag städat klart lägenheten och Johan har klippt häcken =) Blev jättebra, inga kvistar som hänger ner och det är mkt jämnare än tidigare. Tur man har grannar som har resurser.
Sen tog vi en promenad ner till affären och hämtade ut mitt paket från ellos, en gul topp som var restad.
Den blev verkligen en av favoriterna.
Nu väntas det lunch, laxfile med potatis och sallad, mums.
Ha en toppen vecka, får se om det blir nått bloggande här, men jag ska försöka.


Familjen!!!

Godmorgon Bloggvärlden!
Idag var det verkligen segt att gå upp. Fick verkligen kämpa för att orka upp 9.30. Men längre kunde man inte ligga ju. Ska snart fortsätta med städningen. Men självklart måste man blogga mellan varven.
Tänka sig att mina älskade föräldrar kommer imorgon, happy!
Mår så bra när jag har dom i min närhet. Sen i juli ska vi upp till dom och då ska jag äntligen träffa mina syskon och Malin med magen (stolt faster) och sen få träffa kusinens barn.
Han blir snart 6 månader och jag har inte träffa honom än. Men det ska verkligen bli så kul att få träffa alla. För Johan med, för det är snart ett år sen för honom. Men det får inte gå så långt mellan gångerna vi är i Falun, troligtvis kommer det bli en jul i dalarna, håller tummarna på det iallafall.

Idag är det endast 2 veckor kvar tills Sweden rock, yeah!!

Äntligen en förändring!

Hejhopp!
Nu äntligen tog man sig i kragen och körde till träningen. Man kände att det var över 3 veckor sen senast men också att det var som igår för man kom in i det på en gång.
När vi gjorde situps då fick jag verkligen känna att jag levde! Men givertvis var det lika roligt att vara på plats. Det kommer jag nog aldrig känna att det är tråkigt. Tur är väl det. Men jag hoppas jag inte tappar efter igen. 
Middagen är i magen nu, linssoppa och knäckebröd..måste vara Wasas have, såå gott det är!
Och jag snart lägga mig i soffan och bara lata mig. Har gjort allt som jag skulle göra så något
dåligt samvete behöver jag inte ha.
Något som jag verkligen måste göra innan vi far utomlands är att både jag och Johan ska besöka frissan! Mitt hår är för långt nu och Johans växer som ogräs. Har varit sugen på det länge nu men det har bara inte blivit av. Jag vill göra en förändring men hur det ska se ut vet jag inte, så man har skjutit upp det för tok för länge. Men nu har jag bestämt mig att jag ska börja kolla på allvar. Kanske det blir som vanligt jag brukar vara rätt feg. Men ett besök blir det iallafall.
Det hade varit jättekul att få det färgat. Ja jag kan hålla på hur länge som helst. Soffan var det =)

Sanering på hög nivå

Det är verkligen storstädning när mina föräldrar kommer ner pga att mamma är pälsdjursallergiker. För att undvika så lite kontakt som möjligt med katthår så blir det verkligen sanering här hemma. Så idag har sofföverdragen blivit tvättade och soffan har blivit dammsugad. Vardagsrumsmattan har jag skurit ren med såpa. Så nu doftar den ljuvligt. Imorgon blir det allt annat som dammsuga och torka golv och dammtorka ytor. På ett sätt är det ju bra, för man får ju rent "överallt" men det är ju inte direkt roligt för alla projekt jag finner under tiden så tar detta flera dagar. Man är ju inte direkt 2 som bryr sig så det är tidskvävande. Men jag har nu kommit en bra bit på vägen. Och jag toklängtar till torsdag eftermiddag.
   Ska snart göra mig redo för att bege mig till träningen, tur man tittade på schemat för det var tydligen en timme tidigare idag och jag vill verkligen inte missa dagens pass. Ska bli spännade och se hur man orkar med denna gång. Bra hoppas jag. Hoppas ni har haft en bra tisdag. Vi ses.......

People I love!!!

Alexander Rybak!


Vinnaren - Alexander Rybak -Fairytale
387 p (rekord)
Sorry att det är en massa text ivägen men jag ville ha klippet ifrån slutet.
Han är bara för bra!

