Stressad

Nu har gästerna åkt. Det blev att dom stannade i 2 nätter istället för 1. Vi hade det jätteroligt. Vi körde en vända till stranden igår. Så härligt men man lyckades bränna sig som vanligt. Men det är bättre idag. Kändes som man hade en minisemester när dom var här. Vi åt stor frukost och goa middagar ute på altan. Vilket inte jag och Johan gör så ofta. Drack vin och öl. Så man kopplade av mer än vanligt. Men nu är man solo igen och snart är det dags för att köra till jobbet. Trist.

Jag känner mig väldigt pressad just nu. Har massor av planer som måste göras men man ska vara hus och kattvakt i en vecka och det känner jag inte rikitg för, med tanken att man vill fixa med bröllopet så fort man kommer hem från jobbet. Men det får bli en massa snack på telefon med Johan istället.
Denna vecka har inte heller blivit nått gjort, pga av jobb. Jobbar Johan morgon så jobbar jag kväll så man ses ju knappt. Plus att vi har haft gäster och nu är snart denna vecka över. Jag är stressad!!


16
Dagar Kvar ♥

Satan i gatan

Shit vilken arbetsdag det blev igår! Jag och Emma jobbade som satan. Precis vid kl 18.00 kommer alla och ska handla. Just då när en slutar och vi är 2 kvar bara. Och det är inte bara kassan man ska sitta i, utan det ska hinnas med postärenden också. Kan ju lova att det var lång kö i min kassa när Emma stod i posten. Kunderna var inte glada, men vad ska man göra? Man kan ju inte dela på sig som vissa tror man kan! Jag och Emma kollade på varandra när det värsta var bortjobbat och bara skratta (av glädje att det hade lugnat ner sig). Men man kan ju tycka att den som slutade kunde stanna i 10 min. För det var det som hade tagit om man satt båda i kassan för att få bort det värsta. Men icke. Vi fick jobba som attan hela kvällen. Så det var så skönt att komma hem till mitt hjärta som hade städat undan så fint och bara slänga sig i soffan och glo på film. 

Ska åka och handlar allt inför ikväll då vi får besök av dalafolk. Trevligt!! Undra bara vad man kan bjuda på? Grillat blir det iallafall om jag får bestämma. Ska skynda oss hem igen så katterna får komma ut. Det e så varmt för dom. Idag verkar det som att fläktar mer så det är ju bra. För det har varit hett i lägenheten fast man har öppna fönster. Nu är det dags för frukost.




Saknar min knasiga familj =) Gustav Pappa och Hanna


 


Måndag

Har storstädning här hemma nu. Har legat på latsidan ett par dagar. Men nu måste jag ta tag i detta. Ska ha min Farbror på besök i morgon och det är med en bra anledning att man har det städat =)

Vi träffade prästen igår, ville gå genom vigseln en gång till. Så nu kan man säga att man har bättre koll. Men prästen kommer ge oss massa tecken under vigseln så det kommer nog gå bra. Man är nog rätt nervös så man glömmer hälften vad man ska göra ändå.

Snart är det dags att köra till jobbet. Så jag ska fortsätta lite här hemma. Hinner med lite till.

 19
♥Dagar Kvar




Banken

Vilken jobbig dag det har varit. Har inte alls mått så bra. Bakis och denna värmen. Man orkar inte riktigt ta tag i saker.
Vi hade det iallfall jättetrevligt igår kväll. Vi träffades hemma hos Jenny sen gick vi till banken. Där åt vi god mat och dricka. Kvällen var underbar! Satt och pratade och dansade. Träffade trevligt folk.


Me and my love!

Flytten i Malmö gick bra. Vi höll på från kl 9.00 till 17.30. Sen var det bara att åka hem och duscha och vidare till Jenny kl 19.00 Så kanske det gjorde att man är klenare än vanligt? Lång dag. Jag och Jenny hann med en runda till IKEA också när killarna körde för att lämna en bäddsoffa hos nån. Där fyndade jag bland annat badrumsmatta,massa blockljus till bröllopet, handdukar, papperskorg till toaletten,vas,glasskålar mm. Ska snygga till här hemma imorgon när jag känner mig mycket bättre =)

Nu ska jag kolla film med hjärtat. Kram

R.I.P

God morgon

Snart bär det av till malmö, ännu en härlig dag med värme och sol. Hoppas det går bra idag med flytten så inte någon skadar ryggen eller nått =) Vem vet.?

