Ny vecka

Ja då var det måndag igen. 2 veckor kvar på semstern. Undra vad man ska hitta på idag? Trädgården behövs rustas upp lite nu när vi har varit borta ett tag. Är så himla trött idag bara. Katterna ska vara i sängen, ligga precis där jag ligger. Vilket bidrar med att jag får ligga som ett pk och få ont i ryggen. Johan bryr dom sig inte om. Så han kan sova så gott han!!


Överrraskningsfest

Idag kan jag säga att jag är både mör i kropp och huvud. Jag och Johan var nämligen på 50 årsfest och jobbade. Jag skötte köket och Johan var DJ.
Vi höll på från 13.00 till 03.00. Men kul var det. Vår kompis Sofis mamma fyllde jämnt och vi fick förfrågan. Klart man ställer upp. Själva festen var en överraskningsfest. Och hon blev så glad och rörd när hon kom till lokalen och tog av sig ögonbindeln, och där står alla samlade. Festen var extremt lyckad. Johan skötte sig otroligt bra! Han var verkligen populär bland gästerna. Men han är duktig på att hitta dom rätta låtarna vid rätt tillfälle om man säger så!
Han höll även ett tal för Lena, som hon heter, vilket bidrog till många skrattanfall. Själv hade jag det körit med att fixa allt men jag är oerhört tacksam att jag hade Britt med mig. Hon styrde upp och ordnade. Men det blev väldigt mkt disk att ta hand om. Men det var oerhört roligt. Alla var goa och glada! Själv tog jag en tur på dansgolvet efter 01.00 när jag kunde smita iväg en stund. =)

Det var verkligen en upplevelse som jag sent kommer glömma!

Idag är det bara att ta nya tag för efter 13.00 ska vi köra till Tollarp för att fira Johans kusin, David, som har konfirmation. Vi skippar kyrkan, det är ändå svårt att få platser så det finns nog nån annan som uppskattar dom mer än vi. Sen på kvällen ska jag och hjärtat bara slappa framför dumburken och bara vara. VI ÄR TRÖTTA! =)

Får se vad veckan har att bjuda på sen. Vi ska iallafall på bio imorgon. Då blir det Zohan filmen med Adam Sandler.
Nu måste jag gå! Hej.....

Mina Orkideer

Möhippa

I onsdagskväll blev jag väldigt överraskad! I väntan på att pappa skulle bli klar med maten så ringer det plötsligt på dörren. Klockan var ändå vid 19.30. Jag ville inte öppna, men pappa sa åt mig. Så när jag öppnade står Malin (svägerska), Ida (svägerska), Erika (kusin) och Kristina (barndomsvän) där. Tappade hakan nästan. Alla kom snyggt klädda, sminkade. Shit tänkte jag! Och började ana att det va nått på gång. Malin säger åt mig att klä om och för vi ska på middag på Harrys. Ahhh jag är helt chockad. Dessa underbara flickor har planerat min Möhippa. Gud vad glad jag blev, men direkt kom tankarna om man skulle bli utklädd till nått dumt. Men det blev precis som jag ville ha det. En trevlig utekväll med töserna. Jag fattar inte att Johan har kunnat hålla detta hemligt. Han kan verkligen inte vara tyst =) Men det roliga är ju att jag inte anade nått. 

Jag gick och bytte om och sen drack vi skumpa och min haka var fortfarande i golvet. Jag blev så otroligt tagen av det. 


Malin Jag Erika

Sen körde vi ner till stan för att spendera kvällen på Harrys. Där blev den en god middag och dricka. Vi hade det jättetrevligt. Pratade en massa gamla minnen. Vilket fick oss att skratta så man fick ont i magen. Tjejerna stod för hela kalaset, fick en present av dom också. Ett presentkort hos Klipp & Kryll, där jag ska fixa håret och smink på bröllopsdagen. Jag blev överlycklig och JÄTTE bortskämd!! =)

♥♥♥♥♥♥♥ Jag & Ida ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Kristina & Jag ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 Malin & Erika ♥♥♥♥♥♥♥♥

Självklart rockade vi på dansgolvet hela kvällen till dom stängde.



