Iron man 2

Jo nog fick vi vår mysdag. På eftermiddagen körde vi och storhandlade då dom flesta skåpen ekade här hemma. Det var snabba ryck just för man inte orka gå lång sträckor så kutar Johan mellan gångarna och jag styr vagen så gott det går. Klara på under timmen. Tankar bilen och hem igen. Hann med en powernap under 40 min och sen var det bara att bege sig till biografen och hämta ut våra biljetter.

Tanken var att vi skulle äta på House of bagels, men där var det så fullt med folk så vi vände och intog Burger King (inget vi ville men det var nära), men dom suger verkligen. Det är ingen höjdare, hade det inte varit för mina problem så hade vi gått nån annanstanns. Nu gjorde man det som kändes bekvämaste.
Vi satte oss där uppe och vi träffade på Mona och Martin som också skulle se filmen. Satt och snackade med dom och sen intog vi våra platser.
 
Iron Man 2 var verkligen jättebra, det negativa är Kosmoramas val av ljudnivå i salongen. Det var öronbedövande visa perioder. Förstår inte vem som ställer in nått som gör att det blir jättedålig kvalité istället.
Sen kan man inte låta bli att undra hur burger king stänger 19.30 på en onsdag och låser alla ingångar till bion, tänker på dom som ska upp och gå på 21.00 föreställningen. Hur klockrent är det??? Kosmorama i ett nötskal.

Vi fick en trevlig dag iallafall, fast inte allt blev som vi hade tänkt.
Nu blir det soffan och Greys =) Hurra.....


Kommentarer
Postat av: emma

de skulle ha personalfest i onsdes det var därför de stängde, så nu har ja skvallrat oxå =) emma (jockes gumma)

2010-04-29 @ 09:49:29
Postat av: MR

Ja jag förstod nog det men blev mest förvånad över att dom som skulle på bio 21.00 kom ju inte in för det var ingen där nere som öppnade åt dom.

2010-04-29 @ 12:26:16
URL: http://kanonbra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0