Trodde jag skulle falla ihop.

Fy vilken hemsk upplevelse jag hade idag när jag var och tränade. Allt var frid och fröjd under hela passet. Kör allt var jag orkar på slutet som jag alltid brukar göra. Går sen och dricker vatten med alla andra och då slår en känsla över en som verkligen gör mig skiträdd. Börjar få hjärtklappningar och kallsvettats. Försöker lugna mig men det bara väller över en. Det känns som jag ska svimma. Jag får stå och luta mig mot väggen medans jag tömmer hela flaskan med vatten. Men det hjälper inte. Jag har inte varit med om nått liknande. Jag kunde inte fortsätta med strechingen utan samlar mod att går ut och sätter mig på en bänk och häller i mig mer vatten.
Jag blev så rädd över vad som kunde hända, men lyckas att lugna ner mig till slut. Kör hem och det ända jag tänker på var att KOMMA HEM så fort som möjligt. Ett par gånger var det nära jag fick stanna för jag trodde skulle spy. Men jag kom hem till slut och berättade för Johan. Nu känns det bättre och jag ska snart äta mat för jag är hungrig.
Hoppas verkligen att jag inte kommer uppleva detta igen. Fy vad jag blev rädd för jag kände mig så hjälplös över kontrollen av min kropp.

Inte igen!!!

Tankeställare

Workshopen gick bra, den var lindrig från sånt som jag verkligen avskyr. Men det lät som det verkade komma en del kommunikationsövningar på torsdag när det är dags att träffas igen. Jobbigt.
Men det var lärorikt hur man ska bla. bemöta kunder, fick en del tankeställare. Men som sagt så gillar jag inte såna här träffar. Varför kan man inte bara få sitta och lyssna?

Nu ska jag faktiskt lägga mig och vila ett tag, är så trött.

Ingen ledighet idag :(

Snart ska jag bege mig till jobbet, inte för att jobba, nej för det är min lediga dag. Utan på workshop, tror jag det hette. Hur kul är det på en skala att ta av den lediga dagen och göra nått man inte vill? Hela 4 tillfällen á 3 timmar ska vi tjöta om kundbemötande. Hoppas verkligen att det inte bli "övningar" där man ska spela roller. HATA! Jag vägrar vara med då för det är det tråkigaste som finns.
Alltså jag fattar inte varför det ska vara så länga pass och så många tillfällen? Kom och hjälp mig!

Ny gardin.

Tänkte visa den nya gardinen jag sydde till vardagsrumsfönstret. Fick upp den igår efter jag tvättade fönstren.


Den ser mer ut så här, för man ser inte ringarna så tydligt. Den blir mer mörkare när den hänger i fönstret.
En liten duk fick det med bli till vardagsrumsbordet.
  
Nu är det bara tre rum kvar att fixa, ska nog kolla ut vad jag ska ha för gardiner där redan nu. Har en tendens att få beslutsångest när det gäller sånt =)

Lunch tillsammans

Igår eftermiddag, tog jag och maken en mysig lunch på House of Bagels i stan. Det är nått vi verkligen inte gör ofta men igår blev det av. Dom har verkligen god mat där. Vi åt kyckling med pasta som var gratinerad i ugnen och sallad till.

Till efterrätt blev det givetvis en varsin Chai latte och och en chokladmuffins.


Vi hade det verkligen jättemysigt, vi pratade om allt och inget medans man kollade på människorna som gick förbi. Därefter körde vi till Rusta och investerade i en ny grill.

Denna snygging blev det. Väldigt praktiskt med hyllplanen som man kan ställa bla. köttet på om man vill.
Så igår blev det premiärgrillning med Ralle, Malin, Tobias och Tuva här hemma.
Givetvis började det regna när vi grillade men sen när vi satt och åt, då kom solen fram. Sånt är väl lagomt roligt!
Men det var en perfekt kväll att avsluta veckan med.
Grilla kommer det bli mkt av i sommar med den nya grillen =)

Hej Måndag

Idag sov jag ända till tio, ställde inte klockan igår. Och det var skönt att sova ut. Men jag känner ändå mig trött och seg. Kanske kanske man ska orka ut på en promenad, vädret är verkligen inte lockande. Får se, för jag känner mig verkligen som en zombi för tillfället. Vissa dagar finns inte orken helt enkelt. Träningen blev det ingen i helgen heller, dagarna var uppbokade med annat. Så imorgon, då ska det tränas!

Saknar familjen!

Ändrad tid.

