Bio och Restaurang

När vi kom hem från äventyret i Kivik bytte jag och älsklingen om för kvällen. Efter 17.00 kom Mona och Martin hem hit. Vi begav oss tillsammans till stan för att kolla på bio. Vi såg "Tropic Thunder". En komedi med Ben Stiller mfl. Den var hysterisk rolig. Vissa scener var ganska äckliga men det var en sån slags humor.
Efter filmen gick vi till restaurangen "Martini" och åt lite middag. En stund efter vi hade satt oss ner kom ett stort gäng killar som gapade. Det visade sig att dom hade svensexa. Så det blev rätt livat där inne. Vi åt och pratade. Men mest skrattade vi åt ett par som satt snett emot oss. Killen var något full och tror det var deras första date. Killarna från svensexan satt i bordet brevid och killen med tjejen satt mest och pratade med dom, så tjejen verkade vara osynlig för honom. Undrade hur det gick för dom sen :)
Senare åkte vi hem till oss igen. Här blev det drinkblanding och musikblandning :) Visade hur det gick till att spela Wii. Dom var sjukt duktiga för att vara första gången. Riktigt impad.  
Kvällen var mycket trevlig, sällskapet likaså. Dom sov över och morgonen där på åt vi frukost la Rönn Det slutade med att dom ville följa med till Bulgarien i sommar. Vilket kommer bli super nice. Är något avundsjuk just nu för dom åker till Phuket snart. Det vill jag med. Älskar Thailands ständer och människor.
 Men vi får stanna här i höstrusket. Kan vara mysigt i mellanåt.

På eftermiddagen träffade jag Malin på parkeringen så körde vi till träningen. Har börjat på Friskis och Svettis förra veckan och dagens pass var så rolig. Fick verkligen svettas. Bra ledare men kan medge att jag inte riktigt hängde med i alla kombinationer. Får öva lite mer tror jag :)

Nu är klockan mycket. Ska jobba i charken hela veckan. Samma som förra.
God natt.......


Äppelmarknaden

I lördags körde vi med Malin, Tobbe och barnen Tuva och Celina till Kivik. Där det hölls äppelmarknad. Men GUD säger jag bara, vad folk det va. Aldrig upplevt det innan. Överallt var det köer. Så man blev rätt trött på att gå runt och trängas. Kan ju ha med att vi hade så fint väder. Många som kommer fram från sina hållor.

Tavlan var där i allafall =)



Men det var kul att komma dit trots allt folk.


Gänget!

Vi gav oss vidare till musteriet. Där handlade vi en massa god dricka.



Kö från ingången till Utgången, inte illa. Men vi roade oss. Fick många skratt när Tuva slog oss med ballongen som dom fick från ett JÄTTEäpple utanför.

En toppen eftermiddag.

JÄTTEspindel

Kolla vad som fanns bakom en blomkruka på altan.


Freeeeedag!

Jajamen! Det är fredag och det är äntligen helg.
Jobbet idag gick bra. Tiden gick lite långsamt fast vi hade mkt folk i butiken. När jag kom hem skyndade jag mig ner till banken, men till min förvåning hade dom inte ens öppet på fredagar. Behövde fixa med namnbytet. Beställde ju ett nytt bankkort med motiv men det stod fortfarande det gamla efternamnet fast det var ok på internetbanken. Ringer till banken. Då måste man ha telefonbank annars kan dom inte hjälpa mig. Så knas men men. Ska ta hand om det i nästa vecka. Har iallafall ringt runt och ordnat med de andra korten.

Nu är älsklingen hemma och vi ska snart äta tacos. Mums säger jag bara.

Sen blir det massa mys i soffan. Imorgon ska vi ut med Martin och Mona på bio.

Ha en trevlig kväll.

Älskar

Takida - Give Into me

Kivik

Längtar till det ska bli helg. På lördag ska vi med Malin och Tobias till Kivik och gå och mysa på Äppelmarknaden. Det är en liten tradition att kolla på tavlan. Minns så klart och tydligt första gången jag besökte Kivik. Det var när jag kom ner och träffade Johans familj okt 2004 Det var så underbart att komma ner till skåne och få se hur Johan hade det och man var så förälskad. Det var under dom dagarna jag sa till Johan att jag Älskade honom för första gången.

Från Kiviks Äppelmarknad 2005

Nere i underjorden

Har blivit få inlägg här på senaste tiden.
 
Men har varken lust eller ork att ta tag i skrivande.
 
Just nu är det andra problem som man måste ta tag i.

Och det har verkligen tagit musten ur en.

Allt suger just nu.

