Happy Fredag

Nu är jag snart klar med allt som behövdes göras. Så det känns bra att man höll tiden något.
Ska bli så kul att få se mamma, pappa, bror och Malin igen. Happy är det rätta ordet.

Veckans vägning är idag också. -14.4kg Yeah, det går om man bara vill.
Ska hinna med träningen idag också för det lär ju behövas för denna helg ska det unnas en massa med familjen!

Vi ses på söndag, för jag lär väl inte få tid att sitta här när man har familjen hemma hos sig?
Trevlig helg!

Något stressad

Idag kommer jag ha fullt upp hela dagen och hela kvällen. Snart ska jag bege mig till jobbet och när jag kommer hem är det storstädning som gäller. Familjen kommer ner och jag måste ha det något städat för vissa är allergiska mot katter så jag ska försöka att göra det kattfritt som det bara går.
Kommer bli en lång dag för i morgon ska man hinna med en del innan dom kommer, träningen står på prio 2 iallafall. Igår tog jag en runda till stan för att inhandla dricka till helgen. Mamma rekomenderade ett nytt vin och det ska bli kul att pröva det. Sen blev det lite öl till boysen.
Nej om man skulle trycka i sig lite frukost innan jag blir sen!
Ha det fint.

Viktoria och Daniel

Man har ju inte direkt missat att Kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel har förlovat sig =)(24/2)
Igår var det det stora samtalsämnet på radion, tidningarna hade hela första sidan täckt och det har visats på tv´n nonstop. Men det är jättekul för dom, det kommande bröllopet ska man definitivt se på.



Tillbaka

Åh det gick så bra så hos tandläkaren, visst fick man handsvett men det var inte mkt =) Tandläkaren var toppen, supermysig och sköterskan var lika så. För det mesta satt dom vid varsina datorer och kolla bilderna dom tog på tänderna. Man kan ju säga att det har ändrats sist man var där.
Nästa besök är om 18 månader. Allt såg bra ut och det var ju skönt, ska bättra mig med tandtråd nu bara och skölja med flor. Så man slipper tandsten. Är så glad att det är gjort!

Nu väntar en efterlängtad lunch, magen skriker efter mat.

Min rädsla.

Idag är det Semeldagen! Kanske man ska köpa hem till mig och maken? Det är ju så gott.

Iallafall så är det snart dags för att köra till tandläkaren, usch. Ska övervinna min rädsla. Hur jobbigt det än är. Kommer ha en helt ny tandläkaren och hur snäll han är mot mina tänder är ju den stora frågan.
Hoppas Hoppas det går fort och något smärtfritt!

Dagen kommer bestå av massa fix och trix. Sånt man har lagt åt sidan, men eftersom föräldrarna kommer ner i veckan så ska det vara tipptopp i hemmet och sen är det skönt att få det gjort också. Synd dom inte kommer ner så ofta för då hade man alltid haft ett fint hem =P

Nej om man skulle vika tvätten innan man kör?

Inte illa!

Bara för jag gillar Twilight och Katy Perry så mycket.


Vide

Nu har videkvistarna kommit i lite vatten. Nu får våren komma. Den fina snön som kom i lördags natt, försvann igen på söndagen då det blev varmgrader igen. Så nu är det inte så mycket snö kvar.


  
Söta!

Måndag

Morgonpromenaden vad kall idag! Det blåser väldigt. När jag kom till ett parti bakom ett bostadsområde så hade dom fällt en massa träd och på vissa var det videkissar på så jag klev dit och tog några kvistar. Det tycker jag är okej för dom var fällda redan. Fina var dom!

Ja då var det en ny vecka igen, otroligt vad tiden kan flyga fram. Och nu är det inte många dagar kvar tills man ska få träffa familjen! En del av den =) Så kul det kommer bli!

Har börjat tänka på tandläkaren som jag ska till i morgon och fy vad jobbigt det är! Jag hatar verkligen det. Vill inte!

Uppe med tuppen

Vi orkade med bara halva filmen i natt! Får forsätta ikväll istället.
Nu är man uppe och det är dags för skidskytte. Ploggbilen är utanför och väsnas för fullt. Så till och med maken har klivit upp, de ni, det är sensation!!
Hoppas det blir guld för sverige idag! Håll alla tummar ni har.

Nu är det dags.

Snö i massor och skotercross!