Lider verkligen med en bekant till oss som skulle få barn nu denna vecka. Men barnet dog i magen. Så fruktansvärt! Tänk vilken glädje man har innan födseln, man bara väntar tills man får möta det lilla miraklet. Sen bara förstörs det på en natt. Vilken mardröm! Jag blev så ledsen när jag fick höra det. Hur fortsätter man efter detta som förälder?




Brudklänningen

Vi var ju till Vinslöv igår och provade kläningen. Kändes okej men den behövdes sy upp i axlarna och ta bort lite vid sidan av bröstet. Det hängde lite väl mycket tyg där. Jag som hoppades att det skulle bara vara att ta hem den igår. Men icke! Så där fösvann nästan 500:- till. Hon frågade om vi ville fixa ändringarna själva. Men så jävla bra är jag inte att sy =) Nu blir det iallafall riktigt gjort. Känns lite trist att dom pengarna kunde vi lägga på nått bättre. Well well.....
Den 8 aug. kunde vi hämta den igen. Men då jobbar jag precis samma tid som dom har öppet. Så inte förrän på måndagen den 11 aug. kan jag köra dit. Det blir samma vecka som bröllopet.



Märket på klänningen heter Nixa Och min liknar denna. Jag älskar verkligen klänningar från nixa. Tror jag hade 3 st olika modeller av samma märke och dom satt så bra.
Ska ner på stan nästa vecka och leta efter halsband och örhängen. Hade helt glömt bort det.

I morgon ska vi hjälpa Fredrik och tömma ur hans lägenhet i Malmö. Men det kommer nog gå fort för han sa att han inte hade så många möbler. Sen på kvällen ska vi ur och fira lite på stan. Ska verkligen bli skojigt.
Ha en bra dag.



The dark Knight

Biobesöket igår var verkligen lyckad! Batman - The dark knight var så grymt bra. Man rös i hela kroppen när man mötte Jokern =) Det enda som var drygt var att man fick ont i häcken av dessa dåliga stolar i sal. 2. Filmen var ju över 2,5h lång. Men jag ger filmen lätt 5 stjärnor av 5 möjliga

W h y  s o  s e r i o u s?


Sally, vårt yrväder

Sally har blivit sämre igen. Har kräks i ett par dagar nu. Fattar inte vad det kan vara för fel på henne? Har ju sprungit till veterinären fram och tillbaka. Byt torrfoder och prövat en massa annat. Det är så tröttsamt att man inget kan göra. Sen blir det inte bättre att hon måste kräkas på mattorna! Får springa dit och lyfta henne försiktigt utanför mattan. Tänk om ändå djur kunde prata.



Våran bäbis!!!

Kvällen

Nu har jag iallafall plockat ur allt ur garderoberna. Men det mesta ligger i högar i köket. Men jag har läget under kontroll. Ska fortsätta i morgon. Är mycket trött just nu så jag orkar bara inte mera. Men tänk vad mycket små plock man kan samla på sig. Helt otroligt. Men sen kan jag inte slänga grejerna heller. Man tänker att det kan vara bra att ha kvar. Men man kommer inte sakna visa saker ändå. Man glömmer väldigt lätt vad man har in sina lådor.
Får nog skaffa den där skänken inom snar framtid. Kan inte ha grejer i pappkassar för länge.  Väntar på den nya IKEA-katalogen just nu. Den från 07/08 gällde till den 14 juli. Så snälla kom med den!! I like IKEA.


Gammal. Hallå var är den nya!!!


