Brevlådan fylld med blommor <3

När jag kom hem från att varit i floraparken med Jenny och Josefin, så satt det en stor bukett rosor i brevlådan. Man blir så snopen för det är inte var dag man får blommor :) Vem är det ifrån?
 
Öppnar upp och finner denna lapp...

Nog blir man både glad och rörd.
Antar att han har stor hemlängtan :P Imorgon är han hemma igen ♥ Arvid fick en liten nalle :)

Tack så mycket Johan ♥

 


Solo

Då var vi helt solokvist idag utan storhjärtat hemma. Det känns verkligen konstigt att vara själv, men som tur är varar det bara ett par dagar.

Dagen har sprungt ifrån oss iallafall. Vi gick hem till Julia och Casper. Har saknat dom båda två så det var extra roligt att träffas. Sitta och snacka om allt och inget. I like!
Klockan gick och efter 16 nångång gick vi hem, gick bara in och hämtade Arvids mat för jag hade blivit bjuden hem till svärföräldrarna. Skönt att inte behöva spendera dagen helt själv. Trodde A skulle sova en stund i vagnen när vi lämnade Julia men han satt och kollade på alla bilar som for förbi. Så det blev bara ett sovpass på förmiddagen och lyckades hålla honom vaken till 19, tack vare farmor och farfar =) Hade vi varit hemma själva så hade han somnat på golvet eller nått tror jag. Sen A somnade så har jag bara chillat, kollat Greys bland annat. 
Ska skriva lite komihåglistor nu innan det är dags att släcka lampan. Har så mycket i huvudet att hålla koll på.
Wish me luck....

Gokart

Igår så var vi ut med Johans jobb. Vi körde gokart, premiär för mig och Johan. Sjutton vad roligt det var! Nog var man feg i början men sen vågade man på när man hade känt efter hur bilen var. Och man fick lite draghjälp när killarna kom i väldans fart, man följde ju efter dom i kurvorna =) Detta kommer jag och Johan definitivt göra om. Jag var väldigt tveksam från början men jag ångrar inte en minut att jag körde!

Kom tyvärr inte på pallplatsen men jag hade jätteroligt. Därefter körde vi ner på stan och käkade på restaurang Kristianstad steakhouse. Det var verkligen toppen mat och det höll alla med på. Jag åt planka och njöt varje tugga =) Toppen kväll var det! Snälla svärmor♥ passade Arvid så vi kunde roa oss lite. Tur med vädret hade vi med. Idag regnar det för fullt, annars hade det varit så trist. Efter lunch så ska vi till J och A och leka lite. Ska bli skojigt värre!


Måndag 23/5

Godförmiddag....Idag vaknade sonen strax innan 7 och är klart godkänt. Snart får man börja ställa klockan vissa dagar för om 8 dagar börjar allvaret igen. Jobb! Det är inte klokt vad det har gått snabbt. Har varit hemma sen februari förra året. Det blir en mjukstart för i augusti är det 4 veckors semester. Därefter är det dagis för lillkillen. Det är ju bara det att jag vill veta var vi får dagisplats och om vi får, kan dom inte lägga på ett kol?!


Mammas buskille...bara lite envis!

I helgen förresten så kom Kicki, Martin och Mattias på middag. Grillade och hade det mycket trevligt. Det var så pass fint väder så vi kunde sitta ute och njuta. Det är snart dags för deras 2:a barn att titta ut ♥, bara ett par veckor kvar nu.
Och nu igår körde vi ner tillsammans med Jenny, Fredrik, Alva och svärföräldrarna till Åhus för att käka glass, mmm. Det var hur gott som helst. Och därefter blev vi bjudna hem till svärföräldrarna på lite mat. Dom hade varit och köpt "sommarpresenter" till oss. Vi barn fick en minigrill och barnbarnen fick en varsin strandstol. Ska visa när jag blir färdig att ta fram kameran. Det var verkligen superfina grejer! Tack än en gång ♥
Nu har jag slut på ord så tack och adjö......