Helgen

Har bytt utseende här i bloggen. Ska känna efter om det är nått som kan passa. Vill ha lite ombyte bara.
I helgen jobbade jag. Direkt efter jobbet på lördagen körde jag hem till Fredrik och Jenny. Vi åt hemlagad pizza och sallad. Mums. Äppelkaka till efterrätt. Vi spelade spel och kolla film. Mycket trevligt. Gillar dom så!!!




Master of Movie


Vinnade laget =)



I söndags var det upp tidigt för att jobba i charken. Sen i illfart för att hämta Johan och vidare hem för att byta om till träningen med Malin.
Mellan allt detta så bestämde sig bilen att gå sönder. På onsdag ska den lämnas in på verkstaden. SÅ typiskt. Pengar som man ville ha till nått annat. Fuck......

Träningen på friskis & Svettis gick toppen. Kändes skönt att få röra på sig. Idag körde vi dit igen. Inte lika roligt pass men behövande.

Om en timme är det dags för Singelmammor. Jippi

Nu ska jag chilla lite i soffan. I morgon är det ledighet som gäller. Ska handla gardintyg till kontoret. Förhoppningsvis är det bra väder så jag kan tvätta fönster. Dags för nya gardiner.

©

"Rubrik"

Varför ska det vara så svårt???

SLÄNG SVERKER I SOPTUNNAN

JAG AVSKYR SVERKER I"PLUS"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Han ska f*n låta folk få förklara sig utan att han ska blanda sig i med påstående som inte ens är rätta.

Släng dig i väggen. Håll tyst när andra pratar och avbryt inte!



Bloggar

Jag har en blogg som jag följer varje dag. Det är verkligen höjdpunkten på hela dagen att läsa inläggen. Det var för ett par månader sen jag kom in på hennes blogg av en slump. Och det handlade om att hon skulle gifta sig, tror det var 2 veckor innan själva dagen. Sen dess har jag varit fast. Jag var ju i samma situation.
Idag länkade hon till en blogg där en
mamma skriver om hennes dotter som hade cancer och dotterna somnade in för 2 dagar sen. Nu har jag läst bloggen i timmar och tårarna rinner. Det är så hemskt......



Tänker på er.....

Ett steg framåt

Idag känns det bättre med förkylningen men man vet aldrig när den ger sig. Har ändå varit sjuk i snart en vecka.

Igår fick jag äntligen se Satc. Den var jättebra. Johan somna efter 10 min. Fattar inte hur han bär sig åt när det gäller tjejfilmer. Men jag ger en chans att glo på killfilmer med honom. Vissa scener är så typiskt killhumor men jag somnar aldrig. Filmen slutade allafall bra. Det är huvudsaken, med eller utan Johan. 

Jag känner ett stort behov att göra om hallen. Men det har inte blivit nått gjort. Vi måste komma iväg till Ikea snart. Det som är problemet är att vi måste ha en större bil eller låna en släpvagn. Jag är inte van att köra med släp. Så jag hoppas vi kan lösa detta problem. Nästa helg är ju jag ledig och man har fått lön också. Hoppas hoppas.

Förkylning

Usch, näsan bara rinner och man är helt lost i huvudet. Jag vill bli frisk nu! Vill så gärna träna med Malin. Såå jobbigt.

Idag är det 1 månad sen vi gifte oss. Älsklingen var ju rolig igår. Kom med en bakelse och sa att vi har varit gifta i en månad idag. Men älskling det är bara den 15 sep. idag =) hhaahha. Men vad gör det. Inget. Han är för söt!!!

Igår var det äntligen Singelmammor på kanal2. Älskar verkligen den serien. Nu längtar man till måndag igen=)

Nej nu ska jag klä på mig och vakna till liv, kan inte sitta här med nattlinne på sig.

Måndag

Förkylingen ger sig inte. Idag är jag väldigt trött så jag får se om det finns lust och ork att köra till stan efter träningskläder. Man kan inte göra allt som man har planerat tyvärr.

Igår eftermiddag kom svärföräldrarna på besök. Dom hade med sig blåbärspaj som vi fikade på. Men kl 13.40 fick jag lov att köra till jobbet. Dom beundrade mig att jag har jobbat så många helger på raken. Det var sött att höra. Helgen v39 ska jag vara ledig, det är bestämt.
Jobbpasset gick bra, inte alls så dåligt =) Nu är jag ledig tills fredag. Kan ju hända att dom ringer in mig. Får se hur det är med förkylningen. Vill bli bättre!