Vilket väder man möter när man kliver utanför dörren hos Martin och Mona. Snöar för fulla muggar!
Så mysigt, lite läskigt att köra när det är helt oplogat men vi kom hem till slut.
Melodifestivalen hade ett bra bidrag denna delfinal och det var EMD! Låten växer ju mer man får höra den. Så klockrent var det med när Petra Mede presenterar EMD. Här har vi Danny och Erik och den tredje killen (Mattias), fan vad vi skrattade. För det är verkligen så, Danny och Erik har hitlåtar men Mattias då? Han halkar med bara. Skojigt nog så pratade vi om det innan detta inträffade. Komiskt!

Måste får visa hur mysigt det är ute nu!
Det snöar fortfarande. Fick lova att sopa(inte skotta) så det inte är allt för mycket i morgon.
Detta är inte vanligt här nere i skåne ska ni veta =P
Kanske man ska inskaffa en snöskyffel?

Imorgon väntar kvällsjobb, men det är helt okej, kommer finnas massor av varor så tiden kommer att flyga iväg. Just denna vecka får det göra det för jag längtar tills på fredag! Hoppas verkligen att dom blir friska snart. Malin låg med feber nu också, inte bra!
Men vilket som så kommer Mamma och Pappa ner så någon kommer jag att träffa.

Fick bilder från pappa idag. Pappa och min äldsta bror med familj hade varit i Svartnäs och kollat skotercross. Gissa vad man blev sugen på att vara där! Tänk ljudet från skotrarna och speciellt avgaserna, det är grejer det.


Daniel var nog sugen på att börja köra igen tror jag =)
 
Gustav - Buskillen nr 1 och sen bror min och Ida ♥ (Saknar er i massor)
Nu väntar en film, här är man inte trött längre. Slår vad om att jag kommer somna i soffan ikväll iallafall.

Lördag

Nu bär det av till Martin och Mona för att kolla melodifestivalen och äta pizza. Vilken trevlig kväll det kommer bli. Kan äta pizzan med gott samvete för jag var och tränade efter jobbet idag. Hela 3 dagar på raken har jag tränat. Skönt med nån vilodag nu.

Ha en toppen lördag. Tjingeling!


En nöjd Malin!


Tillökning

Berättade förra veckan att jag fick en glad nyhet och jag tänkte jag skulle dela med mig nu =)
Jag ska bli faster igen i slutet av sommaren. Älskade Johan och Malin ska bli föräldrar för tredje gången ♥
Så spännande är det, och förhoppningsvis kommer jag få träffa dom om en vecka. Just nu ligger Johan i feber och Malin mår inte så väldigt bra under graviditeten så jag hoppas verkligen att alla är friska och kry tills det är dags att köra.
För jag vill så gärna träffa dom!!!! Mamma och Pappa också förstås!

Nu håller vi tummarna!

Sen nått annat roligt för mig är att vågen visar minus =) -13.9kg Det trodde jag inte med tanken på hur jag mår men jag har varit ordentlig med maten så det var positivt. Små steg i taget. Brukar bli att man unnar sig nått på helgerna så går man upp lite. Så veckan blir en kamp att gå ner det man har gått upp och sen gå ner mer. Inte lätt alla gånger.

Nu väntar frukost. Ha en skön fredag!

Torsdag

Godmorgon
Tittar in en snabbis, har egentligen inte tid men man har så svårt att låta bli.
Idag har jag hoppat in extra på jobbet, så lite mer timmar blev det, nice. Så snart ska jag bege mig iväg.
Annars är det träning som gäller ikväll och sen blir det att förbereda här hemma. Det ska nog hinnas med.

Igår startade Grey´s igen på kanal 5. Jag älskar serien så mycket. Love it.
Nej nu har tiden runnit iväg. Hej

Transformers 2

Såg att dom hade släppt en ny trailer på Transformers 2 på http://video.msn.com och hur grym var inte den då =)
Men jag får visa en annan från youtube.
Längtar så mkt till den har premiär för då kommer jag att vara på bian!

Enjoy

Ipren säger jag bara.

Godmorgon.
Har nyss kommit hem från en isande promenad. Kylan bet verkligen i kinderna nu på morgonen. Och nu är frukosten uppäten.
Jag vet att denna veckan kommer jag att ha svårt för att gå ner i vikt. Man har fått den "roliga" perioden i månaden och då är man alltid svullen som en VALROSS. Så det är bara bita i och leva med dessa dagar =(
Ska försöka komma ut på fler promenader, för det behöver jag.

