Sunday

Idag skiner solen om vart annat, tövädret är här nu, jättemycket snö har försvunnit bara igår och lär fortsätta idag med. Vi ska måla klart spjälsängen är det tänkt, annars tar vi dagen som den kommer.

Idag är det sista dagen på detta OS också, har verkligen följt "skidorna" nästan varje dag och det har varit otroligt spännande och kul. Det blev en hel del medaljer till Sverige.
5 Guld -C.KALLA, M.HELLNER, Lag SVERIGE(Herr 4x10km Stafett), B.FERRY, CURLING DAM.
2 Silver -ANNA HAAG, Lag SVERIGE(Dam.lagsprint) 
4 Brons -J. Olsson (2st), A.PÄRSSON, A. MYHRER

Idag återstår femmilen i skidor för herrarna. Kanske det kan bli nån mer medalj? (jajmensan, ett till brons blev det)

Nu blir det frukost, magen skriker för tillfället.
GODMORGON!

 


Låt målningen börja!

Idag tog vi en extra lång sovmorgon, frukosten blev mer som en brunch=)...med tanken på tiden.
Vi har börjat måla på spjälsängen nu....och som det ser ut nu så får vi måla 2 gånger. Blir inte väldens bästa jobb men vi gör vårat bästa.




Vit blir den =)
Dom två resterande delarna tar vi imorgon eftersom vi har ont om plats att ställa dom.
Känns väldigt bra att se att det är pågång. Nu över till lite annat fix medans vi väntar på torktiden.
Ha en skön Lördag!!!!

Lördag 27 feb

Godmorgon kanske man ska säga?
Egentligen hade jag nog velat kollat klart på curling finalen mellan Swe-Can inatt, men eftersom illamåendet hägrade så ville jag sova bort det. Vaknade nu efter 05 och hade värk i höger ben, som inte ville ge sig. Så nu sitter jag här och det börjar släppa lite. Och jag läste precis att tjejerna fixade GULDET =) Kul! Illamåendet känns lite nu med *trist*, men inte lika mycket som på kvällen.
Hoppas vekligen att det är nått just nu för jag äter järntabletter och inte att det är nån magsjuka på g. Det vill vi inte ha...har gruvat mig att ta dessa tabletter, för bieffekterna är så som dom är. Men jag har kännt mig trött den senaste tiden så jag kan inte hålla detta uppe längre. Så om det är pga tabletterna vet jag inte. Men jag ska se hur det blir under dagen och fortsätta med dom ikväll.

Vi kollade på Solsidan igår kväll och vad vi skrattade jag och J....det var så roligt avsnitt. Vilka människor =) Hoppas ni såg det också!?


Fredagsmys

Här har vi haft en kväll som har enbart innehållit en massa mys!



Nu ikväll har det tryckt på enormt, så det är jobbigt att andas och jag mår illa. Även har jag haft problem med att sitta, nu är jag verkligen i behov av nya byxor, känns som magen har blivit enorm på bara en vecka. Sängen lockar för att försöka sova bort detta illamående. Imorgon är det lördag och vi ska börja måla spjälsängen ♥ J har varit så duktig med att slipa klar delarna så nu är det roliga kvar......

Tråkig torsdag!

Här var jag omedvetet gravid ♥


Vi längtar till såna här dagar! Varma och soliga! Jag och Johan skulle paddla lite kanot en kanonfin augustidag.

Nu har vi en tråkig dimma utanför också, så pigg blir man inte här inte. Dagen har varit tråkig tråkig och åter tråkig. Jag har varit på dåligt humör, Johan har varit på dåligt humör. Ingen bra kombination. Tappar orken totalt! Så detta inlägg blev inge vidare muntert, så jag är ledsen för det........


Sportlovsvecka

Godmorgon Torsdag!

Halva denna veckan har med gått, vi som inte gör mycket om dagarna så springer dom iväg iallafall.
Ute ligger snön kvar precis som igår, blåser en del gör det med. Nu vill vi ha lite vår, längtar tills man kan få höra fågelkvitter. Det är ett bra tecken!!! Men det lär dröja ett bra tag till antar jag.

Denna helg som kommer, har vi för en gång skull inget planerat och så får det bli också. Visst är det kul att träffa folk men helgerna är lite speciellt kan jag tycka.
Tänk den dagen då vi inte är ensamma här hemma längre, utan får gosa med vårt barn =) Vilken grej det kommer att vara. Nu har vi bara oss själva att tänka på men inte länge till.....

Snart är det en ny dag

Vi kom till jobbet på eftermiddagen, lämnade papprena och pratade lite med svärmor.
Därefter körde vi hem till J´s mormor och morfar och fikade. Så vi fick träffa lite folk idag =)

Nu ikväll har jag haft foglossning som jag inte har upplevt så onda som ikväll. Men det är bara att gilla läget.
Har legat och kollat på Herrarnas staffet i längdskidor och dom tog ett GULD. Det var verkligen en spännande tävling och dom var otroligt duktiga. Superkul.

Ska snart krypa ner i sängen om jag inte fastnar framför tv´n för dom ska nog snart visa 2:a åket i storslalomen. Den är framflyttad från 22.15 till 23.45 för det är dimma. Så vi får se om det blir av.

Imorgon blir det slipning av spjälsängen, den har vi skjutit på alldeles för länge. Kanske vi köper hem lite färg med???? Wish me luck......

Upp och ner idag

Idag är det så ljus ute och det gör en så mycket piggare, fast idag vet jag inte? Känner mig seg och hängig. Solen hade gärnat få kommit fram =)
Natten har varit rätt bra, behövde inte gå upp förrens vid 08.30 för att göra toabesök.
Pyret håller på att böka en massa där inne, stora som små starkar. Det gillar vi.

Igår kväll gjorde vi oss en lite fruktsallad, blev så sugen på apelsin men kom på att vi hade både vattenmelon och druvor som behövdes ätas upp. Friska smaker.....