In love.

Njuter verkligen av att vara ledig idag.

Solen skinner för fulla muggar, ska fixa här hemma först sen blir att sätta sig i solen om nån timme.
Jag är så så blek. Och det vill jag göra nått åt :P
Annars är det inget speciellt som händer just idag. Får ta den som kommer.
Frukostdags!! Magen skriker.

Varma vädret

Tog mig en kort promenad till affären för att slänga tidningar och konserver som vi hade på lager.

Det var så himla skönt att gå den vändan för vädret var helt underbar trots klockan var över 21. Tur regnet försvann under dagen. Sånt vill vi inte ha. Man börjar längta stort tills man kan sitta ute lääänge på kvällarna. Bara sitta och mysa!

Nu har jag precis släppt in katterna så det börjar luta mot sängen. Först måste jag hänga tvätten som blev klar. Lagomt roligt :) Tidig läggdags blir det iallafall, inte så vanligt under detta tak.

Godnatt.....


Vilken toppen vecka!

Måndag igen :S. Var tar veckorna vägen egentligen?
Men denna veckan är inte vilken vecka som helst! Mamma och pappa kommer på torsdag. Och på lördag far vi till Tyskland. Har längtat så. Kul kul kommer det bli iallafall.
Igår var jag och maken ute i trädgården hela förmiddagen och snygga till den, både klippning och trimmning och resning. Vädret kunde man inte direkt klaga på =) Det var verkligen frustrerande att behöva gå till jobbet när man var som mest inne i arbetet i trädgården. Men tiden på jobbet gick alltför fort så det var en toppenkväll där. Förutom när vi skulle stänga. Det händer verkligen alltid nått när jag ska stänga med Sofi, vad har vi gjort för att förtjäna detta???

Imorgon måste jag gå på träningen, nu är det veckor sen jag var där. Har helt och hållet kommit av det och det känns piss. Hade förkylningen i nästan 2 veckor efter den har jag tappat lusten. Eller är jag bara lat. Men jag tränade 3-4 ggr i veckan innan och nu är det likamed 0 ggr. Fattar verkligen inte varför jag inte har åkt dit?
Nu var mamma på mig så imorgon kan jag inte komma med några undanflykter. Kanske är det en spark i röven jag behöver ibland?

För nån vecka sen var jag så självsäker på att jag skulle klara av delmålet. Men nu är det inte lika självklart längre. Jag har helt kommit ur "balans", jag har hört att det är ett vanligt fenomen. Pratade med Sofie på jobbet och så var det för henne också. Kom nära målvikten sen gick hon upp för hon var så självsäker istället.
Man kan ju inte misslyckas vid mållinjen ju. Det känns ju skittrist. Sitter och skrattar åt mig själv. Hur dum får man bli?
Vad håller jag på med egentligen. SKÄRPNING!

Helgen

Fredags kvällen blev jättemysig! Ralle, Martin och Mona kom vid 18 och vi startade att grilla i ett underbart väder. Till köttet åt vi färskpotatis, sallad och tzatsiki. Det var smarrigt vill jag lova. Efter lite snack på altan så körde vi till bion i Kristianstad och såg Änglar och Demoner med Tom Hanks i huvudrollen.

Filmen var inte lika bra som ettan men jag gillade den iallafall. Det var mycket info som man skulle hålla koll på så det var lite drygt. Men det är klart sevärd!

Änglar och Demoner - CHECK √

Plockade en till fästing i veckan men denna gång på Smulan. Härdan efter blir det kontroll varje dag. Tänk om man själv skulle få en, usch vad äckligt! Hoppas verkligen att det aldrig händer!
Efter jobbet igår så chillade jag och Johan som bara vi kan.
Middagen grillade vi och kollade film och tittade lite smått på Eurovision song contest.
Grattis till Norge och Alexander Rybak.
Ärligt talat så var det första gången jag hörde hans låt när han spelade den när tävlingen var avklarat.
Jag gillar den ju mer jag får höra den.

Nu ska jag äta frukost och göra mig mentalt redo för att jobba kväll :P


Sötsuget hägrar!