Malmötripen gick bra igår, jag undviker helst att köra i storstäder, gillar inte när man har noll koll på var man ska nånstanns. Men Johan och Ralle hjälpte till och det gick okej. Väl framme var det mycket folk på mässan. Ska visa bilder sen tror jag. Det var kul att kolla på allt och alla, vilka roliga människor det finns egentligen :)

Inflyttningsfesten var hur kul som helst. Trodde inte jag skulle känna några men det visade sig att alla var bekanta. Så det var superroligt. Helen och Henrik hade en fin 3:a som jag gillade!!! Dom hade en sak som jag alltid har velat ha och det är fönster vid diskhon. Det är nått som jag har har fastnat för.
Stämmingen var på topp hela kvällen, tills grannen under kommer och gnäller att vi är högljuda, kl 20.30. Han kunde inte fattat att vi hade inflyttingsfest. Gamla gubbar säger jag bara. Dom hade sett gubben sitta med hörselskydd på sig när han kollade på tv. Hur dum i huvudet är man då på en skala? Men vi sänkte oss och höll på att spela musik tills kl blev 23 och då var det dags för utgång. Jag och Johan och en till körde hem istället. Vi var supernöjda med kvällen.
Nu är det frukost. Adios

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan?? hihiihi

Lördag förmiddag

Idag var det segt att stiga upp, vaknade typ vid sju och var klarvaken men det är för tidigt att gå upp för det kommer bli en lång dag idag. Nu äts det frukost och samtidigt håller jag på att invänta katterna som ska komma in och sen bär det av till Tollarp för upphämtning.
Hoppas verkligen på bra väglag på E22, tror det har snöat i Malmö och det gillar vi inte. Önska mig lycka till.

Ha det toppen.

Hemma

Nu är man äntligen hemma igen. Och det är en fröjd att det är helg igen.
   Träningen gick som den skulle idag, kände inte av benet så mycket faktiskt. Och till min förvåning har jag inte haft lika ont ikväll som tidigare. Det hjälpte att hoppa och studsa lite antar jag =)
Sitter i min ensamhet för tillfället. Maken har killkväll med grabbarna. Och jag saknar honom så mycket. Jag får helt enkelt vänta. Ska snart krypa ner i sängen iallafall, bara jag får in rackarkatterna. Kan nog bli svårt för dom har varit inne nästan hela dagen. Jag får hålla mig sysselsatt så länge. Sally är då inne, henne kan man lita på att hon kommer så fort man öppnar dörren. Ska alltid ha sällskap den katten.

Imorgon är det Malmö som gäller. Johan och Ralle ville till filmmässan så jag får följa med också. Det ska nog bli en kul upplevelse. Har inga förväntningar alls så vi får se hur det kommer att vara.
Upp tidigt ska man. Så jag säger tack och godnatt.

Tusen tack för dom fina kommentarer jag får, det värmer!

3/4 avklarad =)

Då var det äntligen Fredag igen, för mig är det stängning på jobbet som gäller. Brukar känna av att kvällen går sakta för man vill hem och ha helg så fort som möjligt. Men det ska man överleva :P

Igår körde jag och min kära till Willy´s och storhandlade och då menade jag storhandlade =) Där gick det pengar vill jag lova men det är för en hel månad så det är det värt! Nu är det fulla skåp här hemma.
  Fick ett trevligt kuvert från Skatteverket igår med, det var en glad nyhet denna gång. Man får pengar tillbaka, mer blir det när jag drar av för bilen. Så så skönt med lite extra pengar! Det behövs ju alltid!

Steg upp på vågen imorse och jag blev väldigt glad för den visade exakt -15kg Det är jag väldigt tacksam för jag har inte tränat sen i lördags men har skött maten istället, förutom nån naturgodisbit i onsdag. Nu är det ynka 5kg kvar som jag ska bli av med på 2 månader. Hoppas verkligen att det går vägen nu. Ska ge allt för att klara det. Inga bakslag nu!
Ska iväg på träning nu till lunch och jag hoppas det går bra.

Frukost dags!


Maträtter?

Jobbdagen igår gick bra fast den statade dålig. Lyckas alltid få dessa konstiga kunder som man kan bli helt vansinnig på! Så frustrerad. Dom fattar verkligen inte att dom har kunder bakom sig som har bråttom, nej då.  Aja det är bara att inse att vissa människor ÄR födda bakom flötet.

Nu innan det är dags för en ny jobbdag så ska jag avsluta min 4 veckors matsedel och göra en handlarlista så gott det går. Och ikväll blir det en storhandling på det. Har bara lite idétorka på maträtter. Har någon idé på något gott och nyttigt??
   Denna veckan har det inte blivit nån träning alls. Inte ens idag hinner man med. Måste göra ett försök imorgon förmiddag. Har inte riktigt vågat med tanken på hur foten har sett ut och hur ont jag har i låret i mellanåt. Men det ska nog gå bra imorgon. Hoppas iallafall.
Har skött mig med maten denna veckan och försökt att låta bli godsakerna =)
Hoppas ni har haft en skön morgon, vi ses.

