Ny doft


Blir att pröva en ny doft ikväll :) 
Och sen får monteringen börja med byrån när barnen sover :)

Trevlig fredag alla :D

Fredagsvägning

Jag som trodde fredagsvägningen skulle bli awesome denna veckan, men uppsvälld som en ballong från en dag till en annan. Åh vad jag älskar denna veckan i månaden, NOT!
Jaja bara se sanningen i vitögat. 
Om jag ska gå efter senaste fredagsvägning-inlägg så är det över en månad sen. 
+ 0,2kg totalt 9,8kg
 


Ikea

Äntligen kom jag iväg till Ikea igår. Vädret kunde ju varit bättre men det var inget att be för. Styrde bilen in till stan för att hämta upp fina Hannah och sen vidare till Älmhult. Tyvärr fick vi uppleva nått hemskt då jag skulle köra om tre fordon och kommer till den sista och den kör i en jättevattenansamling så det sprutar upp på rutan så man inte ser NÅNTING. Nu var det nån sekund men kändes som evigheter. Tur jag höll bilen rakt så man inte körde in i räcket eller i den andra bilen. 
Upp kom vi och jag fick äntligen min Hemnes byrå!

Får se när jag får tid att skruva ihop den i veckan, alltid en fröjd att ha ordning och reda. 

Men!

Ganska irriterande att man skriver långt inlägg så går det inte att publicera men lägger det i utkastet och sen försvinner det helt :(

Får se om det kommer upp nått under dagen.

Grilla

I lördags åkte vi upp till stackedala och grillade med många vänner. 
Blåste lite kallt men annars superskönt när solen tittade fram. 
Tyvärr stannade vi inte så länge då Julia behövde sova middag och var allmänt grining. Vi hade jättetrevligt iallafall och Arvid stortrivdes ;)






Tulpaner

Älskade tulpaner :)
Blir ingen fredagsvägning denna vecka heller men nästa vecka! 


Fredagsunderhållning

Är ensam hemma och har det så tråkigt! Efter att barnen somnade så har jag städat. Sorterat tvätt, tvättat och vikt tvätt och plockat i köket mm. Satte mig först ner och gjorde en ny spotify-lista. Hittade så många bra låtar! Så under städningen har musiken spelat i mina öron och allt går så mkt lättare :D

Tiden har bara sprungit iväg(!) ikväll, så jag antar att jag får ge upp och lägga mig och sova ist. Ute blåser det massor och regnar :( Hoppas det är uppehåll imorgon så vi kan göra lite skoj innan det är dags för mig att göra kvällspass på jobbet. 
Godnatt!

Blir inte alltid som man tänkt sig

Lite sur är jag. 
Gick och la mig direkt efter jobbet igår kväll och ställde klockan för morgonträning. Strax efter 03 vaknar Arvid och är jätteledsen och det blir vaken stund och jag tror vi somnade vid 04.
Sen vaknar jag efter 06 av Johans klockan eller Arvid vet jag inte. Och inser att jag måste stängt av mitt larm! Inget minne alls av det! Och nu är jag dödstrött och vi alla ligger kvar i sängen än(!) 
Får se om mannen godkänner att jag går iväg till gymmet ikväll innan han ska iväg på sitt. 

Torsdag

Det är inte var dag som man äter lunch innan 10.30 och Julia sover innan 11. 
Fick bli så idag då vi ska till Bvc med Julia kl 14. Dags för 18-månaderskontroll. Nån spruta blir det inte för hon är så pass förkyld och hostig. 
Visst ja, måste leta upp bvc-häftet!