Nej usch, gillar verkligen inte att klockan är redan 11.20, inte har man gjort nått vettigt heller. Halva dagen har gått redan. Sånt gör mig stressad och irriterad på mig själv.....


Dagen so far....

Det blir inte alltid som man har planerat =)
Vi kom till Kretsloppsparken med skrotet vi hade samlat i garaget, inte mkt men nu är det kastat.
Kollade papprena till fk och dom är inte lätta att fylla i. Just därför man vill kunna jobba in i det sista så man slipper strula med pengar. Men nu är läget som det är och det är bara att bita i.
Imorgon är det en ny dag och då får vi göra det vi inte hann med istället.

Nu ska vi kolla film och ta det lugnt, är så mätt efter middagen så lite vila på det gör susen.
Ikväll blir det att kolla OS-sändningen från skidskyttet och House. Hoppas ni har haft en bra dag. Heeej


VinterOS Vancouver 2010


Tisdag 23 feb

Tisdag idag och vi har gått in i en ny vecka. Vilket vi är oerhört glada över.
Ska ha en liten fixardag idag, behöver åka och lämna mer papper till chefen från fk. Köra med lite "skrot" till återvinningenstationen för vi glömde ju garaget i fredags, typiskt. Sen blir det att fortsätta med spjälsängen.
Men nu ska jag ordna med lite frukost och förhoppningsvis kan man få upp maken med =)


Graviditetsvecka 30

Vecka 30

Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.

Herre min gud, är det verkligen 10 veckor kvar nu! Känns toppen, man är snart där....Känner mig som jag har gjort innan, lite mer foglossning kan jag känna av vissa dagar, när man har gjort lite extra än vanligt. Men inget annat =) Eller förresten, det är det visst det, svullnad i fötter och vader har jag, så stödstrumpor är ett måste på kvällen (tack så mkt Ulrica, dom är toppen!!!) Imorgon ska jag börja äta järntabletter....


Vi idag!

Jag tog en tupplur i bäddsoffan nu på eftermiddagen, det var verkligen skönt att vila lite. Sov inget vidare i torsdag och fredags natt. Har verkligen inte varit med om nått liknande. Jag kände ingen sömn, hjärnan måste varit i högvarav, sov kanske 3 h totalt och ändå höll vi på hela dagarna med saker.
Sen fick jag vara med om värsta stunden på lördags morgonen. Jag hade varit uppe och kissat före 05. När jag sitter på sängkanten och ska lägga mig ner...det tar tid för mig att lägga mig till rätta. När jag lutar mig ner så svartnar allt!!! Jag ser ingenting, det är bäckmörkt. Annars ser man strimorna mellan persiennen och från dörren. Jag är blind!!! Jag har ingen syn längre. Hjärtat sitter för tillfället i halsen och pulsen är mer på 280. -Mamma, mamma, tänd lampan, snälla tänd lampan, jag ser inget. Så hör man hur hon letar efter knappen och jag hör hon tänder men inget ljus kommer i mina ögon. Jag får nästan panik, kommer ur sängen och öppnar dörren...där, där ser jag lite ljus från köksfönstret. Vi hade fått strömavbrott. Det var därför det blev så svart överallt.
Men shit vad rädd jag blev, tänkte detta kan visst hända nu när man har problem i graviditeten och man äter starka värktabletter plus att jag inte har sovit nått på 2 nätter. Men vilken hemsk känsla det var. Allt svartnar och man hör hur en lampa tänds men inget händer. Johan och pappa skrattade när dom hörde det, klart det kan höras lite roligt men jag ska säga att det var otroligt jobbigt för mig. Tack och lov att man har fungerande ögon!!!


Jag och mitt hjärta!


Susan Boyle

I torsdag visade dom ett program om en kvinna som heter Susan Boyle. Efter sett reklamen var jag fast, det programmet skulle jag se. Eftersom jag var upptagen med att underhålla mina gäster den dagen =)...så fick vi spela in det. Idag förmiddag fick jag en ledig tid att se den.

Nu efter att sett den, känns det som jag är den enda i hela världen som inte visste vem hon var efter framgången i Britain´s got talent. Det är iallafall en fantastisk historia och hon sjunger verkligen sagolikt.


Det visar verkligen att man är fördomsfull, man dömer för snabbt efter hur folk ser ut!!


Så mycket fint!

Måste ju visa vad mamma och pappa hade med sig ner, vaggan.


Den är lite full med påsar med kläder just nu men det är bästa att ha saker i den så inte katterna ska vara där i och klättra.
En hel kasse med kläder kom mamma ner med. Hon har varit och ute shoppat en del till sitt 6:e barnbarn =)


Får börja sortera kläderna efter storlek så får vi se om det är nått jag behöver titta på när vi besöker ullared.
Det var verkligen jättefina kläder mamma hade hittat.

  

Det blev både 2 påslakan, babyfiltar, skötbädd, spjälskydd, madrass, täcke och kudde handlat i lördags.
Snart ska det mesta vara inhandlat =)

Ha en skön måndag!


Lördagen

I lördags ställde vi klockan och körde mot centrum. Vi besökte Jysk, babyproffsen, Apoteket, Ö&B, Eko och Djurmagasinet. Det blev lite saker till barnet och till oss själva =)
Vi kunde visa vagnen vi har beställt, den kommer vi inte hämta förrens det är dags.
Lunchade gjorde vi på eko, det är alltid trevligt att gå där och titta runt. Såg att dom har ganska mkt babyprylar så dit ska jag om det fattas nått sen.

På kvällen körde vi hem till Johans föräldrar och åt middag.
Tiden gick så snabbt och det var jättetrevligt, synd man var så otroligt trött men jag hade det toppen iallafall.

Till efterrätt hade svärmor beställt sandhems berömda tårtor, mamma blev så salig när hon såg den häftiga marsipanen. Vi har inte sett någon göra såna hemma i Falun.