Då var det fredag igen och jag är ledig! Tur var väl det för idag är jag extremt trött. Ögonlocken var som stenblock i morse. Konstigt för jag sov nästan 3 timmar mellan 18-21 igår kväll också, pga av en jobbig huvudvärk. Men nu är man uppe lite senare än tänkt men det ska jag nog jobba in troligtvis.
Vägningen denna veckan blev -18.4kg (+0.3). Inget minus som jag hade velat. Men har inte haft en lätt vecka. Sötsuget har hägrat dom flesta kvällarna. Och självklart vann det!
Vilket gav dåligt samvete osv. Det är ju så onödigt att sätta isig sånt som man endast njuter av stunden. Man mår ju inte direkt bättre efteråt. Igår kväll var den enda kvällen som jag inte kände nått sug efter nått annars har det varit VARJE kväll denna veckan. Nej usch vad jobbigt!

Kände verkligen hur jag slängde bort all tid och ork på det jag har kämpat för dessa 7 månader. Men ändå åt jag skiten. Vill verkligen känna att det inte är värt det men man tar det inte så allvarligt för stunden.
Man ska få unna sig nån gång men inte hela tiden.
Det är verkligen toppen att kunna skriva av sig här i bloggen. Blir en slags terapi. Man går tillbaka och läser gamla inlägg och det ger både inspiration och en jävlar anamma att bättra sig.


Jaha!

Nej det blev inte som jag hade tänkt mig. Många av kläderna satt inte bra. Fast det är trist så får det vara så. Får leta badkläder på stan i stället. Hade hoppas att jag inte behövde göra det. Ett plus är att jag blev jättenöjd med shortsen jag beställde. Satt jättebra och dom var otroligt sköna.

Nu längtar jag efter Johan, en hel timme kvar innan han kommer hem från jobbet. Kanske man ska gå och möta honom vid bussen? Bättre lycka denna gång?
    Fick vår taxfree-katalog igår på posten och där kunde vi läsa att vi endast kunde beställa varor på hemresan. Tack för den malmö aviation!!!! Så dåligt.
Oj nu kommer ju mannen! Vad glad jag blir.

Glömsk!

God eftermiddag.
Idag var det en händelserik dag men ändå rätt lugnt med folk. Men ändå action liksom. Tiden gick iallafall snabbt.
Har en massa problem med dvduthyrningen och jag är så trött på det. Är man ansvarig så vill man att allt ska funka. Men allt med teknik är rena sörjan för mig. Hoppas verkligen att dom löser detta snabbt. Så man slipper en massa gnäll.
Nu är jag ledig eftermiddagen och hela fredag och det är såå skönt.
Satt precis och tänkte på vad jag ska göra här näst efter jag har bloggat klart?... och det slog mig att jag har ju mitt ellos paket på affären. Jag menar hur kunde jag glömma det när jag svängde in på parkeringen? Skulle ju åkt ner dit innan jag åkte hem ju :P Så nu ska jag bege mig. Hurra!

Imorgon är det dags för bio igen. Denna gång blir det Änglar och demoner. Så bra!!!
Hej hej....

Kontrollfreak

Nu så, har suttit med att skriva ner allt jag måste göra och komihåg på mina "listor" för nästa vecka och till utomlandsresan. Jag kan nog säga att jag har ett litet kontrollbehov och allt ska vara perfekt. Ni ska se mina block med allt som jag har kladdat i. Men det gör att jag tar tag i saker och det är en fröjd att kunna stryka det man har gjort.
Kommer säkert att fyllas på med en massa till men det är ju en bra bit på vägen.

Snart är det dags för att bege sig till jobbet. Kl 18 ska vi ha personalmöte. Får se vad det kan bidra till.
Egentligen vill jag hem innan 20 så jag kan hämta ut mitt ellospaket men tror inte det kommer att hända. Våra möten håller lätt på i 2 timmar. Men man kan ju alltid hoppas.

Paramore - Favorit just nu!

Spotify!!!

Ringde BoService för ABK för jag ville gärna låna deras tvättmaskiner för grovtvätt. Men inte förrens i juni hade dom nån tid. Så tråkigt för jag tänkte man kunde tvätta sofföverdragen inför nästa vecka. Synd! Då får det bara bli överdragen för kuddarna. Hade det funnits pengar hade det blivit en ny soffa för längesen!