Frågade svärmor imorse om inte Arvid kunde vara hos henne medan vi är på Bvc och det gick toppen. Han mår nog bäst att vara där plus så kan jag fokusera på Julia helt. Kl 11 knackade det på dörren och där står svärmor med kusin Alva. Och dom undrade om Arvid skulle följa med redan då. Klart han ville det och det blev bestämt att han stannar där hela eftermiddagen tills pappa kommer och hämtar honom. Överlycklig kille :)

Har precis plockat undan disk i köket och plockat fram delar av mellanmålet som jag får slänga i Julia direkt efter Bvc så hon är redo för lek på dagis. Är i beslutsångest-stadiet när det gäller kläder till Julia. Det är så mkt faktorer som spelar in och jag vill ju inte att hon blir mer dålig för hon har för lite kläder på sig. Jag ogillar dessa övergångar då man knappt vet vad som blir bäst. Och det är väl det att det sitter i bakhuvudet att man inte själv är där och kan känna efter ifall hon är för varm eller kall. 

Op igen

Över 2 timmar tog det igår på öronmottagningen. Hörseltestet gick bra men han hörde sämre på det örat han har tappat röret så det beslutades att sätta dit ett nytt. Nått som jag har velat sen han tappade det. 
Så nu ska lillkillen sövas igen :( men jag vet att det har gått bra dom andra gångerna men det är inget kul! Johan är fantastisk och har varit med Arvid alla gånger och det kör vi på denna gång också. 
Så det var därför det tog sån tid igår för dom behövde upp på dagop. och prata med en narkosläkare trots vi vet vad som gäller. Jag och Julia roade oss med besök på maxi och äta glass på csk. 
Efter besöket fick Arvid en present för det gick så bra :)
Och självklart valde han en till bil i samlingen. Han verkligen älskar dessa bilar :D


Sa till honom att jag ville ta bild på bilen och då pussar han den :D Så söt!


Måndag

Måndag och nystart med solsken :)
Börjat dagen med ett besök på csk. Denna gång är Johan med Arvid då det inte gick så bra sista jag gick. Man kan ju hoppas att Arvid håller ut på hörseltestet så vi slipper komma hit på ett tag. 
Fick sms för 30 min att besöket hos doktorn gick toppen :) nu hoppas jag att dom är klara snart!

Fredag

Härligt med fredag!
Vaknade innan 04 av att jag behövde kissa. När jag ändå var uppe kunde jag  hänga upp tvätten och starta en ny maskin. Blev lite pigg nu så kan jag lika gärna blogga lite ;P

Igår kväll var jag åter igen till massören och det har blivit så mkt bättre :) och en fördel är nog att Julia nu har börjat gå helt och hållet. Så inget mer konkande överallt. 
Så nu ska jag dit om en månad igen. 

Idag blir det lite småfix inför helgen då det är dags att flyga upp til Stockholm. Tycker mer och mer att det är obehagligt att flyga men 1h får man väl stå ut med!

Nästa, SOVA :) 



Onsdag

Usch min förkylning har blivit värre nu, nu ringer näsan och huvudet känns packat. Hostan håller i sig fortfarande :( Håller tummarna att det inte blir nått mer av det!
Vill vara pigg och kry!

Igår jobbade jag kvällspass med den bästa :D så tiden bara sprang iväg! Nån semla blev det inte igår på själva fettisdagen men vaniljkvarg med färska jordgubbar istället och det slog semlan med stora steg!

Nu ska vi upp och äta frukost och göra oss klara för dagis! Ny arbetsdag väntar!

Ny klänning till helgen

Då är helgens minivisit till Stockholm räddad ;)
Ny klänning från ellos.
Ska bli väldigt roligt att träffa mina föräldrar i huvudstaden för att äta gott och se på Galenskaparna tillsammans! Det är extra lyx med hotelvistelser :) 
Ska verkligen njuta hela tiden med mannen min och även få känna sig fin i nya klänningen!

Mars

I fredags köpte jag hem en ny mixer. Den förra började lukta vid användning så jag vågade inte starta den fler ggr.
Den verkar supernim och jag tror jag kommer uppskatta den väldigt mkt.
Det är ju så gott med smoothie!

RSS 2.0