Klockan var nog strax innan 01 när vi klev innanför dörren här hemma. Det är så roligt att se hur mina och Johans föräldrar kommer så bra överrens och att det känns att dom alltid har känt varandra.

När söndagen kom så skulle egentligen mamma och pappa köra hem men vädret var inte den bästa, men det hade vi inget emot. Jag är så glad när dom är här.

Så vi körde till Willys och handlade lite och sen blev det lite småfix med ny lampa i köksbänken och större kontaktdosor i väggarna. Vi tog med andra ord, rätt lugnt!


Förrådet!

I fredags fick jag och Johan hjälp av pappa och mamma att rensa hela vårt förråd. Och vi fattar inte varför vi har sparat på sakerna som fanns där i??? Det var hur mkt tomkartonger till elektronik som helst. Det som var skönast var att vi fick ur det stora träskåpet som stod där när vi flyttade in....det kändes så fel att spara den för den tog bara plats.
Man jag kan säga att nästa 2/3 av förrådet grejer kastade vi. Släpvagn hade vi hyrt av macken här i byn så man slapp köra så långt.
Men i min synvinkel så gick det väldigt smidigt, jag tog den gamla kontorstolen som stod och bara damma och satt på den mesta del av tiden och såg på. Satt och vek kartonger gjorde jag =) Givertvis så fick jag bestämma hur det skulle vara så man själv har koll på hur/var sakerna ligger.

Vi tömde ur och åt lunch där emellan, sen hämtade pappa och Johan släpvagnen och fyllde den.
Och körde till sopstationen i Vä där dom kastade allt. Efter ett tag ringde jag och hörde hur det hade gått och då kommer pappa med att dom hade kört ner i ett dike med släpvagnen och väntade på en traktor som skulle hjälpa dom upp. Jag blev så orolig att jag hade lust att gråta, frågade om det hade hänt nått med dom osv. Varför ska det alltid hända nått skit? Det hade snöat något makalöst torsdag eftermiddag/kväll.
Men det visade sig att det var en stor lögn, dom höll på att lämna släpvagnen bara. Gissa vad jag blev arg på pappa som ska luras så. Men det är så typiskt han att skämta =) 

Resultatet blev jättebra, nu fick vi in möblerna från kontoret in i förrådet med. Plus några bananlådor med böcker och dvd´filmer.
Så tacksam är jag att vi fick det gjort nu. Tyvärr har jag inte några före och efter bilder men tro mig att det blev bra tillslut! 
Sen myste vi bara och åt en fantaskisk viltpizza till middag. Det var vår fredag det!

Vilka underbara dagar!

Åh vad underbart det har varit dessa dagar! Vi fick till och med en extra dag tillsammans. Vi vinkade hejdå för en stund sen. Tråkigt med farväl men dom kommer igen när pyret har kommit ut ♥ Vi har verkligen blivit bortskämda med saker som jag ska visa nån dag här framöver. Just nu ska man smälta allt som har hänt och jag tycker det är jobbigt att dom har åkt, känns mer nu när man är gravid med.

Tårarna är inte långt ifrån =)

SÅ rolig reklamfilm

Gud vad jag gillar denna reklamfilm från Sv.spel!!!


Njuter varje minut

Godmorgon.....man kan nästan ställa klockan efter hur jag kommer vakna. Idag blev det tidigare än vanlig men det har med att jag sover med mamma. Man är så försiktig för att inte väsnas, hon är precis likadan :)
Hon frågar stup i kvarten om jag vill ha hjälp, det är lite annat än vad mannen här hemma gör om nätterna, hhahahh. Kliver upp som vanligt för att trötta ut mig. Konstigt att efter 2h sömn så är man så pass "pigg" som man är. Smärtan i benet är där hela tiden så man kan inte ligga och försöka sova utan att tänka på den. Nu blir man lite distraherad av att sitta här och skriva och kolla runt, bara det inte blir så varje natt för det kan vara svårt att få en "normal" natt utan detta.

Iallafall så känns det så klart toppen att mamma och pappa är här. Vi har blivit så bortskämda med en massa saker redan. En hel kasse med köpta barnkläder kom mamma med bla. ska visa sen vad fina kläder det var.
Vi har pratat, skrattat, ätit fantastisk mat. Visat vad vi har köpt till pyret, beundrat hur fin vaggan är som dom hade med sig. Jag har en i släkten på mammas sida som går lite i arv. Och det är klart att vi ska använda den första månaderna. Vi har planerat morgondagen men en massa, lördagen kommer bli en heldag av att besöka affärer och sen träffa mina svärföräldrar på kvällen. Dagarna kommer gå som bara den =(

Men som jag har skrivit innan så kommer jag njuta varje minut och det gör jag verkligen!

Torsdag 18 feb

Snart är dom här =)
Uppdateringen kommer inte vara på topp dessa dagar, ifall ni undrar.
Har varit och handlat mat på förmiddagen och nu har vi fixat lite här hemma. Nu kommer dom. Bye

Så typiskt att tro nått annat.

Är ganska arg just nu...ska nog sluta hoppas att detta kommer att bli bättre och att jag inte klarar av mkt med mjuk underlag. Eftersom mamma är så pass allergisk så måste vi städa sovrummet jättenoga för dom ska sova där och så brukar jag och Johan ta bäddsoffan, inga problem innan. Så inatt har vi legat i bäddsoffan eftersom vi rev ur sängkläderna i våra sängar och för att minimera mer katthår i sovrummet bestämde jag att det var bästa att ligga på kontoret redan nu. Men jag har knappt hunnit ligga där i 2 h förrens jag vaknar av att ha känslan att allt är skit i rygg och skinka. Det gör så j-la ont nu så jag är förbannad. Arg på mig själv och på problemet. Jag kan inte ligga i andra sängar än den jag har nu. Gick på toa och sen var det bara att inse att det blir inte bättre för fem öre om jag lägger mig igen i soffan utan tog mitt pick och pack och la mig i våran säng. Men nu kan jag inte sova. Inte för man har ont dygnet om så ska det bli värre för man ligger ner! Satan!!

