Äntligen!

Efter frukosten igår började jag må jättekonstigt, illamående och trött. Så det var skitsvårt att palla med träningen. Åt lunch när jag kom hem och begav mig till jobbet. Känslan bestod ända tills på kvällen. Idag är det bättre men hoppas verkligen att det inte nått skit som infulensa som är på väg. Johan mår inte heller bra. Peppar peppar!!!!

 Den är veckan har det spärren släpps! Är så glad att det är på gång igen. -12.7 kg Det har varit så jobbigt att gå upp och gå ner ett par hekto men inget mer. Nu har jag inte långt kvar till 13 och det känns helt underbart. Helst vill jag glömma december och januari månad för dom har varit pest och pina!!
Så härligt att vara "tillbaka" igen på rätt spår!

Nu väntar en sen frukost och sen ska vi till stan och handla kläder och mat!
Trevlig helg.


Välkommen fredag!

Imorse var det ingen lek att kliva upp, låg till 10.00. Är måttligt trött på att det ska vara så mörkt på morgonen. Nu vill jag ha sol och värme! Johan har det inte lätt heller, somnade på soffan och fick sen och la sig och sov vidare som en stock. Så jag satt själv och kolla tv. Lite tråkigt men det gick. Tog en kvällspromenad igår, men jag blev rädd ett tag. Kom till ett skogsparti och jag fick för mig att det gick nån bakom mig, brukar inte gå så sent i vanliga fall. Men känslan var oerhört otäck, men just därför vill jag att våren ska komma så det inte är så mörkt jämt!

Sitter här och håller tummarna att bilfirman ska ringa under dagen och säga att bilen är fixad. Men det brukar inte var min tur direkt men jag hoppas iallafall. Jag vill köra runt i V70 ju :P


Bra låt!
Snart Friskis, ska ha Petra idag, hon är min stora favorit!

Torsdag redan!

God morgon alla i blogg världen!

Oh my good säger jag bara till gårdagens pass med Kicky!! Det var det värsta jag har varit med om. Så JOBBIGT. Men jag kommer inte kunna vara med på hennes pass för jag jobbar varje onsdag. Men igår var det ett undantag. Är iallafall glad att jag har testat. Jag svettades kan jag lova!!!
Men jag måste erkänna att jag börjar att gilla armhävningar mer och mer. I lagom mängd vill säga :P

Igår hade vi Malin, Tobias och Tuva på besök. Vi fikade och hade det trevligt. Tuva showande som vanligt! Vilket charmtroll hon är!!! Hon skulle kasta "tårta" på Johan hela tiden. Vilken syn. Det gäller att ha fantasi!

Igår kväll blev det bestämt att halva familjen kommer ner i februari. Överlycklig. Synd att dom behöver köra redan på söndagen. Men det kommer bli 2 mysiga dagar tillsammans, det är inte fy skam! Nu är det nedräkning!

Dags för frukost.

Love is....

Nu är lägenheten i tipptopp. Trött i ryggen är jag med. Lagomt till träningen också, NOT!
Snart är mannen hemma igen men det blir inte långa stunden vi träffas för jag måste åka tidigare för att få plats. Förra veckan var passet fullt. Helvete kom på att jag måste tanka bilen, drygt!!! Jaja får nog göra mig klar nu då. Hej så länge.


Något man vill se

Maken skickade den nya trailern för Harry Potter, man blir ju något sugen på att kolla på den!!!

 


Ingen bil idag =(

Fick en väldigt tråkig nyhet precis, vi kan inte hämta bilen idag =( Dom hade hittat ett fel som bidrog att dom fick lov att skicka den till vovlo för att åtgärda. Tidigast fredag trodde dom, jippi, man jobbar dumma tider denna vecka så det får bli på lördag istället. Väldigt taskigt läge! Att dom inte har ordnat med bilen tidigare, dom har haft väldigt länge på sig att fixa den!

Nån morgonpromenad blev det inte heller, har inte lust längre. Det får vänta. Träning blir det iallafall på eftermiddagen =). Nu väntar frysen, måste avfrosta den för nu ser den ut som en igloo!!!

Just my luck......