Maken fixade spotify till min dator igår och jag älskar det!!! Det finns inget som kan slå detta. Musiclovers som jag är så är jag i himmelriket just nu. Bara få sina älsklingslåtar spelade är så nice!!! 10 plus till Spotify.
Nu väntar en frukost, börjar bli lite hungrig. Ha en toppen onsdag!

En ny garderob

Så skönt det är att veta att man har det ordning i garderoben igen. Det blev en hel hög med sånt som var för stort & det jag verkligen inte vill ha kvar. Vilken plats det blev! Vilken lättnad


FÖRE.................HÖGEN.................EFTER

Nu tror jag att jag ska lägga mig i soffan och glo på tv. Det lutar mot House kl 21.00. Dissar nog schlager-delfinalen. Sveriges låt var verkligen inget att hurra för.
Jag hejade på Måns!

God kväll!

Testat nytt

VV-pizza får bra betyg, botten var väldigt krispig och fyllningen var mums. Synd vara att det var typ 5 småbitar med kyckling för den var jättegod kryddad. Ett minus får den för man kan inte micra den utan det kan bara tillagas i ugn. Gjorde den tabben på jobbet igår nämligen. Men det kommer jag inte göra om igen =) Alltid läsa på nya förpackningar först innan man river upp innehållet =) Bra tips till er! hihhihihi

Nu ska jag rensa lite i min garderob. Jag får alltid oordning där och det är så frustrerande. Kan verkligen inte hålla kläderna där dom ska vara. Men nu kan man kanske hitta sånt som är för stort och att samla på sig saker, det är jag expert på! -Det kan vara bra att ha nån gång! Brukar det låta. Men ska jag nu få nya kläder så måste jag göra plats åt det inte sant.
Önska mig lycka till. Puss

Tisdag

Nu så, det sista mötet hölls idag på workshopen. Blev lite sammanfattning av alla dessa 4 gångerna. Det har varit mycket givande och jag ska bära med mig orden om att göra DLX - Det lilla extra, för kunden. Är vi glada är dom glada.
Direkt efter körde jag och tvättade bilen och sen inom polisen för att hämta det nya passet. Säger inget mer än bara Blä!!
Well well cykelställ, jag bryr mig inte.
Nu har jag satt in min lunch i ugnen, ska pröva VV nya pizza som dom har kommit med. Få se om det blir en flipp eller flopp.
Ellos beställningen gick fint, imorgon kan man hämta ut den. Härligt värre. Nu håller vi bara tummarna att man kan ha storlekarna. Har inte beställt nått från ellos på nästan ett år. Och det är ju lite svårt att pricka rätt.

Hänger inte riktigt med här!

Oj idag blev det en lång sovmorgon, nästan att man skäms över den. Men det är ju så skönt att ligga och dra sig. Blev rätt sent igår för vi kollade på film så det är ju inte så konstigt att man låg längre idag.
  Tror inte att det var nån öroninflammation trots allt. Har ingen smärta längre men kan knastra ibland när jag sväljer. Förhoppningsvis är det på sluttampen nu,*håller tummarna* men man ska ju aldrig säga aldrig.
Idag ska jag spendera tiden att lägga min beställning hos Ellos, för en massor har jag hittat =)
Snart är vi redan inne i halva maj och jag hänger inte riktigt med här, så denna veckan blir att planera. Nästa vecka blir det Tyskland och då kommer mina föräldrar ner. Nu blev det mkt här på en gång. =)
En sak i taget.

Ellos var det!
Hoppas ni har haft en bra helg? Jag och maken har haft en toppenhelg!


Kusinträff!!!

Ja igår bar det av till kusinträffen.
Alla hade med sig maträtter och allt var så gott. Det var kycklingfilé, potatisgratäng, pastasallad, grönsallad, paj, köttfärspinnar, bröd och kallskuret. Och till efterrätt blev det kladdkaka med polly.
Efter maten blev det lite lekar och denna gång blev det "Så ska det låta" givertvis vann laget som jag var med i :P och följdfrågorna handlade om Johans farmor. Kul var det. Här kommer några bilder.