Knappra värktabletter är ett måste.
Avslutar med -Grattis, du har ischias.......

 


Onsdag

Nu är det skinnande rent här hemma, det gillar vi.
Det tog en väldigt lång tid i min takt och mycket fick Johan göra. Men det gick bra.
Vi har klart lite kvar men det har med röjningen att göra och inte städningen. Får se vad vi kan göra innan det är dags för middag innan vi ska bege oss till Julia och hennes sambo. Tiden har gått fort idag.

Nej om man skulle göra lite middag nu istället, jag är så hungrig jämt nu för tiden =) Mat i magen får gå före allt annat, hihihi. -Jaaa , jag är gravid!

2:a Glukosbelastningen

Imorse kl 7.15 befann jag mig hos barnmorskan för att göra glukosbelastning. Denna gång smakade faktiskt drickan lite bättre än förra gången, men det var Margit som gjorde den denna gång =)
Vi gjorde en undersökning med, hjärtljuden låg på fina 147-148 slag/minut.
Sf-måttet låg på 28.
Sen fick jag sätta mig och vänta dom "härliga" 2 timmarna. Roa mig att läsa mesta del av tiden. När klockan slog 9.15 var det dags. Mina värden låg bra förutom hb.
Glukos - 6,3 och 6,7 fick hon fram.
HB - 117 
Så jag ska få börja att äta järntabletter. Har inte kännt mig mer trött än vanligt som man lätt blir med dåligt järnvärde. Så det blir att besöka apoteket imorgon.

Idag ska vi ha storstädning här hemma. Äntligen kommer mina föräldrar imorgon och jag hoppar av lycka för det!!! Vi ska ha så mysigt tillsammans och jag kommer njuta VARJE minut dom är här!
Sen ikväll ska vi hem till Julia och André på lite fika. Får passa på nu, man vet aldrig när det är dags för att föda =)



Fettisdagen

Såg det i tidningen att det är ju Fettisdagen idag....vi som älskar Semlor. Så gissa vad som kom hem efter sjukgymnasten om inte en varsin semla. Nu är det inte maxi´s goda men växjöbagarn är inte så dumma dom heller. MUUUUUUMSSS......Nu är kvällen räddad!

Hos sjukgymnasten gick det sådär, idag gjorde det väldigt ont i 2 av nålarna. Den ena fick hon ta bort efter halva tiden och när det var dags att ta bort alla så gjorde den i skinkan så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Konstigt det där! Detta besöket var den sista av behandlingen förresten, tråkigt men sant. Hon har verkligen varit bra och det svåra med detta är ju att man vet inte vilken verkan nålarna har varit för man har varit gravid. Det hade varit kul att få veta hur det hade varit om det var tvärtom. Eller inte, detta vill man inte ha i vanliga fall....men som sagt vet man inte eftersom graviditeten gör att kroppen ändras hela tiden. Nu ska jag vila lite.

Ute och far

Är hemkommna från att varit i tollarp och fått papper påskrivna av bossen och sen körde vi inom Kids corner, Babyproffsen och jysk. Har kollat lite priser på några grejer, vi ska ut och shoppa på lördag med mina föräldrar för dom ville köpa lite till oss. Det är verkligen uppskattat och klart glada över.
Detta blir ett kort inlägg, lunchen är klar och jag ska snart köra till sjukgymnasten. Vi ses


Min tisdag är här =)

God morgon TISDAG!

Tisdagar är något speciella, när jag jobbade så var jag alltid ledig tisdagar och nu har jag även nya graviditetsveckor på den dagen. Så tisdagar gör mig väldigt glad.

Idag faller det mer snö, känns som det aldrig tar slut. Synd nog så är det inte mycket att göra åt.

Ska iallafall ut på lite rundor idag, till jobbet och till sjukgymnasten på eftermiddagen. Sen blir det att fixa här hemma, göra det så kattfritt som möjligt pga mammas allergi, snart kommer dom ner =)

Nu ska jag äta lite frukost och sen starta dagen.



Jag och Mattias från i söndags


Graviditetsvecka 29

Vecka 29

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.


Det är verkligen härligt att komma till en ny vecka. "Bara" 11 veckor kvar till Bf. Önskade att jag hade sluppit smärtan jag har och bara njutit av den bra graviditet jag har haft än så länge. Känner av mer och mer av höften nu och där fästerna sitter, ömmer något otroligt när jag har legat för länge på sidan. Men bebisen ska ju ha den platsen så det är nått man får stå ut med =) Håller låda kan gör h*n iallafall.
Att man kommit så pass långt medföljer att man tänker en hel del på det som komma skall, det är både med glädje och lite skrämmande. Och just därför ska det bli skönt att träffa barnmorskan mer och mer. Det är ju så mycket som händer i kroppen och man har så många känslor, så man måste ventilera om allt.
Det ska då verkligen bli fantaskiskt när du bestämmer dig för att titta ut ♥


Måndag 20100215

Ny vecka och det gillar vi!
Har suttit och fyllt i en massa papper till Försäkringskassan, ska köra till jobbet så min chef får fylla i lite med. Nu håller vi tummarna att det går bra.

Får se vad denna dag kommer att bli, inget planerat och det är rätt behagligt. Ska ringa och höra priser på släpvagn för mamma och pappa ska få hjälpa oss med lite röjning när dom kommer ner. Känns som vi måste ha en spark där bak så det blir gjort, för jag kan inte göra mer än bara stå och titta på. Jag vill bara få börja med barnkammaren nu.....

