Weekend

När jag fyllde år gav Johan mig en hotellvistelse i present.
Förra fredagen var det dags. Vid 15-tiden lämnade vi sonen hos hans farfar och vi tog bilen mot Malmö. Det är alltid lika svårt för hjärtat att lämna Arvid, jag vet att han har det toppen men det är väl så man känner ändå. När vi var framme chekade vi in och det var en fin utsikt från rummet.
Därefter begav vi oss till centrum för att infinna oss på biografen för att se sista filmen av Harry Potter -Dödsrelikerna del 2. Många år har man hängt med och nu skulle det äntligen bli ett slut på berättelsen. Och jag kan lova att den är sjukt bra!! Dom timmarna man satt kändes som en timme.
När filmen var slut gick vi för att äta middag på Jensen´s Bøfhus.

Supermycket folk och supergod mat. Dom hade tillochmed en mjukglassbuffé. Men både jag och Johan var så mätta efter huvudrätten så vi orkade inte pröva nån efterrätt. Kommer lätt att besöka denna restaurangen igen om vi ska äta ute i Malmö. Sen gick vi tillbaka till hotellet och la oss mätta och trötta.
Nästa dag när vi vaknade klädde vi på oss och gick för att äta frukost. Hotellfrukostar är alltid sagoliktgoda! Man njuter verkligen av allt gott man kan äta. Johan hämtade först och sen gick jag för att inte bli utan plats för det var otroligt mkt folk på hotellet. Men det är kanske inte så konstigt när det är semestrar.
När jag kommer tillbaka till bordet så ligger det ett kuvert där det stod 2/2. När jag fick presenten på min födelsedag så stod det 1/2 men Johan sa att det stod så när han köpte kuvertet så han fick halva priset istället. Sen tänkte inte jag mer på det. Men nu fattade jag att det var inte hela sanningen :P Hjärtat börjar rusa och man går genom vad är det nu han har hittat på.
Johan bara sitter och flinar medans jag öppnar kuvertet. Där på korten som han har skrivit står det... Är det en god frukost? Bra, för du behöver ladda upp med energi!....Arvid är sannerligen det bästa vi har gjort, och vi ska snart åka och hämta honom hos hans farmor och farfar....men inte idag!.....Vi ska packa ihop och åka till sturup, varifrån vi ska åka järnfågel till vår vackra huvudstad Stockholm!...På arlanda byter vi till tåg som tar oss till Uppsala, där vi ska bo på Grand hotell Hörnan. Här har vi hela dagen på oss att strosa runt och återuppleva gamla minnen. Imorgon förmiddag packar vi ihop och flyger hem igen, utvilade inför dagis, jobb och allt som väntar i höst.

Snacka om man blev paff. Jag har inte anat nått alls. Jag var verkligen inställd på att köra hem och hämta Arvid. Men det var bara att följa order och köra åt helt fel håll än vad jag hade tänkt.
Redo för att flyga till Arlanda
Måste bara berätta vad som hända när vi skulle lämna bagaget som gjorde att Johans leende fastnade långt uppe vid öronen. Jo Boppers skulle med på samma plan. Det gjorde verkligen hans dag!!! Ni skulle ha sett honom! HIHIHI
Efter både flyg och tåg var vi framme i Uppsala. Dom höll på att göra om hela stationen så det såg inte riktigt ut så när vi sist var där. Men man glömmer aldrig den dagen vi träffades för första gången där på station. I september är det 7 år sen. Hej kom och hjälp mig....tänkt vad åren går.
Hotell Hörnan var ett gammalt hotell men hade charm. Låg precis brevid fyrisån och ett stenkast från själva centrum. Vi gick och stosade genom stan och kolla in i domkyrkan och pratade minnen.
Vi åt middag och gick på bio igen, filmnörd som man är. Denna gång transformers 3. Den var med grymt bra! Helgen gick verkligen fort förbi. På söndagen var det lite frukost i magen och sen åka hem som gällde. Det var verkligen jättemysig och rolig trip vi gjorde och kanske vi gör om det när vi har 10 års dag?