Sen mot kvällen så blev det allsång =)

Och kvällens samtalsämne för killarna var Kyrkliga ungdoms kören.
Tror dom höll på i 3 timmar med det. Jag säger bara -Killar!!!
Vi hade en toppen kväll. Och det bidrog till många skratt .

Vilken fästing!


Denna äckliga sak hittade jag igår på Sallys nacke. Har aldrig sett en levande fästning nån gång. Och denna var så stor så man nästan blev rädd. Stackars Sally som har haft den på sig. Det är nackdelen med pälsdjur. Alla dessa smådjur är inte lätt att se. Men jag fick ta Johan till hjälp för jag fick mer panik. Hela kroppen var så äcklad av fästingen. Som tur var hade vi redskap hemma så Johan fixade det lätt.
Men usch usch usch usch!!


Öroninflammation?

Äntligen helg för mig och maken!
Jag misstänker att jag har åkt på en öroninflammation. Smärtan är inte så farlig nu men det är drygt att ha nedsatt hörsel. Läste att inflammationen kan gå över av sig själv och vi får se hur helgen blir, annars blir det att besöka vårdcentralen på måndag =( Kan det blir värre?
   Ikväll bär det av på kusinträff. Har blivit en tradition då alla kusiner på Johans pappas sida träffas och har det trevligt. Ikväll är det min lott att var chaffis. Malin och Tobbe och Tuva ska åka med oss. Det är ju bra att man kan samåka, vi bor ju grannar så det är rätt självklart.
Annars idag ska jag ta det lugnt, ska göra en tripp till statoil för att tvätta bilen och sen laga vår paj som vi ska ta med oss ikväll. Ska bli kul och se vad alla andra har tagit med sig. En hel salig bland av mat kan jag tänka mig.
Nej om man skulle äta lite frukost och väcka maken?

Ha en trevlig helg!

Målet är inom räckhåll!

Härligt med fredag igen. För mig blir det att jobba kväll men sen så har jag hela helgen fri. Hade velat göra en hel del i trädgården men som jag känner mig just nu så tar det extremt emot att bara tänka på det. Jag är helt matt i kroppen och lusten är lika med noll. Varför ska förkylning finnas??
   Saknar verkligen träningen nu, speciellt idag! Pulsmedel är kl 12 =( Men det är strängt förbjudet att anstränga kroppen vid sjukdom. Så det är väl bara att hålla ut tills det är över. Vilket känns som evigheter.
Men jag får glädja mig att vågen visar minus denna veckan, -18.7kg.
Nu så är målet inom räckhåll och det är så skönt att veta det. Har fått önskemål att visa före och efter bilder och det ska jag göra när målet är avklarat. Tjockis vs. Mindre tjockis :)

Nu ska jag kolla in lite på Ellos hemsida, både jag och maken behöver lite nytt till resan.
Ha en bra fredag!!!

Lax är min favorit

Usch, denna förkylning vill verkligen inte ge sig. Nu har jag börjat få ont i ena örat också :( Jag vill bli frisk.
Igår förmiddag var vi på Workshop igen med jobbet. Det blev mer snack om kundbemötande fast mest pratade vi om service och Ica´s mål! Det var så mycket roligare denna gång. Och Katarina som håller föreläsningen är ju bara för söt! Ibland får vi göra "lekar" och dom är rätt roliga. Har inte riktigt fattat syftet med alla dom men det kanske kommer i efterhand.
Annars gick resten av jobbdagen rätt snabbt. Väl hemma blev det en middag med lax och potatis, mums! Jag skulle kunna äta lax 7 dagar i veckan om jag nu skulle behöva det =) Finns så många varianter!

Kvällen

Precis hemkommen från jobbet, vilken dag säger jag bara. Började med att rekomendera bara 30 st brev. Och givetvis så skulle det krångla. Vilken pärs! Och sen innan jag skulle låsa butiken och då har proppen gått till en av mejerikylarna så det var bara att tömma den. Trött är jag!!!!

Igår dog modemet och Johan var helt förtvivlad! Det tråkiga är att vår telefon inte funkar heller men internet kan man leva utan. Men maken hade det svårt:P
Men nu är det fixat och allt är frid och fröjd.
Imorgon ska vi på workshop igen :S Vill inte riktigt gå på det men det är väl bara att hålla ut.

