Tisdag kväll

Igår eftermiddag var vi bjudna till Kicki och Martin. Det var jättekul att få träffa dom igen och lillprinsen Mattias!
Vi åt tacos tillsammans och gissa om det var supergott! Längesen vi åt det senast och det satt så rätt.
Därefter satt vi och myste i soffan medans jag och Johan fick hålla i lilla M. Vilken underbar prins det var!
Fick honom att smila några gånger och det var så underbart att se. Man kunde verkligen inte sluta att titta på honom. Det blev en massa bebisprat och vi fick kolla på lite bilder. Toppenkväll verkligen.
Vid åtta begav vi oss hem igen och vid nio var det dags för säsongspremiär av House. Vet inte riktigt hur det sluta för jag råkade somna efter ett tag, men det kvittar, tyckte inte att avsnittet var nån höjdare.

Bilder från Promenaden

Igår blev den en liten promenad runt kvarteret. Skönt var det men det blåste på vissa delar så det var tur man tog en sjal på sig. Mamma berättade igår att det hade kommit flera centimeter snö i norra dalarna. Härligt!


Höst!

Nu är verkligen hösten här. Solen skinner och allt mer börjar träden bli gula. Man känner kylan är på väg! Och det är så härligt med höstdagar! Ska snart bege mig ut på en promenad så man vaknar till liv här hemma. Har lite att fixa med innan jag ska hämta upp maken på jobbet så ska vi till M & K för att träffa dom och lilla prinsen Mattias. Mysigt värre.


Så nervös.

Nej usch, denna dag känns som det inte kommer gå så bra, har tagit åt mig förbutiken och jag är såå Nervös! Visst, jag kommer ha folk jag kan fråga men inte alltid och det för mig sjukt illamående. Det är mkt man inte kan och det är inte roligt om det kommer upp nått som ställer till problem. Ber för allt i världen att det kommer att gå vägen och det inte uppstår några problem. Jag vill inte!

Ska hoppa in i duschen så man kanske kan slappna av :S för 5 min?


Update

Denna helg har verkligen varit en slapphelg! Och det har varit så skönt. Vi tog en runda till apoteket och maxi igår för att handla allt gott till kvällen(det goda stod maxi för så klart=)). Därefter svängde vi in på Max och köpte hem hamburgare. Gott var det minsann.
Så igår blev det filmmys och god middag. Nu har vi även sett sista avsnittet av TB, awesome!

Men idag ska vi ta tag i att klippa häcken i trädgården, det är ett måste. Sen kanske vi tar en tur till Växthuset om inte det hinner stänga innan vi blir klara.

Ha en skön söndag!

Underbar start på denna fredag

GODMORGON Fredag!
Kvällen igår blev hur mysig som helst, mannen här hemma skämmer bort mig totalt. Maten var en rätt som vi åt i grekland och Johan hade lagat den precis som dom hade gjort. Därefter kollade vi en film som jag hade längtat efter väldigt länge, så man sken upp som en sol. Därefter TB!!! Bara ett avsnitt kvar sen och vi får vänta till sommaren -10 tills nästa säsong är klar. Hur ska man stå ut? Den är ju såååå bra!

Sen en glad upptäckt, Erik Hassle har äntligen sitt album på Spotify, såå grymt!!!
Nu kan jag spela hela dagen lång med hans underbara låtar. Kan det bli en bättre start på denna fredag? Nej jag tror inte det!


Nöjd Malin

Vilken dag på jobbet idag. Det var bestämt att jag skulle göra om "min" avdelning med hjälp av en arbetskollega.
Och det var så mkt på förmiddagen i kassan så klockan var närmare 14 innan vi kunde börja göra nått. Men när vi väl kom igång så blev det superbra. Är oerhört tacksam att jag fick hjälp för det blev toppen resultat efter ombyggnaden. Har lite kvar att göra men kanske det hinns med imorgon av de andra. Supernöjd är jag. Vi var så inne i arbetet att jag skippade rasten men det fick jag ändra på utan tog den vid 16 istället för 14. Men tänk vad lite jobb kan göra, man kan helt glömma bort att man måste äta(för att orka mer givertvis).