Vår Orkidee.

Topp nr 1

Heja söta Måns säger jag bara!!!


Topp nr 2

Coola H.e.a.t! Bra låt!

 

Badrum


Det var något liknande, det var iallafall turkost inslag. Och det är det jag gillade. Man blir otroligt glad av färgen. Tänk om man vann flera miljoner, då säger jag bara HUS NÄSTA!!!
Vilket paradis man hade varit i då!
Allt nyrenoverat.
Fortsätt drömma =)

Nej om man skulle ta tag i städningen, har lagt det åt sidan ett bra tag nu. Men viljan har inte hunnits =( Ska iväg på träning snart så det ska nog pigga upp lite.
Eller vad tror ni?

Lite nytt i hemmet.

I söndags åkte jag på en lite shoppingtur till
Växthuset för att köpa krukor till mina nya blommor jag har köpt. Det blev 2 höga svarta till Orkideerna. En vit och en liten grå. Synd man har en sån hög soffa för man ser inte krukorna. Ni kan ju försöka att inte se hur skita fönster vi har men det är inte lönt förrens snön är borta. Katterna är så ointresserad över att torka tassarna innan dom hoppar upp på fönstret =)
Fick 2 nya blommor av svärmor så det var dom som skulle tillhöra i den vita och gråa krukan. Vilket gjorde att jag planterade om alla mina krukväxter här hemma. Det ska man tydligen göra i feb. Så nu hoppas jag att dom ska växa så det knakar!


Sen hittade jag Cult design´s diskmedelsbehållare som jag har länge funderat på. Så det fick bli en rosa. Ska inskaffa en sån som det står Tvål på också men kanske det kommer i rosa snart också.
  
Hatar verkligen vårt bruna kakel, när pengar finns så ska vi försöka att byta till nått snyggare!!
Det gäller även toaletten.
Vi kollade på en film i söndags och då såg jag ett badrum som jag blev helt förälskad i, vilken färg det var. Ska försöka leta upp nått som liknar det. För det var så läckert!

Mycket glad

Två fulla kassar med jättefina kläder fick jag
igår, gissa vad glad man är att få en helt ny
garderob!!! Och inget behövde jag betala =)
Det var verkligen superkul, ska hänga upp det
ikväll och vika in i det. Det blev minst, 3 par byxor, 2 highwater byxor, 4-5 kjolar, 1 vårjacka
2 skjortor, 1 topp. Ja det är vad jag kommer ihåg men jag var så glad igår!
Så fin jag kommer vara på festerna nu framöver. Inte behöva oroa sig att man inte har nått nytt och snyggt att ta på sig. Hurra!

Nej nu väntar lunchen, magen har kurrat ett tag nu så det är dags att fylla på lite =)

Promenaden var nått som jag verkligen behövde, rensa tankarna lite!

Älskar dig Johan!


Leif 60 år

Som sagt så friade vi svärfar i lördags och det var en toppenkväll.
Vi träffades hemma hos dom och där skålade vi 60 åringen med champagne och tilltugg.


  
Sen kom en taxi som bar iväg mot stan där vi åt på Martini.
  
Maten var helt fantastiskt, till förrätt var det ett bröd och en tomatsallad över och massa vitlök.
Till huvudrätt var det Baconlindad Kalvfilé med potatisgratäng.
Efterrätten blev en fruktcocktail med glass och grädde. Man blev mätt!


Hemma igen blev det Kaffe och Tårta, mums

I present gav vi(barnen m resp.) en resa till Paris i vår. Det var verkligen uppskattat!
    
Vi satt och pratade om det ena och det andra. Och kvällen var så trevlig.
Tillochmed katten var på extra kelhumör =)

Måndag 16 feb.

Oj vilken toppen helg vi har haft det! Ska snart lägga in lite bilder men först en väldigt sen frukost sen blir det en promenad. Varit så onyttig i helgen men det är inte så mkt man har gått upp med tanken på vad gott man har ätit. Så det är jag tacksam för. Nu är det en ny vecka och nya tag som jag brukar säga. Men jag ska kämpa hårt denna och nästa vecka har jag tänkt.

Vi ses snart.

Till er alla!

