Vilken myskille

Lilla älsklingen blev trött efter lite lek i babygymet ♥





Idag har det blivit mycket vila för min del, har sovit när Arvid har sovit. Är så trött på att ha ont! Värktabletterna tar tyvärr inte bort allt men den lindrar lite. Men inte tillräckligt. Kommer bli en lång kväll innan vi kan gå och läggas. Allt som ska packas till resan för i morgon, ja ja sånt som händer. Kan sova i bilen om det skulle behövas.

Pyjamaskillen

Ja det tog tid för Kristianstadsbladet att uppdatera "hej världen" minsann. Helt klart bättre bildkvalitet med denna. Hade varit kul att skicka in bilden i Falukuriren också men undra om man får använda bilden som Kristianstadsbladet har tagit? Får nog kolla upp det.

Fick ett telefonsamtal idag av en präst från Sundborn som skulle hoppa in för Katarina och han verkade helt okej. Verkligen synd att vi inte fick ha Katarina på dopet istället, men blir man sjukskriven så blir man.

Arvid i sin snygga pyjamas =)

    

Nu är det bedtime för både mig och Arvid. God natt.....


Hej Världen

Idag var det 3 kändisar med i tidningen =)


Bättre bild kommer sen när Kristianstadsbladet uppdaterar sin hemsida, vilket vi fortfarande väntar på.
Arvid var ganska sur när vi tog bilden så vi visste inte alls som det blev nått bra överhuvudtaget. Men det blev helt okej trots allt.


Onsdag

Nu tror jag att jag ska krypa ner en liten stund innan lilla älsklingen vaknar, hör han lite nu men vi får se om han slår upp sina ögon än. Ska iallafall ta mig en titt ner i spjälsängen och bara njuta =)

G O D M O R G O N

Magnetröntgen

Jag har inte berättat det jag var i Hässleholm och träffade en sjukgymnast förra veckan. Har väntat i nästan 3 månader på det besöket så man var lite spänd på vad som skulle sägas. Men det slutade med att jag ska få göra en magnetröntgen =) Ä N T L I G E N någon som tar mina problem på allvar. Med röntgen så kan man se om det verkligen ha nått med diskarna att göra eller inte....för min del så vill jag bara veta vad det är som gör att jag har så ont hela tiden! Just i den stunden som han sa att det skulle bli av så föll en stor sten från mitt bröst...nu är det kanske inte hundra på att det kommer visas nått men då har man ändå försökt. 

Han på ortopeden tyckte verkligen att det lät så konstigt med vilken smärta jag upplever i benet, för det har gått till det värre nu dom senaste veckorna, har blivit så pass illa att jag vaknar igen och behöver kliva upp för det gör så pass ont. Det är en helt annan jobbig smärta än vad jag upplevde innan Arvid föddes men det sitter nästan på samma ställe. Har nu även fått lite ont i ljumsken. Oerhört jobbigt är det kan jag säga. Men jag hoppas verkligen att det ska ge ett resultat när jag har gjort röntgen. För man orkar inte..varken fysiskt eller psykiskt att leva med det här. Jag vill leva normalt...  


Gott med händer

 

Idag fick vi en tråkig nyhet av prästen som vi skulle ha på dopet, ja tyvärr har hon blivit sjukskriven. Så trist för vi ville verkligen ha henne....får se om hon kan lösa det med att hitta en ersättare. Håll tummarna....

Annars har det blivit dopbestyr under dagen och sen tog vi en mycket skön promenad som avslutades med en GB-glass.


Nu ska händerna in i munnen, heeela tiden =)


Och snacka kan vi med!!

Nu ska vi slappa i soffan till nått avsnitt av True Blood =)
Ha en skön tisdagkväll, längtar lite tills i morgon om det blir som vi har tänkt.


Glass i stora lass

Vi tog bilen och körde ner till hamnen i Åhus och åt en glass.....mmm Nu är vi hemma efter lite mathandling. Så för tillfället står maken och lagar kvällens middag! Därefter ska vi kila hem till Tobbe och Malin och umgås lite.

Det går så bra med amningen nu. Har gjort så att vi skippar nattamningen, Arvid är så pass gammal så han klarar hela natten utan. Det går jättebra. Varje morgon är helt underbar när man sticker ner huvudet i spjälsängen och han flinar och skrattar när han ser mig.
Härlig start!!!!