Tack För En Oförglömlig Kväll Tjejer. Jag hade supertrevlig. TUSEN TACK !




Älskar er så mycket

Tillbaka

Nu är jag och hjärtat hemma igen. Vi kom redan igår. Bestämde att köra torsdag eftermiddag för mamma och pappa hade jobb rätt tidigt på fredagen. Tiden i Falun har varit så underbart härlig. Trevlig midsommar, träffat släktingar, firat födelsedag. Veckan bara flög fram. Denna sommaren har jag fått träffa familjen redan 3 ggr mellan april och juni. Det har aldrig hänt innan. Ska ju till och med träffas i augusti också ! Det gillar vi.

Väl hemma mötes vi av katterna, dom var så glada att se oss. Men dom har verkligen vänt upp och ner på lägenheten. Vält ner en massa, haft sönder torrfoderpåsen. Men men vad ska man göra?
Idag har vi spenderat över 4 timmar på stan. Hade en massa ärenden inför helgen. Vi handlade presenter till 50 årsfest, konfirmation. Kläder till oss själva. 3 par skor. Johan skulle ha en så kallad "Popcorn Hour" på Kjell & co. Jag fick min present av Johan ♥ En parfym. Är supernöjd. Hittade inte på Light blue så det fick bli Britney Spears - Belive.
Sen lunchade vi med Kicki och Martin (Johans arbetskamrater) på Kassa 14. Trivs verkligen i deras sällskap. Nu har jag inte träffat dom mer än 2 ggr. Men det är underbara människor. Johan kommer alltid hem och berättar hur kul han har det med Martin och Kicki. Det glädjer mig!
Sen avslutade vi dagen med lite handling på Willys.

När Johan kom hem var det bara Popcorn maskin som gällde. Det var lite svårt att få igång den så han var inte så rolig att prata med. Han var så inne i det och när det inte funkade så tände han direkt. Det var som djävulen själv kom fram. Men när det funkade, så var det som vända handen. Oj vad lycklig han blev. Skuttade runt som ett barn =)
Ni som vill veta vad en Popcorn Hour är så kan ni klicka in på Johans blogg. Där har han en hel redogörelse!

Så nu har vi kollat en massa filmer med väldigt bra bild =) Love it!!!

Tyvärr kommer bilderna från midsommar dröja lite. Hittade inte pappas usb, så det är på gång.

Midsommar

Nu är vi  uppe i sköna dalarna. Njuter varje dag. Midsommaren var toppen. Ska lägga in bilder när jag kommer hem. Vi var hemma hos min ena bror i enviken och firade med hans svärföräldrar. Sen på midsommardagen var vi på Dössberget i Bjursås och kollade Pumpbolaget spela. Jättetrevlig kväll!  Igår fikade hos min kusin med massa tårta och gott. Man har ju blivit 1 år äldre nu, usch = gammal. Plus att man fick se Erikas mage som hade växt. Nu var det beräknat till den 13 november. Är så glada för deras skull! Sen blev det middag hos storebror.

Idag beger vi oss till enviken igen för att umgås med Johan och Malin.
Hej... 

Den blomstertid nu kommer...

Ha, kan skratta mig lycklig idag!!! När jag kommer hem 19.30 ska jag korka upp skumpan för att fira SEMESTER
Känns så otroligt härligt. Kan ju tänka mig att idag har vi mkt att gör på jobbet så tiden kommer nog gå rätt fort fram. Toppen!!!

Igår besökte vi lokalen. Där fanns allt vi behövde, så det kommer att gå jättebra. Det vi var oroliga för var om det fanns champagneglas till alla. Men det fanns gott om det vill jag lova. Många sprisar, rätt gott om kylförvaring. Tur tårtan kommer bli utkörd till oss direkt av sandhem-personal. Nu är det att bestämma bordsdekorationen. Vilket jag har upptäckt är svårare än tidigare =S

Avslutar med den finaste sommarvisan:

Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor:
du nalkas ljuva sommar, då gräs och gröda gror.
Med blid och livlig värma till allt som varit dött,
sig solens strålar närma, och allt blir återfött.
 