MASSOR AV KRAMAR PÅ

♥ ALLA HJÄRTANS DAG ♥



14 FEBRUARI 2009

Skandal

Här har jag gått i över en vecka och längtat till skidskyttet som börjar idag. Jag tycker det är himla roligt att titta på och hejar fram svenskarna. Men nu när man slog på tv´n och sen ser vad det är för j-la banor det är. Det finns ingen snö i sydkorea, så dom har fått lov att skapa helt ny bana. Men för mig ger det NOLL inspriration att titta. Vem lägger VM i sydkorea? Det ska vara fullt vinterlandskap! Man blir ju deprimerad! Stackars skidåkare som får köra i så kallad slask! Nej fy fasen.



Det får bli städning istället, ljudet får vara på för titta kan jag bara inte.
Gick upp tidigt idag, vid 07.55 var jag på statoil och tvättade bilen. Allt detta för att hinna med hem innan skidorna skulle börja men det var ju inte direkt lyckad. Men jag kan tänka mig att många tvättar bilar idag med tanken på att solen skinner för fullt. Så det var skönt att ha det avklarat, nu är det bara att vänta tills det ska bli eftermiddag =)

I love Petra =)

Vilken total omväning det blev på dagens träning. Trodde att jag inte skulle palla för fem öre om man tänker tillbaka på gårdagens. Men hell no. Vad revanchsugen jag va. Orkade med en massa och jag tog i för allt jag hade. Så j-la roligt var det. Med Petras miner och glädje så gör hon så man tar i fast det känns som man vill sluta. Så gött var det!

Idag lyser solen så härligt, snön ligger kvar. Jag var lite inne på att våren skulle komma inom kort. Men man ska aldrig vara säker.

Bara 14 dagar kvar tills kära familjen kommer!!!

Fredagen den 13!!!!!

Ahh otursdagen är här! hahaahah Nej jag fattar inte vad som är så speciellt med det. Det är en helt vanlig dag med nummer 13 bara. Jag bryr mig inte om det.

Träningen igår kväll sög stort. Har var typ slut på uppvärmingen, jag hade kunnat köra hem igen men jag gjorde inte :P
Har helt ändrat uppfattning till passet jag var på. Gillade inte övingarna alls.
Det blir nog så att jag endast kommer träna varannan torsdag istället, för då har jag bättre arbetstider och hinner med ett pass redan 16.30.

Kan inte fatta att det är fredag igen, veckan har bara flygit iväg. Men det är dags för att ställa sig på vågen och den visade -13.7 kg Känns toppen att det ger lite resultat för denna vecka fast det inte är så mkt, så känns det skönt att man närmar sig hel talen. Så fort man har kommit över så är det en kick att klara nästa 1kilo. Man tar det med 1 steg i taget.

Imorgon ska vi fira svärfar som har fyllt 60 år i onsdags. GRATTIS! Vi ska bli hämtad med taxi imorgon men vi får inte reda på var vi ska iväg och äta nånstanns. Så det ska bli jättekul.
Får skriva om det på söndag och visa bilder =) Vi struntar i 740 på söndag, vi får vänta tills nästa vecka. Snön kanske har tinat bort då och folk får lön veckan där på så det kanske är lika bra att vänta.

Ny kjol

Igår tog jag en snabb runda in på Kappahl. Till och med maken följde med, men det var nog bara för att han skulle få skjuss hem istället för att åka buss från jobbet =)
Behövde nått tills på lördag ju. Hittade iallafall ett plagg som jag är så nöjd med:



 
Jag får rota i garderoben efter nån topp och kofta eller nått. Hittade inget mer på kappahl som jag riktigt gillade. Men det löser nog sig. Ska pröva lite här hemma imorgon kväll.
Nej nu får jag nog göra mig redo för jobbet, vet inte hur det ser ut på vägarna och hur folk kör =)
Ha en skön onsdag.

Tömt 740

Träningen igår gick jättebra, nu var det bara bas men jag tog i mer. Helenas pass skiljer sig från de andra baspassen. Hennes har mer hopp och tuffare musik. Annars gäller det bara medel för min del.
Nu på eftermiddagen har jag varit ute i gamla bilen och tömt den med skit =) Ja det är konstigt att man låter en massa saker bara ligga istället för att kasta på en gång. Men nu äntligen är det klart. Vi har tänkt snygga upp den på söndag. Få se om man orkar eller inte, med tanke på att vi ska fira svärfar på lördagen =) hihihi.
Men jag hoppas vi är pigga, för då blir det tvättning, vaxning och storstädning inne i den =)

Nu äter jag lite lunch. Det blev verkligen "ta vad man haver". Fick en rejäl tömming av kylskåpet.
 Omelett med skinka,philadelphiaost och massa grönsaker. Blandingen av tomat, skinka och osten är fantastiskt gott.
Kanske man ska ersätta smör med sån ost?? Det är ju nästan hälften %fett. Jag kan ju inte påstå att jag äter mkt smör för jag har helt slutat med mjuk bröd what so ever. Endast wasas havre eller finn crips finns hemma.