Tisdagen

Idag flöt dagen på väldigt bra, gick upp 9.30 och åt lite frukost. 10.30 körde jag till stan för att hämta Johan så vi kunde gå till banken och ordna med pengar till bilköpet som vi ska göra i morgon. Så mycket folk det var där. Men bankierna jobbade på bra så vi hann med alldeles lagomt =) Körde tillbaka maken och jag parkerade bilen utanför Friskis för att träna kl 12.00.
Det var superroligt, jag trivs så bra på passen!
Sen var det bara att skynda sig hem för att hinna med duscha och äta lunch innan det var dags för jobb. På jobbet var det kolungt i vissa stunder så jag har mått bra hela dagen lång!

Imorgon ska det donas med det ena och det andra. Skönt att vara ledig en onsdag, halva veckan redan gått.

Nu väntar sängen, trött är jag. Ska ta en morgonpromenad är det tänkt så då ska man orka kliva upp i tid också, hhahhha



Lång väntan


På dvd den 29 April

Så så bra!!

Måndag

Godmorgon!

Har precis kommit hem från morgonpromenaden och nu äts det frukost. Måste säga att det så skönt att ha varit ute och sen komma hem till värmen och ta det lugnt! Ska inte jobba för om nån timme så sovmorgon var det inget fel på =)

I veckan händer det inte så mycket, förutom den nya bilen på onsdag och på lördag ska vi fira Jenny. En lugnt och fridfull vecka med andra ord. 


Är äntligen glad igen! ♥                                                                            

Helgen över

Kvällen gick väldigt snabbt idag. Stressade som en tok för att få upp varorna, vissa är inte så bra på att fylla på eller så var det att dom hade en tuff förmiddag? Ibland önskar man att man har 8 armar så man hinner med mer!

Nu är helgen över och ser fram emot ny vecka och nya tag. På onsdag ska vi få nycklarna till den nya bilen. Det ser man framemot. Har lyckats byta kväll så det är inga problem länge. Tobbe hjälper oss med skjuss dit, så snällt!

Nu ska jag hoppa ner i soffan och uggla på Harry Potter som mannen har satt på.

Önskar er alla en trevlig kväll. 

Musik

Så bra låt, den är perfekt när dom kör den på jumpapassen.


Träningssnack

Oj det blev inte mycket sömn inatt. Killarna höll på väldigt lääänge och jag skulle upp 06.10 i morse. Men upp kom jag men med väldigt trötta ögon.
Arbetsdagen gick utmärkt, vi har inte så mycket kunder just nu, vilket jag tycker är konstigt. Löninghelg för dom flesta ju. Jaja det vänder säkert.

När jag kom hem efter 13.30 åt jag en liten lunch och sen 15.00 körde jag till träningen. Stackars Malin har blivit dålig så hon kunde inte vara med idag. Det är så många nu som är sjuka, vill verkligen slippa bli sjuk igen. Man ska vara noga med att tvätta händerna för att undvika.
Idag mötte jag överhuvudet på friskis, det var verkligen en järnkvinna. Vilken kropp hon hade och passet (medel/styrka) var extremt roligt. Jag orkade mer än jag trodde, var så matt igår så man var lite tveksam om man skulle klara av det. Så det var ju extra positivt.
Nu är det inte förrens på tisdag det är dags igen, 2 hela vilodagar blir det. Nån promenad ska jag trycka in då, har blivit dåligt på den fronten. Blev så när träningen kom igång men jag behöver nog har regelbundna promenader iallafall.
Står på -11.2 kg nu. Så svårt det ska vara att komma över 12. Har kämpat i 2 månader nu. Men har inte skött mig direkt så det är väl bara att inse fakta!
Fast det är svårt att få in det i huvudet när det har gått så fint innan. Jag vet att man kommer till en punkt där det står still men för mig har det varit, sjukdomar,skador,julhelger. Har helt tappat flytet.
Jag hoppas jag kan komma in i andra banor igen för att nå mina mål.

Tror jag ska sätta mig och glo på Schindler´s List som går nu på tv. Den är så bra!

Tänk positiva tankar! Kanske man har byggt upp lite muskler som väger?!