Nerplockning

Idag var det en okej dag på jobbet, tiden gick bara något sakta på eftermiddagen. Kollade hela tiden på klockan och den gick i snigelfart verkligen. Men jag hade det toppen iallafall för jag hade Julia vid min sida. =)

Nu har jag och Johan ätit och jag har hunnit med att städa lite. Ska samla krafter nu för att börja med att plocka ur våra garderober i hallen för dom ska väck =) Dom är så pass stora och tycker dom mörklägger en hel del i hallen. Sen har dom blivit ett ställe som man kastar in saker som man bara vill göra sig av med. Så dom ska få nya ägare. Bara ett tiotal meter här ifrån, närmare bestämt hos Malin och Tobias. Dom behövde dom och det e ju toppen att dom kommer till användning än att kasta dom.
Sen i höst ska vi inskaffa en skänk och rusta upp lite i hallen. Göra den vacker =)
Kan ju säga det att det är mycket jag vill ändra och fixa här i lägenheten. Men får ta lite i taget.

Igår gjorde vi klar våra bröllopshäften till festen. Känns skönt att det är fixat. Nu är det bara kopiera till 34 personer. På söndag ska vi träffa prästen igen för en lite genomgång. Kände att jag och Johan behövde det. Därefter kör vi till våran toastmaster för att ge lite information om hur vi har tänkt ha det på bröllopsfesten. Känns sjukt att på lördag är det 3 veckor kvar!!! All förberedning ska snart vara över och allt ska stå klart för oss hur denna dag ska genomföras. Man är något yr i huvudet av alla tankar. Men som sagt är det 3 veckor kvar att använda oss av.


Så här känner jag mig just nu. Helt koko!!!!!!


Pålägg

Idag var det en toppen dag på jobbet. Hann med det man skulle i tid och rätt lugnt med folk. Vi var så duktiga att vi hann med att börja städa hela charken typ =) Jag skrubba golv, Julia inventerade och Malin tog ugnen. Gillar att jobba med dessa töser, speciellt Julia. Hon är så lätt att prata med. Om allt och inget. Dagarna bara flyger iväg. Det är för man har så roligt ihop. Iallafall har jag ont i ryggen för allt skrubbande, men det behövdes en rejäl rengöring. Imorgon är det sista dagen i charken. Sen på fredag är jag tillbaka i kassan.
Som tur är man ledig på torsdag och då ska vi prova kläningen som jag har nämnt tidigare. Sen på kvällen ska jag och hjärtat och Tobias gå och se Batman på bio. Förhandsvisning. Johan är helt salig så hoppas den är så bra som alla säger det. Men jag gillade ettan väldigt mycket. Tror inte den floppar.

Nu är det middag som hägrar. Hejhej


Liten sötnos

Fick precis bilder av Malin från lördagkväll. Neo trivs i våra famnar =)



Slut på denna vecka

Blev en toppenkväll igår hemma hos Malin och Tobias. Tobias syster och hennes familj var också där. Så hela kvällen gick jag och Johan runt med deras 5 månaders tvillingar. Gud vad söta dom var. Snacka om man själv längtar tills det är dags för oss =) Lite Singstar blev det också. Alltid lika roligt. Klockan blev 02.30 innan vi kom i säng. Kul hade vi!!!

Idag körde jag upp till Jenny och Fredrik för att måla gästrummet. Men kan erkänna att målning är inte min grej. Man kan inte gilla allt. Men sen är det inte så roligt att vara en sån perfektionist som jag är. Det går inte så bra när man ska göra åt andra. Inga misstag liksom. Men jag hade det trevligt ändå. Får se nästa vecka om jag ska med till Malmö för att hjälpa flytta Fredriks saker? Johan ska med iallafall. 

Efter målningen körde vi hem till oss och käkade pizza och kollade film. Längtar till lördag, då vi ska ut och äta med dom. Det var längesen man gjorde det. Det är ju ändå löning nästa vecka. Blir ju alltid mer folk att träffa då.  

Nu i vecka ska vi till Atelje MB för att pröva kläningen. Vi håller tummarna.


Middag och Husvisning

Igår var vi hos svärföräldrarna och åt middag och hade det trevligt. Spelade kub bland annat. Vi spenderade natten där och körde idag upp på morgonen till Jennys och Fredriks hus för att kolla läget. Åh så fint det låg. Väldigt stor boyta. Tapeter och golv var från 70-talet men annars var det superfint. Jag blir helt nojig när jag kommer till ställen där det ska fixas. Vill så gärna hjälpa till. Så jag ska nog ta en runda upp dit i morgon också för att greja. Idag medans Leif och Fredrik fixade med toan och tvättmaskin så rengjorde vi köket, spis,kyl och frys. Vilken skillnad det blev. Dom förra hyresgästerna verkade inte veta vad städning va! =) I morgon skulle vi nog måla en del! Ska bli så kul att se resultat sen. Givertvis gör dom inte allt på en gång men det mesta.