Nu är man hemma och jag sitter och väntar på att maken ska bli klar med maten, jag fick absolut inte veta vad det blir. Han är så löjlig att jag inte ens få komma in i kylskåpet, klart man blir jättenyfiken då. Men det blir nog bra för det luktar gott i lägenheten minsann.

Hoppas ni har haft en bra torsdag! Imorgon är det fredag!!! Jippiiii.

Ps. Ett stort grattis till Julia, du är så grym! Ds

Torsdag

Snart är det helg och jag längtar!
Ska snart köra till jobbet och självklart ska man blogga lite innan man gör det.
Men jag har inget nytt att blogga om direkt så det blir ett kort inlägg.
Kanske kanske ska jag och Johan köra upp till Älmhult och besöka IKEA, vi får se helt enkelt.
Annars ska vi fixa i trädgården om inte det blir regn givetvis. Vi håller tummarna.

Ha en skön torsdag.

Mitt i veckan

Onsdag igen.
Igår kväll fick vi strömavbrott precis när hjärtat skulle börja med maten, blev lite desperat för jag var så hungrig men som tur var kom det igång efter en kvart. Skönt att det inte blev längre. Det är just i såna tillfällen då man inser vad man är beroende av el här hemma. Det är ju inte så att man kan börja elda in nån vedspis direkt, hahaha. Mat fick vi allafall och gott var det!
Vi hade lite mys med att kolla True Blood med lite ljus tända, älskar just hösten för det, dessa mörka kvällar. Måste säga att det blir bättre och bättre i TB, alltid så spännande.


Lägesrapport

Det är "lite" bättre i munnen nu, åtminstone just nu och jag hoppas det fortsätter gå bättre nu också. Försöker för tillfället äta lite mat medans jag bloggar, det går ganska sakta kan jag säga, tugga på en sida plus försöka undvika få mat på den andra sidan :) Men det funkar. Det är bara så ovant att göra det.

Ja idag var det tisdag igen och det är min lediga dag.
Tror jag ska starta en maskin med tvätt och sen gå och läsa bok när jag är klar med lunchen. Det är ju regn och blåst ute så det lockar inte att gå ut just nu.
Hoppas ni alla får en toppen tisdag. Adios


Greys Anatomy

Nu går det inte att undgå att Greys Anatomy har säsongspremiär nästa vecka! Onsdag 30 september.
Råkade se vad som hände i första avsnittet men det ska jag inte avslöja för er.
Serien är så himla bra och det ska bli en fröjd att få börja titta igen tillsammans med maken här hemma. We love Greys Anatomy!

God morgon Tisdag!


Varning, känsliga bör ej läsa om ni tycker infekterat är nasty!

Nej usch! Lider just nu! Har fått nått skit mellan tandköttet längst bak i munnen så jag är svullen och det är infekterat som sören! Varför skulle jag äta vit bröd när jag annars inte gör det????
Har väldigt stora fickor vid visdomständerna. Så det är svårt att komma åt alla gånger. Igår natt vaknade jag av att hela kinden pulserade av smärta. Så jag fick ta tops och trycka så mycket jag bara kunde och fick ut 2 stora bitar av matrester. MMM mumma! NOT.
Nu är det bara den andra sidan som jag måste göra nått åt. Det är knappt man klarar av att tugga, så svullet är det =( Ska borsta tänderna hela dagen så kanske man får bort nått mer annars får jag försöka få nån tid hos tandläkaren. Ska nog leva på flytande mat tillsvidare känner jag, vill inte riskera att få i nått mer där under!


Hata läget!!!


Honey

Johan - Älskar dig och saknar dig, låt arbetsdagen gå snabbt så jag kan få se dig ikväll.

Hela helgen

Blev inget bloggande alls i helgen, direkt efter jobbet i lördags körde jag hem till J & F. Där väntade även hjärtat och Mona och Martin. Det blev trevligt, fast man var trött efter jobbet och vid 00 fick jag ge upp och köra hem. Körde M & M hem först och sen vidare till oss så vi kom inte i säng förrens vid 01 och sen kl 06.45 ringde väckarklockan på söndagen. Jobbadagen på söndagen gick mkt bra så det var en fröjd att bli bytt kl 14. Väl hemma hade Johan varit duktigt och städat, så jag la mig på sängen och sov en timme innan det var dags att köra igen.
Vi skulle träffa Hannah och Torbjörn på bion kl 17 för att se Flickan som lekte med elden....som var bra, kanske inte lika bra som den första men klart sevärd.
Där efter ville jag bara hem och sova, det har varit nonstop hela helgen så lite vila hade inte skadat.
Nu är det en ny vecka och nya tag. Och vi får se vad den har att bjuda på.