Kärleksdagens bravader

Vi fick besök av Johans föräldrar i går eftermiddag...med sig hade dom ett paket med geléhjärtan och ett med chokladhjärtan plus vaniljhjärtan som vi fikade på. Dom ville se hur det blev med soffan. Det var riktigt mysigt att dom kom över bara så där. Efter en timme körde dom igen för vi skulle ha middagsgäster här =)
Kicki och Martin och deras charmtroll Mattias skulle komma. Johan hade lagat till en riktig söndagsmiddag, porterstek.
Det var riktigt trevligt och jag hoppas maten uppskattades =) Den tog slut iallafall och det är ju ett gott tecken. Därefter fikade vi på en enkel efterrätt, vienetta. Det blev en riktigt bra eftermiddag/kväll. Kicki har tagit en massa bilder så kanske man lägger upp några när hon har bloggat =) Tack K och M för en trevlig söndag.

I går kväll kollade vi på andra delfinalen i melodifestivalen som vi missade i lördags och jag måste säga att det var sååå dåliga bidrag denna gång så vi snabbspolade genom hela programet. Verkligen trist omgång.
Självklart blev det att vi kollade på En annan del av Köping med. J ´s favoritprogram =P
Vid tio var jag så trött så jag fick och la mig. Använde TENS på det onda men jag måste säga att jag fick mer ont efteråt. Det är verkligen konstigt och jag vet inte om det beror på hur man ligger och man kanske spänner muskeln mer än när man ligger på mage?? Hade aldrig så när jag fick det hos massören, jaja ska ändå lämna tillbaka den på tisdag ändå så det kvittar. Ska försöka få johan att massera mera för det är det bästa jag vet.

Ska avsluta med att säga; Välkommen måndag!

mE LiKe



Så härlig låt!


Söndag 14 februari

Igår var vi hemma hos svärföräldrarna och firade svärfar. 3 rättersmiddag och gott sällskap...Jag och Jenny pratade massa gravidsaker, vore konstigt om vi inte gjorde det =) Hon har bara 7 veckor kvar nu=) Kul att vi är så nära varandra för vi har mkt vi kan hjälpas åt med om det är nått.
Dom skulle åka till ikea idag, något man själv gärna hade med gjort. Men förhoppningsvis så ska det få bli snart. Vi fick iallafall en jättetrevlig kväll och nästa helg när mamma och pappa kommer ner ska vi till svärföräldrarna igen tillsammans med J och F för att umgås. Det är nästan ett helt år sen mina föräldrar var här senast. Det har blivit att jag och Johan har åkt upp istället. Men nästa helg ser vi framemot.

Nu ska jag gå och göra lite nytta.

Alla <3 dag

Kram till er alla på Alla hjärtans dag


Vi idag!

Jag och pyret sitter och läser bloggar =), hela (27+4) har vi kommit till nu ♥

Jag och hjärtat har spelat lite Wii Mario Bros nu på förmiddagen, det är bara så roligt. Vi ska snart äta lite lunch och sen blir det att tvätta lite mer, har en massa tvätt som ska in i maskinen.
Ute har det börjat snöa igen, i natt kom det en hel del. Denna vinter kommer stanna länge! Men när jag ska ut och köra med barnvagnen kommer det vara stålande sol och bart på vägarna, så jag kommer inte veta hur vagnen är på vinterväglag förrens till nästa vinter, det har jag inget emot.
Ha en otroligt skön lördag, för det ska jag ha.


Lördag

Helgen är här och nu ska vi äta helgfrukost, den blir lätt mer mysig än vardagsfrukostar.
Har laddat upp med gott pålägg och massa annat smarrigt.
Sov riktigt bra inatt =) Hela 5h i sträck och det är helt fantastiskt för att vara mig. Nu ropar mannen att det är frukostdags, mums.....

Rubrik???

Idag har det inte blivit många knop här hemma, har varit trött, seg och rastlös. Fast orken har inte direkt funnits men nått ville man göra. Johan börjar nog tappa tålamodet snart =) Men imorgon är det en ny dag och då händer det lite saker som vi ska göra bla. fira svärfar som har fyllt år.

Jag och min underbara man! En massa kyssar måste jag stjäla varje dag, för jag älskar dig så♥


Fredag =)

Klev upp strax innan nio, duschade och åt frukost. Nu är jag såååå trött, kom direkt efter frukosten. Hade lätt kunnat gå och sova lite till, för jag irriterar mig på allt här hemma. Stackars Johan =)
Fattar inte hur jag kan känna som jag gör för jag sov ganska bra inatt utan toabesök, men nu när jag tänker efter så hade jag ett rent helvete i går kväll när det var dags att sova. Allt värkte och gjorde ont tills tabletterna tog.
Man ska kanske vila lite på soffan så man är pigg resten av dagen. Sköna fredag är ju här =)



Längtar så tills snön är bort så man kan plantera lite blommor


Torsdagkväll


Här hemma myser vi nästan varje kväll.
Ska leta upp en bra film jag kan kolla på för det är inget på tv´n idag som lockar direkt. Något sällskap har jag tyvärr inte, ikväll var det dags för en spelkväll för karln i huset. Ha en trevlig kväll......  

Andra läkarbesöket

Åhh vilken dag det blev idag!
Det började med att vi körde till läkarundersökningen vid 10. Gick där ifrån med ett papper där jag är 100% sjukskriven till den 10 mars. Havandeskapspenning ska vi söka om nu, nått vi hade tänkt göra från början. Det tog en manlig läkare att förstå att jag inte orkar/klarar av att jobba. Inte nog med det, så jag fick en remiss till ortopeden för han var orolig över att jag hade smärtan ändå ut i foten. Han ville veta om det har nått med diskbråck att göra med.
Vi körde upp till akuten och anmälde oss...då var klockan 10.45. Klockan blev 14.15 innan vi kunde få hjälp. Ortopeden var ganska rolig och avslutade undersökningen med att säga; -Grattis, du har ischias! på brytande svenska. Han menade på att man inte kunde göra så mycket åt detta och sa att i de flest fall blir det bättre efter förlossningen. Klart man förstår att det är ett vanligt problem. Vissa får mer problem än andra....i mitt fall är det min nitlott.
Han sa att det har med diskbråck att göra, för man blir påverkad av att man får tyngd på ryggraden så disken flyttar sig bakåt och gör att nerverna blir klämda och det bidrar med att det blir smärta i rumpa/ben.
Väntan på denna undersökning var inte givande, för undersökningen tog inte mer än 10 min. Men så är det och jag är glad att jag inte besöker läkare mer än vad jag gör. Man är ju glad att läkaren vi träffade idag ville reda ut var det var. För jag får sk. sockerdricka i benet när jag ligger på rygg och när jag kör bil ibland. Men det blir ju aldrig att jag tappar känseln i benet.