Det är helt otroligt vad mkt snö det har kommit i natt och idag. Vräker ner hela tiden men det försvinner också. Det är inga kallgrader så det lär var borta inom kort.


Vilka nyheter =)

Usch jag vaknade av att jag drömde att Anja Persson körde ihjäl sig på en skidtävling, skyddsnätet höll inte så hon störtade ner i en ravin. Drömmen var så tydlig att jag verkligen fick tänka till extra när jag vaknade om det var sant eller inte. Det var otäckt hur verkligt det va. Men tur var det bara en dröm! Sen när har dom störtlopp brevid en bergsvägg? :)

Mamma ringde och väckte mig idag, vi pratade i nästan en halv timme. Det är verkligen jättemysigt att snacka med mamma för hon har alltid nått kul att berätta. Fick reda på att dom kommer ner iallafall om inte nån blir sjuk så klart men det var en glad nyhet. Iallafall så började hon prata om att dom hade tagit med en spark till min ena bror och hans familj och där hade pappa och Hanna kört med och så fick Sune (hunden) dra den och han sprang för fulla muggar =) Kunde verkligen föreställa mig huset där dom bor och ALL snö som finns där och hur bra före det är med spark. Man blir så glad inombords av sånt familjesnack! I LOVE IT!!! Dom hade -17 grader idag. Inte dåligt det, till skillnad med våra +2 grader =)
Vi hade kunnat prata ännu längre om det inte va för att dom borrar som tokar i lägenheterna för att installera nått med nätverk, man hörde inte vad man sa. Längtar till den 27 feb!!!

Fick ännu en glad nyhet igår men jag avvaktar att berätta tillsvidare =)

Nu på förmiddagen har jag ringt Folktandvården i Tollarp för nu var det dags att höra om dom hade en tid. Jajamen, den 24 feb ska jag få lida ett tag. För det första hatar jag tandläkare och allt som tillhör det, ni ska veta vilken handsvett jag får när jag kliver i stolen. Det finns inget värre!!  För det andra vet jag att jag måste göra en undersökning och få bort EN massa tandsten. Jag vet att jag måste så det är bara att bita i!!!
Tyck synd om mig!!!

Nej oj vad tiden springer iväg. Dags för dagens träning. Vi ses.....

Godmorgon Måndag

Nu är det verkligen en fröjd att slå upp ögonen när solen stålar in genom fönstren. Jag tror jag är en sån människa som har lite humör efter hur vädret är.
Så då kan ni ju bara gissa hur jag är idag =)
Idag är det jobb som gäller, ledig i morgon. Nej detta får bli ett kort inlägg, det är dags för frukost för min del.

Hejhej

Söndag

Jag säger bara det, -Fan vad kul det var att vara tillbaka på träningen!!!!

Idag var hela tjejligan samlade, jag, Malin, Linda och Helén. Superkul.

Resultatet

Godmorgon!
Så skönt med sovmorgon, vaknade i morse kl 05 och var orolig i magen igen. Men det är bättre nu. Måste säga att jag är så nöjd med naglarna. Man kollar på dom hela tiden =) Tänkte visa före och efterbilder.

Före                                                     Efter
                            
Innan hade man ojämna och inte så bra naglar som man har nu =)

Nu ska jag göra lite nytta innan man ska köra till jobbet.