Lördag

Underbart, mina älskade föräldrar kommer ner om nån vecka! Då ska dom få se hur vi har det i vår nya lägenhet. MYSDAGAR!
Inatt sov arvid i lite mer än 12 timmar i sträck, det var helt underbart att vakna och se att klockan var vid 8. Nu ligger han och sover och har gjort det i 2 timmar snart. Undra vad denna natt kan ge! Snart slutar mannen jobbet och sen får vi se vad vi hittar på. Har hunnit med en massa städning nu och kanske jag hinner torka golven med innan hjärtat vaknar? Eller ska man ta tag i tvätten?

Lite doft av liljekonvaj

Fredag igen :( Veckan går för fort!!!
Idag har jag och arvid besökt stan för ett par ärenden. Arvid somnade i bilen på vägen hem så jag la honom i vagnen och jag passade på att klippa gräsmattan på baksidan. Trodde ABK skulle ta där, för det är helt fritt från grejer. Jaja det gick iallafall bra. Nu på eftermiddagen tog vi cykeln och cyklade till stackedala för att kolla hur det har gått med liljekonvaljerna. På vägen träffar vi på Jenny och Alva så vi tar följe, mycket trevligt med sällskap. Jag fortsätter en bit och konstaterar att dom är väldigt små än så jag avvaktar ett litet tag och ser om det kommer upp mer. Lite svårt att gå och plocka när man har Arvid med. Det är ju så mycket mygg och flugor i skogen så man vill ju skona han från det också. Men skönt med lite motion idag iallfall, nu är man har börjat lite smått med att gå ner i vikt igen.
Skulle ta kort på den lilla buketen liljekonvaljer det blev men mannen i huset har den på jobbet, så jag tar en lånad bild istället :P


Favoritblomman big time!!!


Sovtuta

Hoppas det inte är nått på gång med Arvid för han verkar var fruktansvärt trött! Igår la vi honom vid 19-tiden och han sov till 06 och då fick han lite välling och ny blöja och han somnade om och sov till 09.30 :O Och nu sover han sen 12.30. Hela förmiddagen har man bara hört gnäll och pip, men det är för att det inte har gått som han vill, envis!!!. Vi får se helt enkelt, han verkar kry annars.
När han har vaknat så ska vi göras oss klara för att hälsa på kusinvitamin, vi kör en grillkväll idag! Längtar faktiskt! Trivs man i sällskapet så är det kanske inte så konstigt :D
Adios!

Mums!


Idag tar jag mig årets första smoothie och det är så gott!
Blandningen Hallon/Blåbär är favoriten!
Mums!


MiniKjell

Lillkillen sover middag och jag har slängt mig i sängen med datorn i knät. Ute är det bara trist väder. Är så väldigt trött. Vill egentligen ut och röra på mig men jag kommer blik dyngsur :( Lite sol tack. Visst är han snygg! :) Påminner om Ullareds-Kjell...-Ingen jävla plastaskit!!!


Ny vecka igen!

Vad bra det gick för Sverige i ESC i helgen. Superkul verkligen. Tänk om vi ändå hade vunnit =)
Helgen sprang verkligen förbi oss. Gjorde lite sånt som som behövdes göras och igår fick vi besök av svägerskan med familj ♥
Ska inom VC när Arvid vaknar eller så blir det att jag får väcka honom(alltid trist). Han har nått på bakhuvudet som jag vill få undersökt. Vi får se vad dom säger helt enkelt.

Nej detta blir ett kort inlägg, ha det bäst!
Ciao

Vi är i final

Jaaaaa! Så trevligt att Sverige kom vidare. Men jag tycker att det var många bidrag som riktigt usla som gick vidare ändå. Jaja huvudsaken vi kom med till finalen! Heja Erik Saade.


Cykeltur

Nu efter lunch tog vi en tur med cykeln. Körde upp till stackedala och sen vidare via skättilljunga. Hörde nått i skogen när jag cyklar längs med vägen och ser ett par rådjur springa. Dom hörde Arvids ljuva stämma, häftigt var det iallafall. Dom stannade upp så jag såg dom klart och tydligt. Naturen är fantastisk.
Efter en halvtimme börjar det bli tystare och tystare bakom mig och känner arvids hjälm på ryggen hela tiden och det slår mig sen att han sitter och sover i cykelstolen =) Har tyvärr ingen bild för när jag stannade så vaknade han och han blev ledsen ett par gånger och det var väl när han gungade till lite extra i guppen. Lillagubben =)

Det var iallafall en skön tur och man känner verkligen att man är otränad som bara den!
Sen blev det lite lek, han är så himla gullig när han ska krama mjukisdjuren!