Förmiddagen

Snart dags för jobb. Hoppas dagen går fort idag!
Har i allafall hållt på med den nya gardinen, och har bara en grej kvar innan jag ska stryka den. Har gått bra, synd är bara att man sparar den tråkiga delen till sist. Kanske orkar avsluta den ikväll?
    Tvätta fönster får vi se när jag ska klämma in det, på lördag kommer jag har uppbokad med filmmässa och inflyttningsfest. Så då kan jag glömma det.
Aja det är ingen brådska med det iallafall.

Inget man kan göra.

Livet kan var så orättvist ibland, men det är bara att leva med det, fast man blir oerhört besviken.

Idag är en ny dag och jag ska inte slösa bort den med att tänka på sånt som jag inte kan göra nått åt. Det kommer en tid då jag kommer att glädjas.
Jag kan inte skriva vad det handlar om, för det är egentligen ingen big deal. Men ändå är det för mig.
Jag släpper detta nu.



....

...Tänk vad en nyhet kan göra en så ledsen inombords!

Det har jag precis varit med om...


Godmorgon Tisdag

Varför kom det snö nu? Jag som var redo med våren ju. Ja ja det är väl inget man kan göra.
Idag var man uppe med tuppen, gick och la mig tidigt igår så då vaknar man tidigare också. Har suftat på internet två timme snart och jag ska om en stund gå på mitt projekt som jag har. Vilket är att sy sy sy.
Först ska jag visa min fot.
Det var svårt att få en bra bild men tro mig att jag är helt blå och röd. Vilken klantmaja man kan vara ibland!
Presenten vi fick av svärfar var en jättefin trädgårdssoffa om man kan kalla den för det. Än så länge får den stå här på altan tills vi vet var vi ska placera den i trädgården. Vad härligt när man kan börja att snygga upp i trädgården. Vi har lite vi har diskuterat om, bland annat lägga en kant längs altan så man kan klippa gräset bättre. Och lite annat smått och gott.
Nu väntar frukosten.

GAH..

Aj aj aj! Min fot har förvandlats till ett stort blåmärke, ska ta kort i morgon så ska ni får se. Det är enormt. Det värsta är att jag har ont i rumpan och det strålar ner smärta i benet när jag går, så imorgon ska jag ringa till massören för att få en tid.

Jobbet gick bra, hade ont överallt så man var ju inte på ett strålande humör direkt och det märkes. Tänk vilken underbar arbetskamrat man har! Hon är guldvärd! Hon hade ställt undan varor åt mig som vi skulle inte ha längre. Så snällt av henne. Så omtänksam.
  Nu ska jag krypa ner i min goa säng, det är inte illa, att man kan lägga sig i allafall i en normal tid.
Ska visa i morgon vilken fin "present" vi fick av svärfar som han lastade av nu ikväll. Så vacker!

Svt1 visade en ny dokumentär ikväll, 21.30, Tonårsliv. Och jag gillar verkligen att följa människor hur dom klarar av sin vardag. Det ger mig starka känslor!
   Saknar verkligen Singelmammor och Barnmorskorna, det är verkligen från det verkliga livet!

Pleace come back.....


Ny vecka, igen!

God morgon!
Vaknade av att Johan inte låg i sängen, tänkte -Oj är han redan uppe på en söndagmorgon, undra varför? Men till min förvåning kommer jag på efter ett tag att det är ju måndag och jobb står på schemat. Shit vad man kan vara borta ibland. Kändes läskigt, för söndagen var som bortblåst =)

Nu är man uppe och är typ halvdöd. Ont som satan har jag i foten och benet både från förra veckans träning och det snygga fallet i lördagsnatten. Måste gå på värktabletter för att orka! Det är bara att bita i som man alltid gör.
  Gardinen jag köpte i fredags har färgen grå. Den är den sista bilden som jag har på inlägget "Nya tyger?" Fattar verkligen inte varför jag gör som jag gör, vill ha mer färg men ändå kommer jag hem med något mörkare, men jag gillade den jag köpte. Kanske nästa gång =) Men jag ska iallafall försöka hinna med ett race på symaskinen i veckan. Som tiden är knapp just idag.

Måste visa vad jag köpte förra veckan, en sån praktisk picknickväska som man kan fälla ihop och tar jättelite plats när man inte använder den!
  
Isolde ville vara med i ett hörn =) Den hittar ni på Friskis o Svettis. Den ska jag använda på alla utflykter vi ska göra i sommar, det vill jag lova. Jag gillar den!

30 årsfest

Igår jobbade jag förmiddag och det var smockat i butiken plus att mejeriet inte kom förrens kl 10.30 så man var lagomt stressad att hinna med både det och kassakörerna. Så när det var dags för "skiftbyte" så hoppade man av glädje för man skulle få åka hem. Man var helt slut i knoppen. Sällskapade med Julia med den lilla shoppingen vi gjorde och sen körde jag hem henne. Väl hemma var det bara att byta om till träningen och köra till den. Det var medel/styrka igen som jag hade i torsdag och jag var helt slut i bena. Jag ska nog vila nu och kanske inte ha 3 pass på raken! På tisdag är det dags igen.
   Sen vid sju gick vi hem till Tobbe och Malin och festade med den nyss fyllda 30 åringen.
Det bjöds på snittar och snacks och jag hade laddat upp med min bag in box!




