Snart december

Tänk imorgon är det f ö r s t a d e c e m b e r! Det är inte klokt vad tiden har gått snabbt.

Jag och Johan har kommit överens om att vi ska ha morgonmys varje dag...så det blir tända ljus, frukost och julkalendern med hela familjen <3

Igår var jag hos Johanna som hade Barnkällarnparty eller vad man kan kalla det. Vi fick se hur mycket fint som helst. Synd man har så lite pengar i december för det ska gå till så mycket annat. Men till våren har man mer att handla för. Plus det blir perfekt till Arvid fyller år.
Tack Johanna för en jättetrevlig kväll!

Nu medans lillkillen har sovit så passade jag på att tvätta av fönstren utvändigt. Efter den häftiga stormen så blev dom sååå lortiga.
Men jag börjar höra hans ljuva stämma så jag får avrunda.

Arvid fick pröva spela bandy ute med grannbarnen. Var tänkt att han skulle få klubborna i julklapp men jag kunde inte hålla mig. Han tyckte det var superskoj!


Nattuggla

Jag har verkligen vänt på dygnet. Kommer inte i säng före 00.30 typ ibland somnar jag på soffan en stund men oftas blir jag uppe framför tvn. Sen vaknar man oerhört trött dan efter istället.

Ska försöka vända tillbaka till det rätta snart. Jobbade kväll idag och timmarna flöt på bra. Finns så mycket att göra att man ibland önskade man kunde dela sig på två! Men man för göra så gott man kan. Har en massa nya listor mm som ska görs men det känns svårt att hitta tiden när man oftas sitter i kassan. Men det ska väl kunna lösa sig på nått vis.

Härligt med denna fredag för det betyder ledighet! Får se vad jag och lillhjärtat hittar på. Jag vet iallafall att när han vilar så ska det städas! I helgen är det storhandling, jobb och dop, så det är lite svårt att hinna med annars. Får middagsgäst ikväll så det är väl med en ursäkt att man behöver ha lite städat.

Godnatt


Frånvaro

Det går verkligen långt mellan gångerna. Men det är inte samma inspiration som förr men jag hoppas det kan vända.

Det är snart jul och jag tror det är första gången på
många år som jag inte har någon julstämning:( brukar fara runt och greja, pyntas, spela musik mm.

Kanske det kommer en dag.....


Söndag

Börjar blogga inatt men somnade ifrån hela tiden så jag gav upp. Skulle säga det att vi hade bingokväll hemma hos oss förra söndagen och vi blev många! Men det var roligt trots lite rörigt. Ungarna skulle så klart leka med oss föräldrar när det var dags att spela :) det är såna här tillfällen man önskade att man bodde i ett stort hus. Tror vi var 18 st plus två bebisar. Johan mös verkligen när han fick Mio i famnen. Mio somnade gott!
*
Idag önskade jag att jag hade sovmorgon. Längesen jag fick sova ut. Hela veckan har varit tjock med saker så det har blivit sena kvällar och tidiga morgnar.
Nej om man skulle klä på sig och bege sig till jobbet.


Lördag

Dagen på jobbet gick undan! Många jobbade extra för att vi ska hinna få ordning tills nästa vecka. Så det var verkligen rullians med både kollegor och kunder. Hoppas dagen i morgon går lika fort!

Efter jag slutat blir det hem och byta om för sen är det bingokvällen hemma hos johanna och jokke.
Förra veckan hade vi bjudit hem ett gäng och ....... Jag är så trött fortsätter en annan dag


11-11-11

Unikt datum igår :)

Jag lever, det är full rulle om veckorna så jag hinner inte med riktigt. Händer mycket på jobbet nu i samband med ombyggnaden men superfint blir det!

I tisdags bar det av till älskade Ullared. Blev lite julklappar inköpta och lite annat smått och gott.
Det var jag, lotta och en kollega....

Och på onsdagen stängde vi butiken redan 18 för att sen köra till Brösarp och äta gåsmiddag. Supertrevlig kväll blev det med många skratt. Maten var med god. Helt klart var förrätten bäst. Tryffeldoftande svampsoppa med vinägerbacon!


Fredag

Härligt med fredag igen.
Har mellan tisdag och torsdag haft finbesök från Falun. Malin och Ingrid körde ner och hälsade på vilket var otroligt roligt! Det kändes så konstigt för man är van att bara mamma och pappa hälsar på. Vi gjorde inget märkvärdigt utan myste och kolla runt i byn bara. Barnen fick mata änderna och för första gången slängde A brödet istället för att bara äta det :) sen lek i flora parken.

Det var som sagt jätteroligt att ha dom här och hoppas att hela familjen kan komma nästa gång!


RSS 2.0