Snart är 2012 här!

Julen har varit perfekt. Förutom att vi inte fick nån snö. Men det är väl nått man får bli van vid kanske?

Och nu är det snart dags att fira in ett nytt år. Detta året blir vi 6 barnfamiljer som firar ihop om jag har räknat rätt :) ska bli kul, skönt att det är på hemmaplan iallafall.

Ser fram emot detta året, för det ska bli mitt år där jag ska bli mig själv igen. Glada och positiva Malin. Som orkar mera. Så via träning och bättre kost så ska det nog rasa några kilon till sommaren. Förhoppningsvis MÅNGA! Mitt första delmål blir 10 kg.


Juldagen

I fredags blev det så att hela familjen besökte frissan i stan. Det var verkligen en fröjd att bli av med vinterpälsen, det kan nog herrarna nog hålla med om.

Blev verkligen supernöjd med hur hon klippte Arvid. Sen var ju han jätteduktig. Satt still men vi fick muta med lite Fåret Shaun :)
Sen gjorde vi lite ärenden och skyndade oss hem för att hinna med allt vi skulle innan det var dags för uppesittarkväll hos Sandra och Thomas. Toppen kväll blev det. Är så himla trött så jag orkar inte skriva allt nu.


Dan före doppardan

Har just nu en son som ligger vaken sen 30 min tillbaka. Vi hörde nog honom för sent så han kom in i andra andningen istället. Han somnar förhoppningsvis om snart och jag lika så. Får kolla in i blogg och fb världen först.

Är ledig idag och på schemat står det massor som ska göras. Det är nästan så man vill dela sig på två för att hinna med. Jaja det får väl bli som det blir.

Nu när man är uppe vid den här tiden så kommer tankarna på då jag väntade Arvid. Hade sån smärta så jag var uppe nästan varje natt mellan 02-05. Hemskt var det. Är nu ett år sen jag blev opererad och jag har inte upplevt smärta alls vilket jag är oerhört tacksam för.

Godnatt mina vänner!


Dan före dan före doppardan

Snart lider denna onsdagen mot sitt slut och torsdagen är på väg.
Två dagar kvar till självaste julafton. Ser fram emot dagen fast det känns konstigt att julen är här och ingen julkänsla i kroppen. Allt kommer vara över på ett kick tror jag!

Efter jobbet idag och jag hade skiftat med en kollega som behövde byta. Så öppning istället för stängning är inte helt fel. Mötte jag upp Sandra och Johanna utanför dagis för att tillsammans ge en julblomma och tomte till fröknarna. Och tacka för denna termin!
Elisabeth och Malin var där och dom blev jätteglada. Kul.
Killarna var verkligen uppe i varv och jag antar att det var nog som att slå igen en dammlucka när gänget gick ifrån dagiset. Men är man förskolelärare så är man.

Var sedan inom Johanna och hämtade mina beställda varor från barnkällaren. Sååå fina! Bra att ha nått man vet man kan beställa ifrån. Härligt!


20 december

Nu är vi inne i julveckan. Gick snabbt den sista veckan.

Helgen som var hände det inte många knop men det var väl rätt skönt på ett sätt. Ska jobba hela julhelgen utom annandagen. Så man får väl ha nån helg som är lugn.
Igår kom vi äntligen iväg till Bromölla möbler och tittade på köksbordet jag hittade på nätet. Och det slutade med att vi beställde det :) Så en trip till Ikea får det med bli snart, så är äntligen köket "på plats".

Nu ska jag och Arvid göra oss klara för både dagis och arbete. Hej så länge


Trött

Vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Arvid vaknade redan vid 05 men kära maken tog det :) sen sprang han upp 3 ggr till tror jag för sonen var ledsen. Tänderna spökar fortfarande och han har blivit förkyld :( men han somnade om efter ett bra tag. För att gå upp 05 gör vi inte. Så nu är man slut i rutan och huvudvärk börjar smyga sig på känner jag. Som tur ställde jag klockan innan annars hade jag sovit vidare.

Ska upp och göra mig klar innan resten av familjen vaknar.
Fredag idag och sen är det ledig helg :)

Inte klokt att det är en vecka kvar imorgon till julafton. Ska bli mysigt iallafall.


Lucia

Igår var det lucia och Arvid skulle fira det på dagis. Strax efter 08 kom luciatåget ut till lekplatsen där alla föräldrar och släkt väntade spänt. Vad fina alla var och det värmde i mammahjärtat när sonen kom gående hållandes i en av fröknarnas hand. Men det dröjde inte länge till förrän han fick syn på oss och kom springande.

Det var riktigt mysigt och oerhört trevligt att både Arvids farmor och farfar kunde komma och titta på barnbarnet sitt <3

Därefter fikade vi och barnen sprang och lekte för fullt, Arvid satt kvar längst och njöt av lussekatten och pepparkakan :)

Älskade unge!


Fredag

Ligger i sängen och jag är den enda som är vaken. Det är ett hemskt blåsväder utanför Men det är ändå lite mysigt att höra vinden vina.

Gjorde mitt tredje kvällspass på raken idag. Känner att tre räcker. Har fått mysa med sonen hela förmiddagarna :) innan jobb.

Veckan har varit jobbig för alla i familjen Arvids tänder håller att bryta ur. Struliga nätter så ögonen har gått i kors känns det som . Men dom 2 senaste dagarna har det lugnat ner sig, kan inte vara lätt med em mun som gör ont och kliar samtidigt.

Nej nu vänder jag mig och sover . Ha det fint . Kram


RSS 2.0