Torsdag

Dagarna springer liksom iväg! Har häcken full med flytten, så nån uppdatering har det inte riktigt blivit. Vi börjar iallafall se ett slut på det och det ska verkligen bli skönt när alla möbler är på plats.
Har inte så mycket att skriva om just nu för dagarna ser likadana ut. Och när man väl känner att man börjar komma på plats lär inläggen öka =)

Johan är och nattar Arvid nu och sen ska vi äta en sen middag. Får se om A bråkar nått nu för det blev lite upp och ner ikväll.

 

Ha det fint!


Helgen

Natten för Arvid gick bra sen. Han var väldigt orolig igår med men det hade nog med att vi sov borta och alla nya ljud omkring. Det blev en seg morgon men vi var hemma igen till lunch. Vid tre-tiden kom ett till par som kollade på lägenheten. Dom var på första plats och verkade vara intresserade. Det gick i allafall undan när dom gick runt. Tittade knappt in i rummen. Fast det är deras business och inte mitt :P

Vi hade en kanontrevlig kväll hos svägerskan! Maten var helt underbar...lax...man kan inget annat än säga mums! Vi pratade en del om hur kul det kommer bli att bo nära. Slippa packa halva bilen för att vara på säkra sidan att man har allt som kan tänkas behövas. Kommer bli jättebra. Skönt att ha nära till jobbet =) Vid 00 gav vi oss hem. Arvid hade som sagt stulat under kvällen så han var vaken och uppe med oss. Han somnade så klart i vagnen när vi gick "hem", så det var vara att lägga honom i sängen.

Vi planerade idag att vi tar tipen till IKEA imorgon...fun fun. Har en del som måste inskaffas till lägenheten och då kommer julklappspengarna väl till hands!

Nu kallar sängen....godnatt!


Fredag redan?!

Det är inte klokt vad dagarna försvinner snabbt. Redan lördag imorgon och det betyder att det är bara en vecka kvar till vi flyttar hela lasset. Känns otroligt skönt att det börjar ta sig.
Vi har faktiskt äntligen haft 2 par som har varit och kollat på lägenheten idag. Det ena paret kände vi. Och båda verkar vara intresserade. Nu får vi se om det är fler som tackar ja, för dom var på 4:e och 5:e plats i turordningen.

Annars går dagarna till att packa ner och köra till lägenheten.
Arvid blir snart 9 månader...sanslöst....stoppa tiden.
Nu ikväll har vi en väldigt orolig son och det måste vara pga tänderna. Hittills har det inte varit några problem men ikväll vaknar han ofta och är ledsen, mammas pojke ♥ Hoppas han kan få somna inför natten så han inte har det alltför jobbigt. Han måste ju vara pigg och glad inför morgondagens party hos faster sin =)

Hoppas alla ni som läser mår bra och får en trevlig helg. Kram


Bra dag!

Idag har vi varit med om en massa kul, överraskningar med andra ord =) Är så glad!

Vi hälsade på hos svärföräldrarna idag. Åt tårta för svägerskan fyller år idag, GRATTIS JENNY! Kusinerna gillar verkligen varandra, Arvid ville pussas och kramas hela tiden ♥
Dom är verkligen helt underbara!


Finkläda på Arvids dop


RSS 2.0