Vi ses...


Vilken sommar =)

Lunchen blev så enkel som den kunde bli.
Men god var den ska jag säga er. Dessa jordgubbar är inte att leka med =)
Synd att det ska kosta så mycket , men det är det värt. Man njuter till varje "gubbe".
   Har suttit och tänkt på den kommande sommaren och längtar så mycket. Vi kommer göra så mycket roligt att man kan knappt tro det! Vi åker till Tyskland, Sweden Rock, Bulgarien, Midsommar i Hörby, semester i Falun, kanske strandfest i Åhus, sola och bada, 25 års fester och sist men inte minst semester i Grekland. Så sjukt roligt kommer det bli. Ahhh vad härligt!
Happy Happy Happy

Och snart kommer maken hem, så trevligt. Denna dagen kunde inte bli bättre. Jag har bara gjort det jag har känt för och det blev så bra så!

Gamla goda tider.

Har precis pratat med min barndomsvän, Karolina. Alltid lika kul att höra hur det är med henne och få reda på allt hon får vara med om. Hon är verkligen jätteduktig på det hon gör! Mamma såg henne i programet Var fan är min revy!....med magnus uggla och hon hade gått vidare till det sista programet nu på lördag. Vilket jag tycker ni ska kolla på =) Jag får spela in och se det på söndag istället för vi ska på Kusinträff.


Det får mig att minnas tillbaka till mellanstadiet hur kul vi hade det tillsammans, vi fyra tjejer....jag, Karro, Kristina och Linda. Det var tider det. Och nu har vi inte träffas på hur många år som helst. Bara hållt kontakten via msn. Men så blir det när man bor långt ifrån varandra. Kristina träffar jag så fort jag kan när jag kommer hem till Falun.

Där är vi tjejer, Kristina, Karolina, Linda och jag.
 
Här är några bilder som jag verkligen gillar, visar hur vi kul vi hade tillsammans. Ja det är x antal år sen.

Sköljmedel

God morgon!
Idag vaknade jag ganska utvilad, vilket är en skön känsla. Förkylningen är mkt bättre idag, så snart är man frisk igen! Wiiiee!!!! Ledig idag med andra ord. Och jag tror jag ska städa lite här hemma, finns en del kläder som ska tvättas och lite annat som ska fixas.
Måste säga att jag är oerhört tacksam att vi har tvättmaskin i lägenheten. Inga tider man måste passa och inga konstiga människor som tar ens tid fast man hade bokat. Så var det på gamlegården där vi bodde innan. Plus att vi hade tvättstugan i källaren på andra sidan av huset. 4 våningar ner. Det var ganska jobbigt att trava ner med fulla ikeapåsar plus tvättmedel. Men aldrig mer!! =)
Det sköljmedlet jag använder just nu är det näst bästa som finns. Doften är så otrolig. Softlan Limited edition Heart. Har använt sen förra sommaren och än så länge finns den kvar på Eko. Hoppas verkligen att dom fortsätter så det inte blir med den bästa sköljmedlet jag haft. Som dom slutade att göra. Det var doft av grönt te och mandarin. Snacka om man blev lite lack. För kläderna luktade så gott med det sköljmedlet. Tror det var comfort som hade den?
Nog om det för nu väntas det frukost.

Adios!

Regn

Idag är det regn som står på schemat, men det behövs det med, inget mig emot. Bara det vara i en dag så =)
Nu på morgonen har jag varit hos veterinären, maten till katterna var slut så det var bara att köra dit. På hemvägen körde jag in på willy´s och storhandlade för denna månaden. Så billigt har vi nog aldrig handlat för. Men det är ett måste för denna månaden var inte rolig. Allt samtidigt känns det som :( Tråkigt tråkigt.

Känns iallafall skönt att ha det fixat så här pass tidigt. Nu väntar ett jobbpass mellan 12-19.
Förkylnigen är bättre men inte helt okej än. Ledig imorgon så jag får vila lite då och hålla tummarna att man blir frisk snart!