Tjejerna gillar att dansa! Massa Singstar blev det med.

Trettioåringen ! =)
Sen fick vi springa till bussen som bar av till stan och vi gick till Grand och skaka lite rumpa. Dj´n hade en del gömda ess i ärmen för han fick mig att dansa till dom flesta låtarna han spelade, 80% var mina favoriter =)
Sen fick jag tänka på refrängen och tog bussen hem, har man jobbhelg så har man.
Men sen gör man ett snyggt försök att kliva av bussen när den var framme. Sista trappsteget så viker mina ben och jag faller ur bussen, lagomt pinsamt för jag har 2 passagerare bakom mig som ser mig falla. Så går det när man har högklackade men jag fattar inte hur jag lyckades???
   Här är resultatet , båda bena uppskrapade och jag har så ont i min högra fot. Johan kom och mötte upp mig man han såg inte mitt dyk så det var väl bra, för då hade han väl bara skrattat åt klumpigamalin :P Nu väntar en efterlängtad frukost. Hej


Härliga fredag!

Nu är jag tillbaka igen, och idag är jag trött efter gårdagens fest.

Fick iallafall en toppen fredag, blev både blommor och gardiner köpta så jag är väldigt nöjd. Tror det får bli veckans projekt att sy gardinen. Blev tillochmed ett restaurangbesök också. Så mysigt det blev. Supergod mat fick vi! Man njöt varje tugga man tog =) Killarna tog Black and White och jag gick på Plankstek. Muma!
 
 
Därefter gick vi till bion och kollade på den svenska filmen, Män som hatar kvinnor. Och den var otroligt bra och hemsk. Rekomenderar den verkligen. Man får verkligen rysningar av den.
  Såna här kvällar får man verkligen försöka göra oftare för det är så trevligt att träffas och bara snacka om allt och inget samtidigt man njuter av en god middag. Tack för en toppenkväll Ralle och Johan!

Planerna för dagen.

Pigg och vaken är man, la mig mer än en timme tidigare igår än vad jag brukar och jag var klarvaken när mannen skulle i väg till jobbet imorse. Det var rätt skönt att känna så, men jag drog mig i sängen ett tag till för det var så härligt.
   Idag händer det massa grejer. Ska snart bege mig ut på en promenad, för det har varit en dålig vecka så jag ska försöka komma på rätt spår nu. Vågen visar -13.5kg (+0.8kg) Så det är bara att jobba vidare!

Planerna är att besöka Stan, Jysk och Växthuset nu på förmiddagen, sen blir det ett träningspass, vid lunch eller i eftermiddag vet jag inte än!
Ikväll ska vi på bio med Ralle, ska kolla på Män som hatar kvinnor. Har bekanta som har sett den och dom tyckte den var jättebra. Och kanske kanske ska jag och Johan boka bord och mysa med restaurangmiddag ikväll innan bion, vi får se.

Nej nu får jag bege mig om jag ska hinna med mina utflyker.
Ha en skön Fredag.

Penseer

God eftermiddag. Nu är jobbet och lunchen avklarad. Sköna torsdag vill säga.
Vi har börjat sälja penseer i affären och jag tänkte jag skulle köpa hem några till en kruka jag har på framsidan. Tror ni inte att jag glömmer det =) Typiskt mig. Så det får bli på lördag om jag inte svänger inom Växthuset när jag har kollat gardiner i morgon. Det är ändå på vägen så det hade varit toppen.

Alla dessa fina färger, dom är för söta. Lila är favorit färgen på just dessa blommor. Vissa liknar blomman Natt och Dag och den är storfavoriten.

Imorgon är det dags för vägning och jag e lite rädd för den. Vet att jag har ätit oregelbundet och sånt man skulle ha låtit bli, håller verkligen tummarna att det går bra. Ska i allafall på träning ikväll, kanske man jobbar bort ett par gram.
Önska mig lycka till.

Nya tyger?

Idag skiner solen och det blåser nog lite mindre än igår. Men just att man vaknar av att solen skiner in för fullt i köksfönstret och rakt på mig i sängen gör att man får inspiration att göra saker. Nu hela morgon har jag stor lust att tvätta fönster och byta gardiner. Har bestämt mig att sy ny kappa till vardagsrummet. Den jag har nu har hängt med ett tag.
  