Jag hade gärnat stannat längre men Johan drog i mig. Så nu har vi varit hemma ett tag och städat vår lya. Och senare ikväll ska vi hem till Malin och Tobias och käka middag.
Och det är vad dagen och kvällen ser ut.

Adjöss

En kokande brud!

Hade ett missat samtal från där vi har skaffat bröllopskläderna. Dom hade även talat in ett meddelande där dom förklarade att kläningen fanns där och hängt där ett bra tag. Va F-n! Dom skulle höra av sig när den var kommen. Man har ju gått  och väntat på att dom skulle ringa. Det var ändå 3 månaders leveranstid. Och vi beställde sista veckan i mars. Det är ju rätt självklart att dom hör av sig än att vi ska ringa varje vecka och höra. Jag kokade när jag hörde meddelandet. Den har ju säkert hängt där i över 3 veckor då. Vi måste träffas snarast för att kolla om det behövs sy upp nått. Hoppas verkligen att det inte behövs fixas nått så man kan ta hem den istället. Ahhhh. Om ni bara visste!



 


Nedräkning!

Idag, 16 juli, är det 1 månad nedräkning till den största dagen i mitt liv. Helt sanslöst! hihihih.

LYCKLIG!!!!

Annars har det varit en behaglig dag, jobbade mellan 8-13 i charken. Varit hemma och slappat. Körde till björkhem och hämtade Johan efter jobbet. Och nu ska vi snart äta. Magen kurrar verkligen. Japp det var det hela. Tänk om alla dagar var som denna.
Imorgon är man tillbaka till kassan igen, ska bli rätt roligt ändå.

Du är det finaste jag vet!



AJ!

Aj jag har ont i nacken. Har bara blivit sämre sen lunch. Halva vänstra sidan muppar sig så mycket. Önskar och hoppas att älsklingen kan massera lite. Jobbigt läge.


Magi

I morgon börjar den magiska nedräkningen. 1 månad kvar! Och 4 veckor går snabbt när man har nått planerat.
Våra helger är fullbokade i minst 3 veckor. Nu på fredag är vi bjudna till mina svärföräldrar. Lördagen ska vi hem till Malin och Tobias på middag. Nästa vecka ska vi ut och äta med Jenny och Fredrik. Veckan där på ska vi på bio och ev. resturang. Och därefter är det grillfest hos Johans morföräldrar. Sen är det BRÖLLOP. Eftersom helgerna är planerad med något så gör det lätt att dagarna flyger iväg. Hjälp!

Just därför ska jag bestämma hur/vad jag ska göra. Färdigställa vissa frågetecken, osv.
Tycker inte om att vara oplanerad när man själv håller i nått. Ganska dåligt =)

Nu är det dags för en kort promenad med hjärtat. ♥


Dataproblem

Min facebook funkar inte, blir galen. Fattar inte vad som är problemet, johan kommer in med sin dator med inga problem. Hoppas det går i morgon, annars! =)

Nu är provsminket bokad det blev samma vecka som bröllopet. Hon tyckte det var bäst. För då om jag har varit och solat så kommer färgen vara den samma som på bröllopsdagen. Hon verkar jättemysig. Nu ska jag bara fastställa prov hos frissan. Sen är det avklarat! Bara att bocka av på listan :)

AAAh

Såg att Smulan satt i hallen och tuggade i massor. -Vad håller hon på med? Gick dit och ser en liten fågel ligga där. Åhhh vad hemskt det var. Det är första gången nån av katterna kommer med ett byte. Jag klarade inte ta bort den så det fick Johan göra. Smulan var stolt iallafall. Katter brukar komma med sitt byte för att visa upp den. Men hoppas det är första och sista gången hon gör det!!!