Mör

Idag är jag mör i kroppen, det kändes verkligen på träningen! Men jag ska träna imorgon också har jag bestämt. Får ge mitt bästa. Har ätit pizza ikväll med killarna här som har Lan just nu. Så den ska vi jobba för att träna bort.

Har tagit en runda på Wii, Link´s Crossbow. Det går utmärkt bra. Förutom level 7 som jag har problem att ta mer än brons. Men ska ta och träna lite till så kanske man kan ändra på det snart.

Hej så länge


Galen

Ibland blir jag helt vansinig!!!
Jävla stolpskott

Laxleverans

Kom hem för 20 min sen från jobbet. Efter 5 minuter hör jag och ser en stor gul postbil. Första tanken, vad är det nu Johan har beställt :P Det ringde på dörren och där står Mats. Så komiskt. Han levererar paket till Ica så han blev med lite paff att se mig. Så vi snackade lite. Paket var till Johan med det var en julklapp från hans jobb. Jättefin rökt lax.

Nu har jag klämt i mig lunch och ska ta det lugnt till jag ska köra till träningen.

Snart är det helg, ska bli skönt fast man jobbar.

 + = Laxleverans Hahahah


Ny bil

Igår var vi till Bilcity och kolla på en volvo V70. Och idag är den våran =) Snabba ryck. På onsdag får vi nycklarna, då är den tvättad och polerad. Undra hur man ska lösa det bara. Jobbar kväll då. Attans. Det lär gå att ordna på nått vis.

Idag var det helt dött i butiken, kunde gå lite tidigare. Nice. 

Nu ikväll vet jag inte vad jag och maken ska hitta på. Äta middag är helt klart. Fast jag är rätt sugen på att spela lite Wii. Ja det får det bli.

Hej så länge
 

Sen lunch

Träningen gick bra, det var ett baspass så det var inte så jobbigt. Nu har jag klämt i mig en liten lunch av det som fanns i kylen. Orkade inte riktigt laga till nått avancerat så det fick bli en blandning. Hade förresten inte så mat här iallafall så det var inte så svårt att bestämma då. Blev en väldigt sen lunch men men.

Ska om nån timme hämta upp mannen på jobbet, så ska vi handla lite mat till buskatterna här hemma.

Dagens rätt

Lite lättare

Snart bär det av till träningen, skönt att få tänka på annat ett tag. Känns väl lite bättre idag för jag och Johan låg och pratade innan vi somnade. Men man är ju så bra på att förtränga det dåliga. Men till slut orkar man inte hålla allt gömt och då kommer allt över en och man gråter i massor. Så har det varit länge, men vill inte visa att man mår dåligt men det bästa är nog att man pratar om det direkt, istället för att samla allt under ett lock. För inombords mår man kasst men utåt visar man en helt annan fasad.

Fick en glad nyhet igår av min kära bror. Han och Malin ville komma ner och hälsa på nu i februari. Hur glad blir man inte då? JO MASSOR. Älskar min familj så mycket. Han sa t o m. att mamma och pappa kanske samåker med dom. Dubbelglädje. Hoppas vi har en helg som passar alla! Hoppas hoppas. Att träffa familjen är den bästa medicinen. Man blir så glad! För det är inte många gånger man träffar dom på 1 år. Så varje gång är så underbar!

Nu ska jag förbereda mig för träningen.

Hej.

Massa känslor

Jobbet gick bra, lugnt med folk. Tackar för det för jag har inte varit på humör idag!
Fick en jälva kärring som hetsa upp sig för jag sa summan åt henne. -JA vänta!!! sa hon till mig. Ursäkta mig att du är så jävla seg att ta upp en jävla bonuscheck. Men vad fan gör det att jag säger vad beloppet blir??? Om man vill betala med bonuscheck och kontanter spelar det väl ingen roll. Helt otroligt.
Ska bara vet vad man kokar inombords.

Har fallit i en svacka där allt e jobbigt, det är så svårt att sätta ord hur jag känner mig så jag ska inte ens försöka att skriva om det. Jag kan inte just nu iallafall. Allt maler i huvudet på mig bara.
Är så jävla besviken på mig själv. Jag vet bättre, men ändå gör jag allt fel.