Konstnaglar

Dagen har varit jättemysig! Körde till Hälsa o Helhet vid 14.30. Får fråga mig runt så till sist hittar jag dörren in =) Där fick man möta massa människor som gick runt i vita morgonrockar. Alla i personalen var supersnygga, ni vet som i film. Det verkligen så. Jag fick iallafall en tjej som hette Anna och hon var supergullig. Hon gjorde ett toppenjobb med mina naglar. Är oerhört nöjd med resultatet. Det är väldigt ovant än att dom är längre och man vill inte göra nått som kan göra så dom går sönder. Det är ju knappt man vill jobba imorgon för man är rädd om dom. Nu när man har gjort sig fin!!!
Iallafall höll vi på i 1h och en kvart sen satt jag och väntade på Julia som kom till 16.30. Hon blev med nöjd, och det var ju bra det.
Sen bar det hem till oss för att hämta mannen och sen vidare hem till Julia. Ska lägga in lite bilder imorgon för idag orkar jag inte. Kanske Julia vill ge mig några från middagen ikväll. Annars får jag länka om hon lägger ut dom på sin blogg =)
Fick ett gott skratt när vi skulle åka hem, jag går ut i trapphuset och tänker tända i taket och tar knappen närmast dörren. Då ringer ringklockan. Haahahah trodde det var lampknappen. Hundarna i lägenheten börjar skälla som galningar och vi "ungdomar" börjar asflabba. Det var så bra! Skratt förlänger livet!!!

Vi hade iallafall en trevlig kväll med underbara Julia, god mat och massa Let´s dance.
Nej nu väntar sängen. Sovmorgon imorgon, det gillar vi.

På återseende....

Dance with somebody

Det var så skoj att hämta bilen igår. Den är så fin så!

Förkylningen är kvar men ganska kontrollerad. Det är bara näsan som rinner. För det är skönt att slippa ha halsont och hosta. Så förhoppningsvis är den snart över.

Ja då var det fredag igen och dags för veckans vägning. -13.5 kg, blev lite paff att resultatet blev så men det är ju bara att tacka och ta emot. Jag är oerhört glad! Jag kommer närmare och närmare mitt delmål och det känns i hela kroppen.
Jag har 4 månader kvar att bli av med 6.5 kg. Så det lär jag kunna fixa.

Nu ska jag städa toaletten sen ska jag ta det lungt tills jag ska köra till stan för att få naglarna fixade. Happy
Ha en skön fredag!
Mando diao - Dance with somebody.....

Update

Jodå bilen är våran efter kl 16.00 idag JIPPI!!!

Igår föll snön igen, det är så vit och mysigt ute. Men hur länge varar den?

Ja det var förkylning på G!

Man gissade rätt, förkylningen har tagit över min kropp :P Näsan är som en öppen kran. Det är så typiskt, Johan har varit sjuk i 5 dagar ungefär och när han nu är frisk så ska det hoppa över till mig. Det kan aldrig bli samtidigt. Nu är denna vecka förstörd! Ingen träning och ingen ork till det man skulle ta tag i här hemma. Usch tvi! Satan och åter satan!

Nu kommer kanske inte familjen ner heller till februari, varför kan det aldrig gå vägen nån gång. Är det jag som alltid har en sån otur?. Vad har jag gjort?

En glad nyhet är iallafall att bilen blev klar igår så jag hoppas vi kan hämta den idag.
Det var på tiden.

Förkylning på G?

God morgon

Ja verkligen ni läste rätt. Sov till 10.30 utan problem, hum låt mig tänka, ja då är snart min tur att bli sjuk!
Känner mer av näsan och lite hals, jag med min tur, blir jämt så. Ska vara ledig tors, fre och jobba helgen. Vilket blir att man ska ligga hemma med förkylning. Hata läget!!!!
Men jag ska trycka i mig massa medicin för att försöka lindra det så gott jag kan!

Nu är det snart dags för jobb, håller på med min sena frukost fortfarande. Vilken dag det har blivit :P

Hej så länge

Så dumt!

Blir så arg på mig själv! Kom på mig att jag föll tillbaka i dom gamla matvanorna när jag åt middag innan. Åt 2 portioner och jag liksom vräkte i mig =/ Det var inte kul för jag var mätt men ändå skulle man trycka i sig för att det är gott. Det är ju så onödigt för man ska ju motionera bort det också.
Det gick så där på träningen idag. Känner mer att det är jobbigare på vissa pass som har gått bra innan. Jag hoppas det är nått tillfälligt!
Nu blir det träning på torsdag och fredag och söndag. Hoppas Malin kan vara med också. Roligare med sällskap.

Paul van dyke - Let go!  Gillar låten skarpt.....