Kanske nån av dessa? Har ett vardagsrum som är helt vitt så att det är färg på gardinerna är bara bra. Det behövs en färgklick. Åh vad kul detta ska bli. Kanske ta en runda på stan nu på fredag? =)

Onsdag

Gårdagen gick fort förbi, hann med träningen vid lunch och lite fix här hemma. Tänkte jag skulle gå och möta upp mannen vid bussen. Står där i nästan 15 min och det kommer ingen Johan som kliver av bussen. Kommer det en till buss eller vad? Tillslut ringer jag honom men inget svar. Ger upp och går hem, precis innan jag ska öppna dörren ringer han. Då hade han fått skjuss av några på jobbet och han var strax hemma. Det är verkligen typiskt för det är inte första gången det händer. Det är verkligen min otur när jag väljer dagar att möta Johan. Kanske man ska ta reda på om han kommer med buss eller bil nästa gång =)

Idag är det jobb som gäller, har haft lite minisemester i 4 dagar, så skönt har det varit. Nu är längtan enorm till utomlandsresan, vill iväg nu!

Ost och Vinprovning

Vilken trevlig kväll jag och Jenny fick det. Vi träffades på stan och kollade i lite klädbutiker. Jag hittade en jättefin kofta som jag nog ska ha nu på lördag då det är dags för 30 årsfest.
Vi kollade vidare och bestämde oss för att äta på House of Bagels, det är verkligen ett supermysigt ställe, inte så stort men hur bra som helst. Beställde en kycklingsallad som var nästan från himmelriket, så många smaker och så gott. Vi hade så gott om tid så vi beställde en varsin Chailatte efterråt, var lite skeptisk men jag gillade den skarpt! Det kommer nog bli min nya last, för så god var den. Sa det till Jenny flera gånger varför man inte gör nått sånt här oftare. Och nu när det börjar bli varmare så kommer väl uteserveringarna fram inom kort också. Längtar så till sommaren Men vi snackade på om allt och inget.
Vi gick en runda innan det var dags att kila in på Systembolaget. Är grymt sugen på att klippa mig och Jenny visade mig var hon brukar gå. Frisören var inte alls dyr och hon hade en snygg salong. Ska tänka på det under dagen och bestämma mig om jag ska göra det eller inte.

Vinprovningen gick bara bra, tjejen som höll i det, jag glömmer alltid namn, var jätteduktig. Hon berättade om lite om tillverkningen av ostar och vinsorter. Lite historik mm. Vi fick pröva 2 vita, 1 bubbel och 2 röda. Till det hade vi 6 olika ostar, vissa mkt goda och andra inte =)
Men det var kul att testa hur vissa ostar funkar till vissa viner. Man fick lära sig mycket. Jenny sa det att vi får ordna en tjejkväll där vi dricker vin och har en ostbricka. Det har jag inget emot!
Efter 2h var det slut och utanför stod Fredrik, som har legat i magsjuka, för att hämta oss. Stackaren! Väl hemma stod Johan och städade lite, sensation verkligen!

Om man summerar dagen så var den toppen.
Nu väntar en frukost. Hej så länge.

Kallt väder

Har precis kommit hem från dagens promenad, jag som trodde det skulle bli rätt skönt att komma ut, trodde fel. Promenaden i sig var det inget fel på, bara att det blåste så kallt. Vårjackan var på och det blev kallt om halsen. Solen lyste så fint i morse, tänk om den kunde komma fram en stund, vad skönt det hade varit!

Nu ska jag fixa och dona lite, sen ska man hitta på nått till lunch och sen på eftermiddagen bär det av till stan. Jag och Jenny ska på ost och vin provning ikväll på Systembolaget. Så vi ska både kolla stan och äta middag innan det. Får berätta mer sen. Kul ska det verkligen bli.


Middag hos M&M

Lördagkvällen var jätteskojig, det bjöds på god mat och trevligt sällskap. Lite schlagerfinal blev det också men håller inte med resultatet för fem öre. Så så dåligt.
Men nu blev det som det blev, kvällen fortsattes iallafall. Supernice. Bjuder på lite bilder från kvällen.
  

   
  
  
På söndagen mådde man inge vidare, men så brukar det ju vara. Aldrig mer ska jag dricka tänker man men det håller inte så länge =) hahaha.
Ha en skön måndag, för det har jag, som har semester!

Städa

Här blev det ingen sovmorgon, vaknade av att Johan sliter bort min kudde för han trodde den var hans, tack för den!
Lyckades somna om en timme men sen gav jag upp. Trodde Johan skulle komma upp nu men man fick bara ett hej efter toabesöket och sen la han sig igen. Varför ska han var så jävla trött på mornarna??? Man får ju aldrig nån sällskap.

Nu har jag fixat lite här hemma, plockat i köket och startat en maskin. Tanken är att jag ska städa innan vi kör till stan. Vi får se hur det slutar. Johan lär ju inte stiga upp och hjälpa mig! Karlar!

Nu kurrar min mage efter en frukost.
Ha en skön lördag!


Jag säger bara...

...Äntligen HELG!!!
Idag var det rena döden i affären. Mellan 20.30-22.00 så hade vi inte många kunder inne. Snacka om att tiden gick sakta. Men nu är man hemma och jag ska njuta av att det är helg nu! Så skönt.
Imorgon blir det några ärrenden på stan och kanske ett träningspass innan vi ska dra till Tollarp! Middag och Schlagerfinal hos Mona och Martin. Längtar så till det.