Hopplöst

Har inte haft nån vidare lust att blogga i helgen, mår pyton just nu. Allt har skitit sig.
Blir så jävla nere när man haft såna dagar. Det tar emot så mycket när det går dåligt. Man tappar hoppet helt.

Den otäcka känslan inom mig är hemsk, den kan verkligen klämma sig fast så hårt att jag vet att det kommer bli tungt att lyckas få bort den. Om jag någonsin lyckas med det!?


Friskis

Oh yeah!!! Så kul och jobbigt det var idag. Petra var verkligen i gasen.
 Men man gör sitt bästa, medel/puls är en utmaning.

Nu har jag stoppat i mig lite lunch, jag var så hungrig efter träningen så magen gjorde väldigt konstiga och höga ljud ifrån sig. Men nu är man mätt och belåten. Tur man hade mannen hemma som kunde så med maten redo. Inte illa.

Idag har äntligen solen krypigt fram så man känner sig mycket mer piggare än vanligt, så får det gärna fortsätta med.
Nu är det dags, jobbet nästa. Önska mig lycka till =)

Fredag

Gårdagens träning var jobbig men rolig! Ett tag var det nära att middagen kom upp =) Inte så bra att äta soppa kanske? Iallafalla var ledaren ett energiknippe och det gillar vi.
Ska snart iväg på dagens pass. Då ska fettet brännas vill jag lova.
Idag är maken hemma och det känns som det är helg redan för det. Så det är rätt trevligt att ha lite sällskap innan man ska bege sig till jobbet på eftermiddagen. Tror jag ska hinna med att städa lite här hemma så slipper man ta allt i morgon innan gästerna kommer.

Ha en skön fredag.


How I met your mother

Har kollat på How I met your mother nu efter jobbet. En serie som jag och Johan helt enkelt bara älskar. Den är så rolig på alla sätt och vis. Man skrattar nästan hela tiden, så härligt. Gillar stort Marshall, han kan man även se i filmen Dumpad.


Barney, Lily, Marshall, Robin och Ted är mina favoriter!!!!


Jobbdagen flöt på väldigt smidigt idag, fick "bara" några dumma komentarer från kunderna. Vilka människor det finns. Ibland önskade jag att jag slapp all kundbemötande!! Men det är bara att stå ut.
Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar av denna vecka, till helgen får vi främmande. Ska blir mycket trevligt att få min andra familj på middag. Funderar på 3 rättersmiddag. Hmm......

God natt


Tick Tack

Nej här hemma blev det inget vettigt gjort, har ugglat framför datorn. Så tråkig man kan bli! Men nu ska jag stoppa i mig en sen lunch och sen bege mig till jobbet. Hoppas man kan få lite extra krafter så man orkar genom denna tråkiga dag!!! Imorgon är det jobb och träning som gäller, denna gång tillsammans med Malin.
Nej lunch var det =)

Vi ses.


Onsdag

Usch vad trött man är dessa dagarna. Igår la mig tidigare än vanligt men ändå sov jag längre imorse. Inte förrens 10.00 klev jag upp. Kan inte påstå att jag är direkt pigg iallafall. När kommer solen?

Igår var jag och Johan barnvakt ett litet tag för Tuva, hon är så härlig. Vi kollade på hennes favorit, Pippi. Hon är ett stort fan av henne. Sen plockade jag och Johan äntligen ner julgranen. Så vi bar in alla kartonger och grejer i förrådet och det är verkligen skönt att ha allt det nerplockat. Men i vår när vi har fått ut alla trädgårdsmöbler måste vi rensa i förrådet. Har allt bara inslängt och mycket av det kan vi nog kasta på tippen. Ska verkligen ha vårstädning!

Vilken kick

Åh vad underbart det va att vara tillbaka, känna svetten rinna och fettet brännas!!!
Ni som funderar på att börja att träna, tveka inte, det ä så roligt. Det blir ju så mycket bättre när dom spelar så bra musik, Lady gaga och Iron maiden :P
Idag blev det ett baspass med Helena L, lika bra att ta det lugnt första gången, man har ju inte tränat på flera veckor. Dom nya skorna blir nog bättre ju mer jag använder dom. Ska nog kolla på nya kläder också. Byxorna är rätt stora =) Hahaha. Sen måste jag nog börja sola lite solarium, jag e nog bland dom vitaste i hela Sverige. Eller får jag köpa långbyxor istället. Jag vill ha en massa sol!!

