Barndop och en stor Överraskning <3

Idag söndag har vi varit i Skepparslövs kyrka på barndop. Våra vänner Malin och Tobias döpte sin son Melvin. Det var ett jättefint dop och Zara Kronvall var där och sjöng underbara låtar. Melvin var så snäll under hela tiden =)
Och nu till överraskingen. Efter dopet så börjar dom spela bröllopsmarschen, alltså det tar ett tag innan hjärncellerna börjar koppla och sen tänds ett ljus. Helt utan någons vetskap så ska det bli bröllop i kyrkan. Jag tappar hakan och min man börjar storgrina =) Det var verkligen en överraskning! Har nog inte smält det än om jag ska vara ärlig, här var man inställd på att gå på dop och så får man vara med på bröllop också. Det var verkligen en sån vacker dag och Malin och Tobias var så fina! Man fick verkligen torka tårar.
Tack för en så vacker dag! Ni värmde våra hjärtan♥

Kommentarer
Postat av: Malin

Såå fina bilder du tagit...måste ha...kan ni inte ladda över dom på ett minneskort så kan vi ladda över dom till vår dator sen?vi hann ju inte ta så många bilder själva me vår kamera...tack ännu en gång för att ni förgyllde vår dag i går!!MAssa kramar herr och fru Fogelström

2011-06-13 @ 20:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0