Tisdagen

Kom hem 22.30 igår och man är så uppe i varv att man inte kan lägga sig, så jag la mig i soffan och satte igång en film. Det skulle jag inte ha gjort =) Somnade på soffan efter en timme av filmen och sen vaknade jag vid 02.00 igen. Men det var bara att tvätta ansiktet och borsta tänderna och lägga sig igen. Sov oerhört oroligt, vaknade av att man har känslan att man har försovit sig. Men sen ringde klockan innan sju och man var så trött! Snoozade 2 gånger och det var inte bra. Kom något senare till jobbet än vanligt. Men som tur är har man rutiner så allt gick i ett.
Det var lagomt lugnt i butiken idag så tiden gick oerhört sakta. Men man överlevde.
När jag kom hem la jag mig i sängen i 3 minuter för att kela med Sally, det var då man kände av hur trött man var egentligen. Det var bara att resa sig upp snabbt för att inte bli seg.

Nu ska vi äta en tidig middag för jag ska få lite krafter inför dagens träning. Nu är det hela 3 dagar sen sist. Och det känns inte bra. Var täppt i näsan i morse men har inte känt av nått på dagen. Skulle inte alls förvåna mig om jag ligger sjuk på torsdag!
HOPPAS INTE!

På fredag ska jag och Julia få våra naglar fixade. Ska bli så roligt!

Efter behandligen ska vi hem till Julia och käka middag och ha det allmänt trevligt. Jag längtar!


Februari

Tuggade i mig 2 dextrotabletter och det blev bättre. Så det var en fröjd att kunna äta middag utan att få springa på toa. Man kan ju undra vad som startade allt?

Idag är det stängning på jobbet, lagomt roligt. Chefen ringde imorse och undrade om jag kunde hoppa in extra imorgon. Snäll som man är sa man ja, men hon kanske kunde ordna så jag kunde vara ledig på torsdag istället. Det var mycket snällt av henne. Så vi får se om det är nån som kan ta min torsdag.

Ska göra mig klar för att köra ett ärrende till stan och sen hem igen. Inte riktigt nått man vill göra utan man måste.

Idag ska vi sjunga hipp hipp hurra för Jenny och Gustav som fyller år idag!

GUSTAV 6 ÅR                                                     JENNY 28 ÅR
 
GRATTIS!!!!

Brunt inlägg

Sköna söndag har blivit jobbiga söndag istället.
Sen förmiddagen har jag sprungit på toan, så jävla kul att ha dirre.
Så tack och hej träning. Kul om man skulle ta i för mkt och det blev pannkaka i byxan. Vilket spännande inlägg må jag säga!
Och heja matöppet som inte kan ha druvsocker i sitt sortiment. Orkar inte köra till ica heller.

Sen ligger Johan med världens förkylning, så vilken trevlig ledig helg det har blivit.                      Detta gör mig vansinig!!!

Mindre storlekar

Vi tog en snabb runda på stan igår, trodde vetrinären hade öppet på lördagar men det gissade vi fel. Vi åkte vidare till Kappahl där jag fyndade lite.

En rödrandig tröja och 2 st singoalla tröjor och 1 par mysbyxor.
Så sköna dom är. Vill köpa fler färger av singoallatröjorna men det är så tråkigt att köpa och sen är dom för stora om några månader. Men jag får se, dom var inte allt för dyra heller.
Nu kan jag handla kläder med storleken 44-46, innan hade jag 50-52.
Så nu är det extra roligt att köpa. Men jag ska avvakta, inte handla allt för mkt nu iallafall.

Idag är det slappsöndag som gäller, träning står också på schemat men det är inte förrens kl 18.00 ikväll.
Nån promenad tänker jag inte göra innan för det verkar kallt och blåser ute.
Det får bli i morgon.

Pratade med Jenny och Fredrik igår om träning och sånt. Dom ville ta med mig på löpning i Tollarp. Kan vara roligt. Ska pröva lite själv först sen kan jag se om jag pallar trycket =)
Kan ju vara en målsättning att börja smått till sommaren?

Ha en skön söndag!

Lördagskvällen

Igår var vi hemma hos Jenny och Fredrik på lite kalas. Det var en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

  
Massa släktingar och födelsedagsbarnet Jenny!

Fredrik med sin mamma

  
Jag (13kg mindre) Fredrik (9kg mindre =)) och Johan
Fredrik är skitduktig som tappar! Är väldigt impad, han ska komma i kapp mig har han sagt =) Det gör han nog snart, i den takten han har nu så!


Självklart spelade vi Wii, Leif är storspelaren 4 strike i rad! Not bad!


Jag och Maken! Love you.

RSS 2.0