Idag lyckades maken missa bussen från jobbet, han satt kvar på jobbet ,glömde bort tiden. Fattar inte hur man lyckas!


Snart friskis

Inatt har jag sovit oroligt, drömt väldigt mycket. Mycket har med att Smulan alltid lägger sig vid mina ben så jag inte kan vända på mig. Och jag är en sån som måste ha lite space. Men nu är jag uppe. Ska snart trycka i mig frukost. Sen ska jag tvätta lite innan det är dags för årets första träning på friskis, JIPPI. Malin hade varit där igår och hon sa att det var extremt roligt! Så jag bara längtar tills klockan ska bli 11.30.




Ska poppa massa musik här hemma, allt går så mycket lättare med musik
Ha en skön tisdag.

Grattis Hanna

Idag är det ingen vanlig dag, nej det är HANNAS födelsedag.


Stora tjejen fyller hela 8 år!!

GRATTIS

Semla

Idag var en perfekt jobbdag, lagomt med folk och en underbar kollega att jobba med. När jobbdagen var över var det ett sant nöje att lämna över till det andra gänget. Själv skulle man köra för att hämta upp maken på Björkhem. Hela regionskåne har problem med datavirus så han har haft mycket att göra. Hämta upp honom och det första han säger är och det är knappt innan han har hunnit sätta sig på sätet -Fy fan vad jag e trött! Då säger jag -Hej kul att se dig också. Vi skrattade en aning åt det.
Körde in på maxi och handlade lite, det smög ner en varsin semla också som vi har avnjutit nu på kvällen.


Mumsfilibaba

Nu ropar maken, hejhej

Lady!

Går inte att låta bli att gilla Lady gaga´s låtar!


Nej fy vad tråkigt.

Usch vad denna dag har förvandlats till en tråkig dag. Så trist väder, har inget annat för mig än att slöa framför datorn. Nej fy vad tråkigt. Nu väntar man bara tills det är dags för jobbet ska börja. Nej fy vad tråkigt. Vill har sol och värme nu. Är trött på att det alltid ska vara mörkt. Nej fy vad tråkigt. Bla bla bla bla....................

Snälla låt det vända!

Skön start på dagen.

God morgon

Idag var det verkligen uppfriskande med morgonpromenaden. Så lugnt och skönt. Tror stegräknaren fick fnatt igår för idag visade den 3211 på rundan. Så man kan ju undra vad det ska vara egentligen.

Just nu sitter jag i min ensamhet, Johan tog åt sig jobb idag så jag hoppas han hinner tillbaka innan jag kör.


Pratade med Julia på jobbet i förrgår om hur vi skulle göra med julklappen vi fick av Ica. Det blev att vi fixar naglarna. Fick presentkort på Hälsa och helhet. Vi var båda inne på antingen naglarna eller massage. Och jag har alltid velat prova att förlänga naglarna, det är så snyggt. Kom på att jag och Johan har ett presentkort till som vi fick som bröllopspresent och då kan man ta massagen då istället. Inte så illa det.
Nu ska vi bara hitta en ledig dag som passar oss båda, men det ska det nog finnas :P

I walk the line

Oj vad jag och maken har mysigt i soffan med att kollat på film och ätit gott. Man skämmer bort sig själv.
Men tur är väl det att fredag bara kommer en gång i veckan.
Ja nu är det helg och jag ska jobba. Hoppas verkligen att tiden går fort speciellt i morgon. Gillar verkligen inte att jobba helg, förr hade jag bara en lördag i månaden men sen blev det ändrat. Det var förr det, inget att grubbla över nu.

Idag hade jag stegräknaren på mig hela dagen. 1 promenad och resten är vad jag har gått hemma.
7718 steg (4266 steg ute). När man har den på sig så har det blivit lite maniskt att man ofta tänker på var man går och var jag tjänar om jag inte genar där och där. Det gjorde att jag gick mer än 1000 steg mer igår på samma runda. Man kan ju undra om den verkligen stämmer alla gånger. Vi hoppas på det.