Ska börja simma lite för det kan avbelasta mycket. Och fortsätta gå hos sjukgymnast.
Min kära make var med mig hela tiden och det är jag tacksam över! För när vi kom in till undersökningsrummet så tog det inte mer än 5 minuter innan man hör världens skrik från en patient som hade otroligt ont. Gissa om att man fick handsvett och tankarna for om ortopeden skulle knäcka och dra i ben och rygg =) Vi väntade nästan 2 timmar i undersökningsrummet. Men vi pratade om allt och inget så tankarna gick till nått annat. Nu var det ju helt onödigt för han kollade bara rygg och reflex och känsel.

Det känns otroligt skönt att det blev hel sjukskrivning för jag kan inte jobba i affär i mitt tillstånd. Alla blir lidande. Det vore konstigt om jag inte blir berättigad HP, nu när man har läkare och ortoped som har klarlagt mitt tillstånd.
Vi upptäcker väl det inom kort!
 

Nya möbler

Det blev att jag stannade hemma idag, det var lika bra att få vila, kroppen är inte på min sida vill säga.
Kl 10 i morse ringde möbelkillarna på dörren och då hade vi varit uppe i ca 10 min. Oops...men det gick på ett kick, medans jag klädde på mig och sminkade mig, hann killarna bära in och ta betalt. Snabba ryck.
Johan slet med soffan och allt som var ivägen, resultatet blev inte riktigt vad vi hade tänkt oss från början, men vi är ganska flexibla.

 
Har tyvärr ingen bild på hur det ser ut innan men men så kan det gå. Tv-bordet blev för stort så nu har vi en tillfällig lösning. Väggen blev med väldigt kal, men vi ska se vad vi kan göra med det, är ganska sugen på en fotovägg, bilder på familjen och nära och kära kanske. Det är nått vi får ta sen när pengar finns, nu är det att handla till barnet som kommer först =)
Dom gamla sofforna har vi fått väck, dom var här vid 17-tiden idag, till och med tv-bordet tog dom. Så det är väldigt luftigt här hemma nu! Sitter i soffan och bloggar nu, det kunde man inte riktigt göra med dom gamla.
Det negativa med att vi skaffade en nya soffa är att mycket har kommit in på kontoret, där det skulle vara fritt från prylar=) men det får vara så nu. Ska ta tag i med att köra till tippen men allt man har så man kan komma ut i förrådet med nya saker som ska stå där. Hoppas det kan bli snart!
Nu ska jag kolla på film.
Godkväll.....


3 månader

10 Februari - 3 Månader kvar till bf!
Tiden har gått fort, just nu i denna stund kan jag känna att tre månader är en lång tid pga att jag har så ont som jag har. Varje dag är det nått som gör ondare än tidigare och jag är otroligt less på att stapla runt som en gamling. Var ska man hitta kraften om man börjar att vansinnig på hela situationen?
Johan hjälper mig så mkt med att hämta saker för att undvika rörelser som gör ont. Det tar ju så lång tid för mig att gå till köket från vardagsrummet bara....ibland kan jag känna att jag kanske tar vissa saker förgivet, men jag får nog tänka om lite. Uppskattar verkligen allt Johan gör. Jag älskar honom över allt annat. Och är otroligt glad att ha honom vid min sida! ♥♥♥

Ja, jag behöver inte skriva hur jag har det just nu, för det säger sig själv....
Vad ska man annars göra än att fortsätta leva med hur man har det just nu, och aldrig ge upp hoppet på att nästa dag kan kanske kännas bättre!!!

Om det ändå vore så lätt!


Bra Nyhet.

Avsnittet av Familjen Annorlunda igår var jättekomiskt. Pappa och brorsonen Tage var med på ett hörn när dom filmade i Älvdalen. Jag sa ju det att jag kanske skulle se "kändisar" om jag bara hade ögonen öppna. Fick slänga mig efter telefon och ringa hem till mamma och pappa. Mamma hade helt missat det men dom ska få se det när dom kommer ner nästa vecka. Helt fantasktiskt är att det att det bara är en vecka kvar på torsdag. Som jag har längtat. Ringer hem nästan varje dag =) Brukar hända så när dom väl ska komma ner =)

Johan ringde om soffan igår och vi fick reda på att soffan hade inte kommit till affären än och dom visste inte varför. Man kände verkligen att detta skulle krångla till sig när man väl vill ha nått.
Men när jag pratade med Johan idag efter jobbet så hade han fått väldigt goda nyheter.....soffan kommer imorgon onsdag vid 11-tiden. Yeah!! Såå nice.
Nu blev det helt plötsligt bråttom att städa ur den gamla soffan, men dammsugaren gör jobbet!!!

Graviditetsvecka 28

Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?


Måndagkvällen!

Måndagkväll gillar vi här hemma, det är ju Familjen Annorlunda kl 20, som vi måste se =)
Sen är det en dokumentär om Anja Pärsson, förra veckan handlade om Skidlandslaget. Gillar verkligen vintersport! Speciellt skidskytte. Något man ser framemot är att OS börjar nästa vecka! 12-28 feb =)

Pyret är verkligen superduktig att kicka mig i revbenet, fortfarande på samma ställe, mammas bråkstake!
Vill verkligen komma iväg till Ullared och Ikea snart, med tanken på att man har gått 67,5% av graviditeten så vill man ha det färdigt för man lär inte orka så mkt som innan.