New Moon - Ny trailer

Nu är det bara 2 månader(20/11) kvar tills New Moon har premiär, som man längtar!!

Lördag morgon

Uppe med tuppen idag =)
Är ovanligt pigg just nu men det kommer säkert ändras under dagen. Johan sussar fortfarande sött. Han ville spela igår kväll och jag vill sova så det kunde inte bli bättre.
Vi får se vad vi hinner med att göra idag innan det är dags för att köra till jobbet. Ska köra vidare till Jenny o Fredrik och äta middag efter jag har slutat. Tråkigt att man behöver komma efter alla andra. Men så är det när man jobbar helger. Det ger ju gött med pengar istället. Så denna helg kommer att springa iväg som bara den, både för- och nackdelar. Nej om man skulle äta lite frukost och komma tillbaka hit igen =)
Godmorgon!

Dagens!


Äntligen fredag

Hej fredag!
Denna veckan flög verkligen iväg. Enligt det gamla schemat hade jag varit ledig idag men istället jobbar jag mellan 12-19. Så när jag kommer hem igen blir det mys med mannen som antagligen har middagen klar tills då :P

På söndag ska vi på bio och se på Flickan som lekte med elden. Ska bli kul och se för jag antar att den är lika bra som första filmen. Hoppas på det iallafall.

Annars är det min jobbhelg så nått annat kommer det inte bli tro jag.

Ha en toppen fredag!


Ut på promenad!!!

Har precis prata med Johan att han skulle bli en timme sen pga av ett möte. Så nu ska jag klä på mig och ta en lite  promenad som verkligen behövs innan det är dags att börja laga mat.
Solen skiner och det är jätteskönt ute.

Vi ses snart igen!

Chat

Godmorgon Onsdag!
Idag låg jag och slumrade så länge jag bara kunde. När Sally hade klivit på mig ett par gånger fick jag nog och satte mig upp för att läsa min Veckans Nu tidning som jag köpte hem igår.
Därefter gick jag upp och släppte ut vilddjuren och nu sitter jag här.
Har chattat med maken ett tag och det är så underbart. Att ha den möjligheten att pratas vid när han har tid är kanon! Tur han är så duktig med det han gör, för jag fattar däremot ingenting.

Idag ska jag ta hand om lite i hushållet och sen ska jag ut på en promenad, fint väder verkar det vara.
Frukosten är nu uppäten så nu kan man börja ta tag i grejerna här hemma.
Hoppas ni får en bra dag!


Älskade Isolde, mys!


Sängkläder


Beställde hem nya sängkläder från ellos när jag kollade efter kläder.
Det är så härligt att lägga sig när man har renbäddat!
Eller vad tycker ni?


Johan <3

Kära maken överraskade i söndags genom att komma hem med en blomma till mig efter han hade handlat.
Nog blev man glad!
Superfin begonia, den är verklig illröd!
Du är så fin.

Tack mitt hjärta! ♥

Tisdag

Oj idag blev det en lång sovmorgon. Jag är så trött, hade det inte varit för katterna ville ut så hade jag nog dragit upp täcket över ansiktet och slumrat till lite mer.

Jobbkvällen gick fint igår, både jag och S hade mkt att göra på våra avdelningar så tiden flög iväg. Det tråkiga är att försöka hinna med så mkt som möjligt för jag jobbar måndagen sen är jag ledig tis och ons. Halva veckan har då gått och man vill ju att veckans varor kommer upp och allt är fixat. Som tur var hade A-S plockat upp det mesta av mina grejer. Man får nog in en rutin där man hinner med allt man ska, troligtvis :S
Ikväll är det dags för personalmöte igen. Känns som vi har en del att prata om.

Nu ska jag starta en maskin och sen äta en sen frukost.
Godmorgon alla!