De fagra blomsterängar och åkerns ädla säd,
de rika örtesängar och lundens gröna träd,
de skola oss påminna Guds godhets rikedom,
att vid den nåd besinna, som räcker året om. 








Hemmet

Känns riktigt bra idag, har hunnit med det mesta här hemma. Har packningen kvar att göra och lite på altan. Har massa tvätt, har legat på latsidan i veckan. Men men, det blir ju gjort nu.


Nej det blev ett kort inlägg, har inget direkt mer att berätta. Återkommer. HEj


Dagarna rullar på

Inte långt kvar av denna dag. Har jobbat mellan 11.30-18.00 idag. Ingen rolig arbetsdag heller men skit samma, för nu är det bara 1 arbetsdag kvar. Och i morgon ska vi besöka lokalen där vi ska ha bröllopsfesten. Ska ta lite mått, se hur vi kan möblera borden, var vi ska ha dansgolvet osv. Tänka sig att igår var det 2 månader kvar till den stora dagen. Ska både bli underbart och nervöst. Då blir vi man och fru Rönn. =) -De ni!


 


Tisdag, 3 dagar kvar

Nu är det snart dags att köra till jobbet. Har precis lagt kycklingfilé i marinad. Så ikväll ska vi grilla och äta färskpotatis till. Så jättegott kommer det att bli! Midsommar närmar sig i stormsteg. Börjar bli lite orolig att man inte ska hinna med allt här hemma innan vi sticker. För midsommarafton firar vi i dalarna. Så härligt!!!
Önska mig lycka till.

Syskonbarnen ♥♥♥


H A N N A.........................G U S T A V...........................T A G E..........................T Y R A
Faster älskar er!!


Lördagkväll

Lägger upp några bilder ifrån festen i lördags.


Bröllopsplaneringen

Hoppar av lycka här hemma. Johan har grejat med att ringa runt i stan om priser för brudbuketten, frissan och tårtan. Och nu är allt sånt fixat. Han sköter sådana ärenden mycket bättre än mig. Så jag e så glad att det har blivit gjort. Det blev endast en ändring på buketten. Ranunkel fanns inte att få tag på i augusti. Men vi ska hitta någon annan som kan passa. Annars är det väldigt under kontroll. Ska bli så kul på bröllopsdagen.

HAPPY!!

2 arbetsdagar kvar till Semestern =)

Hulken

Idag har det inte varit en rolig dag precis med tanken hur jag har mått. Vi var ju på fest igår och jag däckade väldigt tidigt. Kanske för jag drack lite för mycket. Men vi hade det jätteroligt iallafall. Dom kunde fortsätta utan mig, uppenbart. Johan där emot, kom inte ens och hörde hur det var med mig. -Du brukar fixa det ju. Får man till svar. Karlar!!!
Så med andra ord idag har vi varit bakis. Så det har inte varit direkt händelserikt denna helg.

Körde till Bromölla ikväll och såg Hulken. Tänka sig att inte ens Kristianstad kunde visa den. Men hallå, lite konsigt att göra såna beslut.
Filmen var ju värd att se. Bra handling. Bra skådisar. Mycket action vilket vi gillar.



Nu är det bara 3 arbetsdagar kvar till semester. Har lyckas gett bort midsommarafton så den ska nu firas i dalarna JIPPIE

Lördag

Uppe med tuppen idag. Är så trött. Jobbade till 21.15 igår sen bar det av till Sofi och Magnus på lite middag och planering inför kommande festligheter. Vilket gick jättebra. Supergod mat! Det kan man räkna med hemma hos dom, Är verkligen enormt duktiga. Klockan blev väl närmare 01.00 innan vi kom i säng. Och så upp efter 06.00 idag. Jag känner mig så väldigt pigg idag med andra ord. NOT.
Ska jobba till 17.00 idag sen bär det av till Jenny som ska ha fest. Inte en lugn stund! Men har tänkt att duscha där sen ska jag slappa framför fotbollsmatchen som börjar 18.00. Har planerat att sitta där tills gästerna kommer. Vila upp mig en stund. Vi håller tummarna för Sverige iallafall! HEJA SVERIGE!