 


Sommar

Lång frånvaro...blir lätt så under sommaren, man gör så mycket annat än att sitta framför en dator.

Vi tre mår bara bra och vi njuter av att pappa J är hemma på semester. I helgen har vi haft en massa besök av familj och vänner både lördag och söndag. Vilket har varit jättetrevligt. Nu i veckan blir det att ta tag i det sista i dopplaneringen och sen njuta ännu mer av varandra...för nästa vecka är det bara jag och Arvid på dagarna igen.

Som sagt så blir det några dagar uppe i Falun igen och det ska bli oerhört kul. Sen kommer mina föräldrar ner i slutet av augusti och stannar en hel vecka =) Underbart.
Vilken sommar det har varit!!!!


Älskar denna bild! ♥


Solhatten



SOLSTRÅLEN I MITT LIV!


Sonen

  
Ett  ♥    Två  ♥    Tre


Sad world

Vissa dagar vill man bara gömma sig under täcket! idag är det en sån dag.......
allt blir bara skit rent ut sagt!

Det är kaos inom mig!

Ser tillbaka....

Idag går tankarna till min morfar, 20 år sen han gick bort. RIP. 
Glömmer aldrig minnet då vi sitter ute på stentrappan hemma i Älvdalen =)

  
Vi besökte graven när jag och Arvid var upp till Falun i juni/juli.
Mormor och mamma och bild på Älvdalens kyrka.

Zombi

Dom senaste dagarna har jag varit så trött så jag nästan somnar när jag ammar. Nu är det sövande isig men man brukar sitta vaken! Nu imorse var det extremt jobbigt. Sen går ju tiden så sakta när man väl vill att den ska gå snabbt.Det kliade i hela kroppen, så frustrerad trött var jag. Johan fick ta blöjbytet för jag var så sömnig, la mig ner och somnade som en klubbad oxe. Vaknar nu 2.5h senare!!! Arvid och Johan ligger i sängen med och sover, tur Arvid har lätt för att somna om och vår säng gillar han skarpt. Det är bara jobbigt att man ska vara så trött, hoppas verkligen att det vänder!


Fler som är trötta!



Igår kom Jenny, Fredrik och Alva över på en fika. Vi hade varit och handlat så dom stod på parkeringen när vi kom. Det slutade med att dom stannade över på middag med. Supertrevligt hade vi. Johan lagade maten och den var toppen! Alva visade oss vad mer hon lär sig, nu sträcker hon sig fram i bilstolen precis som hon vill ur =) Vilken bebis! Vi får komma hem till dom nästa vecka och träffas lite.

Idag blir det nog att vi fixar det sista på häcken, verkar har torkat upp rätt bra, hoppas det inte börjar regna idag bara.



Några bilder

Igår hade vi Malin och Tobbe och Tuva över. Vi beställde mat för att göra det lätt för oss =) Satt på våran altan och myste i det ljumna vädret. Vi fick se hur dom hade haft det på deras stugsemester. Vilket såg härligt ut.

Idag tänkte vi skulle göra resten av häcken men det har spöregnat så det går inte så bra. Men vi har annat vi kan göra istället. Arvid tar sin förmiddagstupplur så det är bara att sätta igång....

Bilder från Falun:

Här är vi hemma hos min barndomsvän Kristina och hälsar på.
Vi väntar spänt på när hon själv ska bli mamma i slutet av augusti =)


Min kusin Erika och jag med våra småttingar =) Skiljer sig 15 dagar mellan dom.


Jag hade gjort en midsommarkrans till Arvid men han gillade den inte mycket =)

 


En del av midsommarfirarna...


Här somnade Arvid på mormors axel ♥


Fredag

Idag var det inte alls roligt att vakna! vaknar av att det värker så otroligt i högra benet. Så det var bara att kliva upp och ta värktabletter, som jag nu sitter och väntar på att dom ska verka.
Lill A ligger och suger på sin napp så det hörs ända ut i vardagsrummet =) Snart matdags, hihihihhi.

Idag består dagen av ytterligare saker som står på semester-göra-listan. Men det är rätt roligt att veta att snart är vi klara. Igår lånade J häcksaxen av Tobbe så häcken blev ansad. Ska bara låna en extra förlängningsladd så man kommer till på baksidan. Snyggt blev det av det vi kunde göra igår.....