Takida


Bilprovningen

Bilprovningen gick sådär. Det blir att vi får byta bromsklossarna båda bak och byte av ett däck och nått mer som jag inte kommer ihåg vad det var. Så där går det nån tusenlapp, tråkigt men ett måste tydligen.

Ska snart börja laga lunch, magen skriker av hunger, mat mat mat. Så jag får väl ta hand om det. Bara 2 timmar kvar tills jobbpasset. Sen är jag ledig 2 dagar, är det inte lyx?

Btw så blev det inget av klädkammaren, vi tappade helt orken, så jag tror jag ska göra det imorgon istället. Om det inte kommer upp nått annat roligt man kan göra?

Tråkiga måndagar

Godmorgon.
Nu var det måndag igen och man är tillbaka efter en härlig semester.
Kan måndagar bli mer tråkigare? Dom är ju inte alls roliga. Men det är väl bara att ta det.
Om en stund ska jag köra till Bilprovningen och besikta bilen. Ska bli spännande och se vad V70 har för åtgärder, för det lär det nog bli om man har otur. Vi håller tummarna att det inte blir nått.

Annars är det lugna puckar här hemma, ska bara invänta att klockan ska bli 15 så man kan börja jobba.
Önska mig lycka till
;)

Kreta del 2

Vi gjorde en utflykt till västa delen av Kreta. Vi hyrde en bil och gav oss iväg på en mycket spännande resa till Elafonissi. Den rosa stranden. Vid vattenbrynet så var det alldeles rosa, och det var från krossade snäckskal. Hur vackert som helst. Vägen dit och hem var ingen höjdare.


Vägen var jättesmal och slingrade sig längs bergen.


Vi fick en underbar dag där, vi snorklade nästan hela tiden.



När vi var på väg hem så mötte vi en flock med får, det gav verkligen känslan för landsbygden.


Här är från sista dagen på Kreta, regnade nästan hela dagen så det kunde inte bli bättre planerat.

Varje kväll efter middagen kom grekerna ut med Raki, nått som dom verkligen fick hålla för sig själva. Men killarna drack det =)

När vi kommer till flygplatsen så får vi meddelandet att vårt plan är försenat med 3 timmar.
Så det var bara att göra det bästa av det, svärfar tog sig en tupplur.
När vi väl kom hem till sverige så var man lättad, man hade hållt igång nästan ett dygn.
Och katterna var så glada att se oss med :)

Kreta del 1

Tänkte jag skulle visa lite bilder från våran underbara semester på Kreta.

Här är vi i flygplanet mot Kreta. Och sen är det vår lägenhet. Vi bodde i Platanias.


Utanför svärföräldrarnas lägenhet


Hotellområdet

En av många kvällar

Stranden


Lek i poolen =)


Regning söndag

Kalaset igår var supertrevligt. Härligt sällskap och god mat som alltid =)
Vi kom hem efter 23 då både jag och Johan var trötta, Johan har åkt på en dryg förkylning och det är ingen höjdare.

Idag är det mörkt och en massa regn ute. Vi som hade tänkte ta en sväng med gräsklipparen, gräset har ju växt som bara den när vi var iväg.
Men nått vi ska ta tag idag är att rensa klädkammaren igen. Men denna gång ska vi göra en total ändring. Ta bort allt skit man samlar på sig och göra plats till mer nätkorgar. Så en trip till ikea får det blir snart. Det kommer nog bli alla tiders!

Nu frukost


Ingrid

Jag har blivit faster igen =)
I torsdagskväll 18.39, födde Malin en dotter. Ingrid ska hon heta.
Är så glad för deras skull. Fick ett mms av bror min igår och hon liknar honom väldigt mkt.
Längtar så tills man ska få träffa dom igen. Blir nog redan i november. Härligt!

Förlossningen hade gått bra och Malin ligger kvar på BB. Fick höra att ingen förutom pappan fick hälsa på där pga av Svininfluensan. Så jag antar att dom kommer få fullt hus senare i veckan :)
;)

Lördag

Godmorgon lördag!
Det blev att både jag och Johan somnade på soffan och sov nån timme. Men sen var "vi"(läs Johan) vakna till sena kvällen. Hade lite myskväll igår med gottis och med några avsnitt True Blood och film.