Nu har jag verkligen inget annat vettigt att skriva om.

Adjö...

Längtar

God morgon

Dags för vägning idag och äntligen går det åt rätt håll, -11.4kg. Nästan 1kg sen förra veckan. Måste säga att jag längtar så mycket tills nästa vecka när träningen kommer igång. Det har verkligen varit tråkigt utan den. Och nu är man förväntansfull också över alla nya jumpapass. Ledarna har bytt musik och rörelser. Så skojigt kommer det bli.

Nu har vi plus grader ute igen så ALL snö är borta, något trist. Men vad kan man göra åt det, inget.
Har satt på min stegräknare nu och ska kolla vad man kan göra på en dag. Ska snart ut på min dagliga promenad och sen gå på lite storstädning här hemma. Lagomt roligt! Är lite inne på att baka någon kaka eller nått. Nått man kan bjuda på när man får främmande. Får se hur jag gör.

Hej hej


Vaken

Vilken man man har =) Somnade i soffan när vi kollade film och jag vaknade precis på samma ställe. Men jag antar att han har försökt väcka mig men när jag väl kommer in i sömn så är det rätt omöjligt att vakna när någon ropar.
Nu blev jag lite pigg men ska snart krya ner i sköna sängen.

Får se vad fredagen har att komma med. Själv är man ledig. Givetvis står det storstädning på schemat. Men man jobbar hela helgen så det får helt enkelt bli idag.

Sov gott.

Dagens promenad

Resultatet blev 3067 steg.

 
Har läst på lite och enligt folkhälsinstitutet ska man gå 10000 steg om dagen. Det motsvarar 7,5 km.
Ska se om man ska ha den dagligen eller bara under promenaderna? Ska tänka på det. Ska iallafall prova att ha den på mig en hel dag för att se vad man kan komma upp i.
Ska försöka att föra lite tabeller och skriva om det i bloggen. Det är rätt roligt måste jag medge.

Men mina 3067 får vi nog bättra lite. Ska testa min längre runda som tar 15 min mer. Se vad det har för betydelse.


Stegräknare

Vilket härlig dag det har varit, jobbade mellan 8-12, det är glassigt!! Vi hade det så lugnt hela förmiddagen så jag hann med att plocka upp veckotidningarna mellan kunderna. Fick se då att Allas hade en stegräknare som man fick på köpet. Så det slutade med att jag köpte en. Tänkte det kunde vara skoj och se hur långt man går egentligen när man tar rundan.



Den är ju inte direkt 100% säker men det får man räkna med.
Hade hoppas på att vädret var lite bättre men lite snöstorm är helt okej :P

Är så nyfiken nu så jag måste ut en sväng.

Nytt sovrum

God förmiddag.

Snön föll inatt och nu ligger det ett vitt täcke överallt. Så mysigt.

Igår hände en sak som kunde ha slutat illa. När jag skulle släppa in en av katterna hör jag hur det forsar vatten utanför altan, men det regnade inte. Såg att några av våra stenplattor var blöta så jag tog på mig jackan och skorna och gick ut. Då ser jag hur det forsar vatten från grannen och rinner längs vår husvägg. Som vanligt är våran granne ALDRIG hemma så det var ingen nytta att ringa hem till honom. Tog med mig lampan och klättrade över hans grind och där står hans kran helt öppen. Munstycket från slangen hade ramlat av. Jag blir så jävla vansinig för att folk inte kan göra nått rätt. Man fattar väl att man inte ska ha vattenkranen på och vattenslangen framme på vintern. Vem fan vattnar på vintern? Hur dum får man bli, man kan ju iallafall stänga av vattenkranen. Som tur var Johan med så han kunde stoppa flödet och på med munstycket. Den hade väl släpps pga spänning, nu när det har varit så kallt och igår steg temperaturen till plusgrader istället. Ska skriva en lapp och lägga i hans brevlåda så det inte händer igen. Det är inte lönt och ringa för han är knappt där.
Tänk om vi inte hade varit hemma! Då hade vattnet forsat så det hade runnit under vår altan. Vi som har lagt trätrall där. Kul om det hade lyft!

