3 månderspruta

Klockan 13 befann vi oss på bvc. Det var dags att ge Arvid 3 månaderspruta =(
Vägning och mätning gjorde vi som vanligt och nu väger storkillen 5950g och är 62cm lång. När det var dags att ta sprutan satt han i mitt knä, vi distrahera med allt som är roligt och nog blev det lite gnäll när han väl kom på att det var nått som gjorde ont. Men det var över så fort hon var klar. Sen var det dags för andra sprutan och där var hans reaktion lite snabbare....vad arg han blev men johan tog upp honom i sin famn när hon var klar och han börjar flina. Så nog var han duktig pojken min. Sen tog det inte många minuter innan han somnade som en klubbad oxe när vi körde iväg för att handla lite tills i kväll på Ica i Vinslöv.

Det var skönt att det gick så pass bra som det gjorde och vi får se om han blir extra gnällig för värk i muskeln eller om det blir feber också? Vi har iallafall alvedon hemma ifall det skulle behövas.


Ligger fortfarande och sover efter besöket hos Pernilla.


Kommentarer
Postat av: Kicki

Stackars små barn som måste få ont i benet efter bvc besök :-(, men tur de är så duktiga ändå.

Arvid följer samma kurva som Matte verkar som :-). Vi får se om Arvid oxå väger 6810 g och är 64.5 cm lång vid 4 mån ;-)

2010-08-16 @ 15:29:10
URL: http://mattiasmamma.blogg.se/
Postat av: charlotte

sprutor är inte roliga, kommer ihåg att 3 mån sprutan gick mycket bättre än den vid 6 mån då han fick en rejäl feber utav den. Sjukt nog så kommer de alltid på kvällen eller natten dessutom.

Absolut att vi skall boka in ett litet besök om ni kom upp i september.... ser fram emot de.

2010-08-17 @ 21:02:25
URL: http://cscarlett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0