FREDAG!

God morgon FREDAG!
Dom senaste nätterna har Arvid börjat att skippa nattmålet och nu sover han allt mellan 19-08. Och det är sällan mer än två-tre gånger som vi behöver gå in och ge han napp eller klappa lite på rumpan för att han ska somna om. Nu kan man bara hoppas på att det nått som är här för att stanna.

Och en tand är på gång. Vi har sett lite vitt och det ser ut som att det har gått ett litet hål på tandköttet. Så det är bara att vänta och se när det kommer mera av den lilla lilla tanden.

Vi håller på att göra oss klara för att köra för att ladda upp med ett berg med blöjor och sen ska vi till en ny sjukgymnast på den nya orten. Skönt att det blir på "hemmaplan" för att slippa körningen. Bara att ta en enkel promenad. Nästa vecka ska jag träffa ytterligare en sjukgymnast fast på CSK. Blir nog så att bassängträningen blir där, vi får se vad dom säger.

Ha en bra fredag. Hej hej

Jenny-Ja vi vill med träffa er, det får inte gå så långt mellan gångerna. Fast vi blir bättre och bättre med förkylningen. Nu vill man bara ha nyckeln så man kan börja tömma lite med lådor. Så det kommer nog bli många vändor vi kommer köra! Då får ni komma och ta en titt. MMM...festen ser vi framemot. Ja vi sover över...ska testa att om jag kommer ner på "marknivå" hihihi.


Hihihiihih! Stark blixt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0