Måndag 23/5

Godförmiddag....Idag vaknade sonen strax innan 7 och är klart godkänt. Snart får man börja ställa klockan vissa dagar för om 8 dagar börjar allvaret igen. Jobb! Det är inte klokt vad det har gått snabbt. Har varit hemma sen februari förra året. Det blir en mjukstart för i augusti är det 4 veckors semester. Därefter är det dagis för lillkillen. Det är ju bara det att jag vill veta var vi får dagisplats och om vi får, kan dom inte lägga på ett kol?!


Mammas buskille...bara lite envis!

I helgen förresten så kom Kicki, Martin och Mattias på middag. Grillade och hade det mycket trevligt. Det var så pass fint väder så vi kunde sitta ute och njuta. Det är snart dags för deras 2:a barn att titta ut ♥, bara ett par veckor kvar nu.
Och nu igår körde vi ner tillsammans med Jenny, Fredrik, Alva och svärföräldrarna till Åhus för att käka glass, mmm. Det var hur gott som helst. Och därefter blev vi bjudna hem till svärföräldrarna på lite mat. Dom hade varit och köpt "sommarpresenter" till oss. Vi barn fick en minigrill och barnbarnen fick en varsin strandstol. Ska visa när jag blir färdig att ta fram kameran. Det var verkligen superfina grejer! Tack än en gång ♥
Nu har jag slut på ord så tack och adjö......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0