Nu ligger A och låter i sängen, dags för mat!

LOVE


Evigt tacksam!

Jag är verkligen så tacksam över vår underbara son!!! Man hör gång på gång när folk kollar ner i vagnen, -såg du! vad söt han va! -Såg du håret =) mm. Man kan inget annat än bara le. JA det är min son du pratar om =) Man kan bara känna lycka över att vi har fått denna fina skapelsen!!!


En massa bus!


Planer för dagen

Oj jag blev helt chockad när jag kollade på klockan i natt när Arvid vaknade för mat. 04.00!!! Senast han åt var vid 20-tiden. Han ligger och sover fortfarande men det tog tid innan han somnade om efter blöjbytet. Men han vaknar nog snart.

När vi kom hem från hans farmor och farfar så fick jag lov att bada honom. Han blir så varm och svettig av att sitta i bilstolen. Åh vad han njöt när han kom i baljan =) Sen blev det torkning och en massa insmorning. Han har fått lite mjölkskorv vid hårfästet i pannan, så nu blir det "behandling" =)

Det är otroligt skönt att det har blivit svalare ute, man kan vara som folk igen. Idag blåser det så nu kan man äntligen få lite ny svalare luft i lägenheten, för den har verkligen ståt stilla här inne.
Annars idag har vi en massa vi har planerat att göra. Så denna dag kommer nog försvinna på ett kick.



Onsdag

I förrmiddags körde jag till kiropraktorn. Det går ju helt klart bättre och bättre vilket känns skönt. Vill inte ens tänka på hur det var innan Arvid kom. Men jämför man så är det stor skillnad. Vågar man hoppas på att det fortsätter?!. Positivt måste man tänka.....nej nu vaknade mammas älskling.

Ha en skön dag alla!

Stickers

Satte upp Nalle Puh-stickers vid skötbordet förra veckan. Det blev en succé kan jag lova.
Arvid börjar nästan alltid snacka som bara den när han ser dom på väggen.




Nu börjar han verkligen utvecklas allt mer och mer. Som när han ligger under babygymet och hur stabilare han blir i nacken. Handen ska hela tiden in i munnen. Han är den finaste! Nej nu får det vara läggdags för oss. Ikväll blev det filmtittning som inte händer ofta nu längre. Man får passa på när tillfällen ges =) Alltså när man inte har hunnit somna innan klockan har blivit 22 typ.

Godnatt

Namngivning


Alva

I lördags var vi på namngivningsfest för Alva. Hon var så fin i sin gula outfit. Det var verkligen jättetrevlig dag. Varmt var det, men Jenny och Fredrik servade verkligen sina gäster med mycket kall dryck hela tiden. Presentöppningen skedde i skuggan under ett av träden i trädgården.

  
Alva fick många fina presenter som mamma Jenny och pappa Fredrik öppnade. Kusinen Arvid sov nästan hela tiden =) inget ovanligt hihihi.

 

Nu längtar man själv till det är dags för dopet för Arvid. Planerna börjar ta sig sakta men säkert.


Du är mitt allt!

Det har verkligen varit så varmt så varmt dessa dagar. Man är konstant klibbig!
Igår eftermiddag körde vi till Julia och André och åt mat och spanade in deras nyköpta hus, något svartis :P Johan och Julia tog ett dopp i deras pool och jag satt på altan och underhöll lillen. Vi hade en jättemysig kväll och vi kom inte hem förrens 22.30.
Idag har vi hållt igång sen lillen vaknade 06.45. Sått gräs, tvättat, städat, hängt tvätt mm. Tar en kort paus innan vi går på det igen. Känns bra att vi får våran "semestergöra"-lista allt mer mindre. Får passa på nu när det är lite svalare. Vi gjorde ett ärende på stan igår eftermiddag, mitt i Kristianstaddagarna...mycket folk! Men det var verkligen in och sen ut igen. Är inte så mycket för såna jippon, kanske när Arvid blir större så gör man det för hans skull.
Nej nu är det dags igen.