Igår höll jag på och dona och fixa nästan hela dagen. Nu är det bara granen och en julstjärna kvar, sen är julen över hemma hos oss. Byta gardiner i sovrum och kök så strykjärnet gick varmt.
Ställde lite saker på hyllan över sängen. Satte i bröllopskort i en ram jag hittade i klädkammaren. Det får vara tillfälligt tills vi framkallar lite större bilder. Så här blev det.



  
Är nöjd med resultatet. Det ska upp lite mer tavlor på väggarna sen så är det klart.

Blåsväder

Gick ut på en promenad idag med innan frukost. Men usch vad kallt det var idag. Det blåser jättemycket. Så jag kortade ner sträckan med 10 min för jag frös så mycket. Här hemma är det varmt och gott!!!
Idag har jag tänkt att ta tag i att plocka ner julgardinerna. Sen blir det lite annat plock man kan hitta på. Man är ju ledig vilket är så skönt. Men idag är jag inte ensam hemma utan maken är också ledig. Det är alltid lika mysigt.

Nej om man skulle ta tag i grejerna nu :P


Wii-kväll

Hahahah vad rolig kväll det blev. Svärföräldrarna var superduktiga på Wii. Måste säga att alla ställde in vinnarinstinkten. För man gav inte upp i första taget.
Givetvis glömde man kameran hemma men Jenny tog några bilder som jag hoppas man kan få inom kort. Vi spelade båda Wii-sports och Wii-Fit.

Innan blev vi bjudna på wok, vilket var så gott! Och till efterrätt chokladpudding. Det var verkligen en toppen kväll efter en körig dag på jobbet. Hade Sofi och Julia att stänga med och det gick som en dans. Dessa två kan man alltid lita på.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, kommer tillbaka imorgon igen, samma tid och samma kanal :P

Måndag igen.

Idag var jag väldigt trött när jag vaknade, somna om och vaknade 2 timmar senare med värsta yrsel. Allt snurrar i jämna mellanrum. Det är verkligen läskigt, för jag känner mig rätt okej annars. Har fått i mig lite frukost och druckit vatten. Men det är fortfarande snurrit. Hoppas verkligen att det försvinner snart.

Igår körde vi till Willys och storhandlade. Skönt att ha det gjort när man gjort en matsedel som räcker till slutet av denna månad. Det är verkligen så mycket bättre än att ha det oplanerat.
Byta gardiner får bli morgon, orkade inte med det igår.

Kylan har verkligen kommit till skåne, -11 visade tempen när jag kom upp. Brrr.
Katterna ville ut iallafall. Men det lär inte dröja innan dom kommer in igen.

Hejhej


Repris

"God morgon."

Igår körde vi upp till Karlskrona och kollade in Ralles nya lägenhet. Den var superfin bortsett att han som bodde där innan inte hade städat! Så klart blir man besviken och man fattar verkligen inte hur besiktiningen gick genom. Helt otroligt. Tyckte så synd om Ralle. Hoppas verkligen att dom skickar dit en städfirma så han kan komma iordning. Men jag blev väldigt imponerad hur nära högskolan det va. Bara över gatan. Kommer ihåg sjäv när man bodde i Uppsala och då hade man över 30min cykelväg och vid bussåkning så skulle man byta 2 ggr.
Vilket busväder det var igår när vi körde igår. Började snö och mer än halva sträckan körde vi i 60-70 km/h för folk inte kunde köra ordentligt. Vilket gjorde att det tog sån lång tid att komma dit. Det skapar lätt ilska över att folk kör som krattor.

Imorse gjorde jag en repris från igår, tog en morgonpromenad. Det var mycket kallare idag men det bra iallafall. Fick se årets första Domherre =) Har alltid tyckt att dom är speciella. Väldigt vackra. Det är en del av vintern!

Idag är det inget planerat direkt. Har tänkt köra och storhandla och ev. byta gardiner. Har plockat bort alla jultomtar så denna vecka åker allt in i förrådet igen.

Ska lägga mig och läsa ur min bok jag läser för tillfället, "Om jag kunde drömma" så så bra. Har sett filmen och den gillade jag skarpt (Twilight).

