Dagen än så länge

Är så nöjd, vi har nu suttit i över två timmar och gått genom ALLA våra spindlar med dvd skivor! Omärkta som märkta. Nu är det äntligen sorterat och märkt och MYCKET slängt. Har ju en man som gärna lägger skivorna åt sidan och glömmer märka dom så många har det blivit. Så jag kan säga att det är otroligt skönt att endast ha 3 st med skivorna iordning. (Vet att vi har nån kartong eller väska med fler från när Johan bodde hemma, men den är undanstoppad och "glömd" för tillfället, inget som är ivägen iallafall) Nu har jag massa plats i tv-bänkens 3 lådor med! Perfekt.

Vi skippar ikea idag, kan ju lika gärna vänta tills vi ska köpa möbler till barnkammaren, för det som vi mest var ute efter idag var en till korgställning i klädkammaren.
Har så mycket handdukar och sängkläder så det får inte plats i vår lilla lilla linneskåp som står där inne. Och när vi rensade ut allt samlat skit så fick vi plats med en extra ställning, vilket behövdes!

Så vi avvaktar några veckor. Har lite extra energi kvar och så länge jag får sitta ner så går det ju bra. Kanske man ska ta tag i högen med betalda räkningar och sätta in dom i pärmar. Tar nog tillbaka det där om att det värsta var över i kontoret. Ordna med gamla papper är ingen höjdare! Men man kan ju börja lite smått.
På återseende.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0