Imorgon har vi varit gifta i en månad redan. Det känns som igår. Min underbara man! Han är det bästa som jag hänt mig. Igår kväll när jag kom hem möte jag en skallig man i hallen. Då hade han lånat hårtrimmen av Malin och rakat av sig allt hår. Men hans hår är som ogräs så det tar inte lång tid att det ska växa ut igen =) som tur är. Gillar inte när det är för kort!! Det vet han om också.

Igår beställde jag ett nytt bankkort. Då såg jag att man kan använda egna kort att ha på betalkortet. Så här blev resultatet. Johan gjorde med likadant fast med ett annat foto. Jag blev supernöjd.


Ska och sätta i mig lite lunch nu, sen får jag hitta på nått vettigt att göra. Bye....

Lördagkväll

Nu är det min tur att bli förkyld. Det är nått man vill vara utan. Det bröt ut i fredags morse. Har proppat i min Kanjang än så länge är det bara näsan det rinner ur. Halsen känner jag inte av. Hoppas det håller i sig så. Vill bli frisk nu för jag och Malin ska börja träna nu i veckan. Så typiskt.

Igår möte vi upp Julia och Andre på Willys där vi handlade middag. Kycklingfile med klyftpotatis, halloumi, tzatziki och sallad. Till efterrätt hallon/bjönbärpaj och vaniljvisp. Så gott det va. Under kvällen blev det wii.spelande, visa bröllopsfilm och bilder och Master of movies. Gissa vem som vann där =) Johan så klart. Han är helt otrolig på filmfrågor.

Det blev en lång sovmorgon ända till 11.00. Nu är det 1.5h kvar innan man ska köra till jobbet. Det är så drygt. Förhoppningsvis kommer dagen att gå fort. Imorgon ska jag ner på stan och kolla efter träningskläder.

Ha en bra söndag.

Nytt körkort, nytt efternamn

Hämtade ut mitt nya körkort igår. Det gick väldigt snabbt. Va hos vägverket i måndags och Avin kom igår. Fick lov att hämta ut det på Långebro. Men deras öppetider var mellan 8-18 så jag hann med det innan vi körde hem till Ralle för att käka lite middag och spela Wii. Det var kul att träffa honom igen. Senast vi sågs var på bröllopet.

Nu måste jag skynda mig, ska infinna mig på jobbet kl. 9.00.

Ha en bra dag Kram



Happy day

Bröllopsresan

Det blir Bulgarien vi kommer åka i juni nästa år. Hittade ett hotell som ligger precis vid standen och vi har lyxat till med All inclusive. Ska bli skönt att komma iväg med älsklingen själv.
Happy!!


 Vår egna Smekmånad

Lördag16 aug Bröllopsfesten

Har helt glömt bort att göra ett inlägg från bröllopsfesten, lite vimsig är jag. Men här kommer den.

Arrival
Leif hade ordnat ett tungt fordon. Det var väldigt lyxigt det blev ju ännu bättre med flaggorna, här kommer kungligheter =)


Vi skålade med Champange.



Ungdomsvännen Kristina överraskade mig med det underbart tal. Det var klockrent.


Bröllopsmenyn : Förrätt Matjesilltårta
Varmrätt Inbakad Kycklingfile med soltorkade tomater och bacon serveras med potatisgratäng o sallad
Efterrätt Vaniljpannacotta med färska hallon
Bröllopstårta och Kaffe med avec.

Toastmaster, Magnus gjorde ett utmärkt jobb =)

Underbara pappa höll också tal. Så fint det var!

Svärfar höll ett tal där tårarna sprutade.


Bestman Ralle överlämnade ett snyggt fotoalbum från svensexan.
Fredrik visar upp så bra =)
Johan överraskade mig med sin inspelade låt som killarna gjorde på svensexan. "Jag är din man" Så bra det blev. Kanske jag får tillåtelse av Johan att lägga in låten så man kan lyssna här på bloggen.


Jag och Johan ville ha ett fotografi på alla gäster. Så nöjda vi blev!! Tur pappa hade ett stativ till kameran.



Presentbordet. Jättefina presenter fick vi. Pengar,presentkort på duka,mio,hälsa och helhet, växthuset, resturangbesök, ljuslyktor,brödkorg,kokböcker, dukar mm


HippHippHurra Johan fyllde 24 år på sin bröllopsdag =)

Bröllopsdansen

Vi överraskade med en lite ovanligare brudvals =)





Det var verkligen uppskattat =)









Vad jag skratta när vi var på dansgolvet, Har aldrig haft det så roligt som denna gång. Önskade verkligen att jag kunde visa er hur kul det. Sitter och skrattar för fullt när jag tänker tillbaka.
Det blev breakdance, Lena PH med liveshow med riktig mic stativ.