Första dagen på jobbet

Inte kul att börja jobba igen. Så trist. Bara efter ett par timmar där så kändes det som man aldrig har haft nån semester. Så var det verkligen. Jaja inget att göra åt.

Nu är man iallfall tillbaka till vardagen. Bröllopet närmar sig. SÅ spännande. Tjejen som ska sminka mig hade ringt så jag ringde upp. Men fick återkomma för hon hade inte riktigt tid att prata just då. Så vi ska väl bestämma tid för provsminkning. Så roligt. För mig är det verkligen att unna sig nått. Gör inte sånt så ofta =)
Nu längtar jag till hjärtat ska komma hem. Ha en bra dag alla.



Snart är vi Mr & Mrs Rönn

Tivolirock

Vilken dag det var igår. Vi hade det sköj!!
Martin och Tobbe kom hem till oss igår och grillade. Men man fick inte njuta direkt av maten. Vi var under tidspress om man säger så. Grillningen tog längre tid än tänkt. Så vi fick skynda oss för att hinna med bussen i tid. Vi kom på den =)hihih. På bussen var det bara att korka upp mer öl och cider. Trodde allvarligt att vakter skulle kolla allas väskor. Men du fick ta med vad fan du ville in på området. Det är en miss som jag har lärt mig av. Har bara varit med om att, -Här får du inte dricka! Häll ur den!

-Mot ingången!!


Väl inne så kollade vi först på Timo Räisänen. Han var JÄTTEbra. Verkligen en scennärvaro.





Sen blev det Joddla med Siv.



Lite paus =)




Petter





Sen kom Höjdpunten av kvällen, Sabaton!!!





Vi hade en toppen dag, förrutom att jag har så ont i bena. Nästa år blir det strandstol eller filt att ta med sig.

Nu ska jag göra mig klar för älskligen vill så gärna till marknaden idag.
Bye

Lyckad kväll

Hemkommen från Tivolirock nu. Och har haft en underbar kväll med grabbarna. Bilder fixar jag under dagen. Har inte orken just nu =)

Måste säga en sak. -MINA BEN VÄRKER. Har såå ont efter allt stående hela dagen i princip. Får se om jag pallar att åka till Degebergamarknad. Johan får köra mig i en vagn eller nått.....

God natt!

Leave

Konstigt att man kan bli så förbannad på en viss person.

Hela tiden får man be om saker som är självklara.

När ska detta ändras? Är så trött på det!

Vad ska man göra för att nått ska fastna???

Vad gör man fel?

Är man så värdelös?

Leave me alone

Snart över

Jag kan inte fatta att semestern är snart över :( Endast 3 dagar kvar. Vill inte! Pratade med min kära bror och han skulle gå på semestern nu på fredag i HELA 7 Veckor. Snacka om orättvist. Men så blir det när man har pappadagar att ta av. Men än då! Ska gråta en skvätt ikväll och tycka synd om mig =)

Har förresten glömt att berätta att våra kära vänner Kicki och Martin fick marklägenheten dom kolla på. 5 rum och kök. Inte illa. Ska bli kul att få komma och hälsa på dom senare i september. Är så nyfiken på hur det ser ut!

Nu måste jag lämna datorn ett tag. Har en ostädad lägenhet att ta hand om.


Chris Brown

Denna låt går varm här hemma....


Brudpar

Jag och älsklingen var och gjorde lite ärenden idag. Bla. körde vi till Tollarp och beställde brudbuketten. Enligt floristen var det inga problem att skaffa fram vita ranunkel. Så jag hoppas han håller vad han lovar. Så det blir den buketten som vi tänkt oss. Men jag är ändå lite skeptisk till att han kunde fixa ranunkel. Nog om det. Sen tog vi en vända på stan. Hittade lite söta grejer som vi ska använda som dekoration.


Ett sött brudpar som vi ska ha i blomsterarrangemangen. Kunde bara inte motstå.
Sen hittade vi en butik som hette The spice Tree, sålde massa tesorter,choklad, marmelad mm. Där köpte vi små små choklad hjärtan som vi ska slå in i celofan och ge gästerna på bröllopet.

Ska nog in till stan imorgon också och köpa lite smått och gott till festen. Än så länge är det mycket som ska handlas. Önska mig lycka till.

