Tomt konto

Då var man en fattig kyrkråtta igen efter räkningarna är betalda. Önska det fanns ett sätt att bränna upp papprena så försvann räkningarna också. Hahaha, You Wish!

Idag är man ledig igen. Har inte varit så många arbetsdagar dessa två veckor. Men jag klagar inte, har det rätt mysigt här hemma. Men det kommer att kännas när man får nästa lön =( Men vi fixar det!

Igår beställde vi våra tackkort på www.optimalprint.se  Så nästa vecka kommer dom i postlådan. Längtar! Hoppas resultatet blir bra. Det är ju annat och se dom i verkligenheten än på datorn.

Önskade jag hade våran kamera hemma. Har en man som är SÅ glömsk. Så den ligger i hans jacka som hänger hos hans föräldrar. Karlar!!! Skulle iallafall vilja knäppa kort på Sally som är extremt söt när hon ligger på dynorna ute på altan. Jaja det får bli en annan gång.
Få visa en när hon var vår nya familjemedlem.

Kommentarer
Postat av: Julia

Vi kan på fredag. Jag jobbar på lördag men det gör inte så mycket, något glas vin kan man ta ändå. Ska höra med A med, det värsta är att han inte vet NÄR han kommer hem på fredagar :/ kramar och tack för för komplimangen ;D

2008-08-28 @ 10:27:07
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0