Vilken underbar dag vi fick! Det blev som vi hade tänkt det fast lite bättre.
Nu är vi Mr och Mrs Rönn!!

Bröllopsresan...

...är bokad!!! Berättar mer sen nu måste jag köra till jobbet.

Ha en bra dag alla!

Dvala

God morgon

Igår fick vi äntligen tillfälle att olja terassen. Dom dagarna som vi skulle göra det slutade med att det alltid regnade. Men nu är det gjort och imorgon kan vi ställa iordning möblerna och blommorna där ute. Så skönt.
Efter målningen gick vi hem till Malin och Tobias en sväng. Satt och fikade på Johans blåbärspaj med glass. Gott!

Idag har jag slappat hela morgonen. Det är en sån dag idag verkligen! Vill ju helst stanna hemma och bara vara. Det går ju inte tyvärr. Har jobb mellan 11.30-18.00. Undra vem jag jobbar med?

Johan har hittat en resa som kan passa oss som bröllopsresa. Ska läsa om det mer ikväll. Har inte motivation just nu bara. =(

Bye

Nytt körkort

Nu är det fixat med det nya körkortet. Blev jättenöjd med det! Gick in på vägverket och hon som hjälpte mig med ärendet var kund på ica. Hon sa direkt att vi hade setts i tollarp. Jätteglad och roligt va hon. Satta mig i fotoautomaten och där togs det 3 bilder. Man fick se varje bild på skärmen direkt när man hade fotats. Glasögonen fick jag inte ha på mig. Dessa regler =) Sen var det att skriva den nya namnteckningen. Det var så himla bra för hon visade det färdiga körkortet på dataskärmen. Så nimt. Om någon vecka har jag mitt nya körkort i min hand. ahhahah Man gick därifrån med ett stort leende. När det är kommet ska jag ordna med bankkortet. Passet får vänta tills i vår. Det är inte så bråttom med det kan jag tycka.

Annars gick bra på jobbet idag. Skönt att vara hemma. Ska städa lite är det tänkt. 


Bakfull? Nej!

Idag var det segt att gå upp. Kändes allvarligt talat som jag var bakfull. Jag var ju nykter igår. Men det var verkligen jätteläskigt. Huvudvärk och allt snurrade.

Nu är jag uppe iallfall och har precis avslutat telefonsamtal med pappa. Måste ju höra hur läget är med min älskade föräldrar. Allt var bra med dom, så det var skönt att höra.

Idag ska vi köra till Johans mormor som fyller 71 år. Lite pinsamt men vi har inte handlat present än. Men det har varit så mycket annat plus att man aldrig vet vad man ska handla. Men vi ska ta en trip till Eko om någon timme. Får vänta tills Johan har vaknat. Där lär vi hitta nått som kan passa.

Igår hade jag en väldigt l å n g arbetsdag. Tiden var inte på min sida så att säga. Men när klockan slog 17.00 var det verkligen Äntligen!!! Det var bara att köra hem snabbt och hoppa in i duschen. Kl 18.25 stod vi utanför dörren hemma hos Kicki och Martin. Där blev det tacos (favoriter) och en massa Wii-spelande. Vi alla blev varma i kläderna det var som vi hade kört ett joggingpass i vardagsrummet =)
Vi hade det mycket roligt. Ett tag trodde jag Johan skulle välta ner deras tv för han svingade med armarna när han körde bowling. Då var jag något svettig! Men tack och lov hände det inget, hahhahaha.

Nu ska jag inta köket för att äta lite frukost.

Restaurang

Har varit på restaurang ikväll. Närmare bestämt Thai Kong. Så supergod thaimat vi fick. Där ska vi äta flera gånger. Rekomenderar den verkligen! Vi fick ett presenkort just där på bröllopet av jobbet. Så jag e glad att vi fick tillfälle att gå dit.
Personalen var toppen, så underbara. Det var verkligen flashbacks av Thailandsresan från första tuggan.
 
Nu är vi hemma igen, mäta och belåtna. Ska inta soffan snart. Börjar bli lite smått trött.

Imorgon är det jobb mellan 8-17. På kvällen är vi bjudna till Kicki och Martin på middag. Så trevligt det kommer bli. Vi ska spela lite spel och snacka bröllop. Ska ha med bilder och bröllopsfilmen. Den kommer nog dom uppskatta.


Måste bara berätta att jag mötte Emil Sigfridsson när vi körde mot centrum. Han svängde precis framför vår bil så det var inte så svårt att missa =) Alltid lika roligt att se kändisar. Vilket liv =)



Färdigt!