Bad movie

Här om kvällen kollade vi på filmen, The Happening. BIG MISTAKE. Jag varnar er, gå inte och se den. Du kastar pengarna i sjön. Jag blev så besviken på M. Night Shyamala. Gillade verkligen Sjätte sinnet, Signs, The Village. Men inte denna. Illa!!!


Ville bara säga att jag..

♥ Älskar dig Johan!!!

Hemma igen

Japp nu är vi hemma efter två trevlig dagar i Mellbystrand. Anlände efter 15.00 igår. Stugan låg jättemysigt. Inredningen var verkligen 60-tal. Vi hade en mysig dag och kväll vid stugan. Grillade kött. Och satt och snacka och spelade spel.



Nu har inte jag så många bilder pga. batteriet dog rätt tidigt. Men ska få Malins och Tobias inom kort.





Idag spelade vi Minigolf vid stranden. Johan vann helt oväntat =) Sen avslutade vi med mjukglass. Mums. Sen tog vi farväl precis innan regnet kom. Nästa år ska vi hyra stuga, antingen på Öland eller på Mellbystrand.

Lunarstorm

Kolla in, vår intervju är nu med på lunar =)


Så sött!

Vaken

Ja då var man uppe, skittrött. Blev lite sent igår. Så det lär dröja innan vi kommer iväg idag. Vi har ju ingen tid att passa direkt. Så det kan kanske kvitta. Ingen solsken är det heller här i Önnestad. Hoppas det är bättre vid havet.

Men jag önskar er alla en trevlig måndag så höres vi i morgon.

Kram

Ojoj

OjOj, gästerna gick nyss hem och oj vad vi har ätit och pratat. Både gratängen och tårtan gick hem! Det är så kul när folk visar sin uppskattning. Dom ville till och med ha recept på maten. Men nu är man trött och mätt =) I present fick jag pengar av dom och en "antik" dalahäst. Johans farfar far köpte hästen till sin fru när dom var i nusnäs. Ni kan ju tänka er att den har några år på sig. Det var en present som jag verkligen gillade.

Nu blir det att vila lite på soffan. Sen får vi packa inför morgondagen. Då bär det av till Mellbystrand, till Malin och Tobias. Ska övernatta i deras hyrstuga en natt. Hoppas det blir finfint väder bara.
Kram
Så här kul hade vi det förra året i Mellbystrand

.

Räkneproblem

Körde en vända till Maxi på förmiddagen. Vi ska ha främmande nu på eftermiddagen och det behövdes handlas. Johans mormor, morfar och farmor kommer för vi ska fira lite att jag har fyllt år. Vi ska laga jättegod kycklinggratäng och sen blir det jordgubbstårta till efterrätt. När vi köpte jordgubbarna utanför, tog vi 3 liter. Vilket skulle kosta 75:-, så jag lämnar över 80:-. Först och främst var det knappt att han fick fram att det skulle kosta 75:-. Så överlämnar han 15:-. Men jag tar bara 5:an, Ojdå javisst  säger han. Hur svårt ska det vara att få fram att det skulle bli 5:- tillbaka? Har inte han varit där i flera veckor? Lite pinsamt.


Burger

Jag måste bara visa denna dumma bild =)


Bröllop - Skor/Ringar

Har börjat gå in skorna lite här hemma till Bröllopet. Hittade båda på Skopunkten. Är verkligen nöjda med båda.


Främst ska jag ha dom med klack på. Men skulle det krisas med massa skoskav så får jag byta till dom låga. Bättre att vara förberedd. Dom med klack är så himla sköna.

Fick bara lov att pröva vigselringarna igen. hihihi. Snart är det bara en månad kvar. Pirrigt!!



Nej nu väntar disken. Återkommer.


Lördag

God morgon ! Lång sovmorgon i dag också. Nästa vecka är sista veckan på semestern. Då blir det andra bullar. Ska ställa om mig på vanlig tid. Lägga sig i tid och gå upp i normaltid. Annars får man ett rent helvete när det dags att börja jobba.

Ikväll ska vi nog ner på stan och kolla läget. Det är ändå Krisianstadsdagarna nu.