Men det blev inte så mycket uppätet, somnade ett par gånger så jag gav upp och la mig i våran säng som man hade längtat efter hela semestern =)

Nu ska vi göra oss klara för att ta en runda till stan...innan det är dags att köra till Tollarp för lite kalas hos Johans mormor och morfar.


Hemma igen

Tjoohooo!
Nu är vi hemma igen efter en toppen vecka på Kreta!
Resan hem var mindre bra. Planet var försenat 3 timmar så istället för att starta kl 00.10 blev det 03.30. Vi har nu varit hemma i snart 2 timmar. Vi har nog kommit in i andra andningen, både jag och maken...så vi ska försöka vara vaken så länge det bara går.
Bilder och mer info kommer senare. Nu ska det slappas i soffan.

Ha det bäst

;P


Snart är det dags!

Nu är det inte långt kvar tills det är dags att åka. Underbart. Ska strax äta en god middag och sen packa det sista och se över så man inte har glömt nått! Därefter blir det att hoppa i säng. Om man kommer somna direkt är tveksamt. Kommer nog ligga och fundera och tänka på resan och allt som hör kring.

Uppdateringen kommer garanterad vara väldig låg och det kan ni alla förstå. 
Så vi ses om en vecka igen! Kram kram


Erik Hassle

Erik Hassle är min idol! Han är bara för skön! Fattar inte varför fler upptäckte honom redan förra sommaren när han kom ut med Hurtful? Denna sommaren gick det tydligen bättre.
 Lägger upp hans nya låt - Don´t bring flowers! Så bra!


Money Money

Nu har jag varit på stan och ordnat med växelpengar. Så nu kan vi shoppa och äta gott i Grekland.
Gjorde ett snabbt ärende hos veterinären också, behövde mer kattmat. Det är verkligen dyrt med specialfoder! Inte kul att dom har höjt priset igen. Trist men men Sally mår bra av det så det är bara att fortsätta med det.

Sprang in på apoteket med för att köpa alcogel, kan vara bra att ha i dessa tider med Svininfluensan. När vi var i Bulgarien så fick vi låna sånt av vårat resesällskap och varken jag eller Johan blev dåliga i magen som man kan bli av att äta mat utomlands. Men om det hade med användning av bättre handhygien eller maten var bättre kan vi inte svara på.
Men dom hade tydligen slut och det varnade Johan mig för så förhoppningsvis ska han hinna med att kolla på sjukhusets apotek. Annars får jag svänga inom stan igen, för dom skulle troligtvis få in det på eftermiddagen igen.

5 år tillsammans

Idag firar jag och Johan hela 5 år tillsammans. Tiden går fort när man har roligt!
Minns första dagen vi träffades som det var igår. It was magic!
Johan - Jag älskar dig över allt annat.

Mycket skoj har hänt under dessa åren.
Happy!


Larv!

Kolla in vad Smulan hade med sig in på altanen.



Har aldrig sett nått liknade innan, stor och läskig var den. Tog trädgårdsredskap och slängde den bakom häcken för den vill jag inte ha i min trädgård.


1 September

Tog åt mig att jobba extra idag och jag ångrar mig lite nu men så brukar det alltid vara.
Har städat lägenheten nu på morgonen och maskinen med tvätt blev precis klar så jag ska gå och hänga upp den.
Pappa ringde för ett tag sen och ville höra hur läget var. Både mamma och pappa är förkylda så jag lider med dom. Det är verkligen så trist med förkylning och jag är glad att jag inte har åkt på nått "än". Peppar peppar!
Kan bjuda på min nuvarande klädershög som ska packas ner.

Sorterning säger jag bara!
Johan bara skakar på huvudet när han ser högen, men sån är jag. Vill ha valmöjligheter, beroende på vilket humör man är på.
Nej tvätten var det...


Stephenie Meyer

Hittade Stephenie Meyer´s nya roman -Genom dina ögon Självklart fick den komma hem. Det var knappt jag läste baksida utan den följde med hem, tack vare att jag älskade twilight storyn.

-En oföglömlig kärlekshistoria om längtan, åtrå och passion i den mest oväntade av världar....."En science fiction-berättelse för människor som inte gillar science fiction" - Stepenie Meyer

Jag är bara glad att jag fick nått att läsa på semestern. God morgon!


RSS 2.0