Doft av Äpple

Då var det ny vecka igen, knappt man hänger med i svängarna.
Igår när jag kom hem hade vi finbesök hemma :) Johans kusin och hennes dotter var och hälsade på. Verkligen supertrevligt. Vi fikade och snackade. B är verkligen ett charmtroll, hon och Johan busade hela tiden =)
När dom hade farit hem så intog jag soffan och vilade lite, var så himla trött. Ugglade på slutet av en film som jag somnade ifrån i förrgår, Bubbel boy. Den är bara för bra!
Därefter var det bara att hugga in på att göra middagen.
Sen var det att inta soffan igen och denna gång tände jag på vårt doftljus som vi fick av johans kusin.
  
Så igår doftade det Äpple i hela lägenheten, me like. Älskar verkligen ljus!

Söndag

Jobbhelgen är över, fine by me!

1 Maj

Ja då var första dagen av majmånad snart över. Nu väntar en underbar sommar framför oss. Men resor, upplevelser och en massa skoj. Så härligt kommer det bli.
   Idag var det dags för att väga mig igen och resultatet blev -18.3kg En liten men bra förändring.
Det har gått upp och ner denna veckan också med maten och ingen träning har det blivit för att man har varit sjuk. Väldigt tråkigt men man vill inte överanstränga kroppen när man är det. Bara att leva med det.
För övrigt så grillade vi vår middag idag. Jag var sjukt sugen på hamburgare och det fick det bli =)


Snart dags för mat =)

Så gott det var! Till efterrätt åt vi smarriga jordgubbar.
Det är så härligt att äntligen få kunna sitta ute och äta sin mat. Det ger en helt annan njutning.

Från en sak till en annan så är vi hemkomna från bio och filmen var Awesome. Wolverine kick ass verkligen.
Cool actionrulle, med bra skådespelare(snygga också =)) och bra handling.

Wolverine - CHECK √

Valborg

På valborgsmässoafton jobbade jag till 15.00, det var en låååång och slitsam dag. Förkylningen härjade plus att vi håller på att bygga om i butiken för att göra en förbutik som kommer innehålla ATG och allt sånt som spel som tillhör. Vilket gör att hela entren är upp och ner. Och det ger förvirrade och jobbiga kunder =) Så när dagen var över så var det en fröjd att sätta sig i bilen och köra hem för att vila sig ett tag.
För vid 17.30 skulle vi vara hemma hos Martin och Mona och grilla.

 
Vädret var på topp och maten sagolikt gott!
Synd man bara var så sjuk för man var ju inge vidare pigg. Men kvällen var supermysig.
Vi hade en rolig stund där vi översatte svenska och engelska låtar, vilket bidrog till skrattanfall till tusen!

Vilken nyhet!

Usch vad jag hatar att vara förkyld! Nu har den övergått till hosta också. Sov jättedåligt inatt plus att Johan störde mig så jag var helt förstörd i morse när jag fick lov att gå upp 06.30 för att gå på toa.
Så jag fick lov att vila till efter 12 idag för att orka med det som vi skulle göra idag. Har proppa i mig all sorts medicin vi har i badrumsskåpet så nu är jag på bena =)
Johan klippte gräset idag och jag har plockade i köket och tvättade. Det känns toppen att ha det klart. Vi ska snart göra oss klara för att köra till Bromölla och kolla på Wolverine. Det blir vi, Ralle och Martin och Mona. Har väldigt höga förväntnignar på filmen så jag hoppas den håller måttet.

I onsdag fick jag en sån toppen nyhet av chefen min. Från och med augusti har jag fast tjänst på ica. YESSSS!! Så glad man blir, så skönt är det! Kommer även att ansvara för finkem också.
Tänkte jag skulle ringa Johan på rasten men jag höll mig tills jag kom hem och han blev ju givetsvis jätteglad. ÄNTLIGEN!

Johan hade köpt en present och jag kunde gissa vad det den skulle innehålla med tanken på vilket datum det var (29 april) och jag gissade rätt.hihih. Han hade varit in på maxi och köpte Twilight dvd´n åt mig. Så söt!


En massa extra info finns med på dvd, och det ska jag checka in inom kort.


RSS 2.0