Veterinärbesök igen.


Det har inte blivit så många inlägg här på ett par dag. Sally är inte alls bra, därför har man inte orkat ta sig tid att gå in på nätet. Har kommit hem ifrån veterinären för en timme sen. Sally har kräks upp allt hon har fått i sig. Har inte kunnat behållt något alls. Dom tog blodprov och kolla så det inte var fel på hennes njurar. Vilket det inte var. Så jätteskönt. Sally var så duktig när hon stack henne i benet. Nu ska vi försöka att ge henne en diet, i små små portioner och förhoppningsvis ska allt återställas. Sally tog det hårdare än andra helt enkelt av narkosen. Men nu hoppas vi att lill älsklingen ska bli bra igen. Vi håller tummarna!!!

Sötnosen

Lille lille Sally

Äntligen fredag, love it!!! Nu har Sally varit hos veterinären. Åhh vad det e synd om henne. Helt groggy och lost. Nu ligger hon och sover i korgen. Nu väntar det 10-12 dagar av uppassning så inte hon gör illa sig själv och har ner saker från bord och bokhyllor. Hoppas det går fort fram. Så vi alla kan slappna av sen. Det kan inte vara lätt att gå runt med en krage runt halsen.

Stumpan lille

Under tiden jag väntade på att operationen skulle bli klar, körde jag ner på stan och brottades bland alla köpglada människor nu till löningen. Hittade en ny mascara, ett silverhalsband på HM och en rosa tunika på Indiska. Kollade in systemet. Köpte goda öler som Johan gillar för att göra honom glad. Det var uppskattat.
Ska unna mig ett glas vin nu och chilla vidare här i soffan. Hej!

image23

Ringarna

Bröllopsplaner
Redan dagen efter vi hade bestämt oss var vi ner på stan och kollade ringar. Just då hade dom påsktema så dom hade lite erbjudande på superfina ringar. Vi gick då till Guldfynd. När vi pratade med hon i affären kom hon med förslag att allt fler väljer en slät guldring. Och där efter sätter in stenar på tex. bröllopsdagen eller hur man vill. Det lät som en kulgrej. Men sen såg jag en ring som jag verkligen gillade. Och sa det till Johan, han var lite tveksam men gav efter ett tag. Han sa det att detta kommer att göra mig ruinerad! Men nu när han har jobb kan han unna mig det!! Hahahah

Den ring jag valde till mig blev denna:
image21
Johan har kvar sin förlovningsring som blir också vigselring. Han har graverat in bröllopsdatumet.
Veckan där på var vi tillbaka till Guldfynd då jag skulle pröva den rätta storleken. Den satt perfekt, bättre än förväntat vilket var toppen ju.
Happy lady!!!
♥Älskar dig Johan Rönn♥

Ullared

Riktigt bra avsnitt av Medium ikväll. Var en ren tillfällighet att jag bytte över till tv4. Fastnade helt enkelt. Annars var det cool lugnt på jobbet idag. Det e väl så innan löning.
Imorgon kan vi handla igen =) För min del ska det sparas för jag ska med svärmor och hennes mamma till Ullared nästa tisdag. Ska bli så roligt att komma upp dit. Det är inte direkt något speciellt jag ska köpa, utan ta en dag att spendera där bara.


Kanske man hittar nått till bröllopet. Har börjat få en bild hur borddekorationen kommer att se ut, har fått en massa tips. Nu är det bara att bestämma sig, vilket är såå jättesvårt.



Bäbis

Det är snart dags att köra till jobbet, har härliga tiden mellan 12-18 idag. Ska kolla reprisen på barnmorskorna ikväll när jag kommer hem, det är inte många serier jag följer, eller vänta det är bara det jag följer, hihihi. Men tycker det är väldigt intressant att följa med och se hur det kan gå till. Annars ska jag slappa under kvällen.

Nu måste jag skynda mig. Ha en bra dag. Hejhej

image19

Veterinären

Då var man pigg och vaken. Snart är denna vecka slut, tiden flyger iväg för fort ibland. Viket fall som helst ska vi skicka vår ena katt till veterinären. Vi har 3 st. Hon är den som inte är kastrerad än, vilket vi ska fixa imorgon. Sen om ett par veckor ska vi släppa ut våra knaskatter i det fria. Ska bli roligt att se!


I s o l d e       S m u l a n        S a l l y



Filmfantast!!!

Har glömt att säga att jag och älsklingen har ett stor intresse för film. Därför ska jag vissa vårt schema för sommaren på vilka vi ska premiärkolla. Längtar....

Maj:
01 Iron Man
22 Indiana Jones och Kristalldödskallens rike



Juni:
05 Made of honor
13 The Incredible Hulk



Juli:
02 Berättelsen om Narnia: Prins Caspian
25 Dark Knight (Batman)



Augusti:
01 Mumien 3
22 Arn - Riket vid vägens slut


Oväntat besök

Idag e jag väldigt trött, tur är att man har sovmorgon. För idag börjar jag inte jobbet förrän kl 14.30.
Jag har precis upptäckt att vi fått besök i lägenheten av MYROR. Små små svartmyror. Det problemet vill vi inte ha kvar längre. Ska leta upp var dom kommer in idag. Och förgöra det, mohahaha.....
Annars är det ganska lugnt idag. Får se vad jag kan hitta på.

