Lekens dag

Vid 9.40 körde vi mot furuboda. Där arrangerades Lekens dag med massa aktiviteter för stora och små. För Arvids del blev det studsmattshoppning, fiskedamm, tipsrunda, karusell, korvätning, hoppborg och mer där till.

Men vi har en son som har noll i tålamod och förståelse över att man måste vänta på sin tur. Och nu har han börjat med att få vansinnesutbrott. Känns som han gör allt han inte ska göra. Tror att det är mkt utlopp över att han inte kan göra sig förstådd och vi kan inte veta vad han vill jämt. Försöker prata varför vi håller i honom och att man ska vänta på sin tur. Men man kan tappa tålamodet rätt fort.

Nån som har tips att ge, man vill bara hans bästa och man får lov att hålla honom så ingen skada sker. Men det ser ju inte Arvid utan han vill till allt roligt. Men om han bara kunde lugna ner sig så man kan visa hur man ska göra så hade det varit så mycket enklare. Man hålls tillbaka att göra saker för att det är väldigt jobbigt och man är själv höggravid och inte så pigg alltid att springa runt efter en 2 åring som har fart i benen.
Ärligt talat så var vi nära att köra hem tidigare för han inte uppförde sig :( det gör så ont i hjärtat att det inte funkar!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har tyvärr inte så mycket mer tips att ge än att vara hård. Kan han inte vänta så får han strunta i de och att hans vredsutbrott också får konsikvenser. De har funkat för oss en del med Max och jag kommer fortsätta med de.. Alla gör ju olika men jag tror på att vara hård och bestämd och att man får tänka sig för lite annars kan de vara!

Som om Max slänger med något, då åker de bort och då får han inte ha de längre. Eller om han är elak så åker vi inte iväg på roligt m.m..

Hoppas ni får bukt på de snart och att han slutar eller att han gör sig förstådd på något vis!

2012-08-25 @ 19:59:41
URL: http://www.kindvall.eu/sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0