3 December

Träffen men jobbarkompisarna var supertrevligt. Vi fick glögg till att börja med, stod och snackade tills alla hade kommit. Sen satte vi oss och inväntade maten. Under tiden passade vi på att sjunga för en som skulle fylla 30 på torsdag. Han blev måttligt generad =) Han fick whiskeytunna med glas och en bok men 1000 underverk.

Maten kom in, Black and White eller spätta som man fick välja mellan. Det var hur gott som helst. Till efterrätt blev det glass och jordgubbssås. Smarrigt!
Vi hade även presentutdelning, vi fick presentkort på Hälsa och Helhet i stan. Så otroligt roligt. Stå mellan massage eller nagelförlängning, har alltid velat pröva på det men det kostar ju väldigt mycket. Sen har man ett jobb som inte är det bästa med fina naglar. Kanske man kan göra det mellan jul och nyår när man inte har så mycket varor att packa upp :P sitter mest i kassan. Jag får se!

Nej nu väntar en promenad. Solen strålar och man får passa på innan den försvinner.

Hejhej

Kommentarer
Postat av: Julia

Verkar som att vi är lite inne på samma spår när det gäller Hälsa & Helhet. Kanske du har lust att boka och göra det tillsammans med mig? Såvida du inte tänkt något annat. Alltid roligare om man har lite sällskap :-) Kram!!

2008-12-03 @ 13:56:18
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0