Imorgon gäller det =)

Imorgon gäller det. Då är det äntligen dags....att få nycklarna =)
Veckan sprang verkligen iväg. Igår medans Johan jobbade var jag hos svärmor och hade det trevligt. J och A kom med sen och hälsade på. Kusinerna hade inte träffats på jättelänge, men nu äntligen sågs de =)

Idag har vi varit och shoppat lite. Vi besökte Ö&B för att inskaffa en uppsättning med rengöringsmedel. Kilade in en snabbis på Engelbrektsboden och sen vidare till Boulevard, där vi lunchade hela familjen. Åt en supergod bakad potatis, mmmm. Sen var det dags att storhandla på Willys. Arvid somnade i vagnen och sov hela rundan i affären. När vi kom hem och hade packat ur bilen så tog vi allt som vi hade i garaget och fyllde bilen. Så nu är garaget tomt. Skönt att man kan bocka av på listan. I helgen börjar vi med förrådet!

Annars är allt ok. Bassängträningen i måndags gick bra. Det var när man gick upp ur det 30°(!!!)vattnet som man kände sig som 3 ton tyngre. Sen började man frysa som sjutton, brrrr.
    Idag har jag träningsvärk och ont i ryggen. Ska dit i morgon igen och då får vi se vad man klarar av. Kroppen är inte van helt enkelt.

 

Godkväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0