Nu väntar nån film Johan har bestämt, ha en toppen kväll.

   

Rosor

Det är så härligt med blommor på bordet här hemma. Det blir så mycket finare med en färgklick. Och nu när det är säsong för tulpaner, det är nått jag verkligen gillar. Men nu blev det rosor istället.

Ibland önskade jag att jag jobbade som florist, min faster gör det och man har sett så fina arrangemang. Just när jag kollade buketter till bröllopet förra året, blev man helt såld på allt fint.
Vilka vackra blommor det finns!!!

Fredag!

God morgon Fredag.
Är det inte härligt att det är helg snart? Det tycker jag åtminstone.
Idag blir det besök hos veterinären innan jobbet, hoppas det går bra så Sally blir frisk!
Hinner tyvärr inte med träningen i dag för dom inte hade nån tid på fm, men jag överlever nog i allafall :P


Ställde mig på vågen imorse och nu är jag tillbaka till det normala igen. -14.3kg Så det känns helt okej. Jag måste skärpa mig nu för jag har ett mål som ska klaras, med den här takten, bra ena veckan, sämre andra veckan, gör att man inte kommer nån vart!

Jag kör en repris.


Oj då.

Oj jag råkade stänga av klockan och somnade om. Vaknade nu några minuter i tio. Ska börja jobba elva. Det var tur man vaknade. Det har hänt en gång i mitt liv där jag har försovit mig där arbetskollegorna fick ringa mig. Där stod dom utanför affären och jag låg hemma med huvudnyckeln i jackfickan. Men det löste sig. Jag skynda mig så hann vi precis fixa det viktigast innan vi öppnade butiken.

Men det var rätt skönt att sova för jag drömmde bla. om att jag vann 2.7 miljoner på triss, de ni =)
Nej nu ska jag klä på mig och sticka. Ska försöka hinna med träningen ikväll också.

Bye

Lite uppiggande

Starka ord!

Parkeringsböter

Idag var det segt att kliva upp, ändå så la jag mig inte så värst sent. Men man har väl såna dagar då man är tröttare. Nu är frukosten uppäten och jag sitter och läser mina favorit bloggar! Det är ett måste.
Jag vet inte själv vad jag ska hitta på idag innan man ska köra till jobbet. Vet att vi har en massa tvätt som måste tvättas och vikas. Kanske man ska ta tag i det eller låta bli, får se om jag får energin på eftermiddagen?

Denna veckan händer det inget speciellt, det e jobb jobb jobb. På lördag blir det middag hos Martin och Mona med oss, Jenny, Fredrik, Sofi och Magnus i sällskap. Det kommer att bli skojigt. Länge sen vi träffades alla tillsammans.

Igår när jag körde till Johans jobb så parkerade jag utanför och ringde in för att fråga om jag kunde hälsa på där innan han slutade för jag var lite för tidig. Javisst det var inga problem. Kliver in och är där i nästan 20 min. När jag kliver ut så ser jag en parkeringsvakt sittandes i sin bil brevid våran. Shit Shit, jag hade glömt lägga fram min parkeringsskiva som jag använder till Friskis som är till samma område. Oh my good, jag ville inte ha en trist parkeringsböter. När jag öppnade bilen, så började han gagga om att man skulle betala avgift och bla bla bla. Men jag sa till honom att jag hade en parkeringsskiva och hade glömt att sätta upp den. Frågade om han hade börjat skriva nån böter men han svarade
 -Nej och jag klev in i bilen och körde iväg. Gah vad härligt att det inte blev nått. Tackar för det. Det lär jag aldrig göra om igen.

Eftermiddagen

Dagens träning gick bara bra. Väl hemma igen har lunchen blivit uppäten och delar av lägenheten är städad. Så nu ska jag påbörja att skriva matsedel till slutet av mars. Brukar nu förtiden skriva matlistor för ett par veckor framåt. Blir både billigare och lättare att veta vad man ska laga för mat.

Fick en tid hos veterinären på fredag, så det känns skönt att få allt till rätta nu!

Har prövat på ett nytt schampoo och balsam från Herbal Essences. Det är med doft av kokos.
Och det luktar så så gott. Jag köpte det bara för doftens skull. Men än så länge är jag nöjd med produkten. Brukar annars köra med Barnängens produkter och dom älskar jag!

Nej nu är det bråttom, ska skriva listan sen ska jag köra till maken min.
Vi ses


Så blev det.

Nej usch vad jobbig natt det blev! Sally är så envis som synden själv! Ska alltid ligga vid mina ben men jag är så trött på det för jag sover dåligt om jag inte får ligga som jag vill. Sen håller Johan på att bli sjuk igen så han har skrämt slag på mig när han har nyst högt. Snacka om otur för min del. Men nu är jag uppe och måste ringa veterinären för Sallys skull.
Det är nått som inte stämmer, hon är inte sig själv!