Jag och Kärleken ♥


Underbara fredagkväll

Idag har det varit hot hot in the air! Tror vi har haft en av dom hetaste dagarna på länge. Lätt över 30grader. Supernice när man väl har dricka att svalka sig med och lite mindre jobbigt för dom små liven. Märker att Arvid blir lätt seg av sig. Men ändå har han inte gnällt mer än vanligt. När vi kom hem från att hämtat hem pappa från jobbet och tripen från biltema fick det bli ett litet dopp i badbaljan för att svalka av sig lite. Därefter mat =)

Sen fick jag en mycket skön fotmassage av J och medans mamma var avkopplad låg Arvid brevid och skrattade och hade sig för fulla muggar. Kan man bli mer gladare tro.....Underbara barn!

Nu vankas en mycket sen middag men vad gör det när man är 3 hemma =)

Fotobok pyssel

Igår kväll när Arvid låg och sov passade jag och J på att börja fixa med en fotobok. Och gissa vad roligt det var. Vi är inte klara än men kul ska det bli att få hem den på posten. Man kan göra nästan vad man vill med ett speciellt program som vi använder oss av. Så nu vet vi vad vi har att göra om kvällarna. När den är klar ska jag även skicka upp en till mina föräldrar för det tror jag att dom hade uppskattat ♥

 


(Lånad bild)


Nedräkning till eftermiddagen

Så skönt det ska bli när klockan blir 16, för då slutar J och då går han på semester!!!! Härligt. Som man har längtat. Har varit så trött vissa dagar så att ha lite hjälp hemma ska bli toppen så man kan ladda upp igen.

Nu hör jag A i vaggan så jag får nog gå och ge han lite mat. Härligt med Fredag......


Från midsommarfirandet i Dalarna =)


Dopplaner

Snart vankas det dop för våran son och när han och jag var uppe i Falun gjorde vi tillsammans med mamma lite förberedelser.

 

Klart det ska vara babyblå =)
Han kommer bli så stilig i långklänning. Nu ska vi fixa lite innan vi ska ha kväll.


Ogräs

Här svettas man =) Har varit ute och rensat ogräs mellan kantstenarna här på framsidan. Lille A har sovit i babysitterna under ett parply och håll mig sällskap. Och nu är jag klar, så skönt är det! Håller på att laga lite lunch och sen är det dags för A att äta, så fort han har vaknat.
När J kommer hem ska jag plantera blommorna jag köpte igår sen kommer framsidan stråla =) Nya lyktor ska med inskaffas.

Detta blev ett kort inlägg, pastan är klar.......


TITTUT!!!!


2 månader

Morgonmys är det bästa =)

Idag 8 juli är det 2 månader sen Arvid kom till världen. Och han är den finaste. Jag och J är så stolta över honom. Han är vårt allt!!!

Igår var det dags för bvc och oj vad han har vuxit. Hela 5300g(inte helt säker på dom sista sifforna) och 59 cm. Han har gått om Alva stort =)

Fick även träffa 2 läkare som kikade på Arvid och allt såg ut som det skulle. Han charmade dom två med och dom var verkligen impad på hans hår =) Det var ett supertrevligt besök på vårdcentralen!

Där efter körde vi till eko och fann att dom hade halva priset på barnkläder! Så där blev det handlat 2 nya body´n till hösten och sen en till Alva =) Som hon fick igår när dom var här på lite kalas. Hon visade vad hon hade lärt sig sist vi träffades och hon imponerade på tant Malin =)

Besöket på eko var egentligen att jag skulle hitta nya utekrukor till framsidan och nya blommor, men det fanns inget som föll i smaken. Men nog kom man hem med en del fynd. Stannade på växthuset istället. Där hittade jag lite blommor som jag ska plantera idag om det hinns med.

Ha en skön torsdag!


Åtta veckor

Herregud Arvid har redan blivit 8 veckor!


Stora killen verkligen. Imorgon är det dags för bvc besök och samtidigt ska vi träffa en läkare som ska kolla på honom med. Dom senaste dagarna hade verkligen varit gnälligt från Arvid sida. Usch vad han har skrikit och haft det svårt med amningen. Det skär i ens hjärta att inte veta vad det egentligen som är problemet. Men sen är han hur glad som helst vissa stunder under dagen.

Får se när jag får tid att uppdatera från vår trip till Falun. Har precis överfört över 300 kort.

Fäller en tår

Inatt far vi söder ut....nej jag vill inte riktigt än =( Vi har det så underbart här och dagarna går så fort förbi. Hela 12 dagar har det blivit men det känns som vi kom igår.


RSS 2.0