Kväll

Då är arbetsdagen avklarad och imorgon blir ett till kvällspass innan vi håller ledig helg, underbart. Hoppas på bra väder och en tur till stan om man får som man vill :) Ska kolla ut ett par nya glasögon men vill ha maken med som smakråd. Men det tyckte han inte var så lockande, så vi får se om det blir nått.

" Har så många önskningar som jag vill går i uppfyllelse " hoppas!!


Kalla

Fick ett inslag att köpa nya blommor till sovrummet och hittade vinröda Kallor. Har aldrig ägt såna innan så vi får se om jag lyckas hålla dom levande. Det fattas bara 2 krukor. Men det får jag köpa på lördag då det blir ett besök till stan =)
«
LillA ligger och sover och jag ska med vila en stund. Lat som jag är ;P
Och därefter är det dags för jobb/dagis för oss två. Tycker så synd om alla på förskolan då det har börjat att riva taket på hela byggnaden. Så hela huset är omringat av byggställningar. Snacka om bra planering. Kunde väl ha gjords endast under semestern då det står tomt istället!? Just på så sätt är det skönt att A inte är på dagis så ofta.

Overkligt

Från trivselkvällen på förskolan

Ligger i sängen och skriver och är supertrött! Så snart blir det att släcka lampan och sova lite.
I magen kickas det för fullt och det blir mer och mer kraft i dom nu. Ärligt talat så känns det fortfarande overkligt. Måste börja mentalt att förbereda mig på förlossningen och allt annat som ska förberedas. Men det är ju helt klart med spänning vi väntar <3
Namn har vi börjat diskutera och tjejnamnet är redan bestämt sen innan. Så det är killnamnet vi håller på att bestämma. Jag har en favorit men den är inte Johan med på direkt så vi ska titta vidare och känna efter vad som kan passa.
Nej nu går ögonen i kors så jag återkommer.

Ledig onsdag

Hade tänkt blogga från datorn, fast det gick inge vidare, datorn startar inte. Typiskt när man väl vill. Så det blir ett kort från mobilen fast jag inte gillar det.

Arvid och jag har nu på em. ätit mellis ute vid en av lekplatserna som finns här runt omkring. Regnet hänger i luften så jag ville inte gå allt för långt.
Det är nog lika bra för jag har nu ont i sätesmuskeln av den lilla promenaden.
Kan ju be till gudarna och hoppas att maken kan massera ikväll!

Annars får resten av eftermiddagen gå i lugnets tecken. Snart dags att börja med middag.


Nöjd i själen

Undra om man någonsin vänjer sig att lillhjärtat vaknar 04-05 på morgonen? Har aldrig varit problem innan. Jaja det kanske vänder nån gång. Kanske lagom till syskonet kommer :)

Haft lite hemmafix på em. Och mår bra gör man när man har ordning hemma, blir bara bättre och bättre :)
Imorgon är det dags för jobb/dagis igen. Så nu släcker bi lampan för dagen.


Morsdag

Grattis till alla mammor på morsdag.

Idag jobbade jag mellan 7.45-16.00 så killarna sov när jag gick. Men tro inte att vi fick sovmorgon. 04.50 kom Arvid. Och vi försökte lägga honom igen x antal ggr men han ville inte somna om. Men strax innan min klocka ringde så hade han somnat mellan oss. Och för min det var det bara att gå upp och se glad ut.

Efter jobbet väntade en god morsdagmiddag tillsammans med vännen Anna och sonen Erik . Super trevligt blev det.


V 25

Ny vecka och jag längtar till första Bm-besöket sen V 12. Nästa måndag är det dags :)

I övrigt känner jag massor av sparkar. Och man är oerhört nyfiken på vem det är där inne.

Ska jobba hela helgen och jag vill inte direkt det när det är sånt härligt väder ute. Men det är inte många veckor kvar till semester :) Fira midsommar i Falun.


Ny sommargarderob

Klockan 9 imorse hade Arvid tid hos frissan. Alla andra gånger har gått bra men denna gång blev det katastrof. Han blev tokledsen. Men vi fick det överstökat och nu undrar jag om ens jag vågar ta honom dit igen? Då får Johan också vara med. Så tråkigt att han inte tycker om det längre :(

Där efter gick vi till Domus och köpte glass för att invänta att affärerna skulle öppna.
Ville in på H&M för att handla främst shorts till Arvid, men det blev en ny sommargarderob för nästan 800:-

Sen körde vi till Mc donalds och åt lunch.
Arvid sover i vagnen och jag sitter ute och solar mina likben för tillfället. Törs inte riktigt sola hela mig för jag är inte helt hundra om man pallar solen som gravid och man är själv med Arvid.

Och idag kommer stora hjärtat hem redan 15.30, det gillar vi.


Härligt tecken.

Fick höra svalor för första gången <3 Svalor för mig är verkligen sommar! Helt underbara fåglar.

Nu säger jag godnatt.


Sol sol sol

Om vi blev väckta tidigt igår så blev det ännu tidigare imorse. 04.40!!!

Förstår inte varför han inte somnar om?! Iallafall så gick vi ut strax efter 8 och lekte i sandlådan och där skulle A bara trotsa. Kasta sand tusen ggr, ta lek-traktorn som inte är våran osv. Ville han pusha en redan trött mamma så lyckades han! Tog en promenad med "racerbilen" för att komma ifrån sandlådan och gick förbi svärfars jobb. Och tur hade vi, för han såg oss och kom ut och hejade. A blev så klart superglad och ville att farfar skulle dra honom. Men vi fick lov att vinka hejdå.