Ha en skön söndag.

Trist.

Usch blä, ställde mig på vågen och man har gått upp. Det hade gått jättebra veckan innan nyår men sen var man väldigt dålig på att tänka efter. Ligger fortfarnade på -10.7kg som jag gjorde för 2 veckor sen. Innan nyår låg jag närmare 12kg så det är ett stort bakslag. Ingen träning har det heller blivit för dom har haft annat schema och nu är det uppehåll till den 12 januari. Kombinerat med maten man har ätit så är det inte så konstigt.


Men nu har jag vända på det! Ställde klockan imorse och gick upp för att ta en promenad innan frukost. Det var så skönt när man väl kom ut. Jag kan verkligen inte falla tillbaka nu! Längtar verkligen tills man är fri från förkylningen och när träningen kommer igång så man kan bli som "folk" igen =) Vill absolut inte tillbaka när jag vägde +10kg.

=(


2009

Det blev den vanliga promenaden iallafall. Man fick upp värmen efter ett tag så det var jätteskönt. Fick dock inte med Johan denna gång men i fortsättningen kommer jag nog att ha lite sällskap! Kul!!!
Idag har vi inte gjort nått märkvärdigt. Har slappat i soffan och kollat lite filmer. Imorgon är det vanlig jobbdag, men hade helst sluppit det om man själv hade fått välja. Men det positiva är att jag är fri hela helgen istället. På lördag ska vi upp till Karlskrona för att hälsa på Ralle och se hans nya lägenhet. Sen får vi se vad som händer på söndag.

På trettondagsafton är vi bjudna till Jenny och Fredrik. Vi ska ha Wii-kväll med svärföräldrarna. Vi "ungdomar" har pratat så mycket om detta Wii så dom ville vara med och testa. Jag säger bara det, Hur kul kommer vi inte få då! Hahaha. Ska försöka komma ihåg att ta kort så jag kan lägga upp några bilder. Ska bli väldigt intressant iallafall!

Har funderat lite på om man ska ge några nyårslöften, har ett löfte/mål som jag redan har börjat med och det är att gå ner i vikt. Än så länge har jag lyckats komma en bit på vägen. Och det löftet ska jag hålla!! 
Ska väga mig i morgon och vi får se efter vad som hänt efter nyår =)

Nu har jag verkligen vänt på dygnet, illa!
Sov gott......




Du och Jag!! 4 år och 4 månader idag. Älskar dig föralltid.

Gott Nytt År

Igår firade vi in det nya året hemma hos Mona och Martin. Vi hade en toppen kväll med God mat och dricka. Tyvärr blev inte efterrätten som vi hade tänkt men det gjorde inget. Vi åt så mycket annat.

     
Våran skörd av raketer och smällare. Våra karlar var så stiliga.

    
Johans försök till en halv B52:a Men den var inte riktigt lika god som med alla 3 sorterna =)


Syns det att jag är nått trött eller :P

Sen var det dags för tolvslaget.



Mona är reda med champagnen.

Gott Nytt ÅR!!!! Ganska misslyckad bild men kul att vi kunde få ett med alla fyra på.





Fråga mig inte vad dom har för sig =)

Kvällen var jättetrevlig och allt gick som det skulle. Fick se många fina raketer. Vid 03.00 så gav jag upp. Då hade jag suttit i nästan 2 timmar att försöka hålla ögonen öppna. Jag var så så trött. Men jag ville vara uppe. Sov iallafall gott i deras gästsäng. Nu är vi hemma igen och ska nu ut på en lite promenad. Solen börjar försvinna och det lär bli kallt, så tror inte jag kommer ta den vanliga rundan. Sen ska vi hämta pizza för varken och eller Johan orkar laga mat just idag.

Hoppas bara att detta året kan bidra med många underbara ting.

Movie

Bion i tisdags var helt ok. Filmen hade ett viktigt budskap och det var att vi förstör vår planet. Keanu Reeves gjorde rollen skitbra som utomjordning. Men som sagt innan hade jag höga förväntingar men dom blev inte som jag hade tänkt.


RSS 2.0