Nu är middagen klar, bäst att gå. Bye

Vinter

Oj råkade somna och vaknade nu för 10 minuter sen. Sov nästan 2,5h timme. Det har aldrig hänt innan. Men jag antar att jag är trött. Måste göra lite lunch nu innan det är försent. Mannen här hemma verkar vara skengravid för han sover med, fast i soffan.
Måste få visa vad pappa skickade igår. Härliga vinterbilder från underbara Dalarna. ♥


Tulpaner är underbara



Denna underbara bukett av tulpaner fick vi i söndags av Johans ena moster med familj, som hälsade på.
Jag älskar tulpaner! Vi fikade och pratade om allt, det var riktigt trevligt. Kul att man hade lite hembakta kakor och lite annat smått och gott i frysen.
Söndagen flög verkligen iväg och innan man visste ordet så var det kväll.

Nu är man exalterad för denna veckan ska våran nya snygga soffa bli levererad om det inte skulle uppstå nått krångel. Vi har inte hört av några från möbelaffären än och man vill ju ha någon dag att förbereda innan dom kommer. Plus att vi har en som vill ha våra gamla soffor och dom ska hinnas städas ur och transporteras bort. Kanske man ska ringa ett samtal redan nu och ta reda på det.

Glee

Hej Måndag!
Akupunktur stod på schemat i morse och nu tar jag det bara lugnt framför datorn.
Ska försöka slita mig och göra lite nytta snart. Något som inte är så avancerat vill säga.

Från det ena till det andra så har vi hittat en ny serie som vi följer, och det är Glee. Dom hade med en låt som inte jag kunde släppa och som jag känner igen från många andra filmer. Tillslut fick man googla för att kunna gå vidare =) och låten heter Don´t stop believin´

Jag gillar den=) Serien är ganska rolig och vi kommer att fortsätta se den, man väntar ju bara till den 3 mars då Grey´s Anatomy har säsongspremiär. Plus att True Blood är väl snart på ingång får jag hoppas.

Magnus Betnér

Nu ikväll har jag och Johan varit på Kristianstads teater och sett på komikern Magnus Betnér, fick biljetter i julklapp. Han är som han är; Bitter som han själv sa det. Han har sitt eget sätt att se på grejer men så är han bara och jag har väldigt svårt för honom. Men det var vissa stunder som vi hade riktigt roligt. Speciellt när han påpekade om snökaoset, hahahh.
Det trista var att jag fick kramp i benet för teatern har sånt litet benutrymme, som tur var så släppte det, så det var så man precis klarade av de 90 minuter.




Nu ska vi titta på Melodifestivalen som vi missade ikväll. Första delfinalen i Örnsköldsvik! =) Spännande!

Lördag 6 feb.

Skönt att vara hemma igen...Fick jobba med Julia idag =). Snart är det dags för henne och jag är så glad för deras skull. Magen är verkligen färdigbakad. Känns bra att ha nån i sin närhet som har gått genom det man själv ska göra. =) Kommer alltid upp nått man undrar över.

Nu ska jag och min kära baka lite kakor. Ha en bra helg!

Morgonpigg? NOT!

Hujedamej!!! Vaknade kl 03 och hade ont. Har haft en jättebra dag med mindre krämpor än vanligt, så vaknar man med detta. Ett toabesök blev aktuellt, kände mig i nacken och jag var genomsvettig =( Låg i över en timme och bara vände och vred mig men ALLT gjorde ont. Kollade på klockan vid 04. Konstigt nog så är det alltid vid heltimmar jag vaknar, 03,04,05. Där låg man och bara önskade att Johan kunde göra nått som fick bort all det onda! Men sen somnade jag en stund, verkligen ett YES när jag vaknade igen men till min förvåning så var bara kl 05. Lite jobbigt för man vet att man ska upp och jobba på morgonen. Jag hade nu kommit till en punkt där det inte gick att ligga kvar utan jag staplar mig upp och satt kvar på sängkanten, mina ögon var verkligen tegelstenar!!! Allt jag ville var att lägga mig och SOVA men kroppen värkte. Klev upp, lika bra att göra ett till toabesök och nu blev jag sittande här och kollar bloggar. Detta börjar inte bli roligt längre. Just att man får mer och mer ont på sidorna, vid höften, just där man bara kan sova på. Antar att det har med foglossning att göra eftersom fästerna sitter där. Hujedamej......

Körde hem till Ralle igår kväll och satt och tog det lugnt i soffan medans vi kolla på tv.
Blev bjuda på hembakta semlor, dom var goda =) Helt perfekta. Det var avslappnat och jag hade en så söt hundvalp brevid mig i soffan som snarkade nästan värre än Johan, hihihi, mysig var hon iallafall.
Helgen är här och veckan är snart över. Men det gör inget, vi närmar oss till nått vi längtat efter.

Godmorgon......

Bebisbesök =)

Idag var jag på jobbet mellan 8-12, plockade lite varor idag med, konstigt nog så drar jag mig för att sitta i kassan överhuvudtaget, vet inte varför det känns så??
Jag stämplade ut och körde hem till älsklingen som väntade. Vi åt lunch och sen lite efter 13 kom Martin och Mattias på besök =) Charmtrolle Mattias!! Han skrattar jämt =)


Hänger med grabbarna =)




Nu är vi ensamma igen och njuter av att det är fredag. Johan fick ett roligt samtal med idag. Ska nog börja på middagen snart för jag börjar bli hungrig igen! Mat mat mat är det enda man tänker på, hahahahh.

Soliga Torsdag

Idag skiner solen för fulla muggar! Är det inte härligt!?
Man mår så bra av lite solsken, så solen får gärna vara framme hela veckan!