Lunchen är nere i magen sen en timme tillbaka och nu ligger han och snarkar och det ska jag med göra. Städning och allt som nu behövs göras få vara! Orkar bara inte.
Är oerhört less på att aldrig ha motivation och ork här hemma. Men konstigt nog så brukar den dyka upp när jag är hos andra.


Söndag

Idag blev vi väckta tiiiiidigt. Vet inte om det har med att det ljusnar så mycket tidigare? Man är helt lost och vill inget annat än att sova vidare. Men men så här är det med småbarn...lär ju inte bli bättre efter september :):):)

Idag går det i lugnets tecken. Johan var tidigare ute med Arvid medan jag städade undan lite. Tvättmaskinen är igång.
På eftermiddagen ska vi hem till Sandra och lilla Nova och äta lite och spela bingo. Aldrig fel att mysa bebis :)


Graviditetsvecka 24

Idag är det lördag och det betyder ny graviditetsvecka. Går in i v24 (23+0). Det är ca 40% kvar av tiden om jag inte går över. Kan ju hoppas att det blir som med Arvid :) Kom innan bf.

Idag har vi haft en bra dag. Dagen började med frukostbuffe på Sandhem och sen lite rensning av hemmet, så det blev en trip till återvinningen. Handling på ICA. Och sen blev det en stillsam eftermiddag/kväll. Med god middag och en ovanligt livlig bebis i magen <3

Sov gott!


Fredag!

Har ett kvällspass kvar och sen håller vi helg!

Gårdagen var så härlig. Var knappt hemma då vi gick till svärföräldrarna på em. Och där fick Arvid och Alva också leka med varandra. Åt grillad hamburgare där med. Ljuvligt! Det hade varit skönt att vara ledig idag men det går nog fort ikväll.

Har en trött kille här hemma. Efter lunchen så städade jag undan disken och Arvid gick och satte sig soffan. Tyckte det var ovanligt tyst. Så jag går ut i vardagsrummet och där sitter hjärtat och sover :) Det tar väl på krafterna att vakna 05.30. Så det var bara att lägga honom. Ska med vila en stund för det är guld värt för en som känner sig ständigt trött :(


17 maj

Kusinerna var verkligen glada över att träffa varandra idag. Arvid skulle kramas flera gånger. Sen lekte dom för fullt. Vi stannade på lite lunch med och gott var det, verkligen toppen! Arvid hade svårt för att äta för han var oerhört trött efter all lek under förmiddagen.

Väl hemma 12.20 så var Arvid helt förstörd innan han kunde somna. Övertrött var bara förnamnet.
Nu ska mamman i huset med ta en liten vila!


Ledig torsdag

Godmorgon.
Härligt Arvid sov hela natten. Det har varit rätt många nätter då jan har vaknat och inte kan somna om...så man har varit halvt död plus att man är ständigt trött pga graviditeten. Men man njuter när väl stunderna kommer.

Nu har vi legat och dragits oss en stund och nästa move blir frukost, mums! Idag har vi playdate med svägerskan och Alva. Ute ser det inte lovande ut, vi som pratade om att grilla korv.

Det blir kanske bättre!


Skafferistädning

Här om dagen fick jag ett ryck efter vi hade varit och storhandlat. Har länge stört mig på oordningen i skafferiet och nu hade jag lite energi över (finner den sällan) plus att arvid sov middag så man fick vara ifred.
Före och efter bilder:

Arvid 2 år

Tanken var att jag skulle uppdatera för flera dagar sen men det bli ju nästan aldrig som jag vill.
Men nu har jag lite tid medans lillkillen sover sin vila.
Den 8 maj fyllde vår älskade son 2 år.
Det är verkligen inte klokt var det har gått fort och nu om 4 månader kommer ett till stjärnskott i familjen.
Kan ju lätt säga att det var varit helt annorlunda om man jämför första och andra graviditeten. Big time!
Tiden går fortare nu, det är nästan så man glömmer bort i vilken vecka man är i, mycket har väl med att man är fullt upptagen med charmören här hemma.
Nu blir det lite bildregn från Arvids 2 års kalas och morgonen han fyllde år.
2 årsdagen!

Fredag

Kikar in en snabbis innan jag släcker för natten.
Hade egentligen tänkt blogga ett längre inlägg men just nu funkade inte att ligga på mage, för det sparkas allt för väl av liten. Så det blir bara några meningar.
Har nog fått tillbaka lite inspiration till bloggen och det är ju alltid trevlig.
Så det kommer mer uppdateringar :)
Trevlig helg

I´m back!

Nu får jag verkligen sparka mig i röven och börja skriva igen!
Har äntligen fixat ett nytt minneskort till kameran så man kan lägga in bilder. Att blogga från mobilen blev efter hand trist för man hade en massa strul med det mesta. Främst bilder, och det måste jag bara ha med i min blogg.
Den störta nyheten som har hänt sen sist jag skrev är att jag och Johan ska ha barn igen i september.
Återkommer senare för nu vaknade Arvid från sin vila, Och det är bara att göra sig klar för dagis och arbete.
Hej så länge =)

RSS 2.0