Nu är det frukost först.
God morgon

Det sprack!

Har legat i sängen och har försökt somna i över 40 min. Men det går bara inte. Sally drar mig till vansinne, Johan har varit helt hopplös med sina snarkningar men det värsta är nog över nu. Men jag finner ingen ro alls!
Det kryper i hela kroppen, jobbigt är det.

Mitt tappra försök till en sundare vecka sprack så fort jag kom till jobbet. Det är helt värdelöst att jobba i butik när man försöker gå ner i vikt. För allt är så tillgängligt. Det är godis och kakor överallt. Finns nästan alltid nått i krosslådan. Det gör det f-n inte det lättare ska ni veta!
Förstår inte varför det ska vara så svårt att bara låta bli när man var så duktig innan?
Jag hoppas verkligen jag kan fixa detta. Jag måste låta bli!!! Jag måste, jag måste!

Jag ska tänka innan jag agerar!

Linssoppa beställd

Dagens lunch blir Linssoppa, mums. Det är enkelt och snabbt avklarat. Passar perfekt om inte tiden finns.
Snart dags att bege sig till jobbet, är trött som vanligt. Jag kunde gå och lägga mig igen och somna på en gång. Jag får nog skärpa mig och börja lägga mig i tid. Men nattmänniska har jag alltid varit. Så det kommer bli svårt.
 
Kanske, kanske man tar en promenad ikväll, jag börjar bli trött på den rundan jag brukar ta. Så det är nog dags snart att hitta nån annan. Hade man haft sällskap så hade det nog kvittat men går man själv så kan det bli lite trökt.
I sommar ska jag försöka att börja springa lite, friskis kommer ha sommarstängt och dom kommer hålla till i tivoliparken. Men om det är nån höjdare vet jag inte, så är det kanske bäst att man har nått annat vid sidan om. Får se helt enkelt. För då har jag ett motionsspår nån kilometer här ifrån och då kan man cykla upp dit och sen springa en vända. Motion vilket som =)

Godmorgon Måndag

Denna jobbhelg var helt underbar, allt stämde så bra, lagomt med folk, tiden gick snabbt och inget krångel. Mer än så kan man inte begära.
Träning blev det igår med, fick medel/styrka igen för hon var sjuk som skulle ha vanliga medel och det kändes i varje muskel vill jag lova. Men det är kul med variation och det är nått man behöver också. Är väldigt sugen på att testa ett danspass som dom kör på söndagarna. Det ser väldigt roligt ut. Det verkar vara lika svettigt som på medel =)

Denna veckan ska det bli andra "bullar", äta ordentligt hela veckan och verkligen ge järnet på träningen.
För jag kommer ingen stanns om jag ska fortsätta som jag gör nu. Åh nej! 

=)

Läskigt värre!

-Får jag chans på dig?
-Oskar, Jag är ingen flicka!

Vi kollade på "Låt den rätta komma in" härom kvällen. Och jag hade ingen aning om vad den skulle handla om. Det blev mycket läskigare då vill jag lova. Den var väldigt bra, svenska filmer som innehåller vampyrer finns det inte många av =) Men när barn är med i skräckfilmer då är det knappt man törs kolla, för det är nått jag verkligen har svårt för.

Ja ni kan ju själva förstå när man får se något som det här!!!
Rekomenderar verkligen filmen. Den är så annorlunda jämnför med andra.
Kanske det är därför man gillade den!

Helg igen

Då var man uppe igen, och man håller på att invänta att klockan ska bli 13.30 så jag kan köra till jobbet. Lagomt roligt på en lördag =) men det är inget att göra åt. Hoppas dagen flyter på bra.
Killarna är i spelet igen och jag kan bara medge att det är roligt att lyssna på dom. Man får garanterat ett gott skratt. Det gillar jag.

Nej nu har det helt tagit stopp av saker jag kan skriva om.

Sent om natten

God natt !
Timmarna har flygit iväg här, nu ska jag gå och nanna. Får se när de andra ger upp.

Hej så länge


Ville bara säga att jag..

Älskar dig Johan! Du är det bästa som har hänt mig!



Ett bättre avslut!

Nu sitter jag och inväntar killarna som ska komma snart. Dags för lan igen
(Johan överlycklig)
Jag körde till min vanliga fredagsträning vid lunchtid. Den fick mig att må bättre.
ska inte tänka på så mycket hur denna veckan blev utan se framåt istället.
Jag föll för frestelsen men nu är jag tillbaka där jag vill vara. Är mer mentalt starkare än vad jag har varit!

Jag känner hopp igen!

Så tacksam!