Nu på morgonen har jag besökt sjukgymnasten och det gick bra, visade att jag har lite svullnad vid fötterna så jag ska börja med stödstrumpor (Ulrica, ifall du läser detta, har du dom kvar?) Har även lånat hem en TENS:apparat som jag ska använda. Så får vi se om det kan göra det lite bättre.
Pratade med mamma på vägen hem och nu är det bara 2 veckor kvar tills vi ses igen. AWESOME!! Som jag saknar mina föräldrar just nu. Dom ger mig energi!

Nu ska jag ordna lite här hemma innan Hannah kommer på lite besök. Det tar liksom aldrig slut med saker som ska fixas liksom. Det blir oreda på en gång när man har städat och jag vet en som är en liten bråkstake med att inte hålla saker på sin plats :P

Det är för din skull <3

Jobbade mellan 9-12 idag, hade möte kl 10 sen när det var klart fick jag och min chef gå genom ännu mer ändringar på mitt schema. Så jag blev inte klar förrens kl 11. Sen plockade jag upp varor, har verkligen underbara kollegor som bryr sig och tänker på mitt bästa. Så det blev små varor jag tog, bland annat barnmatsavdelningen, passar ju mig utmärkt =)
Jag kom hem lagade jag lite lunch och sen har jag bara små plockat här hemma. Ska ta tvätten i tvättmaskin nu, för den har tystnat....Konstigt nog försvinner dessa dagar med ett nafs.

Bebisen och jag (26+0). Förra och denna veckan har jag verkligen fått sparkar som inte är direkt mysiga, men att det visar att det börjar bli mindre plats där inne. H*n är verkligen duktig på att sparka just på ett ställe och det är på höger sida, strax över min hand som ni ser på bilden och jag antar att det är mot revbenen.
Men det är bara att sparka på mitt hjärta, för det är helt klart värt ALLT! ♥
Det är många gånger tanken slår mig hur glada och lyckliga vi är att vi har fått denna gåvan. Hur roligt det kommer bli att få se dig för första gången, kärlek vid första ögonkastet!!!

Kladdkakor i formar

Ovanligt var det att bara jobba 3 timmar idag men jag kan säga att det räckte.
Hemma efter 18.30 då det är snöoväder igen här nere i skåne. Så det gick saktare hem för det blåser så mycket!
Men J hade maten klar så det var bara att sätta sig vid dukat bord =) Hungrig var jag =)
Därefter tog vi hand om disken och jag fick ett ryck att baka lite kladdkaka, har varit sugen på det ett tag nu.
 
Och idag blev det av. Ska leta efter mer recept på kakor som man kan frysa in. Det ekar alltid i frys och skafferi när man får gäster. Och en fågel viskade i mitt öra att det kommer nog några på söndag hem hit. Då kan det vara kul att bjuda på lite hembakat. Så nu ska jag googla efter godbitar.


Hoppas dagen vänder!

Ny graviditetsvecka idag och det är alltid uppskattat!
Blev verkligen nere av vad läkaren sa, känns som man har ondare idag. Men om det har med att man har sovit som en kratta vet jag inte. Tabletterna gör ingen större skillnad, men det kanske inte ens går att få hela känslan av att all smärta går bort?
Jag fråga igår om hur det kunde bli med förlossningen, kvinnor med problem med ryggen kan få föda med kejsarsnitt. -Nej det ska inte var några problem, det finns så många sätt att föda barn på....Ursäkta mig för man kanske är orolig!!! Kärring, det kändes verkligen att hon hånflinade åt mig. Vad vet du om förlossning din förstföderska tänkte hon säkert med. En spark i röven hade jag gärna gett henne. Fan sätt dig i din patients plats och försök förstå istället.

Nu ska jag försöka glömma henne, vi har fått en ny tid av vår barnmorska(som är vi är supernöjda med) och då ska läkaren få se hur dålig lösning det var med att tro att det skulle bli bättre med 50% och värktabletter.


Graviditetsvecka 27

Vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Så besviken!

Gud vad jag är besviken! Läkaren vi träffade har helt makalös! Allt man sa hade typ noll betydelse.
Sa jag att jag hade svårt att gå och sitta är det mest behagligaste så var det bättre att vara uppe och röra sig. Men det funkar liksom inte för mig, jag blir trött så fort jag ska stå, går sämre och sneare om jag är uppe.
Jag är nu sjukskriven på 50% i två veckor plus att jag fick recept på starkare värktabletter.
Men inte kommer det ske underverk på två veckor. Det var just hur hon sa grejer på som gjorde mig otroligt ledsen. Hade ingen förståelse.
-Foglossning har alla gravida har man inte det så är man inte gravid....Det är klart att man får ta det men det är ju ischias jag har problem men. Just hur hon sa det var mer att jag inte ska gnälla.
-Ischias blir inte bättre av att man är stilla, det är bättre att vara igång....Sa att min sjukgymnast tyckte att man skulle testa vara sjukskriven i 2 veckor så kanske man känner av att mer vila gör saken bättre, eller så blir det ingen skillnad. Det var då hon sa det jag skrev precis.
-Prata med din arbetsgivare, så får hon ge dig mer administrativa arbetsuppgifter...Men det finns inget annat än kassa och där kan man inte sitta hela dagarna.

Jag hoppas verkligen att tabletterna hjälper men det känns ändå jobbigt att ta en massa medicin när man väntar barn. Ska fylla i papper på havandeskapspenning och vi hoppas det kan gå genom. För jag kommer inte orka hålla på som man gör nu. Jag börjar nå min gräns nu.

20100201

Godmorgon Måndag!

Ny vecka igen....och snön faller för fullt ute. Det är 1:a Februari idag med. Och jag har fullt upp hela förmiddagen. Både sjukgymnast och läkarbesök.
Imorgon går vi in i en ny graviditetsvecka och det är otroligt härligt att bebisen har det bra där inne. Kan knappt förstå att det är bara 13 veckor kvar av 40 st. Men det gör oss båda glada!

 


RSS 2.0