   

Avslutar med det lyckligaste paret i världen. Älskar dig Johan! ♥♥♥

Sad

Varför ska vissa dagar var mer jobbiga än andra? Har man vaknat upp på fel sida eller nått? Känner idag ingen lust till nånting. Orkeslös. Det e verkligen jättejobbigt. Behöver fixas lite här hemma men orkar inte. Hela kroppen säger nej. Jag hatar det så mycket. För det är verkligen inte lik mig. Har aldrigt kännt så här innan. Då for man hit och dit hela tiden och tyckte det var roligt. Blir inte saker gjorda så blir det mer drygt att se det. Verkligen en ond cirkel.
Kom och hjälp mig!
Dags att ändra livsstil så man får lite glädje tillbaka. Man faller mot en depression....


Lyxfällan

Gillar Lyxfällan stort. Mathias och Charlie är kungar. Dom har rätt i allt dom säger. Fattar inte människor som blir skitsura för dom måste göra av sig med sina leksaker. Kan dom inte få in i huvudet att det funkar inte att spendera om man har skulder att betala av. HALLÅ. vakna!!!

Måste gå, ska göra lite dancemoves.. hahahaah


Vill hem.

Vill så gärna hem till Falun nu!! Längtar så hemskt mycket. Får väl hålla ut helt enkelt. JObbigt
 


Blåsigt värre

Skönt att komma hem från jobbet och man är helt själv. Bara katterna som kommer så glatt fram men dom vill genast ut. Så nu sitter jag och ugglar lite framför datorn. Johan lär väl vara hemma om en timme skulle jag tro. Tänka sig att det ska vara midsommarafton och födelsedag nästa vecka. Ska bli jätteroligt. Ska försöka fixa bort min tid på midsommarafton så kör vi upp till dalarna och firar där istället. Hoppas hoppas....

Annas är det lugna puckar, mkt till helgen men det går väl ändå.
Shit vad det blåser ute idag. Knappt man vågar sig ut ju =)
Vad kul att det blev 0-2 mellan Grekland-Sverige Nu på lördag är det en till match. Hopps det går lika bra där. HEJA SVERIGE.

Nej nu ska jag slita mig. Har lite att fixa med. Hej så länge.


Underbar helg

Nu har mamma och pappa åkt hem till dalarna. Alltid lika tråkigt att skiljas åt. Men jag träffar dom igen om ca 2 veckor. Så det känns betydligt mycket lättare.



Under helgen har det ätits god mat, shoppat presenter till mig och lite annat smått och gott.
I fredags grillade vi sweet chili marinerad kycklingfilé med färskpotatis som var blandad med citronolja och dill. Så jättegott. Sen satt vi och snackade hade det trevligt. Johan var med Martin på Sweden rock.



Lördags gjorde vi massa ärenden. Det var ingen lugn stund alls för oss. Besökte stan, Kappahl. Där jag fick ett par jeans, linne, bh till bröllopet. Sen åkte vi vidare till Eko. Där blev det bland annat ny trädgårdsslang, trätrall, kylväska,grilltänger och mkt annat. Sen blev det skopunkten där jag äntligen hittade bröllopsskor. Både med klack och ett par om jag måste byta på kvällen. För man lär ju få lite skoskav. Jättenöjd. Avslutade med handling på Willys. Väl  hemma skrubbade vi alla våra mattor ute på gräsmattan. Det behövdes verkligen. Så nu luktar dom härlig såpa. Placerade ut trallen och fyllde den med jord. Mer hann vi inte för på kvällen var vi bjudna till Leif och Lotta.


Vi hade det så roligt!! Pappa pekar på Johans gaddar =)

Söndags blev det mer att fixa här hemma. Fick lov att tvätta alla fönster i vardagsrummet för nån jävel hade kastat ägg på det. Så onödigt verkligen!
Sen planterade vi i trätrallen en massa gräslök,persilja,dill och basilika. Ska bli skoj och se om det blir nått. Sen planterade vi ringblommor. Pappa fixade min cykel som dom hade med ner. Trimmade gräsmattan och rensade ogräs. Lagade massa persienner för Sally har bitit sönder snörena så man varken kunde ha upp eller ner dom. Sen på eftermiddagen fick vi köra till Tollarp för att hämta bilen som vi lämnade kvällen innan. På vägen dit stannade vi och kollade slottet i Ovesholm. Vi tänkt att där ska vi stå och fotografera oss på bröllopsdagen. Har anlitat pappa och svärfar som fotografer.



