Lyckan

Åh jag fick sova hela 4 timmar inatt, skönt! Vakna av att vara ganska svettig i nacke/bröst, är fortfarande varm när jag sitter här, så hormonerna spökar lite.

Nog blev det bullbak på eftermiddagen, synd att det är så pass tidskrävande att baka bullar med all den tiden med jäsning men det blev ett toppen betyg av maken, så det var helt klart värt det. Vet inte hur många han stoppa i sig innan vi åt middag =) Kul! Bilder kommer senare under dagen.

Guud jag kan inte fatta att vi är så pass nära, 10 dagar till BF och i morgon blir det ensiffrigt!!! Från att ha varit 280 dagar till 10 dagar. Vad vi har längtat och väntat. Kommer aldrig glömma dagen då vi plussade, vilken känsla. Nått vi inte trodde skulle hända på första försöket, men så blev det. Nu i med facit i handen önskade man att graviditeten hade varit bättre. Har mått toppen hela tiden med dom vanliga veckorna med lätt illamående. Men att det skulle bli så knas med ryggen redan från okt/nov var inget vi önskade. På ett sätt är man glad att man har mått bra hela tiden så man har bearbetat smärtan från ischian. Så det har inte varit dubbelt av nått dåligt.
Men det ska bli skönt att graviditeten är snart över, nog har man förändrats som person och man vill inget annat än att uppleva nått annat än smärta som man har dygnet runt.

Vi längtar så fruktansvärt efter dig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0