Bröllopsplaner

Som sagt är det en massa prat om planerna till bröllopet här hemma. Gjort checklistor på vad som ska göras och vad man har hunnit med. Den svåra delen var att göra en gästlista. Johans släkt är väldigt stor med många fastrar och många kusiner. Hade vi bjudit alla plus min släkt hade vi nog blivit runt 80-90st.
Därför pga av bugetten har vi valt dom närmaste.
Det är ändå vårat bröllop så gästlistan är helt och hållet vårt val.
Så en kväll i början på mars satt vi och gjorde våra inbjudningskort


Allt gjorde vi för hand, resultatet blev vi båda nöjda med!
Men det var ett pillrigt jobb att knyta rosett med banden vi hade runt om. Tålamodet är inte riktigt min starka sida.

Vi bestämde oss för att spika den 16/8 för det är Johans födelsedag. Det var en kul grej för vi är förlovade på min födelsedag, så varför inte. Pga av datumet gick det inte att få den kyrkan som vi ville ha för den redan var bokad. Plus att prästen var på semester. Men det var inget vi blev superledsna för. Huvudsaken är att vi får fira med våra nära och kära. Jag och Johan är inte så kräsna av oss.
Så det blev i Önnestad kyrka istället. Som är väldigt fin den med!

Fortsättningen följer....


Det var Ödet!

Jag ska kanske berätta lite om mig själv nu när jag tänker efter. Jag heter som sagt Malin och är snart 24 år. Kommer ifrån Dalarna, närmare bestämt Falun. Men är bosatt i skåne där jag hittade min prins, ♥Johan Rönn♥ Vi har varit tillsammans sen den 2 september 2004. Tror det eller ej, så var det via internet vi träffades. Men det var kärlek från första stund. Alla säger att det var Ödet! Vilket jag med tror det var. Sen flyttade jag ner och blev sambo i början av 2005. Genom kontakter kom jag rätt snabbt in i arbetslivet, vilket var väldans tur! Jobbar då inom Ica som jag fortfarande gör. Innan jag träffade Johan, pluggade jag till farmacevt på Uppsala universitet. Men la ner det för att satsa på min själsfrände. Det var verkligen ett stort steg i mitt liv att flytta ifrån alla där hemma i Falun. Men det blir bättre och bättre med tiden. Jag har det så bra här också!
                                                                             
I augusti förra året flyttade vi ifrån våran lägenhet i centrala Kristianstad till en marklägenhet lite utanför stan. Här trivs vi så himla bra så du annar inte. Det är en 3:a som är perfekt för oss, med en lagom trädgård att sköta om. Jättenära till dagis och skola när det är dags för att skaffa barn. Vilket vi vill. Vi har till och med fått våra bästa vänner hit till gatan, Malin och Tobias och deras dotter Tuva. Dom är världens goaste personer jag vet. Älskar dom så!!!
Vi har redan hunnit bott här i 8 månader vilket är otroligt. Det är nu som är det roliga att se hur det ser ut på våren, när alla fina blommor letar sig fram ur jorden. Det är underbart med vår och sommar!!!

Jag och Johan har så roligt tillsammans. Går inte en dag utan att vi har något vi kan skratta åt. Han är verkligen mannen i mitt liv. Det gör att jag kommer till det roliga som jag ska berätta. I slutet av februari bestämmde vi att det var dags att gifta oss. Så nu är det en massa planering inför den största dagen i mitt liv. -Är måttligt nervös!!!
Den 16 augusti smäller det...........

Så denna blogg kommer att innehålla en hel del om bröllop och sånt skoj.

Mvh Den lyckligaste personen i världen

Shoppade istället.

Idag har det varit fullfart ända in i det sista. Men inte riktigt hann jag med det jag ville ha gjort. Det blev inge tvättning av fönster. Men jag hittade skitsnygga gardintyger till vardagsrummet och kontoret. Så i helgen ska jag sy för fulla muggar!! Har ringt mamma och fått lite råd om hur jag ska göra för att få ett bra resultat. Hon är superduktig med att sy! Sen har jag shoppat loss på Jysk, Rusta och Eko stormarknad. Där jag bland annat hittade tygerna och en ny kruka som ska hängas, blommor, stolsdynor. Är mycket nöjd med resultatet.
                                         
                                               Tanken är att jag ska ha lila färgtema ute på altan

Nu på kväll har mina svärföräldrar varit här och hjälpt till med det sista på altanen. Har lagt trägolv och stenplattor. Vill bara säga att man kan inte ha bättre svärföräldrar än Leif och Lotta. Avslutade med att grilla karré, vilket var helt fantastiskt gott.
                                                         

Uppe med tuppen

Godmorgon!
Har redan varit uppe med tuppen idag. kl 06.00 blev det. För idag har jag så mycket saker jag vill hinna med att fixa i lägenheten. Ska bla. tvätta fönster, rensa bort vinterkläder och skor som fortfarande står framme. Det är kanske inte så konstigt för jag och min Underbara sambo Johan (johanshuvud.blogg.se) har nyss varit i fjällen.
Ska troligtvis köra en sväng till stan och kolla om man hittar nån snygg gardin. För jag är i stort behov att göra om i lägenheten. Är trött på vad jag ser just nu. Så egentligen ska jag inte sitta här =) men men man kan inte riktigt låta bli att skriva av sig....
image1

Grövelsjön

Bloggstart!

Härmed förklarar jag min blogg "Öppnad". Välkommen!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0