Hemma igen körde vi igång med att provlaga meny till bröllopet. Provlagade 3 olika varianter.
Här är mästerkockarna



Nu är det måndag igen och tillbaka till det vanliga. Men snart är det semester och det ska verkligen bli trevligt!!
Saknar mamma och pappa redan. Dom är helt underbara. Dom har verkligen ställt upp med allt. Älskar min familj så jättemycket!!!



Mobilen???

Fan har tappat bort min mobil. JOBBIGT. Var kan den vara? Varför händer detta mig?

Jag ska städa hela världen, lilla mamma.

Då var man ledig idag, vilket innebär Städdag. Så brukar det vara. Sånt man får ta. Nu måste man ju göra det extra fint för man får storfrämmande på fredag. Mamma och Pappa kommer. *ler*
Så lycklig för det. Fick till och med förfrågan om jag vill vara ledig på fredag. Varför inte, kan man unna sig. Man lever bara en gång ju.

Hade ett samtal med chefen igår angående framtiden på ica. Fick 2 alternativ; antingen 2 månader på en avdelning jag vill helst hålla mig ifrån men med fasta tider. Eller en annan avdelning som jag trivs på men med strö tider. Jaha! Vilket fall som helst efter 2 månader får jag jobba som vanligt igen för då går en på mammaledighet. Vad gör man? Trivas men med mindre lön eller vantrivas med ok lön?.

Jag vet vad jag vill men det kanske inte e den bästa lösningen. Söka nytt?

Skitbil.

I lördags hade vi Jenny och Fredrik på besök. Blev lite grillat. Jenny hade tagit med en supergod pastasallad. Smarrigt. Sen avslutade vi kvällen med lite Buzz-spel. Gissa som förlorade, jo Jag! Inte bra!



Nu är det dags att ta och göra sig klar för att köra mot Tollarp snart. Tyvärr är det något fel på bilen igen. Orkar inte med den för tillfället. Nu läcker den bensin tror vi. Så jag måste lämna in den på lagning. Så det är väl dags att kolla på en ny. Vi har börjat kolla men tanken är ju att vi skulle byta till hösten. Men men så ser det inte ut nu. Jobbigt. Man har nog med utgifter.

Fick nyss reda på att några bekanta har förlovat sig. Så glada för deras skull. Grattis!!!!


Kiss Konsert

Tänkte berätta lite hur vi hade det i Stockholm under helgen. Jag, Johan och Ralle var det som gjorde tripen tillsammans. Och kul hade vi! speciellt när Johan Och Ralle jävlas med mig. Ni ska få igen bara så ni vet!!!!

Åkte tåg upp. Hamnade brevid ett gäng som skulle med upp och kolla Kiss. Så det blev lite stäming redan på tåget. Skitskoj. Väl framme på centralstationen behövde vi bara gå över vägen och framme var vi på hotellet. Så underbart. Hotellet var toppen. Förfestade lite och sen begav vi oss vidare för att käka lite mat. Hittade ett ställe som hette O´Learys. Jättegod mat hade dom. Sen återvände vi till rummet och drack lite mer. Senare tog vi tunnelbanan till Stockholm Station. Gick in på området och denna gång ville jag bara ha en Kiss t-shirt. När vi var på Metallica ångrade jag mig att jag inte skaffa mig en t-shirt. Så vi stod i kön ett bra tag. Men det var det värt! Kiss ser man bara en gång i sitt liv, vill ju ha nått från konserten.
Väl klockan 21.00 körde dom igång. Och det var tryck under hela kvällen. Superbra show med massa bra låtar (fast jag kände inte igen många direkt). Massor av fyrverkerier, scennärvaro.
Älsklingen var superlycklig. Jag med!

Det var verkligen en toppen helg. Här kommer lite bilder. Finns fler på min facebook om ni vill kolla.

RSS 2.0