Älskade unge!!!

Sovplagg

Nya pyjamasar kanske ?

Nu börjar det bli för varmt med dom pyjamasar Arvid har, såna här är perfekta!


Torsdag

Godmorgon gott folk!
Blev inte så mycket bloggande igår då jag och Arvid var hemma hos Jenny och Alva på eftermiddagen. Jenny hade gjort rabarberpaj, verkligen sommarfika. Vi satt i trädgården på en filt och mös. Fast det var inte långvarit :) Våra barn skulle på allt som man inte skulle vara på. Dom är för härliga!
Vid 15-tiden gick vi hem, fast Arvid somnade efter 10 min så jag gick en runda stället för att gå hem. Riktigt skönt i värmen.


Efter 16 var vi hemma igen och jag började smått att förbereda maten innan Johan var hemma från jobbet. Sen blev det den vanliga proceduren som är på kvällen och 21 satt vi och kollade veckans avsnitt av Grey´s, ett måste!

Godmorgon onsdag

Godmorgon, här har vi varit vakna sen 07 i morse. Arvid vaknade 02.30 inatt och var ledsen. Länge sen sist han vaknade under natten men ny blöja och en liten skvätt välling somnade han igen. Och nu sover han sen en timme tillbaka. Under morgonen har vi busat och lekt med den nya kraktorn han fick i present. Storfavoriten. Han kryper med den och undan går det :)

Själv har jag plockat undan lite här hemma och skrivit lite komihåg lista över allt som kan vara bra att göra! Den är lång lång. Mycket småsaker men som borde göras :)

Pratar med Julia på msn samtidigt som jag bloggar. Hon är ju i turkiet nu och gottar sig. Hon har det toppen och man är inte ett dugg avundsjuk :P Saknar er!!

Nu ska jag ut och njuta i solen innan lillkillen vaknar. Så fort jag brukar skriva om Arvid så börjar han låta. Hur kommer det sig? :)

Tända ljus

Nu på kvällen kände jag för lite myspys och att tända ljus ger den rätta stämningen!

Arvid är verkligen superduktig på att somna själv, visst det kommer gånger då man får gå in och ha han i famnen men det blir bättre och bättre. Och det känns bra att han kommer till ro och somnar av sig själv.
När Johan kom hem hade han köpt vattenmelon och Arvid fick smaka. Som han åt =) Mums mums.
Önskar er alla en god kväll!

Tårta!

Får visa snygga tårtorna vi hade i söndags!

Margaretatårta

Prinsesstårta

Sommarduk

Medans Arvid sov middag så passade jag på att byta duken på finbordet. Hittade en sommarduk på gekås. Kul att förnya sig lite. Finns så mycket fint i alla dessa inredningsbutiker. Jag och svägerskan var in på Borett förra veckan och där blir man alldeles sjuk av alla saker man vill ha i hemmet. Men men titta kan man!


Lite grönska

Lite växter har äntligen kommit på plats vid uteplatsen.


Tisdag 10 maj

Besökte ju Ullared förra tisdagen. Alltid lika kul att komma dit men nu börjar det bli lite för stort, just att man känner att man inte hinner med, tiden springer förbi. Nästa gång så får vi boka stuga och ta shoppingen i 2 dagar istället =) Hittade iallafall massa fint till Arvid och hemmet. Kassen längst ner ligger alla kläder. Till och med jag fann fina plagg.

Det är bara en bråkdel av allt jag köpte =) Få se om det blir en trip igen efter sommaren. Köpa kläder till dagis och allt annat som behövs!