Med plastpåsar kan man göra mycket.

Då har man jobbat 3 arbetspass av 5 denna veckan. Ledig imorgon och sen är det jobb lör och sön. Undra om det kommer fortsätta regna imorgon som det gör nu? Det vräker verkligen ner!

Juli har verkligen gått undan och om en vecka är det dags att gå på semester och det ska bli så skönt. Njuta i 4 veckor! Arvid ska börja dagis om 3 veckor, det är inte klokt att det är redan dags. Liten har blivit stor ♥
Johan cyklade ner och handlade idag med Arvid. Men när dom ska köra hem igen så vräker regnet ner! Och vad hittar han på då? Jo man uppfinner ett regnskydd :P
Gick utmärkt!
Nu ska jag hoppa i säng. Undra när vi ska kliva upp imorgonbitti? Idag vaknade vi inte förrens vid 10 :)

Väggord och fotografier

Förra veckan satte jag och Johan upp våra väggord som vi hade beställt och även ramade in bilderna på Arvid. Blev riktigt nöjd med resultatet.
Väggordet, together we make a family, har jag länge länge önskat <3
Lilla linslusen.
Ett välkomnande i hallen!

Nyklippt

I måndags tog jag Arvid till frissan i g e n, provade ett stå vassare här i tollarp och är jättenöjd med resultatet. Måste vara skönt att slippa allt hår speciellt nu till sommaren. Han har så tjockt och det är ofta han är svettig i nacken.

Imorgon är det bara halvdag på jobbet som gäller, sen bär det av till malmö. Ska bli så trevligt!!!
Sen hotellfrukosten på lördag, mums!

Pool

Mina fina pojkar svalkar sig i poolen.
Arvid älskar verkligen vatten.

Han går!

Har ju helt glömt bort och sagt det att Arvid g å r ♥
Han ser så rolig ut när han tar sig fram. Duktig är han minsann.
Det började i måndags, han släppte mer och mer och sen har det gått undan. Känns så bra! Det blir en helt ny värld för honom att upptäcka nu. Mammas kille!

Glass på stranden

Efter jobbet körde vi till Åhus och köpte glass. Sattes oss på en filt på stranden. Familjemys på hög nivå. Arvid fick med smaka lite glass. Gissa om han gillade det :)

Dagarna flyger iväg och jag känner att jag inte hinner med nånting nästan. Bloggen kommer lite i efterhand men det är nog så på sommaren. Nu i veckan så ska jag och Johan till malmö. Dags för min present :) Ska bli väldigt mysigt. Bio och middag, det händer inte varje dag.

Tisdag

Då har man avklarat första arbetsdagen denna veckan. Fick gå in till förbutiken och försöka uppdatera mig så mycket som möjligt för jag ska tydligen öppna där en dag nästa vecka. Det är över 1,5 år sen jag befann mig där senast. Man glömmer fort.
Igår kväll beställde jag och Johan hem några väggord och förstorningar. Längtar tills dom kommer på posten. Har tänkt göra det länge men inte förrens nu blev man klar till att göra det.
Nej nu blir det lite filmtime och sen får jag ta tag i städningen.

Måndag

Tråkig blogg för tillfället men jag har inte suttit vid datorn alls förra veckan. Jag var på möhippa i fredags iallafall för Sandra. Mycket skoj var det! Körde från morgon till sena natten =) Nu längtar man jättemycket till bröllopet. Ska bli så roligt och jag tror inga ögon kommer vara torra i kyrkan.
Annars så väntar vi på att Arvid ska börja gå, det är inte långt kvar nu känns det som. Idag gick han från städskrubben till köksbordet av egen vilja, och oj vad han log och skrattade. Älskade unge!

RSS 2.0