Nu är det klart, diskmaskinen är på plats.
Fredrik hjälpte oss att koppla in den. Gick så bra! Visar före och efter bilder. Har tyvärr inte något på skåpet som stod där.
Har satt för med ett av hyllplanen så inte katterna skulle smita under, hade ingen lust att dra fram katter därifrån =)


Taa daa!!!!

Är mycket nöjd med resultatet.

Tillsammans

I tisdags kväll firade jag och Johan med champagne och ostbricka






Skål Älskling!



Idol 08

Kollade på Idol igår kväll. Gillade Juryn skarpt. 
Men hur kan vissa människor inte bara inse att dom inte kan sjunga?


Myskväll

Nu ska jag och min man sätta oss i soffan och ha massa mys. Vi ska korka upp champagne och ha en liten ostbricka. Till det blir det ett glas vin. Ska sitta och prata gamla minnen tillsammans.

Lycklig!!

Singelmammor

Går missade jag avsnittet av Singelmammor på svt. Men tack gode gud att det finns svt play. Så man kan kolla gamla avsnitt när man vill på nätet.
Jag är verkligen fast för denna dokumentären. Så jätteintressant att följa dessa starka kvinnor som dom är. Se hur dom klarar sig som ensamstående mamma. Gillar dom skarpt!
Jag beundrar verkligen dessa människor. Ni är så otroliga!!!


SINGELMAMMOR
Måndagar 21.30 svt2

4 år med Älsklingen

Idag firar vi 4 år tillsammans. Det har hänt mycket på den tiden. Det största är vårt bröllop som var helt otroligt vackert. Johan älskar jag mer och mer för varje dag som går. Han är den vackraste, snällaste, underbaraste människa som finns på denna jord. Och jag är så lycklig att vi fann varandra. Jag vet att det är han jag ska dela livet med.

DU ÄR MIN MAN =) Älskar dig Johan!


På VÄG

Idag fick jag mitt första kuvert där det stod mitt nya efternamn, Rönn. Det var från vägverket. Så nu ska jag skaffa nytt körkort. Me like!

Vilken eftermiddag jag och Johan fick. Körde ju och hämtade honom. Av en konstig anledning så svängde jag åt ett annat håll mot Siba från hans jobb. Vilket bidrog att vi körde lite utanför stan. Men det tog minst 30 min istället för 10 min för klockan var efter fyra och ALLA skulle hem. Vilka bilköer det var, jag e inte van att köra så tidigt på eftermiddagen för jag har mest sena tider plus att vi inte bor i stan längre så slipper man dessa köer. Trodde jag skulle börja koka av ilska på hur långa köerna var och hur folk kör bil egentligen. Men tillslut kommer vi fram och vi pratade med säljaren. Allt gick bra tills vi skulle betala. Då kommer Johan på att hans plånbok ligger kvar på jobbet. Så det var bara att sätta sig i bilen igen. Men denna gång tog jag en annan väg så det gick lite snabbare.

Vårt enda ärende tog närmare bestämt 1h och 20 min att göra. Shit.
Nu har vi allafall en diskmaskin som vi ska hämta på onsdag och nu precis har Johan plockat ur skåpet.
En massa framsteg!!!

Nu är den Vår!


Ha Ha Ha

Någon som har haft det roligt i Färlöv


1 september

Vi bestämmde oss för att äta kinamat i lördags. Så gott var det. Efter maten gick jag och malin hem till henne och kolla på film och drack vin. Men kvällen blev inte lång. Efter 23.00 så blev jag allt mer tröttare och tröttare. Till slut fick jag lov att gå hem och lägga mig. Lång dag på jobbet, så blev detta resultatet.

Igår bjöd vi Sofi och Magnus på söndagsmiddag, Porterstek. Vi satt på altanen och hade det mycket trevligt. Kvällen var så perfekt. Vi kollade på massa bröllopsbilder och visade vår bröllopsfilm. Magnus blev jättenöjd med presenten. Vilket var en träff på Systembolaget där man skulle pröva "Julens drycker". Jag och Sofi ska nog gå nån gång tillsammans. Fanns så många olika träffar som innehöll Vin- och chokladprövning, ölprövning och mycket mer. Kan lär sig alltid nått nytt på såna träffar.

Nu ska jag strax köra för att hämta upp Johan så ska vi kolla på diskmaskinen. Troligtvis kommer vi ha en diskmasin i slutet av veckan. Eller nästa vecka. Inte illa.


RSS 2.0