BVC

Det är hur bra som helst att man kan bestäma när inläggen ska läggas ut. Kul när uppdateringen kommer lite utspridda under dagen istället för pang pang =)

Har besökt BVC idag för Arvid skulle få 1 års sprutorna. Men oj vad ont dom gjorde denna gång, speciellt den andra, hans gråt gjorde verkligen ont i mammahjärtat. Men det var över på en lite stund då han fick sin favorit, nycklar =) Vi stannade kvar en stund för att se så ingen reaktion uppstod. Han lekte med köksleksakerna dom hade i väntrummet. Han var sig själv så vi kunde cykla hem igen. Hemma har han varit lite mammig men inget mer än vanligt. Satt och myste efter mellanmålet och han somnade i famnen på mig nu snart en och halv timme sen. Bra att han sover bort det onda. För det lär ju kännas i benen. Johan är snart hemma och då ska vi fara och mysa med nyfödd, bara en månad gammal. Blir man så där lagom bebissjuk ♥

Nu hör jag faktiskt sonen vaknar, lagomt tills vi ska fara =)

Ha en bra måndag.
Glömde ju säga det att han är nu 76,5 cm lång och väger 11,2kg.

Alla månader!


♥♥♥


12 månader

Arvid 12 månader!

Ja igår fyllde Arvid 12 månader och jag minns förlossningen som igår. Han är det finaste vi har! Vad mycket kärlek ett barn kan ge! Mamma älskar dig över allt annat! Detta blir den sista månadsbilden. Framöver kommer det bara bli halv och hel år. Det är inte lätt att komma ihåg och nu är han så pass stor att det är inte lätt att få en bild då han sitter still =)

Arvid 1 år!

Många dagar sen sist men det har inte varit mycket ledig tid.
Igår fyllde vårt hjärta 1 år. Stor kille nu. Det blev massa presenter och kalasfirande hela dagen. Han var så duktig och glad! Kul att den blev en fin dag trots all blåst. Partytältet satt fast. Bjuder på lite bilder från gårdagen!


Mammas pojke

Arvid tidigare idag ♥



Nog har det varit extra gnälligt idag men det är ju inte så konstigt om tanden är på väg och att han sov bara en gång idag mellan 10.50-12.40. 18.40 somnade han som en stock efter vällingen. Får se hur natten blir. Johan har lovat att ta Arvid så jag är utvilad tills jag ska köra imorgon. Vilket är tidigt tidigt!


Nedräkning

Imorgon är det äntligen dags, för ULLAREEEED!
   
Jag, svärmor och Mormor Sif, det gamla gänget ska åter igen ta vår trip till Gekås för att shoppa. Jag är främst ute efter grejer till Arvids kalas nu på söndag. Mycket annat kommer troligtvis hamna i kundvagnen. Det är verkligen roligt att komma upp dit och gå i det gigantiska varuhuset. Så idag är det nedräkning som gäller. Arvid får stanna hemma med pappa. Så helt barnfritt kommer det bli.
Nej nu ska jag kolla vad som man laga till lunch, Arvid ligger och vilar så jag får passa på att kolla läget.

Äntligen en till tand

Då var det ny vecka igen och egentligen hade detta varit min första arbetsdag om jag inte förlänge med 4 veckor. Känns konstigt att man ska tillbaka till arbetet efter nästan 1,5 år. Än har jag inte vant mig med tanken. Tiden har gått för fort helt enkelt.

I lördags gjorde jag och Johan lite ärenden på stan och på kvällen kom Sofi, Magnus, Martin och Mona på middag. Lite valborg skulle ju firas. Körde upp till stackedala för att kolla majbrasan. Men det var inget att hurra för direkt. Så vi var inte borta länge. Arvid höll igång till vi kom hem och vid 21 sov han gott.

Igår tog vi en lugn förmiddag med en promenad till ån med svärföräldrarna för att mata änderna. Riktigt trevligt, som avslutades med glass =) Sen cyklade vi till kära Julia och Casper på eftermiddagen och fikade lite där och lekte massa i Caspers rum. Hoppas dom får en kanonsemester, något avis =) Sen på seneftermiddagen så var det tvättning och dammsugning som stod på schemat.

Inatt vaknade vi av att Arvid var jätteledsen, näst intill otröstlig. Men efter en stund lugnade han ner sig och somnade om i Johans famn. Sen sov han till strax efter 8. Och då fick vi svar på vad det var som bekymrade sonen och det var en ny tand. Har länge väntat och har sett att det har varit nått på gång i överkäken. En liten liten vit prick syns på vänstra framtanden på övre käken. Nu är det bara att välkomna den!


RSS 2.0