Tusen tack för all uppmuntran jag får, allt känns bara så jobbigt för man stöter på motgångar. För jag tappade verkligen kontrollen! R har så rätt, för vågen visar nu inte så långt ifrån där jag stod sist. Det gäller bara att komma dit där igen!
Man har varit så van vid att man har gjort resultat dom senaste månaderna så det minsta lilla uppgång tar emot. Men så ska man inte tänka heller för vikten är inte allt, utan att man känner att man mår både bra fysiskt och psykiskt!

Det som jag är oerhört tacksam för är att jag aldrig har känt att det är jobbigt att köra till Friskis för att träna! Som det kan vara när man har tänkt att gå ut och gå en promenad och det hoppas jag verkligen att hålla sig så. Det är bara jag som kan ändra på det ingen annan.

Vågen idag visar -13.4kg (+1,0kg)

Fan också!


Just nu är det helt åt helvete! Har tappat kontrollen över mitt ätande. Har tryckt i mig en massa skit rent ut sagt hela veckan och vågen visar +2.5kg. Det har spårat ut! Och jag mår så jävla dåligt av det!
Känns så tråkigt för allt man har kämpat för börjar falla ihop! Man är så medveten om det, men sötsuget har tagit över ALLT! Vad ska man göra? Jag har varit ordentlig idag och jag hoppas jag kan hålla mig i från allt som är onyttigt, inte för att man har så mycket hemma men man äter för att ha nått att tugga på, inte för man är hungrig.
Det är så jävla svårt att komma upp från detta helvetet, för allt man tänker på nått sött. Det är en sån ond cirkel man har kommit i, för man äter för att trösta sig själv sen blir man deprimerad över det man åt och man äter ännu mer.
Men så här höll jag på förr innan jag tog tag i mitt liv och jag VILL INTE komma tillbaka till det!!!

VILL INTE!


Ett steg...



När jag hör din röst.

Kunde inte låta bli att inhandla den andra boken av Stephenie Meyer´s berättelse om Edward och Bella.
Hoppas den är lika bra som första boken, "Om jag kunde drömma". Ska börja läsa i veckan.
Om jag får nån ro nån gång!
Det har inte börjat bra för mig denna veckan! =(
Ångest!
Tröstätning!
mm.
mm.
mm.
Helvete!

Vasaloppet

Givertvis satt jag och pappa bänkade kl. 07.30 vid tv´n i söndags. Årets Vasalopp skulle köras. Det är tradition för oss. Nån gång i livet ska jag besöka Mora och se det live. Tror jag var där när jag var liten men inget jag minns. Kanske man får med Johan upp =) Nu när han är gift med en dalkulla så får han vara med på allt som har med Dalarna att göra!
  
Vi hann inte se hela loppet för att dom skulle fara efter tio. Lika tråkigt som vanligt men ett måste. Kramkalas blev det så klart! Sen begav vi oss till Tollarp för att fixa med gammtbilen. Körde den genom biltvätten så vi kunde vaxa den sen men innan det skulle vi göra ett snabbt stopp hos Johans mormor och morfar men vi var där i över 2 timmar. Så där sprack vår tidsplan att hinna med bilen innan jag skulle på träning (som jag inte fick missa! Ätit för mkt gott i helgen) Men vi körde till Leif och Lotta iallafall. Och där fick vi vår bil såld fast den inte var polerad :) Kära svärfar ville köpa den. Det kunde ju inte bli bättre. Det är så skönt att slippa annonsera och få massa konstiga samtal av människor som vill pruta och det ena med det andra! Jag är så lättad att slippa den delen!
Lite tur ska man ha ibland!

Avslutar med segraren Daniel Tynell som kör för Grycksbo, som är ett stenkast från Falun. Så en riktig Dalmas vann årets Vasalopp, så som det ska vara :P Men det är inte första gången han vinner utan det är för tredje gången!
Grattis

Familjen

Hej igen.
Har kommit i en period där det inte riktigt går att skriva i bloggen, man sätter fingrarna vid tangenterna men det går bara inte att få nått skrivet. Kanske det funkar idag.
Kära familjen var på besök över helgen. Det var trevligt att få ha dom i sin närvaro. Det blev en massa god mat och prat. Malin hade fått en liten mage,så man längtar tills man få ha pyret i famnen.

  

  
Vi besökte stan på lördagen, supermysigt väder var det med. Sen blev det en tur till Eko. Där hade dom gjort om så man var helt vilsen, men man kommer väl in i snart säkert.
På eftermiddagen körde vi hem till mina svärföräldrar så vi alla fick träffa dom. Där blev det semla och annat gott.
Nej så man kan summera att denna helg var över så snabbt så man inte hann med. Jag hade det toppen så länge det vara! Johan hade det med trevligt och började tjata direkt när vi skulle upp till Dalarna när dom hade åkt =) Me like.

Bara MYS!

Vilken underbar mysig helg det har varit!!!

Update kommer sen.
Ps. Vi har sålt bilen yeah, Ds.

RSS 2.0