Strålande.

Tänk att vädret ändrade sig. Molnen försvann och solen bara strålade så härligt. Blev iallafall 2 timmar solande. Jag och hjärtat mitt satt ute på altan och åt middag ikväll. Så mysigt hade vi det. Skålade med öl och vin också =) Snart kommer Ralle och vi ska glo på film. Så detta blir ett kort inlägg. Ha en bra kväll. hejhej....

Fredag

Ny dag, nya tag. Ut med det gamla och in med det nya som man brukar säga! Igår blev det inget med Tollarp. Ska känna att jag vet vad jag vill ha för blommor i buketten först. Vilket jag inte vet riktigt än.
Det blev en massa bröllopsbestyr gjorda igår allafall. Nu är bordsplaceringen klar. Började smått med Bröllopsmiddags-programen. Innehållet är, Meny, Bordsplacering; liten anteckning om varje person. Kan vara en kul grej för dom som inte känner varandra. Snapsvisor, och lite annat smått och gott.
Ska fortsätta att skriva idag är det tänkt. Inköpslista på all mat som ska göras. Vad dom som ska hjälpa till på middagen ska göra, bestämma bordsdekorationen. And so on......

Jag som trodde det skulle vara solsken idag också. Bestämde igår att sitta ute mesta delen av dagen, för att få lite färg. Men sånt ska man tydligen inte bestämma i förväg. Trist. Hoppas solen kan titta fram mellan molen iallafall.



♥ Du och Jag i Evighet! ♥

Buketter

Sitter just nu och avnjuter en mycket sen frukost. Tog lite sovmorgon idag. Det är skönt det!

Igår hade vi Kicki och Martin på middag. Grillade fläskytterfilé, vilket blev supergott. Till efterrätt hade dom med sig kladdkaka, grädde och jordgubbar. Så så smarrigt. Vädret var toppen så vi kunde sitta ute hela tiden. Tände lite ljus och hade det trevligt.

Idag ska vi kanske till Tollarp och färdigställa brudbuketten. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha istället. Nu när man hade fastnat för en så är det svårt att hitta en annan. Ska man ha en annan färg eller ska man bara ha rosor. Det är inte lätt ju! Har hittat en med amazonlilja i, men är den vanlig att få tag på??

Den jag hade tänkt från början är med vita rosor, vit ranunkel och hjärtan på tråd. Men nu var det inte säsong för ranunkel.



Detta är den med vanlig lilja.


Denna är med Amazonlilja.


Sen hittade jag en blomma som heter Fresia som också är fin.


Sen har jag en med bara rosor, vita och rosa.


Helst vill jag ha en bukett med bara vita blommor och med Hjärtan på tråd.
Beslutsångest!!!

Don´t wake me up...

Tyvärr var barnvagnen redan såld, det var tråkigt. Såg jättefin ut. Dom skulle leta vidare.

Igår kom Malin och Tobias och Tuva på lite fika. Fick present av dom också. Body cream från The body shop och en frän sovmask eller vad man kallar det. Tack tack.



Bestämde även igår att vi ska hälsa på dom i Mellbystrand nästa vecka där dom har hyrt en stuga. Vi gjorde lika förra sommaren. Så kul vi hade det då!!

Annars blir det en lugn onsdag, ska ha middagsgäster ikväll bara. Kicki och Martin kommer.
 

Zohan

Det blev lite fixat i trädgården igår, nu är det bara att klippa gräset kvar. Har inte gjort det på rätt länge. Men vad gör det? Idag ska jag och hjärtat dona lite här hemma. Ordna upp sånt man har lämnat åt sidan.

"Jiddra inte med Zohan" var helt okej, kanske lite överdriven men det brukar det vara med Adam Sandler. Man fick skratta rätt mycket iallafall.


Erika, min kusin, ringde idag och undrade om jag och Johan kunde köpa en barnvagn som dom hade hittat här i Kristianstad. Fanns inte så mkt i Falun som stämde överrens. Så den får stå här hemma tills dom kommer ner till Bröllopet. Snacka om man själv längtar till att skaffa barn =) Får väl köra lite runt med vagnen och drömma vidare, hahaha.



RSS 2.0